Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 26. elokuuta 2013

Amerikka valmistautuu Syyria-invaasioon – Obaman oikeusministeriö vaatii entisen presidentin George W. Bushin ja hänen virkailijoidensa vapauttamista sotarikossyytteistä

Presidentti Obama siirtää Amerikkaa lähemmäksi kohti sotaa Syyriaa vastaan. Vedoten ”kapinallislähteisiin”, Obama saattaa olla hivuttamassa Amerikkaa kohtalonomaiseen hyökkäykseen jonka seuraukset ovat arvaamattomat koko maailmalle. Maa- ja merivoimat ovat siirtymässä lähemmäksi Syyriaa ja läntiset liittolaiset ovat kuuliaisesti toistamassa kertosäettä että Lännen sotilaallinen interventio on kriittisesti tarpeen. Syyrian juurtunut diktaattori Assad saattaa olla kukistumassa, täydessä sopusoinnussa ”Pentagonin Uuden Kartan Strategiaan”, aivan kuten Libyan diktaattori Gaddafin ja Egyptin diktaattori Mubarakin tapauksissa. Näin siis esittelee David Bay uusinta Cutting Edgen uutishälytyskirjettään, jossa vielä toisessa osiossa käsitellään Irakin sotaan liittyvää sotarikosoikeudenkäyntijuttua, jossa entisen USA:n presidentin, George W. Bushin, klaaniin kuuluvia henkilöitä vastaan on nostettu syyte rikollisen hyökkäyssodan aloittamisesta Irakia vastaan vuonna 2003. Uutishälytyskirjeen suomensi: Olli R.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, August 26, 2013


DVD

I. Valkoisen Talon virkailijat sanoivat että Syyrian presidentti Assad oli mitä varmimmin käyttänyt kemiallisia aseita omaa kansaansa vastaan, siten tehden Lännen sotilaallisen intervention välttämättömäksi.

USA:n maa- ja merivoimat siirtyivät asemiin.

UUTISKATSAUS: ”Äänensävyn muutos Valkoisesta Talosta koskien Syyriaa”, The New York Times, 25. elokuuta 2013

”WASHINGTON – Liikkuen askeleen lähemmäksi mahdollista Amerikan sotilaallista toimintaa Syyriassa, johtava Obaman hallinnon virkailija sanoi sunnuntaina että oli olemassa ’hyvin vähän epäilystä’ siitä, että presidentti Bashar al-Assadin sotavoimat olivat käyttäneet kemiallisia aseita siviilejä vastaan viime viikolla ja että Syyrian lupaus sallia Yhdistyneiden Kansakuntien asetarkastajien pääsy alueelle oli ’liian myöhäistä ollakseen uskottava’.”

Ehkä tämä hallinnon virkamies ei ollut lukenut tammikuun 30. päivän 2013 artikkelia, jossa me uutisoimme että presidentti Obama oli näyttänyt ”vihreää valoa” Syyrian kapinallisille suorittaa kemiallisten aseiden hyökkäys josta voitaisiin syyttää Syyrian vakinaisen armeijan joukkoja. Muistatko?


”Lontoo, 30. tammikuuta (ANI): Obaman hallinto antoi vihreää signaalia kemiallisten aseiden iskusuunnitelmalle Syyriassa josta voitaisiin syyttää presidentti Bashar al-Assadin hallintoa ja sitä myöten, kannustaa kansainväliseen sotilasoperaatioon tuhotussa maassa, vuotaneet asiakirjat ovat osoittaneet.
Uusi raportti, joka sisältää sähköpostikirjeenvaihtoa kahden johtavan virkailijan välillä Britanniassa sijaitsevan urakoitsijan Britam Defence’n tiloissa, osoitti että hanke oli ’Washingtonin hyväksymä’.”

Tässä me olemme, seitsemän kuukautta myöhemmin, lähes päivälleen, ja Lännen tukemat, rahoittamat, ja varustetut Syyrian ”kapinalliset” ovat käynnistäneet kemiallisten aseiden hyökkäyksen Syyrian siviilejä vastaan josta ollaan syyttämässä länsimedian ja -hallitusten toimesta presidentti Assadia. Nyt, presidentti Obamalla retorisesti ”ei ole muuta vaihtoehtoa” kuin iskeä Syyrian vakinaisen armeijan sijaintipaikkoihin, koska hän varoitti Assadia tammikuun alussa että hyökkäys kemiallisilla aseilla siviilejä vastaan muodostaisi ”punaisen viivan” joka johtaisi Amerikan hyökkäykseen.

Kuin tilauksesta, Amerikan joukot alkoivat siirtyä asemiin. Mieti näitä uutisia:




Nyt, palatkaamme meidän esille ottamaamme uutisjuttuun.

”Julkilausuma, joka julkaistiin sunnuntaiaamuna sillä edellytyksellä että virkamiestä ei nimetä, heijasti selvää muutosta äänensävyssä sen jälkeen kun presidentti Obama kokousti Valkoisessa Talossa lauantaina hänen kansallisen turvallisuustiiminsä kanssa, jonka aikana neuvonantajat keskustelivat vaihtoehdoista sotilaallista operaatiota varten … Sunnuntaina, Valkoinen Talo näytti ottavan jyrkemmän linjan, sivuuttaen Syyrian lupauksen YK:n asetarkastajien mahdollisesta pääsystä alueelle. Tuo nosti vähintäänkin mahdollisuuden että isku Syyrian kohteita vastaan tulisi pian, kenties käyttämällä risteilyohjuksia ammuttuna rannikon läheisyydessä olevilta aluksilta.”

Ennen kuin YK:n kemiallisten aseiden asiantuntijat pystyisivät vierailemaan iskupaikoilla, läntiset lähteet väittivät että todisteet olivat jo piloilla niin että tutkimus ei voisi päätellä totuutta siitä kuka käynnisti hyökkäykset.

Samalla kun Venäjä ja Kiina retorisesti tulivat puolustamaan presidentti Assadia, Assad itse jäljitteli Saddam Husseinin ottamaa kovaa linjaa vain tunteja ennen kuin Amerikan joukot johtivat kansainvälistä liittoutumaa läpi Irakin rajan. Kuuntele Assadin kommentteja.

”Syyria varoitti että mikä tahansa Amerikan sotilaallinen toimi ’loisi tulipallon joka sytyttäisi Lähi-idän liekkeihin’ …”

Israel pani välittömästi merkille Assadin kärjekkään eskalaatiouhan:

”Israel terävöitti viestiään sunnuntaina, mikä viittaa siihen, että näiden aseiden käyttö alueella ei pitäisi mennä ilman vastausta …”

Kristityt ovat varuillaan, tietäen että yksi aikakauden lopun profetioista on edelleen täyttymättä.

”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.” (Jesaja 17:1, KR 33/38)

"The mournful, inspired prediction, a burden to be lifted up concerning Damascus, capital of Syria ... Behold, Damascus will cease to be a city and will become a heap of ruins." (Isaiah 17:1, Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Israel on jo valmis kostaakseen Damaskokselle jos presidentti Assad määrää ohjushyökkäyksen Israelin kaupunkeja vastaan. Israelin viranomaiset ovat entuudestaan vihjanneet että he tuhoaisivat Damaskoksen vastauksena. Tämä profetia on yhä täyttymättä.


DVD

II. Obaman oikeusministeriö vaatii että entinen presidentti George W. Bush ja hänen johtavat hallitusvirkailijansa, ovat oikeudellisesti suojattuja miltä tahansa tulevilta Irakin sotaa koskevilta sotarikosoikeudenkäynneiltä.

Muistatko että, useita vuosia ennen virkasuhteensa päättymistä, George W. Bush pyysi oikeudellista armahdusta kansainväliseltä rikostuomioistuimelta sotarikossyytteitä vastaan?


”Yhdysvaltain oikeusministeriö on pyytänyt että entinen presidentti George W. Bush ja korkeimmat henkilöt hänen hallinnossaan saavat täyden vapautuksen menemästä oikeudenkäyntiin Irakin sodan vuoksi … Bushin lisäksi, nimet, jotka luetellaan paperissa joka jätettiin DOJ’lle tiistaina, ovat entinen varapresidentti Richard Cheney, entinen puolustusministeri Donald Rumsfeld, eläkkeelle jäänyt neljän tähden kenraali Colin Powell, entinen ulkoministeri Condoleezza Rice sekä entinen varapuolustusministeri ja Maailmanpankin johtaja, Paul Wolfowitz.”
                                                                                                                                                  
Mistä tämä syyte tuli?

”Sundus Saleh, irakilainen kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti josta tuli pakolainen, jätti kanteen maaliskuussa San Franciscon liittovaltion oikeusistuimessa, väittäen että sotaa hänen maassaan voidaan pitää ’hyökkäysrikoksena’, samojen oikeudellisten standardien mukaisesti joita Nürnbergin tribunaali käytti tuomitessaan 2. maailmansodan natsirikollisia.”

Tämä oikeusjuttu ei ehkä koskaan olisi saanut vetovoimaa, ellei se olisi tehnyt niin typerien – mutta tosien – lausuntojen vuoksi joita Cheney, Rumsfeld ja Wolfowitz päästivät suustaan vuosia ennen kuin Bush varsinaisesti aloitti sodan.

”Oikeuskanne, jonka Saleh jätti, sanoo että Cheney, Rumsfeld ja Wolfowitz orkestroivat Irakin sodan vuonna 1998 osana heidän osallistumistaan ’Projektiin Uutta Amerikan Vuosisataa varten (Project for the New American Century)’, Washington D.C:ssä majapaikkaa pitävä, ei voittoa tavoitteleva, järjestö joka ajoi Irakin entisen johtajan, Saddam Husseinin, syrjäyttämistä.”

Tämä ”Projekti Uutta Amerikan Vuosisataa varten” oli perustana vuoden 2003 kirjalle, ”Pentagon’s New Map”, josta Cutting Edge raportoi maaliskuun alussa vuonna 2003. Meidän ensimmäinen artikkelimme koskien tätä uutta konservatiivien/Illuminatin/republikaanien/demokraattien suunnitelmaa koko Lähi-itää varten, oli NEWS1833, otsikolla, ”Maailma on tulessa ”ei-integroitunessa aukossa”!

