Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Yhdysvalloista Sodoma ja Gomorra Korkeimman oikeuden päätöksellä – Israel valmistautuu jakamaan maansa palestiinalaisten kanssa

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert), jossa David Bay kertoo shokeeraavan uutisen kotimaastaan kun USA:n Korkein oikeus kumosi homoliitot kieltävän liittovaltion lain, joka määrittelee avioliiton vain miehen ja naisen väliseksi. Tämä merkitsee sitä että Amerikka on kertaheitolla heittänyt Raamatun Jumalan ulos maastaan joka tuomitsee homoseksuaalisuuden yksiselitteisesti Pyhässä Sanassaan. Amerikkalaisten enemmistö muodostaa nyt jumalansa vain omassa mielikuvassaan joka on myötämielinen synninharjoitukselle. Amerikan kansa on turmeltunut ja vääristynyt mieleltään aiheuttaen maan saastumisen josta seuraa pian Taivaan Jumalan tuomiot, kuten tapahtui muinaisessa Sodomassa. Ei siis mitään uutta auringon alla. Amerikka on nykyajan suuri Babylon (Ilm. 18). David ottaa kirjoituksessaan esille monia Raamatun kohtia joissa varoitetaan homoseksuaalisuudesta joka on kauhistus Herralle. Toisessa uutiskirjeen osiossa lainataan uutista jonka mukaan Israelin valtio pääministeri Netanyahun johdolla on valmis luovuttamaan suuren osuuden maa-alueestaan palestiinalaisille osana rauhansopimusta joka tulisi jakamaan Jumalan pyhän maan. USA ja erityisesti presidentti Obama on painostanut Israelia tähän häpeälliseen tekoon. Siksi Jumala tulee pian vuodattamaan kaikkien niiden maiden ylle tuomionsa jotka ovat olleet osallisina Israelin raamatullisten alueiden luovuttamiseen pakanakansoille. Raamatun Vanhan Testamentin profetiat tulevat toteutumaan prikulleen. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

PÄIVITYS 29.6.2013 klo 15

Lumipalloefekti käynnistyi Korkeimman oikeuden päätöksestä tällä viikolla: http://yle.fi/uutiset/kalifornia_sallii_homoliitot_-_keskustelu_kay_kuumana_useissa_muissakin_osavaltioissa/6710858

----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, June 27, 2013


(Vain 50 vuodessa, Amerikka on muuttunut ’vaaleanpunaiseksi’!)


I. Korkein oikeus rekonstruoi Amerikasta Sodoman ja Gomorran eilen kun oikeuden tuomarit toistelivat vahvasti gay/lesbo -elämäntapaa.

Tuomarit saattoivat päätökseen Raamatun Jumalan ulosheittämisen tästä maasta, korvaten hänet jumalalla joka on valmistettu ihmisen mielikuvassa.


”Korkein oikeus antoi kaksipiippuista vauhtia aatteelle koskien samaa sukupuolta olevia avioliittoja Mainesta Kaliforniaan keskiviikkona toimimalla rohkeasti yhdessä tapauksessa ja löysäämällä toisessa. Täsmälleen vuosikymmen sen jälkeen kun se kaatoi kaikki jäljellä olevat osavaltiolait kieltäen sodomian, oikeusistuin julisti keskeisen osan liittovaltion Defense of Marriage Act (DOMA) -säädöksestä perustuslainvastaiseksi tasapuolisen kohtelun perusteella.”

Tuomarit sitten epäsuorasti kaatoivat Kalifornian lakiehdotuksen 8, joka kielsi samaa sukupuolta olevat avioliitot.

”… tuomarit eivät ottaneet kantaa Kalifornian samaa sukupuolta olevien avioliittojen kiellon ansioihin, jättäen alemman tuomioistuimen päätöksen voimaan joka kumosi Proposition 8:n viimeisenä sanana.”

Homo- ja lesboparit läpi koko tämän entisen suuren maan riemuitsivat uudesta todellisuudesta että Amerikka näkee nyt samaa sukupuolta olevat suhteet täsmälleen samalla tavalla kuin jossa Sodoma ja Gomorra näkivät ne. Homo/lesbo-suhteet ovat nyt oikeudellisesti identtisiä Jumalan säätämään heteroseksuaalisuuteen nähden. Näitä aktiviteetteja mitä varmimmin pidettiin normaaleina Sodomassa ja harjoitettiin säännöllisesti. Tämänkaltaiset aktiviteetit olivat epäilemättä myötävaikuttamassa ”rääkäisyyn ja huutoon” jonka Jumala kuuli ennen kuin Hän päätti fyysisesti tuhota nämä kaupungit. Kuuntele Raamatun ilmoitusta:

Niin Herra sanoi: "Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää.” [1. Moos. 18:20-21; KR 33/38]

"And the LORD said, Because the cry of Sodom and Gomorrah is great, and because their sin is very grievous; I will go down now, and see whether they have done altogether according to the cry of it, which is come unto me; and if not, I will know." [Gen 18:20-21 (KJV)]

The Parallel Bible antaa the Amplified Bible -kommentaarin käännöksen:

"And the Lord said, Because the shriek of the sins of Sodom and Gomorrah is great and their sin is exceedingly grievous, I will go down now and see whether they have done altogether as vilely and wickedly as is the cry of it which has come to Me; and if not, I will know." [Genesis 18:20-21 (Amp); Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary - Parallel feature also available in Thompson Chain Reference Computer Library]

Aiheuttavatko homoseksuaalisuuden seksikäytännöt huutoa ja rääkäisyä? Normaali peräsuoliyhdyntä tuottaa sellaista parkumista, sillä kudosta noissa ruumiinosissa ei koskaan ole tarkoitettu yhdyntää varten. Lisäksi, jotkut muut käytännöt joita homoseksuaalit suorittavat tuottavat äärimmäistä kipua joka aiheuttaa sellaisen valituksen.

Oliko olemassa todisteita mies-poika rakastelusta Sodomassa? Varmasti oli; kuuntele Raamatun ilmoitusta:

Ennenkuin he olivat laskeutuneet levolle, piirittivät kaupungin miehet, sodomalaiset, sekä nuoret että vanhat, koko kansa kaikkialta, talon. Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: "Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin." (1. Moos. 19:4-5)

"But before they lay down, the men of the city of Sodom, both young and old, all the men from every quarter, surrounded the house. And they called to Lot and said, Where are the men who came to you tonight? Bring them out to us, that we may know (be intimate with) them." (Genesis 19:4-5, Parallel Bible.)

Sodoman miehet – sekä nuoret että vanhat – ympäröivät Lootin talon vaatien että enkelit tulevat ulos harrastamaan julkista seksiä. Kyllä, minä uskon että mies-poika homoseksuaalisuutta harjoitettiin Sodomassa. Eräs gay-mielinen kirjailija totesi että meidän kulttuurillinen ”ennakkoasenne” homoseksuaalisia tekoja vastaan juontaa juurensa juutalaiskristillisyyden läpitunkevasta vaikutuksesta. Kuuntele:

”Monet kommentaattorit ilmaisivat tyytymättömyytensä moraalisiin vaikutteisiin jotka kohdistuivat yhteiskuntaan juutalaiskristillisen perinnön kautta, joka on perinteisesti leimannut lasten seksuaalisuuden … Läntistä maailmaa hallitsi kerran juutalaiskristilliset periaatteet, ja meillä oli tapana tuomita erityiset seksuaaliteot kuten aviorikos, sodomia, ja sadomasokistinen seksi itsessään vääränä. Mutta nyt nuo vanhat ’ennakkoluulot’, hän sanoo, ovat kuihtumassa pois. Sitä mitä joku päättää tehdä seksuaalisesti toisen henkilön kanssa pidetään tänä päivänä moraalisesti hyväksyttävänä kunhan on pätevä sopimus josta neuvotellaan.” ["International Academy of Sex Research Joins the Debate: Is Pedophilia a Mental Disorder?", NARTH, http://www.narth.com/docs/debate2.html]

Olemme tässä keskustelussa ainoastaan ja yksinkertaisesti siksi että perinteisiä “juutalaiskristillisiä periaatteita”, jotka ovat aina ohjanneet läntistä yhteiskuntaa, ollaan nyt syövyttämässä pois sillä tahdilla, että kaikenlaisia poikkeavuuksia on ”tulossa kaapista ulos”, puettuina hyväksyttäviksi. Tänä päivänä, jokainen tekee sitä minkä itse kokee oikeaksi. Mitä Raamattu sanoo tuon kaltaisesta henkilöstä?

Hullun tie on hänen omissa silmissään oikea, mutta joka neuvoa kuulee, on viisas.” [Sananlaskut 12:15] Tuo ”neuvo” on Jumalan raamatullinen neuvo.

