Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 12. toukokuuta 2014

Euroviisuissa räikeä gay/transsukupuoli -agenda vuonna 2014 – Köyhdytetyn uraanin oireyhtymä amerikkalaisissa sotilaissa tulossa vahvasti esille valtamediassa

Tässä tuore Cutting Edgen uutishälytyskirje (News Alert) jonka ensimmäisessä osiossa David Bay ottaa esille tämän kevään euroviisut Tanskan Kööpenhaminassa jotka käytiin menneenä viikonloppuna. Kirjoitin eilen sunnuntaipäivänä sähköpostia Davidille näistä kisoista jotka osoittautuivat merkittäväksi aikainmerkiksi. Nähtävästi David sai potkua kirjeestäni tälle kirjoitukselleen, joka keskittyy aikamme moraalinmuutokseen kun euroviisujen voittajaksi äänestettiin räikeän perverssimäinen gay/transvestiitti -arvoja syleilevä esiintyjä. Homoseksuaalisuuden hyväksyminen aikakauden lopussa profetoidaan Raamatussa erääksi Herran toisen tulemuksen merkiksi. Uutiskirjeen toisessa osiossa David kertoo uutislähteitä siteeraten Amerikan veteraanihallinnon vaikeuksista nykyään kun se on hylännyt Persianlahden sodissa taistelleet jenkkisotilaat jotka ovat sairastuneet köyhdytetyn uraanin oireyhtymään. Monet vaativat veteraanihallintoa vastuuseen sairastuneiden hylkäämisestä ja totuuden kieltämisestä. Asiaa on alettu nostaa esille valtamediassa kun esimerkkitapauksia sairastuneista käy ilmi. Liittovaltion siviilijohto Obaman johdolla kuitenkin jatkaa edelleen valheitaan rikoksista joita suoritettiin molempien Bush'ien aikakausilla. Sotilailta evättiin tuolloin kaikki tieto köyhdytetyn uraanin vaaroista. Käsittämätöntä on, että Yhdysvaltain armeija käyttää edelleen D.U. -aseita sotilasoperaatioissaan. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

---------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, May 12, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1975
I. Eurooppa on tulossa hulluksi “Eurovision laulukilpailun” takia tänä vuonna johtuen sen räikeästä gay/transsukupuoli -agendasta.

Räikeä homoseksuaalisuus aikakauden lopussa profetoidaan erääksi merkiksi josta me tiedämme että Jeesuksen tuomio on lähellä.

Eurooppa on ylittänyt tuon profeetallisen linjan!

UUTISKATSAUS: “Itävallan 'parrakas nainen' voitti Eurovision laulukilpailun”, The Globe and Mail, 11. toukokuuta 2014

KÖÖPENHAMINA – ”Itävallan transvestiitti Conchita Wurst, yleisesti tunnettu nimellä “parrakas nainen”, voitti euroviisut lauantaina James Bond -teemaisella balladilla 'Rise Like a Phoenix (Nouse kuin Feenikslintu)', maailmanlaajuisen TV-yleisön edessä koostuen 180 miljoonasta ihmisestä 45 maassa. Wurst, urheilullisine korkokenkineen, perhosmaisine silmäripsineen ja kokoparran kanssa, päihitti Alankomaiden modernimaisen duon nimeltään Common Linnets, joka lauloi kappaleen 'Calm after The Storm (Tyyntä myrskyn jälkeen)'. Ruotsin Sanna Nielsen tuli kolmanneksi uusiaikalaisella poplaululla 'Undo (Kumoa)'.”

Conchita Wurst on transsukupuolinen mies joka on syntyjään Tom Neuwirth. Räikeä näyttö homoseksualisesta perversiosta on oikeastaan aika huolestuttavaa, varsinkin kun Conchita todella näyttää vähän kuin modernilta Jeesukselta. Siten moderni homoseksuaalisuus on vetämässä perinteistä kristinuskoa hengelliseen sontaan ja suohon. Ja, tietenkin, se on virhe. Ihmiset ympäri maailmaa on valmennettava kuin Sodoman ja Gomorran asukkaat, hyväksymään kaikenlaiset seksuaaliset perversiot normaaleina.

Wurst osoitti, että hänellä (she/he) on ollut tällainen moraalinmuutos mielessä alusta alkaen.

” 'Minulle, unelmastani tuli totta', Wurst, 25, jonka syntymänimi on Tom Neuwirth, kertoi lehdistötilaisuudessa voiton jälkeen. 'Mutta yhteiskuntaamme varten, se vain näytti, että on olemassa ihmisiä, jotka haluavat mennä tulevaisuuteen ja jatkaa, sinä tiedät, ei astumalla taaksepäin tai ajatellen menneisyydessä'.”