Tätä esisuunnitteluargumenttia voidaan yhtälailla soveltaa Bushin Afganistanin invaasioon ja meidän nykyisiin sotilaallisiin interventioihin Libyassa, Egyptissä, Syyriassa, Jemenissä, Sudanissa ja jokaisessa maassa Pohjois-, Keski- ja Etelä-Afrikassa – The ”Non-Integrating Gap” (ei-integroitunut aukko). Kaikki nämä valtiot on ”potkaistava käyntiin” osaksi 21. vuosisataa ja joka ainut juurtunut diktaattori täytyy poistaa.

Tuo on Illuminatin suunnitelma ja sitä ollaan brutaalisti työstämässä loppuun.

Kun sodat ”ei-integroituneen aukon alueen” sisällä ovat johtaneet supervaltioiden #7 ja #8 Rooman Klubin suunnitelmasta perustamiseen, maailma on ottanut mahtavan askeleen Antikristuksen ilmestymisessä maailman näyttämölle.

perjantai 23. elokuuta 2013

Lännen Syyrian invaasio lähellä – Egyptin sisäinen konflikti jatkuu profetian mukaisesti – Globaali autovuokraamo piirtää Israelin rajat uudelleen

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) jossa David Bay siteeraa uutisia tuoreimmasta väitetystä kemiallisten aseiden käytöstä siviilejä vastaan Syyrian sisällissodassa. Se voi olla ’punainen linja’ länsimaille ryhtyä viimeinkin sotilaallisiin toimii Assadin hallintoa vastaan. Kuitenkin tämä isku lienee lavastettu jonka avulla oikeutetaan Lännen sotatoimet poistaa juurtunut maallinen diktaattori maasta joka on tarkoitus sulauttaa suurempaan kokonaisuuteen eli supervaltio #7:ään Rooman Klubin suunnitelmassa. Amerikka toimii Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) moottorina ja siksi sen sotavoimia ja tiedustelupropagandaa tarvitaan muutoksen aikaansaamiseksi Lähi-idässä. Kuten David osoittaa niin massamedia toimii näiden rikollisten länsihallitusten työkaluna jolla aivopestään ihmisiä valtablokin taakse. Tietenkin tämä Illuminati toteuttaa samalla Raamatun lopunajan profetiaa joka etenemisellään vauhdittaa Kristuksen takaisintuloa. Uutiskirjeen toisessa osiossa muistutetaan maailman halusta piirtää Israelin rajat uudestaan Palestiinan valtion hyväksi kun eräs autonvuokrausfirma ennenaikaisesti näyttää kartoillaan paloitellun Israelin valtion. Toki Raamatun profetia ennustaa myös Israelin maan jakamisen joka suututtaa Jumalan. Lopuksi uutiskirjeessä, kolmannessa osiossa, kerrotaan Egyptin karusta tilanteesta joka ei näy hellittävän vaan maa näyttää ajautuvan yhä syvenevään kriisiin kun maan armeija yrittää pistää Muslimiveljeskunnan kannattajia kuriin kovilla otteilla. Kansalaiset ovat asettuneet eri rintamapuolille joista sekulaariliberaalit kannattavat armeijan toimia ja islamistit taasen pyrkivät palauttamaan syrjäytetyn presidenttinsä takaisin valtaan. Tästä käsillä olevasta tilanteesta, syttymäisillään olevasta sisällissodasta, kerrotaan myöskin Raamatun Jesajan profetiassa, josta David ottaa pätkiä, jotka käyvät yksiin tuoreisiin uutisjuttuihin. Egyptiä kohtaa Jumalan lopunajan tuomio. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Thursday, August 22, 2013


I. Lännen joukkojen Syyrian invaasio voi olla nyt välitön.

Syyrian ”aktivistit” väittävät että Syyrian armeija on käynnistänyt massiivisen kemiallisten aseiden hyökkäyksen viattomia siviilejä vastaan.

Länsimaat ovat asettumassa riviin kehottaakseen presidentti Obamaa puuttumaan sotilaallisesti Assadia vastaan.

UUTISKATSAUS: ”Syyrian aktivistit puhuvat tappavasta ’myrkkykaasu’-iskusta”, Military.com News, 21. elokuuta 2013

”Syyrian hallituksen vastaiset aktivistit syyttivät hallintoa myrkkykaasuiskun toteuttamisesta joka surmasi ainakin 100 ihmistä, mukaan lukien useita lapsia kun he nukkuivat, voimakkaiden tykistö- ja rakettisulkutulien aikana keskiviikkona Damaskoksen itäisissä esikaupunkialueissa, osana hallinnon rajua hyökkäystä tuolla alueella.”

Ennen kuin me jatkamme, muista keitä nämä ”Syyrian hallituksen vastaiset aktivistit” ovat; he ovat Lännen tiedustelupalvelun luomaa propagandaa jonka ainoa tavoite on levittää disinformaatiota maasta joka on ”Pentagonin Uuden Kartan Strategian” kohteena. Koko ajan vuonna 2002 ja vuoden 2003 alkupuoliskolle saakka, Irakin ”aktivistit” antoivat säännöllisesti vääriä varoituksia Saddam Husseinin joukkotuhoasekapasiteetista.  Kuten jokainen sai tietää myöhemmin, nämä ”aktivistit” olivat yksinkertaisesti syytämässä ulos propagandaa mikä teki republikaanipresidentti George W. Bushille helpommaksi oikeuttaa invaasio Amerikan kansalle.

”Hyökkäys sattui samaan aikaan kun 20-henkinen YK:n kemiallisten aseiden tiimi oli vierailulla Syyriassa tutkiakseen kolmea paikkaa missä kemiallisten aseiden iskujen väitettiin tapahtuneen menneen vuoden aikana. Heidän läsnäolonsa herätti kysymyksiä miksi hallinto – joka keskiviikkona kutsui väitteitä iskusta ’täysin perättömiksi’ – käyttäisi kemiallisia aineita juuri tällä hetkellä?”

Tuo kysymys on paikallaan, ja siihen me palaamme hetken päästä. Kuitenkin, keskittykäämme kauhuun jota luotiin näillä kemiallisilla aseilla, välittämättä siitä kuka käytti niitä.

”Järkyttäviä kuvia nousi esiin väitetystä iskusta, näyttäen kalpeita, elottomia lasten ruumiita rivissä lattialla tilapäissairaaloissa ja muita happinaamarit kasvoillaan kun ensihoitajat pitivät huolta heistä. Yksi näytti olevan taapero puettuna vaippoihin. Heidän ihollaan ei ollut näkyvissä verta tai haavoja. Keskiviikkona raportoitu kuolonuhrien lukumäärä tekisi siitä tappavimman väitetyn kemiallisten aseiden iskun Syyrian sisällissodassa. Siellä oli ristiriitaisia raportteja, kuitenkin, koskien sitä mitä tarkalleen oli tapahtunut ja kuolonuhrien määrä vaihteli sadasta 1,300:aan.”

Kuin tilauksesta, länsimaat alkoivat julkaista vaatimuksia sotilaallisesta väliintulosta.


UUTISKATSAUS: ”Turkki yhtyy vaatimuksiin toimista Assadia vastaan”, Israel National News, 22. elokuuta 2013

UUTISKATSAUS: Israelin työväenpuolueen kansanedustaja Herzog: USA:n interventiota tarvitaan Syyriassa”, Israel National News, 22. elokuuta 2013


Vain Venäjä ja Kiina vastustivat pyrkimyksiä käynnistää sotilaallinen hyökkäys Syyrian maaperälle tai mennä YK:hon sotarikossyytteen kanssa.

Venäjä nosti esille merkittäviä kysymyksiä sen suhteen kuka oli tämän kemiallisen hyökkäyksen takana.

UUTISKATSAUS: ”Syyrian kaasuhyökkäystarinassa on tuoksahdus saudien sotapropagandaa”, by William Engdahl, Russia Today News, 21. elokuuta 2013

”Massiivisten kemiallisten iskujen raporteista Syyriassa voisi tulla ’punainen linja’ USA:lle sen aktiiviseen sotilaalliseen väliintuloon … Lähi-idän sanomalehti, Al Arabiya, uutisoi että ”ainakin 1,300 ihmistä on saanut surmansa hermokaasuhyökkäyksessä Syyrian Ghoutan alueella” … Jos se vahvistetaan, se voisi olla ”punainen linja” kun USA:n presidentti Obama aikaisemmin totesi että se kallistaisi USA:n aktiiviseen sotilaalliseen väliintuloon Syyriassa, käyttämällä hyväksi lentokieltoalueita ja aktiivisia sotilaallisia toimenpiteitä Assadin syrjäyttämiseksi.”

Tässä vaiheessa, tämä toimittaja huomauttaa useista huolestuttavista faktoista tämän tarinan suhteen.

* ”Sanomalehti joka kertoo viimeisimmän uutisen oli Al Arabiya… Al Arabiya … ei ole puolueeton Syyrian konfliktissa … Se perustettiin vuonna 2002 saudien kuninkaallisen perheen toimesta Dubaissa. Sen enemmistöomistaja on saudiarabialainen TV/radio-lähettäjä, Middle East Broadcasting Center (MBC). Saudi-Arabia on merkittävä rahallinen tukija yrityksessä kaataa Syyrian hallitus.”

* ”Aluksi, kuolonuhrien lukumäärän kerrottiin olevan 500 ja myöhemmin nousseen 1,300:aan”

* ”Tarinan juoni on sekava ja epäilyttävä:
”Ensin he mainitsevat että ’aktivistit Syyrian vallankumousneuvostossa kertoivat että hävittäjälentokoneet lensivät alueen yläpuolella pommituksen jälkeen, syyttäen presidentti Bashar al-Assadille uskollisia joukkoja kemiallisten aineiden käyttämisestä’.”
                                            
”Artikkelin tekstistä me luemme että ”Syyrian ihmisoikeuksien tarkkailijaryhmä (Syrian Observatory for Human Rights) kertoi kymmenien ihmisten kuolleen, mukaan lukien lapsia, rajussa pommituksessa.” Nyt Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) on ollut jokaisen negatiivisen uutisraportin lähde Syyrian Assadin hallintoa vastaan siitä lähtien kun sota alkoi vuonna 2011 … tutkivat journalistit sanovat että se koostuu pelkästään syyrialaisesta pakolaisesta joka on asunut Lontoossa viimeiset 13 vuotta ja on nimeltään Rami Abdul Rahman, syyrialainen sunnimuslimi, joka omistaa vaatekaupan ja käyttää Twitter-sivuja kotoaan käsin.”

