Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Obaman salamurhahanke paljastunut – USA:n armeijassa juonittelijoita

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean toistaiseksi tuorein uutisraportti jossa kerrotaan Venäjän tiedustelupäähallinnon (GRU) raportista jonka mukaan Yhdysvaltain armeijan sisällä muhii presidentti Obaman salamurhaamishanke jota yritettiin jo toteuttaa viime viikolla pääkaupunki Washingtonin metrojärjestelmään tehtävän valeterrori-iskun yhteydessä. Tuolloin oli käynnissä samanaikaisesti liittovaltion terroristiharjoitus mikä olisi sopinut kuvioihin. Hanke kuitenkin paljastui ja syylliset saatiin kiinni. Mikään ei kuitenkaan takaa etteikö Yhdysvaltain armeijassa olisi edelleen juonittelijoita Obaman päänmenoksi lähitulevaisuudessa (Ks. Dan. 11:21-45). Artikkelin suomensi: Olli R.

Dan. 11:21-23, 37-38

21. Ja hänen sijaansa nousee kelvoton (=Antikristus), joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden.
22. Ja sotajoukkojen tulva huuhtoutuu pois hänen edestänsä ja menee murskaksi, niin myös liiton ruhtinas (=Obama).
23. Siitä saakka kun liittoudutaan hänen kanssansa, hän harjoittaa petosta. Hän lähtee liikkeelle ja saa ylivallan vähällä väellä.
37. Hän ei välitä isäinsä jumalista, ei naisten lempijumalasta, eikä hän välitä mistään muustakaan jumalasta, sillä hän uhittelee niitä kaikkia.
38. Mutta sen sijaan hän kunnioittaa linnoitusten jumalaa. Sitä jumalaa, jota hänen isänsä eivät tunteneet, hän kunnioittaa kullalla ja hopealla, kalliilla kivillä ja muilla kalleuksilla.


--------------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


November 14, 2013

Juoni tappaa Obama ja räjäyttää Washington D.C:n maanalainen järkyttää Yhdysvaltain liittolaisia
Plot To Kill Obama And Blow Up D.C. Subway Shocks US Allies


By: Sorcha Faal, ja raportoituna hänen läntisille tilaajilleen



Todella synkkä Venäjän federaation asevoimien sotilastiedustelun (GRU) raportti kiertää Kremlissä tänäpäivänä väittäen että ”perinteiset” Yhdysvaltain läntiset liittolaiset ovat ”totaalisessa shokissa” tänään lähellä olleen presidentti Barack Obaman salamurhan vuoksi joka suunniteltiin tapahtuvaksi massiivisen terrori-iskun aikana kohdistuen Washington D.C:n metroihin ja kiskojärjestelmiin jota oltiin ”lavastamassa (false flagged)” USA:n armeijan toisinajattelijaryhmien toimesta.

Tämän raportin mukaan, tämä valeisku ajoitettiin tapahtuvaksi tämän viikon kaksipäiväisen GridEx II terroristiharjoituksen aikana joka simuloi maanlaajuista sähköverkon kaatumista johtuen kyberterrorista tai muista hyökkäyksistä Yhdysvaltoja vastaan, mutta se tehtiin tyhjäksi kun sen pääarkkitehdit löydettiin ja tämä juoni paljastettiin.



Nämä pääarkkitehdit on tunnistettu GRU:n toimesta vara-amiraali Ted Branch'iksi ja kontra-amiraali Bruce Loveless'iksi jotka olivat Yhdysvaltain merivoimien päätiedusteluviranomaisia, ja jotka siirrettiin Obaman taholta pois virkatehtävistä tänä menneenä perjantaina (8.11.2013).

Tärkeää huomata tästä nykyisestä falseflag-yrityksestä, tämä raportti toteaa, on se, että venäläiset tiedusteluasiantuntijat ovat pitkään epäilleet että Yhdysvaltain laivaston tiedustelupalvelujen luopioelementit olivat ”syvästi sotkeutuneet” syyskuun 11. päivän 2001 (9/11) iskuihin Yhdysvaltoja vastaan joka voitiin pysäyttää vasta sen jälkeen kun heidän Pentagonin päämajansa tuhottiin risteilyohjuksella.

Lisäksi, tämä raportti jatkaa, on tärkeää panna merkille että Yhdysvaltain armeijoiden kaava käyttää GridEx II tyyppistä harjoitusta peitteenä aiotulle salamurhalle ja/tai lavastetulle terrori-iskulle oli enemmän kuin ilmeistä 9/11-päivänä kun ainakin 5 terroristiharjoitusta oli käynnissä kun kaksoistorneihin iskettiin ja ne tulivat alas.