Kaikki miehen tiet ovat hänen omissa silmissään oikeat, mutta Herra tutkii sydämet.” [Sananlaskut 21:2]

”Pelkää, poikani, Herraa ja kuningasta, älä sekaannu kapinallisten seuraan.” [Sananlaskut 24:21]

Sillä minä, Herra, en muutu.” (Malakia 3:6)

Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain…” (Matteus 5:18)

Samalla kun Jumala ei koskaan muuta mieltään mistään Hänen moraalikäskyistään, saatana on aivan liian valmis astumaan sisään ja eksyttämään ihmisiä että Jumala muuttuu, ja että me elämme nyt modernissa, edistyksellisessä yhteiskunnassa, missä vanhat moraalilait eivät enää sovellu.

Nyt, tämä on se mitä Raamattu MÄÄRÄÄ koskien homoseksuaalisuutta, sekä miespuolisten että naispuolisten:

1) Leviticus 20:13

”Jos mies makaa miehen kanssa ikään kuin olisi nainen, molemmat miehet ovat syyllistyneet rikokseen – perverssiin, vääristyneeseen, luonnottomaan, vastenmieliseen, ja inhottavaan.” (Parallel Bible) The King James -käännösversio käyttää sanaa ”Abomination (kauhistus)” vastenmielisen (abhorrent) sijaan. Jumala myös antoi tämän määräyksen homoseksuaalisuutta vastaan 3. Mooseksen kirjan luvussa 18:22, jälleen viitaten tähän käytäntöön ”kauhistuksena”. Luvuissa 18 ja 20, Jumala käyttää tätä sanaa, ”kauhistus”, viisi kertaa yhteydessä Hänen kieltoihinsa erilaisia seksuaalisia syntejä vastaan. Luuletko että Jumala yritti tehdä jotain vaikutusta meihin?

2) Koko Leviticus 18 luku määrää käytännön erityyppisistä seksuaalisynneistä. Jumala päättää Hänen varoituksensa luvussa 18:24-29, ”Älkää saastuttako itseänne millään näistä, sillä näillä kaikilla ovat itsensä saastuttaneet ne kansat, jotka minä karkoitan teidän tieltänne … Sentähden noudattakaa minun käskyjäni ja säädöksiäni älkääkä mitään näistä kauhistuksista tehkö … sillä kaikkia näitä kauhistuksia ovat tehneet tämän maan asukkaat, jotka olivat ennen teitä, niin että maa tuli saastaiseksi- ettei maa teitäkin oksentaisi, jos te sen saastutatte … Sillä jokainen, joka tekee minkä tahansa näistä kauhistuksista, hävitettäköön kansastansa, kaikki, jotka semmoista tekevät.”

Nämä ovat voimakkaita sanoja Kaikkivaltiaalta, muuttumattomalta Jumalalta.

Ymmärsitkö että, Jumalan silmissä, maa itsessään saastutetaan tämänkaltaisella synnillä? Toisin sanoen, Jumala näkee kansakunnan, joka sallii homoseksuaalisuuden kukoistavan, olevan saastutettu. Tämä on se syy miksi Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran, ja tämä on tapa missä Hän näkee Amerikan nykyään, vieläpä kun Amerikan homot juhlivat yhä heidän suurta kansallista ”kaapista ulostulemisen” juhlapäivää. Me ihmiset olemme suuresti huolissamme meidän jokiemme, virtojemme, järviemme, ilman, ja maan, joka sisältää kemiallisia saasteita, saastumisesta. Kuitenkin, Jumala sanoo että saastuminen, josta meidän pitäisi olla huolissamme, on moraalinen saastuminen! Me saastutamme Amerikan maamme tällä seksuaalisynnillä! Eräänä päivänä, Jumala saa aikaan tämän maan ”oksentamaan ulos” sen synnilliset asukkaat!

3) Deuteronomy 23:17, Jumala kieltää kulttiprostituution, joko miespuolisen tai naispuolisen.

4) 1. Korinttolaiskirje 6:9, ”Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset (jotka harjoittavat homoseksuaalisuutta), eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.”

5) 1. Timoteuskirje 1:8-11, Paavali luettelee kaikki synnit joita kontrolloidaan aiheellisesti Vanhan Testamentin lailla. Yksi noista synneistä, jotka mainitaan, on ”ne jotka käyttävät väärin itseään miesten kanssa”. Tämä on lyhyehkö kirjoitustapa viitata homoseksuaalisuuteen.

6) Homoseksuaalisen liikkeen ”uskonnolliset johtajat” opettavat virheellisesti, ettei Jeesus muka koskaan tuominnut homoseksuaalisuutta; sen vuoksi, pohjautuen aina väärään ’Johtopäätös vaikenemisen kautta (Conclusion By Silence)’ -käytäntöön, he opettavat että Jeesuksen on täytynyt nähdä suopeasti homoseksuaalisuus. Meillä on uutisia sinulle!! Jeesus on Ilmestyskirjan kirjoittaja. Katsokaa, mitä hän toteaa aikakauden lopussa, heti viimeisen tuomion jälkeen. Luvussa 21, Jeesus kertoo meille että tietyt ihmiset viskataan ikuisesti ”järveen joka tulta ja tulikiveä palaa”. (jae 8) Kuitenkin, aiemmin tässä jakeessa, Jeesus luetteli sentyyppiset ihmiset jotka heitettäisiin tähän tuliseen järveen. Hän sisällyttää ne jotka ovat ”turmeltuneita ja saastuneita kauhistuksillansa…” Jeesus käytti samoja sanoja, ”saastunut (defiled)” ja ”kauhistukset (abominations)” tässä kuin Hän käytti 3. Mooseksen kirjan luvuissa 18 ja 20 viitatakseen homoseksuaalisiin tekoihin!!! Muista myös että Jumala sanoi Leviticus 18 ja 20 luvuissa että nämä seksuaalisynnit saastuttivat maan, ja maa oksentaisi ulos asukkaansa. Täällä näissä Ilmestyskirjan kohdissa, Jeesus muistuttaa että tämä seksuaalinen synti saastuttaa.  

”Älkää eksykö; Jumala ei salli itseänsä pilkata. Mitä tahansa ihminen kylvää, että vain se on, mitä hän niittää.” Tuo sana, ”deceived (eksykö)” tuntuu ponnahtelevan esiin yhä uudestaan, erityisesti aikakauden lopun aikana. Lue itseäsi varten monet varoitukset joita Jeesus lausui Matteuksen luvussa 24, jottet tulisi vedetyksi nenästä vertaansa vailla olevan eksytyksen kautta jota tapahtuisi aikakauden lopussa.

Ennen kuin me suljemme tämän aiheen, meidän täytyy puhua homoseksuaalisuuden silminnähtävästä hyväksynnästä Amerikan suuren yleisön taholta. Sillä ei ole tippaakaan väliä jos suunnaton enemmistö amerikkalaisista tukisi täysin tätä elämäntapaa, koska Jumalan käskyt eivät ole alistettuja enemmistön ääniin!! Jeesus vaali kaikkia Vanhan Testamentin lakeja ja profeettoja kun Hän rohkeasti totesi, ”Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.” [Matteus 5:17-18]

Tässä Jeesus kannattaa kaikkia Jumalan käskyjä homoseksuaalisuutta vastaan!! Ja Hän sanoi, ettei laista katoa pieninkään kirjain kunnes Hän tulee takaisin johtamaan maailmaa.

Lopuksi, Raamatun tutkijat ovat pitkään opettaneet että yksi ehdottomista aikainmerkeistä että maailma olisi suuntaamassa kohti aikakauden loppua, on se, kun homoseksuaalisuuden julkinen hyväksyntä sukeltaa jälleen esiin tasa-arvoisena elämäntapana verrattuna heteroseksuaalisuuteen. Mihin profeetallisiin Kirjoituksiin he perustivat tämän opetuksensa?

Jeesus vaalii kaikkia Jumalan käskyjä homoseksuaalisuutta vastaan!! Ja Hän sanoi, ettei laista katoa ainoakaan piirto kunnes Hän tulisi takaisin johtamaan maailmaa. Jeesus lausui sitten hyvin mielenkiintoisen profetian koskien yhtä monista aikainmerkeistä joka toteutuisi ja jonka avulla viimeisen aikakauden kristityt tietäisivät että Hänen paluunsa olisi välitön. Jeesus sanoi,

”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy.” (Luukas 17:28-30; KR 33/38)

"So also it was the same as it was in the days of Lot. People ate, they drank, they bought, they sold, they planted, they built; But on the very day that Lot went out of Sodom, it rained fire and brimstone from heaven and destroyed them all. That is the way it will be on the day that the Son of Man is revealed." (Luke 17:28-30; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Toisin sanoen, aikakauden lopussa, yhteiskunnan olosuhteet Lootin päivinä kansoitetaan synnintekijöillä jotka uskovat että homoseksuaalisuus on aivan yhtä pätevää kuin heteroseksuaalisuus. Amerikka on tässä pisteessä. Jumalan tuomio on asetettu. Kuuntele kun Jumala ennustaa tuomiosta joka tuhoaa meidät.