”Toinen näköpuoli koskien epäilyttäviä raportteja on ”mukava” tosiasia että ne sattuvat samaan aikaan kahta päivää aikaisemmin tapahtuneen virallisen YK:n asetarkastustiimin saapumisen kanssa jonka Syyrian hallinto salli, tutkiakseen väitteitä kemiallisten aseiden käytöstä Syyrian sodassa. Se herättää ilmeisen kysymyksen: Mitä Bashar al-Assad mahdollisesti pyrkisi saavuttamaan käyttämällä kiellettyjä kemiallisia aseita juuri ajankohtana jolloin hän on suostunut sallimaan YK:n kemiallisten aseiden tarkastusryhmän tulla Syyriaan?”

”Lopuksi, alue jonka uutisoidaan olevan Assadin joukkojen tekemän myrkkykaasuiskun paikka, itäinen Ghouta, turvattiin uudelleen Al-Qaidaan sidoksissa olevilta Jabhat al-Nusra jihadistiterroristeilta, hallinnon joukkojen toimesta toukokuussa osana tärkeää sarjaa paluuvoittoja kapinallisjoukkoja vastaan ja ei ole tällä hetkellä minkään merkittävän vastarinnan näyttämö Assadin joukoille.”
Tämän erinomaisen artikkelin lopussa, toimittaja huomauttaa että false-flag (valeisku) -operaatio on jotakin jota Yhdysvallat on käyttänyt aikaisemminkin oikeuttaakseen sodan.

”Odottaessamme vahvistusta aidosti riippumattomilta tuomareilta koskien Al Arabiyan viimeisiä väitteitä, meidän on viisasta jättää raportit sotapropagandakategoriaan, muiden kanssa, kuten Tonkininlahden välikohtaus vuonna 1964. Tämä tapaus, saattaisimme muistaa, väärennettiin Pentagonin taholta hoputtamaan Kongressia antamaan presidentti Lyndon B. Johnsonille valtuudet ”tukea mitä tahansa Etelä-Aasian maata jonka hallinnon katsottiin olevan vaarassa kommunistisen aggression kautta.” Päätöslauselmasta tuli Johnsonin laillinen oikeutus sijoittaa USA:n joukkoja maahan ja alku avoimelle sodalle Pohjois-Vietnamia vastaan.”

Kuten me olemme todenneet useita kertoja aikaisemmin, tämä hyökkäys Syyriaa vastaan ei tapahdu minkään sen syyn tähden josta massamedia toitottaa. Ainoa syy, miksi Syyrian presidentti Assad on hyökkäyksen alla, johtuu siitä että hänen maansa on osa ”ei-integroituneen aukon” aluetta jonka talous tarvitsee aloituspotkun nykymaailmaan.

Lisäksi, koska presidentti Assad on juurtunut diktaattori, hän todennäköisesti vastustaa painostusta luovuttaa kansallista suvereniteettiaan supervaltio #7:lle, joka sulkee sisäänsä ”Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän”. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2436).

Kun kaikki on viimeistelty, Syyria sisällytetään supervaltio #7:ään Rooman Klubin suunnitelmassa uudelleenorganisoida kaikki maailman valtiot täsmälleen 10 supervaltioksi, mikä on täydellisesti sopusoinnussa Jumalan profetian kanssa Danielin kirjan luvussa 7:7-8 (Lue kaikki yksityiskohdat tästä kiehtovasta täyttymyksestä uutisessa NEWS2363, otsikolla, ”On olemassa vain yksi peräkkäisprofetia joka antaa meille selkeän mittarin jonka avulla me voimme tietää likimääräisen ajankohdan jolloin Antikristus nousee!”)

Tänä päivänä, enemmän kuin koskaan aiemmin, kristittyjen täytyy hylätä väärä propaganda joka tulee massamedialta ja katsoa pintakolinan alle erottaakseen mitä todella on käynnissä. Loppujen lopuksi, muistatko miten Illuminati rehenteli yli 100 vuotta sitten että he kontrolloivat massamediaa?

”Tänä päivänä, valtioiden käsissä on suuri voima joka luo ajatusliikettä ihmisiin, ja se on lehdistö. Roolin, jota lehdistö näyttelee, on määrä pitää yllä huomion kiinnittämistä vaatimuksiin joiden oletetaan olevan välttämättömiä, antaakseen äänen ihmisten valituksille, ja ilmaistakseen ja luodakseen tyytymättömyyttä.” (Pöytäkirja No. 2; Korostus minun]
                                                
”Se on lehdistö jossa sananvapauden riemuvoitto löytää inkarnaationsa. Mutta goyim-valtiot (pakanat) eivät ole tienneet kuinka käyttää hyväksi tätä voimaa; ja se on päätynyt meidän käsiin. Lehdistön avulla me olemme saaneet voiman vaikuttaa, samalla kun pysymme itse varjossa …” (Ibid.)

”Kiitos lehdistölle että me olemme saaneet kultaa käsiimme, siitä huolimatta että meidän on täytynyt kerätä sitä veren ja kyynelten valtameristä. Mutta se on ollut meille vaivan arvoinen, vaikka me olemme uhranneet monia ihmisistämme.” [Pöytäkirja No. 2; Korostus minun]

Nyt sinä tiedät totuuden Illuminatin hallitsemasta massamediasta!
 

DVD

II. Ehkäpä autonvuokrausfirma ei ole koskaan lukenut muistiota joka toteaa että Israelia ei ole vielä paloiteltu!

UUTISHÄLYTYS: ”Tyrmistys kun autonvuokrausfirma piirtää uudelleen Israelin rajat”, Israel National News, 22. elokuuta 2013

”Globaalin autovuokraamon ’SixT’ israelilaiset asiakkaat ovat ilmaisseet hämmästyksensä ja suuttumuksensa firman päätökselle poistaa yksipuolisesti Juudea, Samaria ja Golanin kukkulat sen Israelin kartoiltaan … Yhtiön eurooppalaiset haarat tekivät päätöksen ottaa poliittisesti ladattu askel, joka tehokkaasti luo kannan vielä ratkaisemattomaan kiistaan Israelin ja palestiinalaishallinnon välillä.”

”Eräs asiakas, Givat Shmuel’in asukas, joka vuokrasi luksusauton yhtiön israelilaiselta haaralta, kertoi kokemuksestaan, sanoen, ”Kun pääsin Varsovan lentokentälle, tunsin loukkaantuneeni ja tyrmistystä havaitessani että yhtiö näyttää vain epätäydellisen kartan Israelin valtiosta.”

Oltuaan yhteydessä Arutz Sheva Israel News’iin, Shlomo SixT antoi lausunnon:

”The Shlomo group on maailmanlaajuisen ’SixT’-yhtiön tytäryhtiö, ja puolalaisen haaran omistaa puolalainen yhtiö. Me olemme saaneet valituksen yhdeltä asiakkaaltamme ja se tullaan välittämään meidän kansainväliselle johtajallemme.”

Älä epäile, kansainvälinen yhteisö kannattaa Israelin maan leikkelemistä niin että palestiinalaiset voivat lopulta saada valtion jota he eivät ole koskaan halunneet. Eräänä päivänä pian, Israel tullaan paloittelemaan ja Palestiinan valtio julistamaan. Profetia puhuu tästä skenaariosta ja se tulee tapahtumaan!
 

DVD

III. Egyptin sisäinen konflikti ei näytä lieventymisen merkkejä.

Tämä muinainen maa jatkaa marssiaan kohti sen lopullisia jumalallisen tuomionsa päiviä (Jesaja 19; Lue kaikki yksityiskohdat meidän uusimmasta Headline News -artikkelista, NEWS2512)

Jumalan tuomio: Minä kiihoitan Egyptin Egyptiä vastaan, niin että he keskenänsä sotivat, ystävä ystävää vastaan, kaupunki kaupunkia vastaan…” (Jesaja 19:2)
                                                                              
UUTISKATSAUS: ”Verenvuodatusta Egyptissä: Ei loppua näköpiirissä”, by Sharif Abdel Kouddous, The Nation, 18. elokuuta 2013

”Kairosta on tullut yöllä hiljaisuuden kaupunki. Ollen kerran yksi maailman täyteen ahdetuimmista ja riehakkaimmista yöllisistä metropoleista, se on nyt aaveiden koti, paikka jossa pelko ja epätoivo ahdistaa. Kaikkien noudattaessa viimeaikaista armeijan asettamaa ulkonaliikkumiskieltoa, egyptiläiset oleskelevat sisätiloissa auringonlaskun jälkeen. Yö omistetaan helikoptereille, jotka vaeltavat taivaalla, rasvatuille armeijan tankeille istuen raskaasti kaduilla ja miesjoukoille kantaen veitsiä, nuijia ja aseita tilapäisillä tarkastuspisteillä … Suurin osa tappamisesta suoritetaan päiväsaikaan. Yli 1,000 kuollutta kolmen päivän verilöylyssä. Toimittajana selostaessani konflikteja vuosien ajan, minä olen nähnyt monia kuolleita ruumiita – mutta en ole koskaan nähnyt niin monen ihmisen kuolevan silmieni edessä.”

Jumalan profetia sanoi että HÄN asettaisi egyptiläisen egyptiläistä vastaan. Tämä seuraava osio paljastaa että tätä skenaariota näytellään tappavaan, veriseen päätökseen asti.

”Kun Egypti sukeltaa päistikkaa tappavaan syöksykierteeseen, jossa ei ole loppua näkyvissä, monet sen kansalaisista kerjäävät yhä lisää verta … Kohdattaessa väkivaltaa ulkona, armeijalla ja turvallisuuskoneistolla on musertava etu, ja sen joukot ovat toimineet järkähtämättömällä raakuudella … Elokuun 14. päivä merkitsi verisintä päivää Egyptin nykyhistoriassa, kun yli 800 ihmistä kuoli. Kairo oli hukkua ruumiisiin. Al-Iman moskeijassa päivänä ratsioiden jälkeen, enemmän kuin 230 ruumista makasi lattialla. Kuoleman haju leijaili raskaana kesän kuumuudessa … Armeijan tukema hallitus, turvallisuusauktoriteetit ja liittoutunut niin kutsuttu ’liberaali’ eliitti ovat parjanneet yhteiskunnan koko kirjoa kun väkivaltaiset ääriainekset ovat kelpaamattomia poliittiseen elämään.”

