Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 16. toukokuuta 2014

Amerikka viime vaiheilla ennen sotilasdiktatuuria – Itä-Ukrainan kansanäänestys voitto Venäjälle

Tässä tuoreesta Cutting Edgen viikkokirjeestä kaksi osiota, joista ensimmäisessä David Bay uumoilee Amerikan poliisivaltion olevan nyt hyvin lähellä kun USA:n konservatiiviset patriootit ovat havahtuneet asiaan ollen huolestuneita nykykehityksestä. David kertaa lähihistoriaa miten tähän tilanteeseen ollaan nyt tultu kun Illuminatin suunnitelma NWO'sta oli näkyvästi esillä jo vuonna 1995. Syyskuun 11. päivän 2001 terrori-iskut olivat katalysaattori diktatorisille laeille jotka vain odottavat lopullista täytäntöönpanoaan. Uutiskirjeen kolmannessa osiossa käsitellään Ukrainan tilannetta kun sen itäisillä alueilla järjestettiin itsenäisyyskansanäänestys viime sunnuntaina jonka tulos sopii hyvin Venäjälle. Tämä voi olla toisinto venäläisten Krimin haltuunotosta kun itäukrainalaiset pyytävät nyt äänestystuloksen turvin liittymistä Venäjään. Kaikki tähtää Venäjän vaikutusvallan laajentamiseen sen lähialueilla jotta ”uusi Neuvostoliitto” voi syntyä. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

----------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 14.5.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2089
DVD

I. Huolestunut asianajaja, Jonathan Emord, ilmaisee ankarasti huolensa siitä, että Amerikka on siirtynyt viime vaiheille ennenkuin sotilasdiktatuuri määrätään.

Miksi Hra. Emord ja muut patriootit eivät huolestuneet kun Cutting Edge antoi saman varoituksen lokakuussa 2001 – kolmetoista vuotta sitten?

Raivostuneet kansalaiset olisivat siten saattaneet pysäyttää tämän suunnitellun Uuden Maailman Järjestyksen kaiken tuhoavan voiman.

UUTISKATSAUS: ”AMERIKAN POLIISIVALTION NOUSU”, News With Views, By Attorney Jonathan Emord, 12. toukokuuta 2014

Valtavan hallinnon, koskien liittovaltiota ja osavaltioita, kasvun kanssa, sen pitäisi tulla pienoisena yllätyksenä että me olemme kokemassa perustavanlaatuista muutosta yksilön ja valtion välisissä suhteissa kun vapaus on väistymässä ja kontrolli etenee … Amerikan poliisivaltion nousu sisältää massiivisen 9/11-jälkeisen kasvun kotietsintälupien käytön vähenemisessä, turvautumisessa omaisuuden takavarikointeihin ennen oikeudenkäyntiä ansioilla (trial on the merits); koteihin tunkeutumisissa; massiivisessa tietojen keräämisessä ja hallinnon yksityisen informaation, joka on peräisin älypuhelimista ja tietokoneista, tallennuskapasiteetissa; valtion ja paikallisen poliisin militarisoinnissa; sekä tarkastusten ja lainvalvontatoimenpiteiden sääntelyssä niitä ihmisiä vastaan joiden sääntörikkomukset eivät vahingoita ketään.”


Yhdymme tähän kokosydämisesti! Illuminatin suunnitelma, alusta alkaen, nimesi kaksoistornien tuhon Manhattanilla ja Pentagonin sytyttämisen tuleen toimiksi joihin Eliitti aikoi ryhtyä tuodakseen alas tämän nykyisen Vanhan Järjestyksen jotta Uusi Maailman Järjestys voitaisiin asettaa paikoilleen. Nämä Illuminati-kortit olivat yleisillä vähittäismarkkinoilla vuonna 1995, joten jokainen, joka pelasi tätä peliä, tai joka paljasti tämän korttipelin tutkiessaan salaperäistä NWO'ta, tietäisi, että nämä tärkeät rakennukset olivat Eliitin kohteena; ei kukaan tiennyt päivämäärää jonne nämä iskut suunniteltiin tapahtuvaksi, mutta tämän roolipelin pelaajat tietäisivät tahallisuuden.

Siksi, 9/11-päivänä, molempien tornien romahtaessa räjähdysmäisesti perustuksilleen, ja Pentagonin ollessa liekeissä keskellä pihaa, me tiesimme että muu osa suunnitelmaa, jonka kehitys ajoitettiin alkavaksi heti kun iskut olivat tapahtuneet, alkaisi nyt kehittymään. Me tiesimme että Suunnitelman tarkoitus oli hyväksyä diktatorisia lakeja välittömästi kaksoistorneihin ja Pentagoniin kohdistuvien iskujen jälkeen.

Reaaliajassa, kun näitä diktatorisia lakeja oltiin hyväksymässä, Cutting Edge julkaisi joukon artikkeleita, jotka olivat varoituksia tulossa olevasta vaarasta koskien meidän perustuslaillisen hallinnon ja kaikkien meidän vapauksiemme sekä oikeuksiemme menettämistä.