”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta … Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.”
                            
”Sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut.” (Ilmestyskirja 18:2-3, 5, 8; KR 33/38)

"Mighty Babylon is fallen! She has become a resort and dwelling place for demons, a dungeon haunted by every loathsome spirit, an abode for every filthy and detestable bird. For all nations have drunk the wine of her passionate unchastity, and the rulers and leaders of the earth have joined with her in committing fornication (idolatry), and the businessmen of the earth have become rich with the wealth of her excessive luxury and wantonness ... For her iniquities (her crimes and transgressions) are piled up as high as heaven, and God has remembered her wickedness and her crimes and calls them up for settlement."

"So shall her plagues (afflictions, calamities) come thick upon her in a single day, pestilence and anguish and sorrow and famine; and she shall be utterly consumed (burned up with fire), for mighty is the Lord God Who judges her." (Revelation 18:2-3, 5, 8; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Mitä me kristityt voimme tehdä? Jeesus kertoo meille:

”Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.” (Ilmestyskirja 18:4)


II. Israel valmistautuu ”jakamaan maansa” palestiinalaisten kanssa!

Jumalan uhkaus kuulostaa todelliselta korvissani: ”Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” (Joel 3:1-2)

God's threat rings true in my ears: "I will gather all nations and will bring them down into the Valley of Jehoshaphat, and there will I deal with and execute judgment upon them for their treatment of My people and of My heritage Israel, whom they have scattered among the nations and because they have divided My land." (Joel 3:1-2; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

UUTISKATSAUS: ”Netanyahu on valmis luovuttamaan 90% Juudeasta ja Samariasta”, Israel National News, 27. kesäkuuta 2013

”Raportti äärivasemmistolaisessa Ha'aretz sanomalehdessä tiistaina siteerasi tärkeitä Likud-puolueen ministereitä sanomalla että pääministeri Benjamin Netanyahu on valmis luovuttamaan niinkin paljon kuin 90% Juudeasta ja Samariasta sopimuksessa Palestiinan Auktoriteetin kanssa … Netanyahu, he sanoivat, tietää että seuraava neuvottelukierros Yhdysvaltain ulkoministerin John Kerryn tukemana tulisi käsittelemään merkittäviä kysymyksiä, sellaisia kuten Palestiinan valtion rajoja. Maksimi jolla Israel voisi saada sellaisen sopimuksen aikaiseksi, ministerit sanoivat, on 10% Juudeasta ja Samariasta.”

Koska Yhdysvallat jatkaa Israelin painostusta jakaakseen maansa antamalla suuria osia siitä palestiinalaisille, meidän pitäisi olla tietoisia Jumalan tuomiosta kaikkia kansakuntia vastaan jotka jakavat Hänen pyhää maataan. Suuren kiinnostuksen tähän aiheeseen tekee viimeinen syy jonka Jumala antaa hänen tuomionsa vuodattamiselle: ”he ovat jakaneet Minun maani.”

Tiesitkö että, tänä päivänä, sekä Yhdysvallat että Iso-Britannia ovat laittamassa voimakkainta mahdollista painostusta Israelin päälle saadakseen sen ”jakamaan Israelin maan”? Oletko lisäksi tietoinen siitä että me olemme laittaneet tätä uskomatonta painetta Israelin ylle jo 20 vuoden ajan? Nykyään, palestiinalaiset hallitsevat 42% maasta, valtava möhkäle maasta jonka Jumala alun perin myönsi juutalaisille, ikuisesti! Jumalan täytyy olla hyvin vihainen tämän jatkuvan painostuksen suhteen. Palestiinalaiset tulevat saamaan fyysisen rangaistuksensa, kun Jumala käyttää Israelia tuhoamaan heidät Obadjan kirjan jakeiden 15-18 ja Jesajan kirjan luvun 34 täyttymyksessä.  Kuitenkin, Yhdysvallat tulee jonakin päivänä seisomaan Joosafatin laaksossa vastaanottaakseen rangaistuksen siitä miten me olemme edistäneet Israelin maan jakamista.

Joel 3:9-14 paljastaa että tämä tuomio on sotilaallinen. Jumala aikoo kutsua kansakuntien sotavoimat tuomittavaksi Joosafatin laaksoon, jotta ne voivat saada fyysisen rangaistuksensa. Oletko hengellisesti valmis?

perjantai 28. kesäkuuta 2013

NSA-vuotaja Edward Snowdenin pakomatka tyssännyt Moskovaan ja massamedia repii kaiken irti vakoilutarinasta – Venäjä yrittää estää USA:n Syyrian intervention toimittamalla huippunykyaikaisia aseita presidentti Assadille

Tässä aika tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) viime maanantailta, jossa David Bay kertoo aluksi Hongkongiin paenneesta entisestä Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston eli NSA’n työntekijästä joka paljastuksillaan yksityisten kansalaisten vakoilusta on päässyt massamedian suosikiksi muodostaen mielenkiintoisen vakoilutarinan. Valtamedia on kuitenkin yhtäkkiä kääntänyt kelkkansa ja saa hänet näyttämään maanpetturilta noudattaen hallinnon Kuusiportaista Asenteenmuokkausohjelmaa kansalaisten manipuloimiseksi sähköisen valvonnan hyväksyntää varten. Uutiskirjeen toisessa osiossa kerrotaan Venäjän vaikutusvallan lisääntymisestä ainakin puheissa Syyrian sisällissotaan kun uutislähteen mukaan presidentti Putin aikoo toimittaa tehokkaita aseita Syyrian nykyhallinnolle taistelussa Syyrian kapinallisia vastaan ja estääkseen Lännen väliintulon Syyrian konfliktiin. Kuitenkin David uskoo että jossain vaiheessa Venäjä tulee perääntymään Syyrian tuestaan koska Illuminatin suunnitelma ja Raamatun profetiat edellyttävät Assadin kaatumista ja Damaskon kukistumista (Jes. 17:1). Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-----------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, June 24, 2013


I. NSA-ilmiantaja, Edward Snowden, on onnistuneesti paennut Hongkong’iin ja lentänyt Venäjälle! Ja sitten, kenties, tähtäin Ecuadoriin!

Hänen lentonsa paeta Amerikan lainvalvontaviranomaisia takaa, että paljastukset siitä, miten laajalle levinnyttä ja kuinka syvällisesti meidän hallintomme seuraa meitä, kehittyvät jatkossakin.

UUTISKATSAUS: ”Snowden pakenee Hongkong’iin Moskovan vuoksi”, The Washington Post, 23. kesäkuuta 2013

”MOSKOVA – Edward Snowden, entinen hallituksen urakoitsija joka vuoti huippusalaisia asiakirjoja USA:n vakoiluohjelmista, pakeni Hongkong’iin Moskovaa varten sunnuntaina apunaan anti-salailujärjestö WikiLeaks, laskeutuen Sheremetyevon kansainväliselle lentokentälle Aeroflotin lennolla…”

Moskova ei ehkä ole Edward Snowden’in lopullinen määränpää.

”Snowden’in lopullinen määränpää oli tuntematon, mutta Ricardo Patiño Aroca, Ecuadorin ulkoministeri, twiittasi sunnuntai-iltapäivänä että hänen hallituksensa oli vastaanottanut hakemuksen turvapaikasta Snowden’ilta. WikiLeaks julkaisi lausunnon sanomalla että Snowden oli ’matkalla Ecuadorin tasavaltaan turvallisen reitin kautta turvapaikkapyrkimyksiä varten’.”

Miten Snowden pääsi lähtemään Hongkong’ista kun tuo mitä nykyaikaisin, länsimainen valtiokaupunki oli suunnattoman Yhdysvaltojen painostuksen alla hänen luovuttamisekseen maanpetoksesta? Ymmärtääksemme tätä kysymystä, me käännymme vielä uuteen juttuun.