Muslimiveljeskunta on myöskin tappanut viattomia siviilejä.

”Mursin tukijat ovat sekaantuneet väkivaltaan omasta puolestaan, tappaen siviilejä ja turvallisuusviranomaisia, hyökkäämällä hallinnon laitoksia vastaan ja lietsomalla matalan tason kapinaa Siinailla. Turvallisuusauktoriteetit näyttävät toivottavan tervetulleeksi eskalaation, provosoiden tahallisesti islamisteja omaksumaan jopa kovemman linjan taktiikan ja suorittamaan enemmän väkivaltaa….”

Jumalan sanamuotoilu näyttää jälleen samanlaiselta kuin nämä uutisjutut:
                                                
”Ja egyptiläisten henki heidän sisällään tulee uupuneeksi ja tyhjennetyksi ja epäonnistuu…” (Jesaja 19:3)

"And the spirit of the Egyptians within them will become exhausted and emptied out and will fail..." (Isaiah 19:3)

”Jokainen päivä tuo uusia kauhuja, painajaismaisia kohtauksia joita egyptiläiset eivät koskaan olisi voineet kuvitella. Nunnat kulkueena kaduilla kuin ”sotavangit”. Urbaania sodankäyntiä ilmassa pyörivien helikoptereiden nostaessa pölyä ylös maasta. Kansalaiset avaamassa tulta toisiaan vastaan. Ihmisiä hyppimässä silloilta välttääkseen luodit, kaatuilemassa ja lyyhistymässä maahan liikkumattomina. Ihmisuhrien määrä on huikea – ja molempien osapuolten vannoessa tilanteen kärjistymistä, pahimmat päivät ovat varmasti edessäpäin.”

Mielenkiintoista kyllä, Jumala muotoili tuomionsa hyvin erikoisella tavalla.

Minä annan Egyptin tylyn herran käsiin, ja kova kuningas on hallitseva heitä…” (Jesaja 19:4)

"And I will give over the Egyptians into the hand of a hard and cruel master, and a fierce king will rule over them ..." (Isaiah 19:4)

Tämä kova ja julma isäntä sekä ankara kuningas tulee joko olemaan joku armeijan kenraaleista jotka nyt hallitsevat Egyptiä rautaisella otteella, tai se voi ennustaa että Muslimiveljeskunta tulee olemaan voittoisa armeijan suhteen. Me voimme vain odottaa nähdäksemme mihin nämä tapahtumat johtavat, mutta yksi asia on selvä: Egypti on alkanut kulkea kuolemanlaaksonsa läpi.

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Egyptin kaaos Obaman syytä? – tuki Muslimiveljeskuntaa Israelia vastaan

Tässä Sorcha Faal’in salaliittosivustolta What Does It Mean viimeviikkoinen uutisraportti jossa kerrotaan Venäjän hallinnon tiedustelupalvelun raportista joka paljastaa salaisen sopimuksen presidentti Obaman ja Egyptin Muslimiveljeskunnan välillä joka altistaisi Israelin terrorihyökkäyksille Egyptin Siinailta käsin. Mossad sai selville hankkeen jonka tarkoitus oli painostaa Israelia kattavaan rauhansopimukseen perustuen vuoden 1967 sotaa edeltäviin rajoihin. Egyptin ja Israelin tiedustelujoukot pitävät Obamaa päävihollisenaan. Uutisraportin suomensi: Olli R.

------------------------------


World's Largest English Language News Service with Over 500 Articles Updated Daily

"The News You Need Today…For The World You’ll Live In Tomorrow."


August 15, 2013

Egypti räjähtää Obaman suunnitelman vuoksi tuhota Israel
Egypt Explodes Over Obama Plan To Destroy Israel

http://www.whatdoesitmean.com/index1697.htm

By: Sorcha Faal, ja kerrottuna hänen (her) läntisille tilaajilleen


 

Venäjän federaation tiedustelupäähallinto (GRUuutisoi tänään että Israelin tiedustelupalvelu (Mossad) ja Egyptin tiedustelupalvelu (GIS) ovat aloittaneet ennennäkemättömän yhteisen tehoiskun sekä Egyptissä että Siinain niemimaalla niitä joukkoja vastaan jotka ovat uskollisia Muslimiveljeskunnalle ja tukevat sitä ja jonka johtaja Mohammed Mursi syrjäytettiin hiljattain sotilasvallankaappauksessa.

Vielä hätkähdyttävämpää, tämän raportin mukaan ja Wall Street News Service’n vahvistamana, on että, Israelin ja Egyptin tiedustelujoukot ovat nykyisin kytkeytyneet ”kasvavaan, arkaluonteiseen suhteeseen” häntä vastaan jonka he molemmat väittävät olevan heidän päävihollisensa, USA:n presidentti Barack Obama.

Heinäkuun 3. päivänä, tämä raportti jatkaa, Egyptin asevoimien komentaja kenraaliluutnantti Abdel Fattah Saeed Hussein Khalil el-Sisi (tavallisemmin tunnettu kenraali Sisi’nä), järjesti sotilasvallankaappauksen presidentti Mursia vastaan sen jälkeen kun hänelle esitettiin Mossadin hankkimia todisteita jotka osoittivat että presidentti Obama oli allekirjoittanut salaisen sopimuksen Muslimiveljeskunnan kanssa jonka oli määrä antaa 40% Siinain niemimaasta terrorijärjestö Hamasille vastineeksi 8 miljardista dollarista jotka on jo maksettu Obaman toimesta Muslimiveljeskunnalle.

Lähetettynä ensimmäiseksi Egyptin kansalle Arabic News Channel TV14’n kautta ja uutisoituna Egypt Daily News’issä presidentti Mursin syrjäyttämisen jälkeen [katso video TÄSTÄ], tämä GRU’n raportti toteaa, tämän sopimuksen ehdot Obaman ja Muslimiveljeskunnan välillä olivat:

• SALAINEN sopimus Obaman hallinnon ja Muslimiveljeskunnan välillä (ei Egyptin hallituksen) luovuttaa 40% Siinaista ja tuon osan liittäminen Egyptin alueesta Gazaan. Tavoite on helpottaa kattavan rauhansopimuksen tekemistä Israelin ja palestiinalaisten välillä.

• Tämän sopimuksen allekirjoitti Khairat el-Shater (Muslimiveljeskunnan kakkosmies) joka on lähellä Mursia ja Muslimiveljeskunnan ylintä opastajaa.

• 8 miljardin USA:n dollarin summa maksettiin vastineeksi maasta.

Tämän ällistyttävän paljastuksen Egyptin kansalle jälkeen joka seurasi Mursin syrjäyttämistä, tämä raportti toteaa, Obaman hallinto on yrittänyt päästä sopimukseen kenraali Sisi’n kanssa tarjoten vallankaappauksen oikeutuksen tunnustusta vastineeksi hänen vaikenemisesta tästä salaisesta sopimuksesta.

Se mitä tämä GRU’n raportti kutsuu jopa ”kummallisemmaksi siirroksi” Obaman hallinnolta, on se, kun presidentti Obama lähetti kaksi tunnetuinta uuskonservatiivia, republikaanisenaattorit John McCain’in ja Lindsey Graham’in, neuvottelemaan kenraali Sisi’n kanssa ja uhkaa keskeyttää kaiken USA:n avun ellei Mursia palauteta virkaan ja salaisesta sopimuksesta Muslimiveljeskunnan kanssa vaieta, viesti, jota ei kukaan Obaman demokraattipuolueessa sano jakavansa.

Tärkeää huomauttaa näistä uuskonservatiiveista, tämä raportti toteaa, on se, että he ovat syösseet Yhdysvallat totaaliseen globaaliin sotaan viimeisten 12 vuoden aikana joka on vaatinut satojatuhansia ihmishenkiä ja tullut maksamaan biljoonia dollareita samaan aikaan kun se on muuttanut vapaan Amerikan sellaiseksi jota tänä päivänä kuvaillaan nykypäivän poliisivaltioksi.

Tyrmistyttävin seikka näistä uuskonservatiiveista on se, että heidän suunnitelmansa täydellisestä Lähi-idän valloituksesta paljastettiin entisen Yhdysvaltain armeijan kenraalin Wesley Clark’in toimesta joka varoitti tuosta amerikkalaisia [katso video TÄSTÄ] kun hädin tuskin kaksi viikkoa 9/11-iskujen jälkeen Pentagon oli valmistellut hyökkäyssuunnitelmia Irakia varten ja oli seuraavina viikkoina laatinut suunnitelmia tuhotakseen Libyan, Syyrian, Somalian, Sudanin ja Iranin samoin.

 

Mitä tulee Obaman ”suurenmoiseen strategiaan” tukea massiivisesti Muslimiveljeskuntaa Egyptin kansaa vastaan, tämä GRU’n raportti toteaa, niin se on käytännöllisesti katsoen Israelin juutalaisvaltion tuhoamista, mikä yhdessä Samantha Power’in nimittämisen Yhdysvaltain YK-suurlähettilääksi kanssa ”osoittaa selvästi” että Obaman hallinto suuntaa kohti ”vaarallista kliimaksia” Israelin ja Egyptin suhteen jotka olivat aikaisemmin olleet heidän kaksi luotettavinta Lähi-idän liittolaista.

Suurlähettiläs Power’in kehittelemän ”yleissuunnitelman”, Venäjän sotilasasiantuntijoiden toteamana tässä raportissa, on tarkoitus luoda ”terrorin rautamuuri” Israelin ympärille, ja jota Obaman salainen sopimus Egyptin Muslimiveljeskunnan kanssa auttaisi jouduttamaan, siten tehden välttämättömäksi amerikkalaisille taistelujoukoille tunkeutua juutalaisvaltioon ja palauttaa vuoden 1967 rajat jotka Yhdistyneet Kansakunnat on tunnustanut.

Suurlähettiläs Power kaavaili ensimmäisen kerran ”yleissuunnitelmaansa” kun hän oli Obaman uuden Julmuuksia Ehkäisevän Komitean (Atrocities Prevention Board) puheenjohtaja ja vaati Yhdysvaltoja syytämään taistelujoukkoja Israelin hallitsemalle alueelle lopettaakseen väärinkäytökset joita hän sanoi suoritettavan molemmilla puolilla Palestiinan ja Israelin välisessä konfliktissa.