Tämä teema on hyvin tyypillinen New Agen pyrkimys oikeuttaa kaikenlaiset perversiot. He väittävät, että kiellot gay-elämäntyyliä vastaan juontavat juurensa muinaisista juutalaisista teksteistä joita me kutsumme Vanhaksi Testamentiksi. Siksi New Agen kannattajat väittävät, koska maailma on astunut uuteen aikakauteen – Uuteen Maailman Järjestykseen – että vanhat, muinaiset kiellot homoseksuaalisuutta vastaan ovat vanhentuneet ja ne täytyy purkaa.

Eikö kukaan ole kertonut näille ihmisille, että Jumala elää alati nykyhetkessä (jatkuva preesens)? Jumala miehittää aina nykyisyyden, minkä vuoksi Hän kutsui itseään suurena “I AM (Minä olen)”. Se mikä suututti Jumalan 4,000 vuotta sitten ja kannusti Häntä kiivasluonteiseen tuhoamiseen tulella ja tulikivellä, suututtaa Häntä vielä tänäänkin. Jumalan fyysinen tuomio on yhä odottamassa noita ihmisiä jotka elävät tätä elämäntapaa ja kannustavat muita tekemään niin.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2532
[Jim, näytä etukansi kirjasta “Love Into Light (Homoseksuaalien tavoittaminen evankeliumilla)” – http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2532, pistä se vasemmalle]


Näiden kadotettujen sieluparkojen täytyy ottaa huomioon apostoli Paavalin varoitukset, vaikka he onnittelevat itseään menestyksestään tämän elämäntavan hyväksytyksi saamisessa maailmanlaajuisesti satojen miljoonien ihmisten mielissä.

Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia.” (Efesolaiskirje 5:6)

"Let no one delude and deceive you with empty excuses and groundless arguments for these sins, for through these things the wrath of God comes upon the sons of rebellion and disobedience." (Ephesians 5:6)

Ymmärsitkö avainsanat tässä?

* ”pettää ja vietellä itseänne”

* ”tyhjillä puheilla ja perusteettomilla argumenteilla näistä synneistä”

Tämän elämäntavan omaavat ihmiset tajuavat liian myöhään, että he ovat tuomassa valtavan fyysisen tuomion Jumalalta! Ikuisuus on liian pitkä ja tämä elämä on liian lyhyt hyväksymään tyhjiä puheita tälle kauhistuttavalle synnille. Alfred Kinsey olisi ylpeä jos hän eläisi tänä päivänä, nähdäkseen kuinka hänen läpitunkevat perversionsa ovat muuttaneet koko yhteiskunnan!



http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1069
DVD

II. Onko kansallinen onnettomuus joka tunnetaan köyhdytetyn uraanin oireyhtymänä vihdoin räjähtämässä maailman valtamediassa niin että kukaan ei voi piiloutua tältä katastrofilta enää?

Heti kun suuri yleisö tajuaa, että republikaanien ja demokraattien johto on yhteistyössä estämässä meidän kuolevia sankareita pääsemästä hoitoon tämän taudin vuoksi johon heidän ei olisi pitänyt koskaan altistua, niin se tulee aiheuttamaan massiivisen äänestäjien kuohunnan tulevissa vaaleissa.


”Sen jälkeen kun nuori ja terve merivoimien sotilas Matt Parker taisteli maansa puolesta Lähi-idässä, hän salaperäisesti luhistui kasvainten myötä. Nyt, hän löytää itsensä ilman riittävää apua maalta jonka puolesta hän taisteli. Olen tuntenut Matt'in siitä saakka kun hän oli pieni lapsi; perheemme kasvoivat yhteenkokoontuneena kirkossa, ja lukiossa minä opetin hänen siskolleen viulunsoittoa. Matt on ryhdikäs ampuja, teräväpäinen, rehellinen kaveri joka on kasvatettu vakailla arvoilla merkittävien kristittyjen vanhempien toimesta.”

”Hänen yksikkönsä tehtävänä oli osittain aseistaa Cobra-helikoptereita Kuwaitissa erityisillä 20 millimetrin ammuksilla joiden kärkiin pantiin köyhdytettyä uraania. Ei kukaan ohjeistanut merijalkaväkeä käyttämään käsineitä tai suojaavaa vaatetusta. Päätettyään palveluksensa ja palattuaan siviilielämään pari vuotta myöhemmin, hän alkoi kokea mielialan vaihteluita, nivelkipua, unettomuutta ja ankaraa päänsärkyä. Poskiontelotulehdukset johtivat sydänkohtaukseen vuonna 2011, ja sen jälkeen kun hänet oli kiidätetty sairaalaan, lääkärit havaitsivat massiivisen kasvaimen hänen päänsä etupuolella. Lääkärit poistivat onnistuneesti kasvaimen, ja kysyivät häneltä oliko hän altistunut säteilylle.”