UUTISKATSAUS: ”Edward Snowden -draama on saavuttanut huippunsa samastuen toimintaelokuvaan”, National Journal, by Matt Berman, 23. kesäkuuta 2013

”…kuinka Snowden pääsi pois Hongkong’ista? Erityisesti kaiken painostuksen suhteen jota Obaman hallinto oli laittamassa Hongkong’in hallitukselle hänen luovuttamisekseen? Hongkong’in hallitus on tilkinnyt tuon reiän seuraavalla lausunnolla:

’Yhdysvaltain hallitus teki aikaisemmin pyynnön Hongkong’in erityishallintoalueen hallitukselle väliaikaisesta pidätysmääräyksestä Mr. Snowden’ia vastaan. Koska Yhdysvaltain toimittamat asiakirjat eivät täysin noudattaneet Hongkong’in lain oikeudellisia vaatimuksia, Hongkong’in erityishallintoalueen hallitus on pyytänyt Yhdysvaltain hallitusta toimittamaan lisätietoja, jotta oikeusministeriö voisi harkita vastaako Yhdysvaltain hallituksen pyyntö relevantteja oikeudellisia edellytyksiä. Koska Hongkong’in erityisalueen hallituksella ei ole vielä riittävästi tietoa käsitellä väliaikaisen pidätysmääräyksen pyyntöä, ei ole oikeudellista perustaa rajoittaa Mr. Snowden’ia lähtemästä Hongkong’ista.’

Vau! Tuo ympäripyöreä lausuma Hongkong’in viranomaisilta jätti oikeudellisen oven auki juuri riittävän pitkäksi ajaksi Snowden’ille paeta. Miksi Hongkong’in hallitus vastustaa Amerikan vaatimuksia hänen välittömälle luovutukselle? Kiinan ja Amerikan hallitukset ovat pitkään olleet levottomia keskenään, alkaen valuuttamanipulointisyytöksistä, molemminpuolisiin hakkerihyökkäyksiin, sekä yleisiin taloudellisiin huoliin. Ongelmat saavuttivat pisteen missä presidentti Obama tapasi Kiinan presidentin muutama viikko sitten asioiden lievittämiseksi.

Me tiedämme että kaikki maapallon 10 viimeistä johtajaa – NEWS2363 – tekevät yhteistyötä kaikissa tärkeissä asioissa aivan kuten Ilmestyskirja 17:17 ennustaa; edelleen me tiedämme että tämä kiihtymys Snowden’in suhteen ja hänen paljastuksensa koskien vakoiluohjelmaa jonka me jo tiedämme alkaneen presidentti Bushin toimesta lokakuussa 2001, täytyy olla kriisi joka on tarkoitettu massamedialle suoltamaan sensaatiomaisia otsikoita, yksi toisensa jälkeen.

Niin kauan kuin tämä vakoilukriisi hallitsee radioaaltoja, pari merkittävää Eliitin sydäntä lähellä olevaa tavoitetta suoritetaan:

1) Vakoilutarinoiden ollessa pakkomielteenä amerikkalaisille, massamedia voi helposti varmistaa että tosijutut jotka kuljettavat hyvin raskasta merkitystä meidän tulevaisuuden vapauksille voivat joutua aliuutisoitaviksi.

Minä en koskaan unohda päivää kun massamedia ’tuli hulluksi’ uutisjutusta kun Amerikan sotavoimat olivat vangitsemassa hyvin alistettua Saddam Husseinia ahtaassa ketunkolossa. Tunnit toistensa jälkeen keskittyivät tuohon kehittyvään uutistarinaan. Media rakasti spektaakkelia tästä kerran niin ylpeästä johtajasta joka joutui täydelliseen nöyryytykseen.

TODELLINEN uutisjuttu tuona päivänä, jonka hyvin harvat ihmiset kuulivat, oli se kun presidentti Bush vaivihkaa allekirjoitti Patriot Act II:sen olemassaoloon! Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1878. Selvästikin, amerikkalaisten olisi pitänyt olla tietoisia että heidän perustuslaillisia etuuksia ja vapauksia murennettiin vakavasti presidentti Bushin allekirjoittaessa Patriot Act II:sen laiksi; mutta, ei, massamedia selosti tätä ”tuntuu hyvältä” juttua siitä kuinka Amerikan joukot lopulta ajoivat nurkkaan vihatun Saddam Husseinin kuten rotan ketunkolossa ja vangitsivat hänet.

Keskittymällä nöyhtätarinaan, media salasi todella tärkeän uutisen. Näetkö miten tämä median herneenarvauspeli (shell game) toimii?

2) Jatkuva Snowden’in uutiskattavuus ja hänen paljastuksensa valtavista vakoilusysteemeistä käännettyinä meitä vastaan täyttävät ”Kuusiportaisen Asenteenmuokkausohjelman” vaatimuksen Askeleelle #4. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2468, otsikolla, ”Kuusiportainen Asenteenmuokkausohjelma – Salakavala tekniikka koko väestön ajattelutavan muuttamiseksi, näkymättömästi, hiljaa”)

Kuuntele tätä kuvausta Askeleelle #4, kaikkein tärkein kuudesta askeleesta.

”Askel 4. Prosessissa, pelkkä järkyttävän aiheen toisto joka on keskustelun alla tylsyttää asteittain sen vaikutusta.”

Snowden’in paljastukset, ynnä Amerikan reaktio, ynnä tuhansien puolesta-ja-vastaan artikkeleiden jotka on kirjoitettu siitä aiheesta, aiheuttavat ”silkan toiston” tästä kauhistuttavasta jutusta, tylsyttäen asteittain raivoa molemmilla puolilla tästä aiheesta. Vähän ajan päästä, Askeleet #5 ja #6 toteuttavat vääjäämättä tämän mielenhallintaohjelman.

”Askel 5. Ihmiset eivät sitten enää ole järkytettyjä aiheen taholta.”

”Askel 6. Ei enää raivoissaan, ihmiset alkavat esittää perusteita hillitäkseen äärimmäisyysaineksia; tai, he hyväksyvät perusteet, haasteet, keinot sen SAAVUTTAMISEKSI.”

Tätä salakavalaa metodia muuttaa syvästi juurtuneita ihmisten asenteita ollaan menestyksellisesti suuntaamassa Amerikan väestöä kohti kokonaisuudessaan. Miljoonat ihmiset kokevat asenteellisia muutoksia mitä erilaisimmista aiheista tänä päivänä, käsittäen sen sietääkö keskiverto amerikkalainen hallituksensa tunkeutumisen yksityisyyteensä aivan täysin. Jo nyt, ällistyttävä lukumäärä totisia kansalaisia uskoo hallituksen olevan oikeassa – todellakin, velvollisuus – kuunnella jokaista viestintää maassa jos sellainen aktiviteetti suojelee meitä ”terrori-iskuilta”.

Koska keskiverto amerikkalaisella ei ole mitään salattavaa, hän ei tunne olevansa uhan alla joka on lähtöisin tästä hallinnon vakoilusta. Siispä, heti kun tämä kriisi kypsyy, Liittovaltion hallitus voi operoida tätä massiivista vakoilujärjestelmää lähes avoimesti, koska amerikkalaiset ovat hyvin turvallisella mielellä tietäen, ettei heillä ole mitään salattavaa.

Se mitä tällaiset kansalaiset eivät ymmärrä, on että, tämä massiivinen vakoilusysteemi EI ole suunnattu häijyjä ulkomaisia terroristeja vastaan, vaan keskiverto amerikkalaista vastaan jota jonakin päivänä pelotellaan brutaaleimman ja tehokkaimman maanpäällisen absoluuttisen diktatuurin kantapään alla!

Tämä tavoite on todellinen tavoite, jota me olemme varoitelleet kaikenaikaa lähtien tunneista jotka seurasivat 9/11-iskuja. Keskiverto Amerikan kansalainen on kohde. On aina ollut, ja tulee aina olemaan.

Pieniasteinen lisäsuojelu ”terrorismia” vastaan tullaan murskaamaan suunnattoman painon alla koskien meidän kallisarvoisten vapauksiemme menettämistä ja saamatta niitä takaisin.

Muuten, Edward Snowden’ia on nyt syytetty vakoilusta.

UUTISKATSAUS: ”Hallinto nostaa vakoilusyytteitä Edward Snowden’ia vastaan”, The Atlantic Wire, 21. kesäkuuta 2013

”Snowden’ia syytettiin vakoilusta, varkaudesta ja konversiosta koskien liittovaltion omaisuutta, viranomaiset sanoivat. Kanne nostettiin Virginian itäisessä piirikunnassa, hallintoalue, missä Snowden’in entinen työnantaja, Booz Allen Hamilton, pitää päämajaansa, ja alueella, jolla on pitkä ansioluettelo syyttämistapauksissa kansallisten turvallisuusseuraamusten suhteen.”