Asetettuaan Israelin johtajan tasaveroiseksi Jasser Arafatin kanssa, suurlähettiläs Power lisäksi vaati USA:n massiivista sotilaallista väliintuloa palestiinalaisten hyväksi, määrätäkseen ratkaisun Israelia ja sen amerikkalaisia tukijoita uhmaten valmistautumalla siten tuhlaamaan miljardeja dollareita jotka siirrettäisiin Israelin turvallisuudesta ”mammuttimaisen turvajoukon” ja Palestiinan valtion ylläpitoon – kaikki Amerikan ”periaatteiden” nimissä.

Israelin Kansallinen uutistoimisto Arutz Sheva lisäksi uutisoi tänään, että Presidentti Obama on kieltänyt että presidentti George W. Bush olisi vuonna 2004 lähettänyt kirjeen silloiselle pääministerille Ariel Sharonille taaten Israelin turvallisuuden, ja on, sen sijaan, juoninut suunnitelman Israelin tuhoamiseksi, ja kuten me voimme lukea, niin Arutz Sheva uutisoi:



Kun Egypti laskeutuu veriseen kaaokseen, tämä GRU’n raportti päättää, ja Israelin ollessa nyt Obaman hallinnon ”tähtäimessä”, meidän koko maailman kohtalo todellakin ”on balanssissa” tänä päivänä kun Venäjän poliittiset ja sotilaalliset analyytikot eivät näe minkäänlaista todennäköisyyttä sille että israelilaiset tulevat antamaan myöten presidentti Obamalle ilman taistelua…ja kuten 9/11-tapahtumat ilmeisesti osoittivat…vaikka se merkitsee hyökkäämistä itse Amerikkaa vastaan.

[Toimittajan huomautus: Läntiset hallitukset ja heidän tiedustelupalvelunsa kampanjoivat ahkerasti informaatiota vastaan jota löydetään näissä raporteissa, ettei se pelästyttäisi heidän kansalaisiaan monista katastrofaalisista Maan muutoksista ja tapahtumista joita on tulossa, asennoituminen, josta Sisters of Sorcha Faal on vahvasti eri mieltä uskoessaan että on jokaisen ihmisen oikeus tietää totuus. Meidän missioittemme ristiriitojen noiden hallitusten kanssa tuon asian suhteen johdosta, heidän ’agenttiensa’ reagointi meitä vastaan on ollut pitkäkestoinen disinformaatio/harhaanjohtamis -kampanja joka on suunniteltu mustamaalaamaan ja josta puhutaan raportissa ”Kuka on Sorcha Faal?”.] 

maanantai 19. elokuuta 2013

’Vaeltajat’ eli demonihenget ovat vallanneet satoja miljoonia ihmisiä ympäri maailman valmistaessaan ihmiskuntaa Antikristuksen ja hänen valtakuntansa tuloon!

Tässä melko tuore Cutting Edgen Headline News -artikkeli jossa David Bay paljastaa New Age -kirjallisuutta lainaamalla ja New Age -henkisen TV-show’n kautta Saatanan ja hänen demoniensa suunnitelman ihmiskunnan valmentamiseksi vastaanottamaan New Age -kristus, joka on Raamatun ilmoittama peto Antikristus (Ilm. 13). Käytännössä tämä aivopesu yhteiskunnan muuttamiseksi ja sopivien päätösten aikaansaamiseksi saadaan demonihengen eli ns. Vaeltajan (Walk-in) astuessa ihmisen sieluun. Viimeisten 20 vuoden aikana riivattujen ihmisten lukumäärä on moninkertaistunut ja näin Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) arvoja on iskostettu miljoonien ihmisten mieliin. Kohteena ovat erikoisesti olleet tärkeät valtioiden päämiehet ja erityisesti Yhdysvaltojen viimeiset neljä presidenttiä jotka ovat politiikallaan edesauttaneet NWO:n syntymistä. New Age’n henkioppaiden mukaan ennen Suuren Johtajan eli Antikristuksen lopullista voittoa, maailma tarvitsee 7 vuoden siirtymäkauden joka rinnastuu hyvin Raamatun lopunajan profetiaan 7 vuoden vaivanajasta jolloin Jumalan tuomiot koskettavat maailman ihmisiä. Ilmestyskirja kertoo näistä vitsauksista. CE:n artikkelin suomensi: Olli R.

---------------------------------

Koska Uusi Maailman Järjestys ”syntyi” virallisesti syyskuun 10. päivänä 2000, sadat miljoonat ’demonihenget’ovat tiettävästi pyyhkäisseet ihmisolentoihin kaikkialla maailmassa
                                       
Alaotsikko: Nämä henget ovat ’Vaeltajia (Walk-ins)’ ja ovat saapuneet ”ihmiskunnan avuksi” saavuttamaan tarvittavan hengellisen ”kvanttihypyn” jotta New Age -kristus voi tulla. Onko naapurisi, työtoverisi, tai ystäväsi nyt ’Vaeltaja’?

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2013 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.

Aiemmin aihe koski vain omituisia uusiaikalaisia, ’Vaeltajat’ oli pääaihe hyvin suositussa TV-show’ssa ”Unsolved Mysteries (Ratkaisemattomat mysteerit)”. Vaikutukset maanlaajuiselle demoniselle riivaustilalle tulivat yhtäkkiä paljon enemmän mahdollisiksi! Useimmat ihmiset eivät tiedä milloin heidän pitäisi olla kauhuissaan; tämä tapahtuma on yksi niistä hetkistä joita sinun pitäisi pelätä!

Monumentaalisessa esittelyssä koskien kriittisesti ajoitettua valmentamista saada ihmiset valmiiksi okkultismin asenteita ja arvoja varten, ABC-kanava lähetti jakson ”Vaeltaja”-aiheesta sen show’n kuluessa kesäkuun 4. päivänä 1999. Samalla kun kertoja, Robert Stack, oli varovainen sanoessaan että ”Vaeltajana oleminen (Walk-in)” ei ollut demoninen riivaustila, me osoitamme että vastakkainen on totta. Me tulemme osoittamaan, ettei ”Vaeltajana oleminen” ainoastaan ole demoninen riivaustila, vaan Antikristus ei luultavasti voisi nousta jos ei olisi Vaeltajien valmistelutyötä. Jos sinä et ole lukenut uutista NEWS2330 (suomennettu), ”Onko kansallinen demoninen riivaustila mahdollinen”, me kehotamme sinua tekemään sen nyt.  Sitten, sinä kykenet paremmin ymmärtämään hirveän pelottavan merkityksen liittyen ABC’n suomaan kansalliseen huomioon tälle aiheelle koskien yliluonnollisia ”Vaeltajia”.

Valmennusta, valmennusta, valmennusta. Näin sanoi eräs New Age -kirjailija, kirjoittaessaan 1970-luvun puolivälissä, ”The Great One voi ilmestyä vasta kun merkittävä osa väestöstä on ensin valmennettu hyväksymään hänet.”

Yhdysvallat on täynnä Uuden Maailman Järjestyksen saatanallisia arvoja. Tätä saastaa on kirjaimellisesti kaikkialla. Tämä kerran suuri Jeesusta Kristusta kunnioittava kansakunta on kirjaimellisesti täytetty tällä vanhalla okkultismin arvomaailmalla. Efesolaiskirjeen luvussa 3:17-20, apostoli Paavali kaipaa että uskovat voisivat olla totaalisesti täynnä Jeesuksen Kristuksen rakkautta ja rikkautta. Paavali kirjaimellisesti rukoili että uskova tulisi kokonaan täytetyksi Pyhällä Hengellä. Kaikki meistä ovat rukoilleet tämän tyyppistä rukousta omiin elämiimme, niin kuin meidän pitäisikin.

VAELTAJAT – HENKILÖN SAATANALLINEN HYVÄKSIKÄYTTÄMINEN

Kuitenkin, Saatanalla on jäljitelty uskoviensa täyttäminen, ja tämä on meidän ohjelmamme tärkein keskustelunaihe tänään. Kristitty kirjailija, Constance Cumbey, painottaa vahvasti kirjassaan, ”The Hidden Dangers of the Rainbow”, että yksi yhteinen sitova ainesosa kaikkien näiden eri ryhmien kesken on heidän yhteiset ”mystiset kokemukset”. Tämä termi viittaa uskonnollisiin opetuksiin jotka ovat yhteisiä kaikille näille eri ryhmille. Mitä nimeä tahansa ryhmä käyttää, he opettavat kauttaaltaan että ihminen voi täydellistyä muinaisten uskonnollisten tekniikoiden harjoituksen kautta, meditaation välityksellä, sekä seuraamalla heidän omia ”henkioppaitansa”.

Meditaatio on tekniikka jonka avulla henkilö tyhjentää mielensä kaikesta tietoisesta ajattelusta, samalla kun rukoilee sarjan toistuvia sanoja tai fraaseja niin monta kertaa kuin mahdollista. Heti kun henkilö tekee tätä toistuvasti, hän (he/she) kokee ilmiön jossa mieli alkaa menettää sen normaalin kosketuksensa ruumiiseen. Tämä ilmiö on nimeltään ”Out-of-Body (Irti kehosta)”-kokemus, ja on hyvin yleinen okkulttisissa piireissä.

Heti kun mieli kadottaa sen normaalin yhteyden ruumiin kanssa henkilö on valmis kohtaamaan ”henkioppaansa”. Kristitty kirjailija, Johanna Michaelson, kaappaa saatanallisen olemuksen koskien meditaatiota ja henkioppaita kirjassaan ”The Beautiful Side Of Evil”. Henkioppaat identifioivat itsensä nimellä, kuten Jeesus Kristus, Neitsyt Maria, tai joku apostoleista. Osallistuvaa henkilöä todellakin petetään ajattelemaan että he ovat juuri löytäneet SEN AINOAN, todellisen tavan tulla kosketuksiin Jumalan kanssa. Todellisuudessa, he ovat vain tulleet kosketuksiin saatanallisen demonin kanssa, joka on tilapäisesti muuttanut itsensä olemukseen joka näyttäytyy hyvin kilttinä, lempeänä, ja viisaana. Näyttämö on asetettu näille demoniolennoille manipuloida ja johtaa harhaan heidän ihmisuhrejaan. Näistä ihmisistä on tullut demonisesti riivattuja.