Tässä nykyisessä juonessa, GRU sanoo raportissaan, ainakin 5 kuolonuhria on raportoitu joihin kuuluu 4 surmansa saanutta Yhdysvaltain merijalkaväen sotilasta eilen (13.11.2013) kun he yrittivät purkaa yhden räjähteistä joka oli poistettu Washington D.C:n metrojunasta, sekä ”yksi pääjuonittelija” nimeltään Ronald Kirby joka ammuttiin kotiinsa Obamalle uskollisten joukkojen toimesta maanantaina.

Kirby'a, tämä raportti toteaa, kuvailtiin ”jättiläiseksi huoneessa” johtuen hänen institutionaalisesta Washingtonin alueen kuljetusjärjestelmän tietämyksestä – sekä maantiellä että kiskoilla – joka oli vertaansa vailla ja hän tiesi D.C:n metrojärjestelmän tärkeimmät haavoittuvuudet.

Kaksi entistä Yhdysvaltain merivoimien Seal-sotilasta, jotka olivat mukana Obaman Salaisen Palvelun suojaavassa erikoistehtävässä, Ignacio Zamora Jr. ja Timothy Barraclough, on myös yhdistetty GRU:n taholta tähän juoneen, ja heidät on erotettu tehtävistään tällä viikolla samalla tavoin kuin heidän valvojatoverinsa Yhdysvaltain laivaston tiedustelussa.

Sen miksi USA:n asevoimat haluaisi eliminoida Obaman, tämän GRU:n raportin mukaan, voi päätellä informaatiosta jonka Salaisen Palvelun agentti Dan Bongino nosti esiin tällä menneellä viikolla varoittaen amerikkalaisia Obaman hallinnosta toteamalla seuraavaa:






Ennakkotapaus tappaa Yhdysvaltain presidentti virka-asemansa väärinkäytöstä, tämä raportti toteaa, luotiin vuonna 1963 John F. Kennedyn suunnitellulla salamurhalla joka oli salainen huumeiden väärinkäyttäjä ja kuolemansairas johtuen Addisonin taudista ja jota Yhdysvaltain sotilaallisteollinen kompleksi inhosi hänen epäonnistumisensa vuoksi pitää puoliaan Neuvostoliiton kommunismia vastaan. [Obama taasen ei osaa pitää puoliaan Irania ja sen liittolaisia vastaan. Suom. huom.]

Kennedy'a, todellakin kaikki amerikkalaiset, olivat varoittaneet tästä vaarasta kun tammikuun 17. päivänä 1961 presidentti Dwight D. Eisenhower antoi profeetallisen varoituksen sotilaallisteollisesta kompleksista, ennakoiden Pentagonin ja sen liittolaisten lisääntynyttä poliittista, taloudellista, sotilaallista ja jopa kulttuurillista vaikutusvaltaa. [Voisiko Egyptin sotilasvallankaappaus tänä vuonna olla ennakkovaroitus Obamalle joka tuki islamilaista Mohammed Mursia?! Käykä ”muslimi” Obamalle, jonka viimeaikainen kannatus on laskenut ennätysalhaisiin lukemiin, samalla tavalla kuin Mursille? Seuraako Obamaa NL:n Gorbatshovin kohtalo? Suom. huom.]

Useita viikkoja aikaisemmin, hän (Eisenhower) oli yksityisesti kertonut ylimmille neuvonantajilleen presidentin virkahuoneessa, ”Jumala auttakoon tätä maata kun joku istuu tähän tuoliin joka ei tunne armeijaa niin hyvin kuin minä tunnen.”



Siinä missä Kennedy epäonnistui ottamaan vaarin Eisenhoverin varoituksesta, tämä raportti päättelee, samaa ei voida sanoa Obamasta joka menneenä viitenä vuotena on puhdistanut Yhdysvaltain armeijan lähes 200:sta sen huipputason upseerista, loi Kotimaan turvallisuusviraston ”vakoiluverkon” halki koko Yhdysvaltojen, perusti Kansallisen turvallisuusviraston (NSA) joka pystyy jäljittämään jokaisen kansalaisen puhelimen sijainnin jopa silloin kun se on suljettu ja siitä on poistettu akku, ja johtaa nyt kansakuntaa jossa on enemmän vankeja sen vankileireissä kuin lukio-opettajia ja insinöörejä yhteensä.



Ainoa modernin ajan maailmanjohtaja johon Obamaa voidaan verrata, tämä GRU-raportti lopettaa, on entinen neuvostodiktaattori Josif Stalin joka vuosien 1934-1939 Suuren Puhdistuksen aikana, samalla tavoin, eliminoi sotilaallisen ja poliittisen oppositionsa samalla kun loi poliisivaltion jolle ei ole vetänyt vertoja kuin vasta nykypäivän Yhdysvallat.

November 14, 2013 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com