Sen jälkeen kun massamedia on selostanut tätä juttua loputtomiin, suurin osa amerikkalaisista tulee siihen johtopäätökseen että hän oli maanpetturi, eikä todellinen patriootti joka yritti informoida kansalaistovereitaan siitä miten heidän vapauksiaan oltiin murentamassa.

--------------------------------------------

Tässä vielä tuoreimpia uutisia liittyen Snowden -draamaan:

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/06/1774207/snowdenia-ei-tiettavasti-havannan-koneessa
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/06/1773959/usa-snowden-horjutti-kansallista-turvallisuutta
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2013/06/1774239/lahde-snowdenin-matkan-jatko-vaakalaudalla---tassa-syy
http://yle.fi/uutiset/ecuador_torjuu_painostuksen_snowdenin_suhteen_-_tarjoaa_usalle_rahaa_ihmisoikeuskoulutukseen/6708742
http://yle.fi/uutiset/obama_ei_aio_sekaantua_kamppailuun_snowdenin_karkotuksesta/6708389

Who is this guy, Edward Snowden, for this age?
Is he a cyber-martyr hated by NSA’s the de facto leader, Lucifer? Read


II. Kun suuri määrä amerikkalaisjoukkoja on Jordanian maaperällä, hieman yli Syyrian rajan, Venäjä näyttää astuvan sisään pakottaakseen Amerikan johtajat hylkäämään ponnistelut liikkua sotilaallisesti presidentti Assadia vastaan.


”Viime viikolla, Nobelin rauhanpalkinnon saaja presidentti Barack Obama ilmoitti että hänen hallintonsa olisi varustamassa Vapaan Syyrian armeijaa aseilla pistääkseen hanttiin Syyrian presidentti Bashar al-Assadin joukoille. Lisäksi, he näyttävät toteuttavan Libya-tyylisen lentokieltoalueen maan ylle, johon kuten Libyassa, liittyisi todennäköisesti laajalle ulottuvaa epäiltyjen armeijan linnoitusten ja valvontakeskusten mattopommitusta.”

”Saappaiden ollessa maaperällä Syyrian rajojen ympärillä, Yhdysvallat on epäilemättä valmistautumassa laajaan taisteluun koko alueella vielä kerran, tavoitteenaan uudet Yhdysvaltain toimittamat aseet jotka ovat tappavampia ja enemmän tuhoa aiheuttavia sisällissodassa joka on vaatinut kymmeniätuhansia kuolleita viime vuonna. Obaman hallinnon oletus on että nämä aseet kallistavat vaa’an kapinallisten hyväksi, joista monet on tunnistettu Amerikan arkkivihollisen, Al-Qaidan, jäseniksi.”

”Tällä viikolla, Britannian tiedusteluraportin mukaan, Putin kuulemma siirsi diplomaattista kommunikeaa Yhdysvalloille ja Ranskalle … Venäläiset eivät ole löysäämässä heidän Syyrian politiikkaansa ja he valmistautuvat tuplaamaan panoksen varustamalla Assadin armeijaa aseilla joita ei ole koskaan aikaisemmin nähty Lähi-idässä.”

Minkälaisia asejärjestelmiä venäläiset kertoman mukaan ovat valmiita kuljettamaan Syyrian presidentti Assadille?

1) Patriot-ohjukset tulevat kärsimään ja kumotaan S300 SAM -ohjusjärjestelmällä … Putin myöskin uhkasi toimittaa vielä kehittyneempiä S400 ilmatorjuntaohjuksia (katso kuva alhaalla) jotka ovat ylivertaisia Patriot-ohjuksiin verrattuna ja luokitellaan maailman kehittyneimmäksi ilmapuolustusjärjestelmäksi.”

2) ”Venäjä tulee myös varustamaan Syyrian viimeisintä tekniikkaa olevilla 24-Barrell raketinheittimillä joilla on 60 kilometrin kantomatka ja ne on luokiteltu lajissaan kehittyneimmäksi tykistön aseeksi.”

3) ”Skean 5 maasta-merelle laukaistavat ohjukset ovat kykeneviä osumaan ja upottamaan minkä tahansa kohteen joka on jopa 250 kilometrin päässä Syyrian rannikosta.”

Meidän täytyy odottaa nähdäksemme kuinka tämä julkinen retoriikka todella toteutetaan, käytännössä. Putin on tunnettu siitä että hän täyttää ilman kuumuudella, uhkaavalla retoriikalla, vain perääntyen hissukseen ja ollen koskaan kuljettamatta aseita.

Koska juurtuneen diktaattorin, Syyrian presidentti Assadin, kukistaminen on osa Illuminatin suunnitelmaa ’ei-integroituneen aukon’ strategiaa varten joka on valtuuttanut maapallon kymmenen viimeistä kuningasta, me tiedämme että Amerikka, Iso-Britannia, Venäjä ja Kiina ovat asettaneet heidän tukensa tämän Suunnitelman taakse.

Venäjän täytyy pitää yllä sen voimakasta retoriikkaa viimeiseen mahdolliseen hetkeen saakka, säilyttääkseen maineensa ehjänä arabien tukemiselle. Kun Venäjä lopulta taipuu ja ei tee mitään, kuten tapahtui Irakin Saddam Husseinin tapauksessa, maa voi syyttää toimiensa puutteesta useita uskottavia osatekijöitä.

Usko minua, kun paine kasvaa suureksi Syyrian yllä, Venäjä tulee perääntymään.

Syyrian diktaattorin täytyy mennä. Ei-integroituneen aukon (The Non-Integrating Gap) -strategia vaatii sitä.

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Presidentti Niinistö pelotteli uhilla Kultaranta-kokoontumisen yhteydessä -- tarkoituksena liittää Suomi NATO:oon



Taisi olla eräänl. Suomen Bilderberg-kokous joka järjestettiin tänään Naantalin Kultarannassa jossa maamme ulkopolitiikan ja talouselämän kerma presidentti Niinistön johdolla keskusteli liittoutumattomuudesta/liittoutumisesta, maailman taloudesta ja EU:n tulevaisuudesta...

http://yle.fi/uutiset/niinisto_kultarannan_keskustelutilaisuudesta_tavoite_on_olla_ajassa_teravasti_mukana/6691335

http://www.suomenmaa.fi/etusivu/ulkopolitiikan_eliitti_niinist%C3%B6n_luona_kultarannassa_6419689.html

Kultarannan leirikoulu

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013061717162563_uu.shtml

http://yle.fi/uutiset/niinisto_nato_voisi_suojella_kyberuhalta/6693285

Kuunnelkaapa Niinistön haastattelua A-studiossa tänä iltana, jossa hän teki yhteenvetoa Kultarannassa käydyistä keskusteluista (alkaa videon kohdasta 3:15).

http://areena.yle.fi/tv/1913590

Tässä joitakin paljastavia ja vihjailevia poimintoja Niinistön sanoista:

"Meidän täytyy asemoida itsemme eteenpäin menevään maailmaan..maailma voi muuttua jonkun rajun myllerryksen myötä Euroopassa tai Euroopan läheisyydessä..olemme ehkä olleet väärässä ettei Euroopassa voisi tapahtua mittavaa konfliktia tai sotaa..maailma muuttuisi käänteentekevällä tavalla..voi tapahtua uudenlaista järjestäytymistä..maailmassa ei ole ikuisesti pysyviä asioita, jne."

Minusta tässä viitattiin 3. maailmansotaan ja Uuteen maailmanjärjestykseen sen seurauksena. Niinistö on täten NWO-mies ja tietää jotakin tulevasta kehityksestä kun pelottelee uhilla. Tätä varten eliitti on halukas liittämään Suomen NATO:oon ja tuon Kultaranta-kokoontumisen osallistujista 65% kannattaa Suomen NATO-jäsenyyttä kun tavallinen kansa on päinvastaisella kannalla. Niinistö on ovela mies kun ryhtyi järjestämään tällaisia eliitin tilaisuuksia joista toimittajat voivat raportoida.

Kannattaa vielä lukea aikaisempi kirjoitukseni Sauli Niinistöstä jossa varoittelin hänestä. Hän on luita ja ytimiä myöten globalisti ja tämän maailman ruhtinaan talutusnuorassa.

http://nokialainen.blogspot.fi/2012/01/suomen-presidentinvaalien-petosjytky.html

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Antikristuksen aika lähenee saatanallisen maailmanjärjestelmän edistymisen kanssa

Seuraavassa artikkelissa yhdysvaltalainen Raamatun profetioiden tutkija Don Koenig luettelee listan asioita tai aikainmerkkejä miksi tämä nykyinen maailmanjärjestelmä on nopeasti liikkumassa kohti Antikristuksen aikaa ja sitä myöten saatanan valtakauden päätöstä maapallolla. Aikamme todistaa itsestään. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------

Saatanallinen maailmanjärjestelmä on nopeasti etenemässä kohti Antikristusta
The Satanic world system is rapidly progressing toward Antichrist

Don Koenig
On April 17, 2013

Kun näinä päivinä niin monet kutsuvat itseään ”edistyksellisiksi”, niin luulisi, että nämä edistykselliset olisivat jonkin verran edistyneet vuosien mittaan, mutta minusta näyttää, kuin tämä saatanallinen maailmanjärjestelmä olisi nyt nopeasti edistymässä kohti Antikristusta ja omaa tuomiotaan.