Miljoonat ja taas miljoonat nykypäivän amerikkalaiset ovat osallistuneet tällaiseen toimintaan, johtaen demoniseen riivaukseen tasoilla jotka vaihtelevat lievästä vaikeaan. Tässä kohtaa, meidän täytyy saada ymmärrys saatanallisen demonisen riivauksen luonteesta. Useimmat meistä yhdistävät demonisen riivauksen Uuden Testamentin tarinoihin joissa demonisesti riivatut ihmiset olivat väkivaltaisia, kärsivät fyysisistä ja henkisistä sairauksista, jolloin se oli hyvin selvää kaikille että henkilö oli demonisesti vaivattu tai riivattu.

Kaikki nämä oireet, todellakin, liittyvät demoniseen riivaustilaan; kuitenkin, demonisesti riivattu henkilö ei välttämättä näytä näitä ominaisuuksia kaikissa tapauksissa. Monet ihmiset ovat demonien hallitsemia koko elämänsä ajan ilman että tavallisilla ihmisillä heidän ympärillään on vähäisintäkään tietoa siitä. Nämä riivatut ihmiset saattavat näyttää hyvin normaaleilta joka suhteessa. ”Raamatun sanakirjan (Dictionary of the Bible)” kirjoittaja toteaa että demoni joka riivaa yksilöä aloittaa prosessin jonka avulla hän vaikuttaa ”kärsijän järjen tai tahdonvoiman täydelliseen tai vaillinaiseen menetykseen; hänen tekonsa, hänen sanansa, ja jopa hänen ajatuksensa masteroidaan pahalla hengellä, kunnes hänen persoonallisuutensa näyttää tuhotulta…tai ylikuormitetulta tuottamaan kahtalaista tahdon tietoisuutta hänen sisällä, kuten sellaiselta joskus tuntui unessa.”

Tämä lause vangitsee sen olemuksen mitä New Age -oppi kutsuu ”oman tietoisuuden tason nostamiseksi”. Hitaasti, vähitellen, ja ’hyväntahtoisesti’, demonihenki ottaa täyden kontrollin koko mielestä ja riivatun henkilön persoonallisuudesta. Niin kauan kuin se toteuttaa demonihengen suunnitelmat, uhri näyttäytyy niin normaalina ja onnellisena kuin voit kuvitella.

Nykypäivän Amerikassa, miljoonat ihmiset ovat avanneet itsensä demoniselle riivaukselle juuri tällä tavalla. Kun sinä tutkit New Age -liikkeen kirjoituksia, sinä havaitset kauhistuttavan totuuden – NWO:n johtajat ovat riivattuja, ja heidän henkioppaansa ovat paljastaneet heille että Uutta Maailman Järjestystä (NWO) ei voida pystyttää ennen kuin miljoonat ihmiset ovat samalla tavalla riivattuja. Hyvä esimerkki tästä riivaustilasta löydetään Alice Cooper’in monumentaalisen tärkeästä kirjasta, ”The Externalisation of the Hierarchy”, jossa paljastetaan että demoni nimeltään ”Master D.K.” kirjoitti tämän kirjan hänen kauttansa. Monet New Age -liikkeen kirjailijat ja johtajat ovat myöntäneet että he ovat päivittäisessä yhteydessä heidän henkioppaisiinsa – eikä kukaan räpytä silmää. Vihityt hyväksyvät tämän tilanteen hyväntahtoisena ja haluttuna. Tämä riivaustila ei ole mitään muuta kuin Saatanan väärennös Jumalan Pyhällä Hengellä täyttämisestä koskien uudestisyntynyttä uskovaa.

Älä erehdy siitä tosiasiasta että demoninen riivaus rehottaa Amerikassa tänä päivänä.

Se mitä osoitamme sinulle tänään, on se, että Uuden Maailman Järjestyksen suunnitelma on kehittynyt pisteeseen jossa tämä demoninen riivaus on saavuttanut uuden tason. Me jaamme tämän uuden tason kanssasi tänään, lainaten ensisijaisesti Ruth Montgomery’a kirjassaan ”Herald Of The New Age (New Age’n sanansaattaja)”. Montgomery kirjoittaa puhtaasti ”automaattikirjoituksella”, joka määritellään ”kirjoittamiseksi jota tuotetaan kun henkilö menee muuttuneeseen tilaan ja henkientiteetti valtaa henkilön käsivarren ja käden kommunikoidakseen”. (The New Age Dictionary).

Tietenkin, tämän henkientiteetin otaksutaan olevan hyväntahtoinen, ja ne varmastikin esittelevät itsensä sellaisina. Montgomery’n henkientiteetti sattuu täten olemaan komitea, joka tunnistetaan toistuvasti hänen kirjoissaan nimillä ”Lily, Art, ja the Group”. Montgomery tunnistaa ne ”hengellistyneiksi olennoiksi (discarnate beings)” jotka telepaattisesti viestittävät hänelle tulevasta New Age’n rauhasta ja turvallisuudesta (peace and safety). Samalla kun nämä oppaat ovat ilmoittaneet hänelle monia asioita, me haluamme keskustella yhdestä heidän kiintoisimmista ja olennaisimmista aiheista, koska sen vaikutuksen ajankohta on nyt yllämme; heti kun käsität mitä on tapahtumassa, sinä saat enemmän tolkkua nykyisistä tapahtumista.

HYVÄNTAHTOISUUDEN NAAMIOIMINEN KOSKIEN DEMONISTA RIIVAUSTA
                                                        
Aihe on ”Vaeltajat”.

Tällä oudolla termillä ei ole mitään merkityksellisyyttä niille meistä joiden tausta on raamatullinen, joten meidän täytyy läpikotaisin määritellä se. Kaikki New Age -uskovaiset uskovat jälleensyntymiseen [kuten esim. NWOhavaintoja-blogin ylläpitäjä Teemu Vehkala, mikä on sääli. Suom. huom.], joka on määritelty uskomuksena että ”me emme todella kuole”; pikemmin, meidän sielumme muka jättää meidän kuolleet ruumiimme ja menevät yliluonnolliseen tilaan, jossa ne odottavat seuraavaa inkarnaatiosykliä. Jotkut okkultistit uskovat että jokainen sielu voi valita heidän seuraavan inkarnaation ajankohdan ihmisruumiiksi syntyessään, kun taas toiset uskovat että on olemassa syklisarja jonka mukaan jälleensyntyminen tapahtuu. Esimerkiksi, ”Pythagoraan mukaan, 216 vuoden periodin jälkeen…kaikki asiat uudistetaan…tämä oli jaksollinen aika … ihmisen jälleensyntymiseen jokaisen kuoleman jälkeen.” (”The Occult Power Of Numbers”, s. 66). Siispä, tämän uskomuksen mukaan, kaikki asiat—ihmiset, kansakunnat, ja luonto, uudistetaan täsmälleen 216 vuodessa; luku 216 on pyhä luku koska se on 6x6x6, mitä pyhin luku.

Mutta, takaisin aiheeseen koskien ”Vaeltajia”.

Vaeltajat määritellään ”sieluiksi jotka ovat ansainneet oikeuden, monien hengellisen kasvun elinaikojen kautta, palata suoraan maan tasolle aikuisina” (Montgomery, ”Herald of a New Age”, sivu 202). Toisin sanoen, nämä sielut jälleensyntymistä hallussaan pitävässä syklissä haluavat palata maapallolle aikuiskehossa, mieluummin kuin inkarnoitua lapsen ruumiissa. Montgomery’n henkioppaat paljastavat että nämä sielut ”eivät ole täydellistyneitä sieluja, mutta ovat ylevämielisiä olentoja aikomuksenaan auttaa heidän ihmistovereitaan, ja kymmenettuhannet niistä ovat jo täällä…” (Ibid.) Nämä hengellistyneet sielut haluavat epätoivoisesti ruumiillistua osaksi aikuisen kehoa tässä kohtaa maailmanhistoriassa jotta ne voivat auttaa ihmiskuntaa suorittamaan onnistuneesti matkansa kohti Uutta Maailman Järjestystä. Ja, tietysti, okkulttinen Spiritual Hierarchy of Shamballa (Shamballan hengellinen hierarkia) tukee voimakkaasti tätä toivetta.

(Meidän täytyy pysähtyä tähän hyvin lyhyesti muistuttamaan kuuntelijoitamme että kaikki tämä okkulttinen hölynpöly kuvaa vain demonien riivausta sellaisella tavalla että siitä tulee maittavaa ja uskottavaa heidän amerikkalaiselle ja länsimaiselle yleisölle. Vaeltaja on vain demonisesti riivattu henkilö joka on hengellisesti avannut itsensä riivaukselle okkulttisten meditaatioiden ja muiden okkulttisten toimintojen kautta.)

Vaeltaja-tarina jatkuu. Vaikka nämä ”ylevämieliset” hengellistyneet sielut haluavat epätoivoisesti ruumiillistua aikuisen kehoon mieluummin kuin lapsen, heillä on ongelma hengestä joka jo asuttaa aikuisen ruumista. Tuon hengen täytyy vapaaehtoisesti jättää aikuisen ruumis jotta tuo uusi, ylevämielinen henki voi astua sisään. Montgomery’n henkioppaat selittävät että tämä ei ole mikään ongelma; ”sielun siirto”, kuten sitä kutsutaan, tapahtuu tavallisesti silloin kun aikuisen keho on heikko, tai sairas, tai kun henki joka asuttaa tuota ruumista on läpikotaisin lannistunut. Tässä vaiheessa, henkioppaat sanovat, vanha henki ”kävelee ulos” ja uusi henki ”kävelee sisään (walks in)”. Hyvin äkisti, aikuisen keho saa uuden puhkeamisen henkistä energiaa, uusi elävöittämisen tunne. Tämä on ”Walk-in (Vaeltaja)”.

Tämä on täsmälleen sitä miten kertoja Robert Stack kuvaili Vaeltajia hänen show’ssaan! Jokainen henkilö, jota haastateltiin, oli kokenut tämän ”sielun siirron” erityisen tärkeänä osana heidän elämänsä aikana. Ja, jokainen välittömästi tunsi että muutos oli tapahtunut. Jokainen heistä alkoi ilmaista voimakkaita psyykkisiä voimia, jollaiset on nimenomaisesti kielletty Jumalan pyhässä Raamatussa. Jotkut näistä ihmisistä voisivat yhtäkkiä ennustaa tulevaisuutta; jotkut voisivat aistia ”auran” joka mukamas ympäröi jokaista elossa olevaa henkilöä; toisilla oli yhtäkkiä kyky lukea muiden ihmisten ajatuksia.