Vietä hetki lukeaksesi nämä arkistoidut artikkelit jotka me julkaisimme syyskuun lopussa 2001.

NEWS1533 (suomennettu)”MASSIIVINEN TERRORI-ISKU AMERIKKALAISIA KAUPUNKEJA VASTAAN! ONKO TÄMÄ ALKU TERRORILLE JOKA ON SUUNNITELTU JOHTAMAAN KOLMANTEEN MAAILMANSOTAAN?” (HUOM: Julkaistu 11.9.2001)

NEWS1550”BUSHIN TERRORISMINVASTAISEN SODAN KARVAAT HEDELMÄT – EHDOTETTU HENKILÖKOHTAISTEN JA PERUSTUSLAILLISTEN VAPAUKSIEN MENETYS”

Aivan kuten Siionin Viisaiden Pöytäkirjat visioivat 200 vuotta sitten.

NEWS1533”BUSHIN HALLINTO ON JO UUDELLEENMÄÄRITTÄMÄSSÄ TERRORISTIN!”

NEWS1560 ”NBC'n YÖLLISET UUTISET KUULUTTAVAT UUDESTA MAAILMAN JÄRJESTYKSESTÄ TÄNÄ YÖNÄ, 11. lokakuuta 2001!”

NEWS1567 – ”TERRORISMINVASTAISTA LAINSÄÄDÄNTÖÄ – SYÖKSY KOHTI DIKTATUURIA”

NEWS1575 – ”SYÖKSY KOHTI DIKTATUURIA! BUSHIN HALLINTO SOVELTAA SISÄLLISSODAN AIKAKAUDEN ”KAPINALLISLAKIA”, JOKA VANGITUTTAA IHMISIÄ, JOTKA VAIN KRITISOIVAT HALLITUSTA”

NEWS1576 – ”RETORIIKKA JA TODELLISUUS – SEKOITETTU KUVA NOPEASTI LÄHESTYVÄSTÄ DIKTATUURISTA!”

NEWS1577 – ”POIKKEUSTILA – OSA 1 – KAUPUNGEISSA”

NEWS1579 – ”ASHCROFTIN FBI KIRISTÄÄ HIRTTOSILMUKKAA ”KOTIMAISTEN TERRORISTIEN” YMPÄRILLÄ”

NEWS1580 – ” 'KOTIMAINEN TERRORISTI', JOSTA KERROTTIIN CLINTONIN AIKAKAUDELLA FBI'n LENTOLEHTISESSÄ, ON NYT KODIFIOITU LAIKSI! PATRIOT ACT TULEE OLEMAAN PERIKATOMME”

Alaotsikko: ” ”Kotimainen terroristi (Domestic Terrorist)” voi olla koodisana patrioottien ja fundamentalistikristittyjen vangitsemiselle ja vainoamiselle”

NEWS1584 – ”AMERIKAN ”LUOTETUIN” PRESIDENTTI ON NYT KAHMAISSUT DIKTATORISET VALTUUDET!”

Kuten voit nähdä vain näiden artikkelien pintapuolisella lukemisella, Cutting Edge tiesi meidän 14-vuotisen tutkimuksen perusteella ennen 9/11-iskuja että Illuminati suunnitteli käyttävänsä terrori-iskuja tekosyynä riisua nopeasti kaikki amerikkalaiset heidän perustuslaillisesta hallinnostaan ja kaikista vapauksistaan.

Toivoimme, että meidän monien artikkelien varoitus siitä että näitä iskuja käytettäisiin tekosyynä riisua kaikki amerikkalaiset pois oikeuksistaan ja vapauksistaan johtaisi sellaiseen raivoon että Illuminatin olisi pakko perääntyä, pakotettaisiin ainakin lykkäämään heidän suunnitelmiaan.

Valitettavasti konservatiiviset patriootit eivät kyenneet näkemään totuuden levittäytymistä heidän silmiensä edessä koska ”konservatiivi, kristitty” George W. Bush oli miehenä Valkoisessa Talossa. Varmastikaan, kristitty konservatiivipresidentti ei orjuuttaisi kansaa. Itseasiassa luin kommentaarivaroituksen siitä että jos Patriot Act -säännökset joskus päätyisivät liberaalidemokraatin käsiin, amerikkalaiset voisivat menettää vapautensa. Mutta, tämä kommentaattori sanoi, meillä ei ole mitään pelättävää niin kauan kuin George W. Bush olisi presidenttinä.

Mikä nauru! Tämä marssi Uuteen Maailman Järjestykseen on republikaanien/demokraattien suunnitelma. Kummankin puolueen johtajat ovat yhtälailla sitoutuneet Uuteen Maailman Järjestykseen. Ja, George W. Bush, kuten isänsä George H.W. Bush ja hänen isoisänsä, senaattori Prescott Bush, ovat saatanallisen salaseuran, ”Skull & Bonesin” jäseniä, ollen samantyyppinen salaseura joka valmensi Adolf Hitleriä mustan magian noituuden syvimmissä sopukoissa.