1960-luvun hippisukupolvi luuli, että he olivat astumassa Vesimiehen aikaan, jossa rauha ohjaisi planeettoja ja rakkaus tähtiä. Vanhat kommunistiset hipit ja heidän edistykselliset jälkeläisensä hallitsevat nyt maailmaa ja nämä jumalattomat jääräpäät laulavat edelleen samaa utopistista laulua. Silti maaplaneetan päälle kaatuvalla tulevaisuudella on jonkin verran erilainen sanoitus, kuin tuossa vanhassa Fifth Dimension’in laulussa.
When the moon is blood red (Kun kuu on verenpunainen)
And Jupiter opposes Mars (Ja Jupiter vastustaa Marsia)
Then war will guide the planet (Silloin sota ohjaa planeettaa)
And hate will steer the movie stars (Ja viha ohjaa filmitähtiä)
This is the dawning of the age (Tämä on koitto aikakauden)
Of Antichrist, the age of Antichrist (Antikristuksen, Antikristuksen aikakauden)
Antichrist, Antichrist (Antikristuksen, Antikristuksen)
Jokaisen järkevän ihmisen pitäisi kyetä näkemään, että maailma on nyt matkalla kriisiin toisensa jälkeen. Jossakin vaiheessa joku, joka väittää olevansa kuin Jumala, tai Jumala, tulee mukaan jollakin sellaisella, joka näyttää, kuin se olisi kaikki ratkaisut tälle toimintahäiriöiselle maailmalle. Hän on saatanallinen vallan anastaja, jonka terävät kristityt tuntevat Antikristuksena.

Todellisuudessa hänellä ei ole ratkaisuja maailmalle, vaan sensijaan hänen sotansa Israelia ja luomakunnan Jumalaa vastaan vie maailman lähelle tuhoa. Vain Jeesuksen Kristuksen toinen tulemus pelastaa maailman täydelliseltä tuholta.

Ensiksi Jeesus tulee pelastamaan valitun seurakuntansa maan päällä ajasta, jolloin Saatanan voimaannuttama ihminen hallitsee. Sitten joitakin vuosia myöhemmin Jeesus tulee keskeyttämään Antikristuksen tuhon, jotta Israelin jäännös voi pelastua. Muutoin mikään liha maan päällä ei olisi edes selvinnyt elossa ajasta Antikristuksen hallinnan alla (Mt. 24:22).

Kun Jeesus tulee, niin ne, jotka vielä ovat elossa, pääsevät Valtakunnan Aikaan, eivätkä edistyksellisten, jotka eivät tunne luomakunnan Jumalaa, visioimaan saatanallispakanalliseen Uuteen Aikakauteen.

Kuinka voin olla niin varma? Kolmestakin syystä. Minä uskon, mitä Raamattu sanoo. Minä uskon, että nykyiset maailman trendit kaikki vahvistavat, mitä Raamattu sanoo viimeisistä päivistä ja minä uskon, että Pyhä Henki vahvistaa minulle, että nämä asiat ovat niin (ja aamen, suom. lisäys).

Aika, jota elämme, todistaa itsestään:
• Islam aiheuttaa sodankäyntiä ja terrorismia kaikkialla maailmassa. Islam sotii vastaan ja vainoaa kaikkia, jotka eivät alistu sen sortavaan fasistiseen antikristilliseen systeemiin. Islamia voidaan verrata 1950-luvun elokuvassa leviävään Mönjään (Blob, http://en.wikipedia.org/wiki/The_Blob). Elokuvassa The Blob hallitus myös hylkäsi raportit Mönjästä, kunnes oli melkein liian myöhäistä. Mönjän lailla Islamkin tuhotaan, ennenkuin se syö kaikki kollektiiviseen helvettiinsä.
• Eurooppa on moraalisessa ja taloudellisessa laskussa ja Islamilainen kumous on käynnissä. Antikristuksen tulevaisuus EU:n jäännöksille toteutuu tulevien sisällis- ja maailmansotien jälkeen, ei ennen.
• Amerikka on moraalisessa ja taloudellisessa laskussa. Useimmat sen poliitikoista ovat korruptoituneita, useimmat ihmiset ovat tylsistettyjä ja apaattisia ja sen köyhien kaupunginosat ovat jengien valvomia. Amerikan poliisi on militarisoitu. Ihmiset ovat jakautuneita. Amerikan päivät näyttävät olevan luetut. 
• Japani on hyljännyt kristinuskon ja on taloudellisessa laskussa. Yksin Japanin väestötilastot osoittavat hyvin ankeaa tulevaisuutta. 
• Fasistinen Kiina, jossa on 1.3 miljardia ihmistä, vainoaa kristittyjä militarisoituen ja uhkaillen naapureitaan. 
• Venäjää pyörittävät roistot ja se militarisoituu jälleen ja suunnittelee uutta fasistista liittoa korvaamaan vanhan kommunistisen Neuvostoliiton. 
• Maailmassa on muotoutumassa pahan liitto. Se, mikä yhdistää näitä kansoja, on yhteinen viha aitoa kristinuskoa, juutalaisia, Amerikkaa ja jokaista valtiota, joka sallii ihmisille yksilönvapauksia, kohtaan. 
• Arabit vihaavat Israelia ja arabiheimot toisiaan. Lähi-Idässä on sisällissotia kaikkialla, mutta on vain ajan kysymys, milloin he jälleen keskittyvät Israeliin. 
• Sunni- ja shiiamuslimien välinen viha tulee tuomaan islamilaisen sisällissodan. 
• Iran kehittää ydinaseita ja yrittää käynnistää maailmansodan, jos heidän ydinlaitoksiinsa hyökätään. Heitä vastaan tullaan hyökkäämään vuoden sisällä, ellei Iran pysäytä ydinaseohjelmaansa. 
• Pohjois-Korea kehittää ydinaseita ja mikä tahansa tapaus voi aiheuttaa suuren aasialaisen sodan ja EMP-hyökkäysyrityksiä Etelä-Korean, Japanin ja USA:n päällä. 
• Keski- ja Etelä-Amerikka ovat radikalisoitumassa ja huume- ja sosialistiroistot kontrolloivat niitä yhä enemmän. Murhatilastot ovat hirvittävät. 
• Afrikka on menossa kohti alueellista sotaa, koska muslimit jatkavat kristittyjen teurastamista Allahin nimessä. 
• Abortit ja vauvanmurhat ovat laajalle levinneitä maailmassa. Tämä kauhistus tuo tuomion. 
• Sairaudet, joita ei voida parantaa, tai ovat hyvin vaikeita parantaa, ovat lisääntymässä ja leviävät. Jotkut näistä hoitoa vastustavista sairauksista ovat nopeasti leviämässä johtuen laillisesta ja laittomasta huumeiden käytöstä, homouden harjoittamisesta, immuunisysteemin haitoista kärsivistä ja poliittisesti korrektin roskatieteen säännöksistä (esim. DDT-kielto). 
• Kristillisiä oppeja, symboleja ja käytäntöjä ollaan kieltämässä sekulaarien hallitusten toimesta useimmissa maissa, joita vielä hiljattain kutsuttiin kristityiksi maiksi. 
• Perherakennetta tuhotaan lisääntyvästi ”edistyksellisten” toimesta, jotka eivät koskaan nähneet syntiä siinä, etteivät yritä puolustaa perinteisiä perheitä ja vanhempia, joita he eivät yritä kontrolloida. 
• Suola on menettänyt makunsa. Useimmat Pastorit kristikunnassa eivät opeta kristinuskoa ja useimmat ihmiset, jotka kutsuvat itseään kristityiksi, eivät harjoita kristinuskoa. Aito kristinusko maailmassa on nopeasti menettämässä asemiaan sekularismille, kristillisille kulteille, New Age -panteismille ja Islamille huolimatta laajamittaisista herätyksistä ja kääntymyksistä, joita jotkut kristilliset organisaatiot väittävät olevan käynnissä. 
• Pakanallinen kristinusko on voittamassa asemia kaikkialla maailmassa väärien opettajien kautta uskonsanan teologian (= menestysevankeliumin) eri muodoissa. Se suuri herätys, jonka he väittävät olevan käynnissä, on väärä herätys, jonka ovat orkestroineet ahnaat sudet lammasten vaatteissa (This is no bum rap (Tämä ei ole mitään pyllyräppiä)). Sitten on myös vääriä opettajia, jotka korvaavat Jumalan kirjoitetun sanan ihmisten filosofioilla tai menetelmillä opettaa toisia saamaan mystisiä kokemuksia. 
• Ekumenikalismi voittaa asemia väärien opettajien kautta, liittoutuen epäuskoisten ja toista evankeliumia opettavien uskovien kanssa. Nämä väärät opettajat saarnaavat usein sellaista, jota usein kutsutaan sosiaaliseksi evankeliumiksi, joka ei lainkaan ole pelastuksen evankeliumi Jeesuksen Kristuksen kautta.
Tärkein alue, jolla ihminen edistyy tässä saatanallisessa maailmanjärjestelmässä, on Jumalan korvaamisessa saatanallisilla ihmistekoisilla korvikkeilla. Terävät kristityt kuitenkin tietävät minne nämä väärät korvikkeet johtavat. Ne johtavat Ilm. 17. luvun porttoon, tai Ilm. 11, 13, 14,15 ,16, 17, 19. ja 20. lukujen Antikristus-petoon!