Tämä on klassista saatanismia! Jumala kieltää sen! Robert Stack yritti laittaa parhaat mahdolliset kasvot tälle klassiselle saatanismille sanomalla että jokainen henkilö yhtäkkiä rakasti ihmisiä enemmän kuin he tekivät aikaisemmin, ja että tällainen muutos ei voisi olla ”paha asia”. Samalla kun tämä järkeileminen saattaa kuulostaa loogiselta henkilölle joka ei tunne tai usko Kirjoituksiin, ne kristityt jotka tuntevat Raamattunsa käsittävät että tappava myrkky muulla nimellä on silti tappavaa. Vaeltajat ovat tappavia, vaikka niiden ihmisisännät yhtäkkiä ”rakastavat muita” paljon enemmän!

SAATANAN PÄÄMÄÄRÄ, SAATANAN SUUNNITELMA

Mikä on näiden ”Vaeltajien” päämäärä? Kuten kerromme teille, muistakaa että Montgomery’n kirja, ”Herald Of A New Age”, kirjoitettiin vuonna 1986. Montgomery’n henkioppaat kertoivat hänelle että ”ne ovat tulossa yhä lukuisampina määrinä seuraavan vuosikymmenen aikana valmistamaan meitä” tulevaa Uutta Maailman Järjestystä varten. Kuinka nämä Vaeltajat kykenevät auttamaan? Ne soluttautuisivat maailman väestöön, ihmismassasta, sen opettajiin, varmistamaan että oikeita päätöksiä tehtäisiin siirtymäajan kuluessa Uuteen Maailman Järjestykseen. Nämä ”ylevämieliset henget” käsittävät että ihmisten johtajien täytyy tehdä ”oikeita” päätöksiä, mutta ne eivät voi tehdä mitään jos väestömassa on täysin mieltä-muuttamaton heitä vastaan. Sen vuoksi, Suunnitelma vaatii hyvin monia Vaeltajia väestön keskuuteen, auttamaan johtajia ihmisten mielipiteiden muokkauksessa.

Jälleen, meidän täytyy pitää taukoa selittääksemme Suunnitelman muutososan Uuteen Maailman Järjestykseen. Henkioppaat ovat opettaneet että ”Great One tarvitsee 7 vuoden siirtymän Uuteen Maailman Järjestykseen (The Armageddon Script, by Peter Lemesurier, sivu 235). Eikö olekin äärimmäisen mielenkiintoista että he ovat valinneet luvun 7, tarkka vuosien lukumäärä koskien raamatullista vaivanaikaa (Biblical Tribulation)?

Tämä siirtymäaika tulee olemaan pahinta vaivanaikaa jota maailma on koskaan nähnyt. Itseasiassa, nämä henkioppaat käyttävät toistuvasti sanaa ”Tribulation (Ahdistus)” kuvaillakseen näitä seitsemää siirtymävuotta. Tänä aikana, maapallo puhdistetaan kaikesta vanhasta, pahoista vaikutteista niin että kultainen rauhan, turvallisuuden, ja menestyksen aikakausi voi alkaa. Kuten Montgomery’n oppaat kuvailevat tätä maapallon puhdistustoimenpidettä, se kuulostaa hyvin paljon samanlaiselta kuin tapahtumat joita kuvaillaan Ilmestyskirjassa. Miljoonat ihmiset kuolevat johtuen maanjäristyksistä, hyökyaalloista, nälänhädästä, ja maailmansodasta. Itseasiassa, tämä kuvaus tulevasta puhdistuksesta siirtymän aikana rinnastuu niin selvästi Ilmestyskirjaan, että minä yhtäkkiä ymmärsin jakeen joka oli aina askarruttanut minua. Ilmestyskirjan luvuissa 6-9, Jumala paljastaa että Hänen tuomionsa maan päälle johtaa noin kahden kolmasosan ihmiskunnasta kuolemaan. Kuitenkin, luvussa 9, jakeissa 20-21, Jumala lausuu, Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä. He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.”

Olen aina ollut järkyttynyt tästä profetiasta, koska olen aina tuntenut hengessäni että maailman ihmiset kääntyisivät Jumalan puoleen katumuksessa, ymmärtäen vaistomaisesti että vain Jumala voisi aiheuttaa kaiken tämän luonnonkatastrofin joka tapahtuu. Ei niin. Demoniset, valehtelevat New Age -johtajien henkioppaat ovat valmistaneet heidän harhaanjohdettuja seuraajia juuri tällaisia luonnononnettomuuksia varten. Lisäksi, henkioppaat ovat korostaneet että ainoa valmistelu on sisäinen, hengellinen valmistaminen. Ihmiset voivat valmistautua vain upottamalla itsensä osaksi okkulttisia harjoituksiaan. Kun Jumala toteuttaa Hänen valtavan fyysisen tuomionsa maailman yllä, ihmiset ovat valmistautuneet siihen. He yksinkertaisesti sanovat, ”Henkioppaat olivat oikeassa planetaarisen muutoksen suhteen; näitä luonnonkatastrofeja tarvitaan liikuttamaan maailma Uuteen Maailman Järjestykseen”. Sen tähden, koska he eivät tunnista Jumalan kättä tässä fyysisessä tuomiossa, he eivät ainoastaan kieltäydy katumasta velhouksiaan, he voimistavat ponnistelujaan siinä kun he yrittävät käsitellä katastrofin laajuutta joka kohtaa heitä.

Saatanaa ei turhaan kutsuta ”suureksi eksyttäjäksi”. Tämä tulee olemaan yksi hänen parhaista ja täydellisimmistä petoksista. Ja hän tulee kuljettamaan satoja miljoonia ihmisiä ikuiseen Helvettiin.

USEITA MILJOONIA VAELTAJIA?

Nämä henkioppaat edelleen opettavat että tämä maapallo on elävä olento jota he kutsuvat Äiti Maaksi (Mother Gaia). Äiti Maa tulee olemaan niin keskittynyt puhdistaessaan itsensä kaikista ”pahoista” vaikutteista että se tulee dramaattisesti muuttamaan kiertokulmaansa. Oppaat ovat kuvailleet tätä ”planetaariseksi muutokseksi”. Tämä planetaarinen muutos on ensisijainen syy kaikille luonnononnettomuuksille jotka kohtaavat Maata tämän siirtymävaiheen aikana johtaen Uuteen Maailman Järjestykseen. Tämä aika tulee olemaan niin vaikeaa, ja vaatii poliittisilta johtajilta tehdä niin vaikeita elämän ja kuoleman päätöksiä, että Hierarkia on päättänyt soluttaa nämä ”ylevämieliset” henkivaeltajat. Aikana jolloin Montgomery’n kirja julkaistiin, näitä Vaeltajia oli olemassa ”kymmeniätuhansia”; Kuitenkin, kun maapallo lähestyy hänen (her) planetaarisen muutoksensa aikaa, tämän lukumäärän on tarkoitus kasvaa useisiin miljooniin. Tämä Vaeltajien soluttautuminen suunniteltiin tapahtuvaksi yhteiskunnan joka tasolla. Vaeltajien tuli olla normaaleja aviomiehiä ja vaimoja, lääkäreitä, lakimiehiä, tiedemiehiä, liikemiehiä, poliittisia johtajia, ja pappeja. Montgomery väitti että hän oli tavannut Vaeltajia jotka kuuluivat jokaiseen näistä ammattikunnista, kuten ”metafysiikan maisterin” ja ”baptistisaarnaajan Deep South’ista”.

Mutta, paljastukset tulevat entistä mielenkiintoisemmiksi. Nämä yliluonnolliset henkioppaat paljastivat tietoa joka rinnastui Raamatun profetiaan hätkähdyttävässä määrin, ja me lainaamme, ”Oppaat näkivät ennalta nälänhädän ja sodan ennen muutosta … Lähellä muutoksen aikaa, jonka oppaat väittävät olevan väistämätön …Antikristus tulee nousemaan valtaan…” Tämä on vain yksi monista tapauksista joissa New Age -kirjoittajat itse nimeävät heidän Kristuksensa, Antikristukseksi. Mutta, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä, kun apostoli Paavali kirjoitti 1. Johanneksen kirjeessä, luvussa 2, jakeessa 18, ”…nyt on viimeinen aika, tämän aikakauden loppu. Ja kuten te olette kuulleet että Antikristus [hän joka vastustaa Kristusta Kristuksen valepuvussa] on tulossa…”. [Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]

Tämä Antikristuksen määritelmä eräänä joka vastustaa Kristusta tulemalla Kristuksen valepuvussa on täsmälleen sitä mitä nämä henkioppaat ennustavat. [Kuuluisiko myös nykyinen paavi Franciscus I tähän kategoriaan antikristuksesta, joka on Jeesus-valepuvussa? Suom. huom.] Kun Maitreya Kristus ilmestyy, hän väittää omistavansa ”Kristus-tietoisuuden hengen” joka valtasi Buddhan, Jeesuksen, Muhammedin, ja muut kristukset kautta historian. Kuitenkin, Maitreya väittää että ”Kristus-tietoisuuden” henki, joka hänessä asuu, on useita asteita korkeammalla kuin noilla aikaisemmilla hengillä.

1990-LUVUN TÄRKEIDEN POLIITTISTEN JOHTAJIEN SANOTAAN OLEVAN VAELTAJIA!

Nyt, palatkaamme viimeisiin yliluonnollisiin paljastuksiin koskien Vaeltajia. Kuten me sanoimme aiemmin, ne tulevat tunkeutumaan yhteiskunnan kaikkiin väestökerroksiin, erityisesti poliittisiin johtajiin. Tämä on luonnollista, koska heidän tehtävänsä on varmistaa että poliittiset johtajat tekevät asianmukaisia poliittisia päätöksiä jotka mahdollistavat ihmiskunnan kulkea onnistuneesti läpi tämä siirtymäaika. Meidän poliittinen johto on erikoisesti kohteena. Pitäen tämän mielessä, me lainaamme artikkelia ”Weekly World News” -aikakauslehdestä, päivätty marraskuun 3. päivälle 1992. Muista, tämä tabloidi on yksi suosituimmista New Age’n valmentavista aikakauslehdistä maailmassa tänä päivänä. Aina siitä asti kun minä tajusin tämän, olen katsellut näitä tabloideja huolellisesti, nähdäkseni kuinka ihmisten mieliä ollaan valmentamassa.