Tämä DVD yllä, "Beyond Treason", on tuotettu yhdessä Persianlahden sodan veteraaniyhdistyksen kanssa, joka oli tullut ymmärtämään, että tieteelliset faktat osoittivat, että köyhdytetyt uraaniammukset, joita käytettiin Persianlahden sodissa I ja II, olivat tappaneet sotilaita jotka käyttivät näitä aseita samoin kuin vihollissotilaita ja siviilejä lähellä taistelutannerta.

Mutta vielä järkyttävämpää on oivaltaa, että Yhdysvaltain sotilaalliset, poliittiset, ja tiedeyhteisön ihmiset tiesivät uraanin vaaroista ja lähettivät poikiamme taistelemaan sen kanssa joka tapauksessa, edes kertomatta heille riskeistä. Tämä on “murha” millä määritelmällä tahansa.

Ja, nyt veteraanihallinnon sairaalaverkosto kieltäytyy näkemästä näitä ylpeitä uhreja?

”Monilla veteraaneista, jotka ovat altistuneet köyhdytetylle uraanille, on hyvin vähän elinaikaa jäljellä...”

Uskomatonta kyllä, siviilijohto Obaman hallinnon korkeimmilla tasoilla jatkaa loputtomia valheita ja byrokratiaa joka on perustettu viime vuosikymmenellä George Bushin alaisuudessa.

UUTISKATSAUS: “Hidastettu veteraanihallinnon skandaali”, The Slate News, 9. toukokuuta 2014

”Tarina alkoi 6. toukokuuta, kun … Kansasin senaattori Jerry Moran meni Senaatin puhujakorokkeelle vaatimaan veteraanihallinnon sihteerin Kevin Shinseki'n eroa. 'Veteraanit odottavat toimintaa ja kuitenkin veteraanihallinto jatkaa toimimistaan samalla vanhalla byrokraattisella kaavalla', sanoi Moran, 'tyytyen keskinkertaisuuteen ja jatkuvaan karhunpalvelukseen meidän kansakuntamme sankareita kohtaan'.”

”Amerikan Legioona -lainvalvontayhdistys vaati Shinseki'ä menemään, myöskin, niin kuin oli vaatinut Amerikan huolestuneet veteraanitkin (Concerned Veterans of America) ...”

” 'Olen erittäin tyytymätön veteraanihallintoon', sanoi senaattori John McCain tiistaina, 'mutta meidän pitäisi nähdä tutkimuksen päätös. Nyt löydämme muita veteraanihallinnon tiloja, joissa on noussut esille kyseenalaistamisia tuosta'. Toisin sanoen, ei mitään heinähankoporukkaa hänelle, ei vielä.”

Toisin sanoen jokainen virkamies on edelleen kulkemassa varovasti aiheen ympärillä. TODELLINEN ongelma ei ole vain se, että veteraaneja kuolee odottaessaan hoitoa, todellinen ongelma on se, mihin he kuolevat. He kuolevat komplikaatioihin jotka on aiheuttanut heidän altistumisensa köyhdytetylle uraanille. Jos liittovaltio tunnustaisi joskus että he tietoisesti lähettivät terveitä miehiä taistelukentille jotka olivat saastuneet liittovaltion uraaniammuksista, ilman ennakkovaroitusta sotilaille, koko helvetti voisi päästä irti.

Poliitikkoja venelasteittain voisi lentää ulos viroistaan.

Poliitikkoja ja upseereja, jotka ovat palvelleet George Bushia menneisyydessä, voitaisiin raahata oikeuteen syytettynä harkitusta murhasta.

Republikaanit ja demokraatit ovat yhtä syyllisiä, joten voimme odottaa näkevämme yli puoluerajojen omaavan yrityksen pitää kansi tämän tuhoisan sairauden päällä joka on kulkenut rehottavana joukkojemme lävitse. Käytämme yhä D.U. -aseita Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä, sekä Keski- ja Etelä-Afrikassa.

Katso Cutting Edgen osiota köyhdytetyn uraanin ammuksista.

Oletko edelleen sitä mieltä, että hallituksella on meidän paras etu sydämellään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com