Don Koenig perusti sivuston www.thepropheticyears.com vuonna 1999 tutkittuaan itsenäisesti Raamattua melkein 30 vuotta ja opittuaan monilta kristikunnan terävimmiltä opettajilta. Don loi sivustonsa kirjoittamaan Raamatun profetiasta, raamatullisesta erottamisesta ja omista kristillisistä maailmankatsomuksistaan. Vuonna 2004 Don kirjoitti ilmaisen Ilmestyskirjaa kommentoivan sähköisen kirjan nimeltä "The Revelation of Jesus Christ Through The Ages". Tämä blogi (World and Church and Bible Prophecy Blog) käynnistyi vuonna 2007.


keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Israelissa verisiä kuita ja auringonpimennyksiä 2014/15 sekä meteorien yleinen lisääntyminen

Tässäpä ystävät erittäin mielenkiintoinen profeetallinen artikkeli Raamatun ennustamista kosmisista ilmiöistä jotka lisääntyvät mentäessä aikakauden loppua kohti. Eräs messiaaninen juutalainen on tehnyt hämmästyttäviä löytöjä vuosille 2014 ja 2015 NASA:n webbisivuilta joissa näytetään erityisesti Kuun pimennysten eli ”veristen kuiden” yhdistyvän juutalaisen kalenterin samoihin juhlapyhiin peräkkäisinä vuosina. Näillä on eskatologista merkitystä koska Auringon ja Kuun pimennyksistä puhutaan Raamatun Israelia koskevissa profetioissa. Professori Johan Malan kertoo artikkelissaan miten näitä harvinaisia peräkkäisten vuosien ”veristen kuiden” vierekkäisiä esiintymisiä on tapahtunut Israelin valtion tärkeissä profeetallisissa tapahtumissa 2. maailmansodan jälkeen. Lopuksi kerrotaan ”tähtien” eli meteorien, asteroidien ja komeettojen putoamisista maan päälle Ilmestyskirjan mukaisesti ennen Jeesuksen paluuta. Esimerkkitapaukseksi otetaan viime helmikuinen tulipallo Venäjän taivaalla joka räjähtäessään Tsheljabinskin kaupungin yllä aiheutti suurta vahinkoa ihmisille ja rakennuksille. Se oli varmastikin alkua apokalyptiselle meteorisateelle (tähdenlennot). Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------

Verisiä kuita, auringonpimennyksiä ja meteoreja
Blood Moons, Eclipses of the Sun, and Meteors

Johan Malan, Mossel Bay, South Africa (May 2013)


On kaksi tärkeää syytä, miksi on olemassa uudistunut mielenkiinto sellaisiin kosmisiin ilmiöihin kuin auringon ja kuun pimennykset ja myös siihen todelliseen vaaraan, jonka meteorit ja asteroidit muodostavat tiheästi asutetulle maailmalle. Yksi syy on pääasiassa messiaanisten juutalaisten julkaisema tieto, joka osoittaa, että on oleva erilaisia ns. “verisiä kuita” ja auringonpimennyksiä, jotka sattuvat yhteen tärkeiden juutalaisten juhlien kanssa ja siksi niillä on eskatologinen merkitys. Toinen syy on kasvava tietoisuus vaaroista, joita meteorit ja asteroidit muodostavat elämälle maan päällä.

Pastori Mark Biltz, messiaaninen juutalainen El Shaddai Ministries'istä Washingtonin lähellä, teki hämmästyttävän löydön koskien auringon ja kuun pimennyksiä liittämällä niitä Raamatun Israelia koskeviin profetioihin. Hän viittaa eri 'verisiin kuihin', joita esiintyy vuosina 2014 ja 2015 nykyisen vuosiviikon sapattivuonna. Hän tulkitsee tätä ilmiötä jakeella Joel 2:31, jossa Jumala sanoo: “Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.”

Mark johti tietonsa sivustolta NASA Eclipse Website ja löysi selvän mallin pimennysten järjestyksessä ajoittamalla ne juutalaisen kalenterin mukaisesti. Neljän verisen kuun vierekkäinen esiintyminen peräkkäisinä vuosina on harvinainen tapaus historiassa. Se tapahtui vuosina 1949/50 sen jälkeen, kun Israel oli palannut maahansa vuonna 1948 ja jälleen vuosina 1967/68 sen jälkeen, kun Israel valtasi jälleen raamatullisen Jerusalemin (vanhan kaupungin) kesäkuussa 1967. Seuraavan kerran se tapahtuu vuosina 2014/15 ja on mitä todennäköisintä, että se voisi tapahtua samanaikaisesti tärkeiden profeetallisten tapahtumien kanssa Israelissa. (NASA on laittanut sivustolleen seuraavan artikkeli kuun pimennyksestä, joka tapahtuu vuonna 2015: http://eclipse.gsfc.nasa.gov/LEplot/LEplot2001/LE2015Sep28T.pdf).

Ei voida pitää sattumana, että kaikki vuosien 2014/15 neljä veristä kuuta esiintyvät Israelin uskonnollisten juhlien aikaan yhdessä kahden auringonpimennyksen kanssa myös tärkeinä päivinä vuonna 2015. Verinen kuu esiintyy nisan-kuun 14. päivänä 2014, jolloin Israelissa vietetään pääsiäistä (vrt. 3. Moos. 23:5). Nisan on Israelin uskonnollisen kalenterin ensimmäinen kuukausi. Seitsemännen kuukauden (tishri) 15. päivänä, jolloin lehtimajanjuhla alkaa (vrt. 3. Moos. 23:34) on toinen verinen kuu. Täsmälleen sama malli toistuu vuonna 2015. Johtuen Israelin kuukalenterista kaikki nämä päivämäärät sattuvat täyteen kuuhun – näissä tapauksissa kuu tulee verenpunaiseksi. Paitsi kuunpimennyksiä, vuonna 2015 on myös kaksi auringonpimennystä – nisan-kuun ensimmäisenä päivänä ja jälleen tishri-kuun ensimmäisenä. Rosh Hashanah'aa (juutalainen uusi vuosi) juhlitaan 1. päivänä tishri-kuuta, joka on heidän siviilikalenterinsa alku.

Mark Biltz'in löydöt ovat sitäkin merkittävämpiä, kun otetaan huomioon, että vuosi syyskuun 25. päivästä 2014 syyskuun 13. päivään 2015 on sapattivuosi, joka päättää vuosiviikon, joka alkoi Rosh Hashanah'lla 30. päivä syyskuuta 2008. Neljä veristä kuuta peräkkäisinä vuosina ei milloinkaan esiinny uudelleen koko 21. vuosisadalla. Se vahvistaa odotusta, että vuosiviikko, joka alkoi 30. syyskuuta 2008 ja päättyy syyskuussa 2015 voi hyvinkin olla viimeinen vauhditus ahdistuksen ajan (Danielin 70. vuosiviikko) synkkiin päiviin.

ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi..
 ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku
















Auringon pimennykset yhdistetään synkkiin aikoihin Israelin historiassa, varsinkin, kun ne tapahtuvat av-kuussa (heinä-/elokuu). Juutalaiset paastoavat tässä kuussa ja valittavat ensimmäisen temppelin tuhoa Nebukadnessarin toimesta av-kuun 9. päivänä sekä toisen temppelin tuhoa roomalaisten toimesta samana päivänä vuonna 70.