Etusivu oli täysin omistettu aiheelle, ”Alien Tells Clinton and Bush: Five U.S. Senators Are Space Aliens (Alien kertoo Clintonille ja Bushille: Viisi Yhdysvaltain senaattoria on avaruusolentoja)”. Nyt, kuten me olemme aikaisemmin todenneet, avaruusolennot eivät ole mitään muita kuin Saatanan demoneita, joiden Jumala sallii näyttäytyä fyysisesti maan päällä tämän aikajakson kuluessa joka valmistaa maailmaa hyväksymään Antikristus ja hänen valtakuntansa. Olemme osoittaneet että he opettavat ihmisille, joiden kanssa he ovat tehneet kontaktia, standardin, okkulttiset opit ja tavoitteet. Oletettavasti, tämä avaruusolento tapasi Bushin ja Clintonin 90 minuutin ajan useita viikkoja ennen lehden paljastusta informoidakseen heitä että viisi USA:n senaattoria oli todella Alieneita (Vaeltajia).

Nämä viisi senaattoria jopa nimettiin. Emme perinteisesti aseta mitään uskottavuutta tähän surkeaan tabloidiin; kuitenkin, me olemme aikakauden lopun ajassa, jolloin totuus on ihmeellisempää kuin fiktio; lisäksi, tämä juttu sopii yleisskenaarioon avainjohtajien demoniriivauksesta. Me tiedämme että viimeisin poliittinen johtaja julistaakseen Uuden Maailman Järjestyksen aattoa oli Adolf Hitler.  Historioitsijat myöntävät auliisti että Hitler ja monet hänen avustajistaan olivat riivattuja. Edelleen, me olemme osoittaneet että New Age’n opinkappaleet eivät ole mitään muuta kuin natsismin henkiinherättämistä. Uusi Maailman Järjestys on yksinkertaisesti natsismia. Koska tämä on asianlaita, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä että eräät nykyiset poliittiset johtajat voisivat olla demonien hallitsemia?

Nämä viisi senaattoria aluksi kiistivät että he olivat Alieneita, mutta sitten kaksi myönsi että he olivat, todellakin, Alieneita, ja sanoivat, ”’OK … mutta muistakaa tämä, ihmiskunta ei ole yksin.’ Yksi senaattori meni vielä pidemmälle, kun hän esitti että viisi senaattoria, jotka nimettiin avaruusolennoiksi, ovat vain jäävuoren huippu.” Jälleen, tämä artikkeli on sopusoinnussa Montgomery’n henkioppaiden paljastusten kanssa.

Tämä artikkeli sanoo toistuvasti että näiden Alieneiden päämäärät ovat kokonaan hyväntahtoisia. ”Kaikissa näyttäytymisissä heillä on ihmiskunnan parhaat intressit mielessään.” Lopuksi, meitä opastetaan toiseen artikkeliin kohti aikakauslehden takaosaa joka kertoo meille että tavalliset ihmiset, ehkä jopa sinun naapurisi, voi olla Alien (Vaeltaja).

Me kerromme sinulle tästä tabloidi-jutusta vain havainnollistaaksemme että me olemme tarpeeksi lähellä aikakauden loppua ja että nyt on aika aloittaa ihmisten valmentaminen Alieneiden ja Vaeltajien (tai demonisesti riivattujen ihmisten) konseptiin. Meidän ei pitäisi odottaa mitään vähempää. Jos maailma aikoo toteuttaa monia pahoja ja murhaavia tekoja, joista Raamattu profetoi, Saatanan demonien on puututtava tilanteeseen. Me näemme tämän poliittisten johtajien riivaustilan täydellisesti kuvattuna Ilmestyskirjan luvussa 16:13-14, ”Minä näin kolme saastaista henkeä kuin sammakon muotoisia, loikkivan lohikäärmeen suusta ja pedon suusta, sekä väärän profeetan suusta. Sillä todellakin ne ovat demonihenkiä jotka tekevät ihmeitä, merkkejä, ja tunnustekoja. Ja ne menevät koko maailman johtajien luo, kootakseen heidät yhdessä sotaan Jumalan Kaikkivaltiaan suurena päivänä.” [Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]

Montgomery’n henkioppaat paljastavat vielä yhden profetian liittyen poliittisiin Vaeltajiin. Sivuilla 262-3, ne toteavat, ”Seuraavan vuosikymmenen aikana (1990-luvulla) ja ennen siirtymäaikaa… Vaeltaja tullaan valitsemaan Yhdysvaltain presidentiksi …Vaeltaja jonka oppaat sanovat valittavan presidentiksi, on jo luottamusvirassa ja hänen erityiset kykynsä ollaan vähitellen tunnustamassa, mutta hän ei ole yksikään noista joita ollaan mainostamassa nyt mahdollisena ehdokkaana vuonna 1988.”

Tiedämme että presidentti Bush oli yksi noista joita mainostettiin presidenttiehdokkaana vuonna 1988; siispä, me päättelemme että, vaikka Bush on vihitty jäsen saatanallisessa Pääkallon ja sääriluiden salaseurassa (Skull and Bones), hän ei ole riivattu Vaeltaja. Tämä määritelmä VOI viitata Bill Clintoniin. Montgomery’n oppaat edelleen kuvailevat tätä Vaeltaja-presidenttiä. ”Ihmiset tulevat olemaan tietoisia hänen erityisistä ominaisuuksistaan ja hänen äkillisestä täyskäännöksestä ihanteissa ja tavoitteissa [egon korvaamisen ajankohtana] (aika jolloin hänestä tuli riivattu), niin että monet tajuavat hänen Vaeltaja-tilansa samalla kun toiset pitävät häntä uudestisyntyneenä kristittynä…” [Minusta tässä voidaan puhua myös George W. Bushista. Suom. huom.]

Ehkä tämä selittää Clintonin äkillisen täyskäännöksen Vietnamin sotaa vastustavasta protestoijasta poliittiseksi aktivistiksi joka nyt näyttäytyy ”valtavirran” demokraattina. Ja muistatko hänen kiitospuheensa demokraattien puoluekonventissa? Clinton puki täysin puheensa raamatullisilla lainauksilla ja termeillä. Hän julisti että hän halusi perustaa ”uuden liiton (New Covenant)” Amerikan kansan kanssa, ja hän käytti monia Raamatun viittauksia. Ja, kuinka me voimme unohtaa ne monet kerrat kun Bill ja Hillary olivat kuvassa menossa ulos liberaalista, New Age -henkisestä protestanttikirkosta, Billin heiluttaessa isoa Raamattua edestakaisin?

Jos Bill Clinton on Vaeltaja, niin sitten me voimme vielä ymmärtää hänen kykynsä selviytyä jokaisesta syytteestä tai kanteesta joka tuotiin häntä vastaan. Me voimme edelleen ymmärtää useat kuolleet ihmiset [yli 50] jotka ovat haudattuna hänen vanavedessä. Me voimme lisäksi ymmärtää hänen käsittämättömän kykynsä saada ihmiset tukemaan häntä, tai ainakin hylkäämään heidän vastustuksensa häntä vastaan. Kun Bill kävi läpi valtakunnanoikeusprosessia (Impeachment Process), me loimme linkin nimeltään, Clintonin skandaalit, johon pääsee kotisivuiltamme. Näissä artikkeleissa, me julkaisimme sarjaa jossa osoitimme että Bill ja Hillary ovat molemmat ammattiaan harjoittavia noitia, Hillaryn päihittäessä Billin okkultiikassa.  Me kehotamme sinua lukemaan nämä useat artikkelit tämän informaation valossa joka on peräisin Ruth Montgomery’n demonisilta henkioppailta, että Yhdysvaltain presidentti 1990-luvulla olisi Vaeltaja.

Onko Bill Clinton demonisesti riivattu? Tietenkin, hän on, kuten me selvästi osoitamme edellä mainituissa artikkeleissa. Muista tämä jokaisesta joka on sekaantunut saatanismiin; he haluavat olla riivattuina niin monilla demoneilla kuin mahdollista, koska kukin demoni jonka he kutsuvat sieluunsa antaa heille enemmän voimaa ja yleensä erityisiä lahjoja. Okkultistille, ei ole iso juttu tulla kutsutuksi demonien riivaamaksi, heidän noitakehänsä sisäpuolella. Tietysti, poliitikko kieltää sen, johtuen hirvittävästä mielleyhtymästä jota se kantaa äänestäjien keskuudessa.

Salli meidän luetella joitakin presidenteistä jotka ovat luultavasti riivattuja ja jotka voivat olla Vaeltajia:

* Presidentti George H.W. Bush – Skull & Bones -vihitty – 1988-1992

* Presidentti Bill Clinton – Rhodes-stipendiaatti ja hämärästi vapaamuurari – 1992-2000

* Presidentti George W. Bush – Skull & Bones -vihitty – 2000-2008

* Presidentti Barack Obama – 32. asteen Prince Hall -vapaamuurari

Vain Jumala tietää, miten monta meidän kongressiedustajista sekä osavaltio- ja paikallisjohtajista, ynnä hallinnon virkamiehistä, on ’Vaeltajia’.

Jo se tosiasia että ABC-kanava valitsi antaa kansallista lähetysaikaa niinkin aralle aiheelle kuin Vaeltajat osoittaa lisäksi että me elämme äärimäisen lähellä Antikristuksen aikakauden alkua! ABC’n avainhenkilöt selvästi tuntevat että tarpeeksi moni väestöstä on joko Vaeltaja tai jakaa okkulttisen kiinnostuksen ja arvot, ja että he ovat turvassa lähettäessään tätä jaksoa Vaeltajista.

Jos me olemme, todellakin, niin lähellä Suurta Ahdistuksen aikaa, meidän pitäisi etsiä juuri tällaista saatanallista puuttumista maailman ja tämän maan asioihin. Älkää eksykö, ja ehdottomasti katsokaa ylös, sillä meidän ylösottomme lähestyy.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt.

Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voit lähettää meille postia joko
etana tai sähköposti.

Jumala siunatkoon sinua!

Become a Headline news subscriber HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2510.

Kääntäjä: Olli R. – ”nokialainen”

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com