Pian sen jälkeen kun George W. Bush valittiin, totesin uutiskirjeessä että Amerikalla oli enemmän pelättävää vapauksiensa puolesta republikaanipresidentin alaisuudessa kuin demokraatin. Valitettavasti, tuo mielipide osoittautui kovinkin paikkansapitäväksi.

Joten tässä me olemme, neljätoista vuotta kulunut meidän alkuperäisistä varoituksista, ja konservatiiviset republikaanit ovat juuri nyt heräämässä unestaan, näkien vahingon toteutumassa ja syyttävät liberaalidemokraatteja sotkusta. Presidentti Barack Obama on nyt päättämässä prosessin jonka pani alulle presidentti George W. Bush.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
III. Presidentti Putin on juuri saattanut anastaa toisen osan Ukrainasta irti Lännestä!

Soveltamalla samaa taktiikkaa kuin hän teki Krimin haltuunottamiseksi, Putin käytti venäläisiä sotilaita pukeutuneena tavallisiin sotilasuniformuihin vallatakseen julkiset rakennukset ja vaatiakseen pikaisia vaaleja – Toukokuun 11. päivä 2014.

Koska tuloksen näissä vaaleissa tulisi johtaa irrottautumiseen Ukrainasta, Venäjä on nyt valmis virallisesti hyväksymään nämä uudet ryhmästä irronneet tasavallat osaksi Venäjää.

Rooman Klubin suunnitelman supervaltio #5 on nopeasti käymässä toteen.


Sunnuntain itsenäisyyskansanäänestyksen äänestäjät Ukrainan itäisellä Donetskin alueella sanovat että 89 prosenttia niistä, jotka pudottivat äänestysliput, äänestivät irrottautumisen Ukrainasta puolesta.”

Näissä vaaleissa oli kaikki tunnusmerkit sovitusta äänestyksestä, mutta Venäjä ei välittänyt! Se oli saamassa Ukrainan pala palalta.

Ei ole vielä tietoa Luhanskin, toisen itäisen alueen, tuloksista, joka järjesti itsenäisyyskansanäänestyksen sunnuntaina.”

Länsivallat nopeasti tuomitsivat torjuvalla mielipiteellään nämä vaalit, joita he kutsuivat ”huijaukseksi”.

Ukrainan virkaatekevä presidentti Olexander Turtsinov tuomitsi sunnuntain epävirallisen kansanäänestyksen farssina, Venäjän innoittamaksi, horjuttamaan Ukrainaa ja kukistamaan maan johtajat Kiovassa. Hän sanoi lausunnossaan, että kyselyillä ei ole oikeudellisia seuraamuksia maalle.”

Vaikka voimme arvostaa sitä todellisuutta, että kenties Venäjä korjaa näiden vaalien sadon, tämä uusi ”virkaatekevä presidentti” ei osannut selittää kuinka hän toimi laittomasti kaataakseen demokraattisesti valitun presidentin maaliskuussa! Olemme aina uskoneet, että Venäjä auttoi demokraattisesti valittua presidenttiä kun hänet kukistettiin maaliskuussa koska Kiova ei voisi protestoida laittomia toimia joita Venäjä nyt suorittaa koska se itse kaatoi laittomasti vaaleissa valitun hallituksen maaliskuussa!

Venäjä jatkaa Rooman Klubin suunnitelmaan kuuluvan supervaltio #5:n järjestelemistä.

Älä tule viekoitelluksi pois vaihtoehtoisilla selityksillä näiden tapahtumien suhteen. Globaali Eliitti jatkaa suunnitelmallaan uudelleenorganisoida kaikki maailman kansakunnat täsmälleen 10 supervaltioksi, Danielin kirjan luvun 7:7-8 täyttymyksessä! Muista, Antikristus ei voi nousta ennenkuin nämä 10 supervaltiota on muodostettu ja ovat toimintakuntoisia.

Siksi, katsele nopeutta jolla nämä 10 supervaltiota ovat muodostumassa. Joka päivä päivittäisissä uutisissa, me kerromme jutut päivän tapahtumista jotka tuottavat sysäyksen näiden 10 profeetallisen supervaltion muotoutumiseen!

Eivätkö nämä olekin jännittäviä aikoja olla elossa? Eikö näinä jännittävinä päivinä ole hyvä jakaa evankeliumia pelastumattomille läheisille ja työtovereille, käyttämällä tietämystäsi hyväksi ajankohtaisista tapahtumista, jotka toteuttavat Lopun aikojen profetiaa avataksesi oven keskustelulle koskien henkilön iankaikkista tilaa?

Se on meidän tehtävämme tässä aikakauden lopussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com