On erilaisia merkkejä siitä, että Israelin ja sen musliminaapurien väliset jännitykset lähestyvät katkeamispistettä. Iranin presidentti ja uskonnolliset johtajat ovat esittäneet uudistettuja vaatimuksia Israelin täydelliseksi tuhoamiseksi. Heidän ydinohjelmaansa on kiihdytetty ja he ovat aseistaneet Hizbollahin Libanonissa hampaisiin. Tällä terroristiryhmällä on nyt suuri arsenaali nykyaikaisia raketteja, jotka voivat iskeä jokaiseen kohteeseen Israelissa. He ovat uudistaneet sitoutumisensa juutalaisvaltion täydelliseen tuhoamiseen. Sama vihakampanja kohdistuu myös USA:ta vastaan.

Maailmanlaajuinen painostus jakaa Israelin maa ja Jerusalemin kaupunki Palestiinan valtion perustamiseksi myös jouduttaa tulevaa Hesekielin lukujen 38 ja 39 kuvailemaa sotaa Israelia vastaan. Se on oleva ankara kamppailu eloonjäämisestä Israelissa, mutta Herra tulee väliin lopettamaan tämän sodan. Tämän jumalallisen väliintulon jälkeen Antikristus ilmestyy näyttämölle ja valheellisesti ottaa ansion sodan estämisestä. Johtuen näistä väitteistä hänet myös hyväksytään Israelin Messiaaksi (vrt. John 5:43; Dan. 9:27).

Mitä tulee verisiin kuihin ja auringon pimennyksiin, niin pitäisi muistaa, että johtuen sodasta, tulipaloista ja luonnonkatastrofeista (varsinkin tulivuorenpurkauksista) suuren ahdistuksen aikana tulee esiintymään voimakasta ilman saastumista pitkiä aikoja. Paksut savupilvet saavat kuun näyttämään punaiselta kuin veri, samalla kun aurinko näyttää mustalta kuin säkkikangas. Nämä merkit ovat hyvin dramaattisia ja kaikki näkevät ne. Joel sanoo: “Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä” (Joel 2:31).

Ilmestyskirjassa Johannes sanoo: “Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakileensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa” (Ilm. 6:12-13).

Ilm. 8:12 viittaa aikaan, jolloin kolmannes taivaankappaleista pimenee Jumalan tuomioista, samalla kun maan päällä sen seurauksena vallitsee jopa täysi pimeys (Ilm. 16:10).

Suuren ahdistuksen lopussa Kristuksen toisen tulemuksen aikana nämä kosmiset merkit saavuttavat huippunsa: “Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa ja tähdet putoavat taivaalta ja taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella” (Mt. 24:29-30).

Israelin vuosiviikot

3. Moos. 25:1-8 mukaan Israelin kronologiassa on peräkkäisiä vuosiviikkoja. Ne ovat seitsemän vuoden jaksoja, joiden seitsemäs vuosi on sapattivuosi. Israelin kuukalenteri alkaa joka vuosi 1. päivänä tishri-kuuta, jolloin on Rosh Hashanah (Uusi Vuosi). Yleensä tuo päivä gregoriaanisessa kalenterissa osuu johonkin päivään syyskuussa.

Vuosiviikot huomioidaan nykyajan Israelin kronologiassa. Edellinen vuosiviikko alkoi syyskuussa 2001 ja päättyi syyskuussa 2008, kun nykyinen vuosiviikko päättyy syyskuussa 2015. Ortodoksijuutalaiset odottavat, että tärkeitä eskatologisia tapahtumia tapahtuu vuosiviikon alussa. Daniel vahvistaa sen tosiasian, että väärä messias vahvistaa liiton Israelin ja kansojen kanssa “yhdeksi viikoksi”, mikä viittaa seitsemän vuoden vuosiviikkoon.

Meteoreja

Ilmestyskirja puhuu “tähdistä”, jotka putoavat maan päälle aikana, jolloin aurinko ja kuu ovat pimentyneet. Tähti on kuitenkin vain yleissana taivaankappaleille ja tässä tapauksessa viittaa meteoreihin, asteroideihin ja komeettoihin. Kun meteori saapuu maan ilmakehään, se hajoaa jättäen jälkeensä loistavan vanan kaasuja ja sulaneita partikkeleita. Tästä ilmiöstä puhutaan arkikielessä “tähdenlentona”, tai “putoavana tähtenä”. Sen väri voi vaihdella oranssista keltaiseen, siniseen/vihreään, sinipunaiseen ja punaiseen, riippuen meteorin kemiallisesta koostumuksesta.

Jos meteori kestää hankauksen saapumisestaan ilmakehään ja törmää maahan, niin sitä kutsutaan meteoriitiksi. Jos suuri määrä meteoreja liikkuu poikki taivaan ja osa niistä putoaa maahan, niin tästä ilmiöstä puhutaan meteorisateena. Erityisen kirkasta meteoria kuvaillaan tulipallona. Tavallisesti meteorit saapuvat maan ilmakehään kovalla pamauksella, koska ne liikkuvat nopeammin kuin ääni.

Esimerkkitapaus Venäjällä

Varhain aamulla helmikuun 15. päivänä 2013 meteori kiisi poikki taivaan Venäjän Ural-vuorten yllä ja räjähti noin 25 – 30 km teollisuuskaupunki Tsheljabinskin yläpuolella – 1500 km itään Moskovasta. Meteori liikkui arvioidulla nopeudella 18.6 km/s (yli 66 000 km/t), kun se räjähti. Tulipallo leimusi poikki horisontin jättäen pitkän valkoisen vanan, joka voitiin nähdä niin kauas kuin 200 kilometrin päähän.

Amatöörivideoissa näkyy iso tulipallo, jota seurasi kova jyrinä useita minuutteja jälkeenpäin. Silminnäkijät tunsivat myös kovan kuumuuden tulipallosta. Meteorin häikäisevä valo oli aurinkoa kirkkaampi. Tulipallo räjähti vahingoittaen yli 1500 ihmistä – enimmäkseen sekundäärisistä syistä, kuten rikkoutuneista ikkunoista.

Esinettä ei havaittu ennen sen ilmakehään saapumista ja sen räjähtäminen synnytti huomattavaa hämmennystä paikallisten asukkaiden keskuudessa. Noin 7200 rakennusta kuudessa kaupungissa alueella vaurioitui räjähdyksen paine-aallosta ja viranomaiset ryntäilivät pakkasessa auttamaan rakennusten korjaamisessa. Vaurioituneisiin rakennuksiin sisältyy 6040 kerrostaloa, 293 lääkintärakennusta, 718 koulua ja yliopistoa, 100 kulttuurillista organisaatiota ja 43 urheilulaitosta. Järven jäähän tuli kuusimetrinen reikä.

Johtuen suunnattomasta nopeudestaan ja loivasta ilmakehään saapumiskulmastaan esine räjähti ilmassa Tsheljabinsk Oblast'in yllä noin 25 kilometrin korkeudessa. Räjähdys synnytti kirkkaan välähdyksen tuottaen monta pientä sirpalemeteoriittia ja voimakkaan paine-aallon. Onneksi ilmakehä absorboi suurimman osan esineen energiasta kokonaisliike-energian ennen törmäystä ollessa arviolta 440 kilotonnia trotylia (noin 20—30 kertaa enemmän energiaa, kuin mitä vapautui Hiroshimassa räjäytetystä pommista).

Arvioidulla 10 000 tonnin törmäysmassallaan ja 17 – 20 metrin koollaan se on suurin luonnollinen esine, jonka tiedetään tulleen maan ilmakehään sitten vuoden 1908 Tunguskan tapauksen, joka tuhosi laajan kaukaisen metsä-alueen Siperiassa. Tsheljabinskin meteori on myös ainut meteori, jonka on vahvistettu aiheuttaneen suuren määrän henkilövahinkoja.

Yritäpä kuvitella vahinkoa, jonka apokalyptinen meteorisade voisi aiheuttaa!

  

  

Valokuvia meteorista, joka räjähti Venäjän yläpuolella
helmikuussa 2013. Tuhansia meteoriitteja iski sen
jälkeen maahan.


Seuraavassa piirroksia ja valokuvia muista meteoreista sekä meteorin aiheuttamasta kraatterista:

  

  

  

Hoba -meteoriitti Grootfontein'in lähellä Namibiassa
painaa noin 60 tonnia ja on suurin tunnettu meteoriitti
maan päällä. Sen koostumus on 84% rautaa
ja 16% nikkeliä.
Williamette -meteoriitti putosi USA:han ja painaa
 noin 15.5 tonnia. Se sisältää 91% rautaa
ja 7.6% nikkeliä.

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com