Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 22. toukokuuta 2014

Jos paavi julistaa Palestiinan valtion vieraillessaan Israelissa toukokuun lopulla 2014 niin kova Lopun aikojen profetia saattaa toteutua – Miten Israel selviää hengissä vastoin kaikkia odotuksia aikakauden lopulla?

Tässä tuore Cutting Edgen viikkokirje, josta poimin kaksi ensimmäistä osiota. Aluksi David Bay sanoo nykyajan Israelia tämän aikakauden jumalalliseksi ihmeeksi kun se on voittanut neljä merkittävää sotaa ja selviytynyt monista terrori-iskuista. Kuitenkin aikakauden lopussa Israelia kontrolloi Globaali vapaamuurarius kun he suunnittelevat Jerusalemiin himoittua Kolmatta temppeliä eli uudelleenrakennettua Salomonin temppeliä, jonne Antikristus asettuu vaivanaikana. Tämän päivän uutisjutut, David'ia mukaillen, antavat aihetta olettaa että vapaamuurarit aikovat toteuttaa pian suunnitelmansa josta heidän omat kirjailijansa puhuvat. Kolmas temppeli on elintärkeä vapaamuurareille. Uutiskirjeen toisessa osiossa kerrotaan Rooman paavin toukokuisen Lähi-idän vierailun merkityksestä kun on mahdollista että paavi julistaa uuden Palestiinan valtion. Tämä merkitsisi erään tärkeän Raamatun profetian toteutumista ja sitä myöten alkua alueelliselle Lähi-idän sodalle joka tuo Antikristuksen ja Kolmannen Jerusalemin temppelin. Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

---------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 21.5.2014

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2621"Against All Odds Israel Survives" (Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä Israel selviytyy)

"Does A Divine Power Continue To Uphold Israel?" (Vaaliiko jumalallinen voima jatkossakin Israelia?)
6 DVD set - Run Time: 9 hours
 

I. Miten Israel selviää hengissä vastoin kaikkia odotuksia? Nykyajan Israel on todellakin tämän aikakauden jumalallinen ihme. Kuinka se on voittanut neljä tärkeää sotaa ja on selviytynyt säälimättömistä terrori-iskuista? Kohtaa todellisia ihmisiä, jotka kävivät läpi sellaisia juttuja, joita voidaan vain kuvata ihmeinä Raamatun mittakaavassa, ja jaa heidän ainutlaatuiset tarinansa.

Israel tulee tarvitsemaan vieläkin Jumalan vaalivaa voimaa kun aikakauden loppu ja Antikristus purkautuvat maailman näyttämölle. Mieti joitakin hämmästyttäviä uutisjuttuja tänään, jotka takaavat täysimittaisen alueellisen sodan syttymisen.


”Juutalainen maahanmuuttaja Egyptistä aikoo haastaa Israelin suurimmat pankit oikeuteen jotka kieltäytyvät helpottamasta hänen yrityksiään kasvattaa rahasaldoa Temppelin jälleenrakentamiseksi Jerusalemissa. Mies valittaa, että Israelin neljä suurinta pankkia eivät anna hänen avata tilejä lahjoitusten vastaanottamiseksi tätä päämäärää varten, eivätkä he ole hyväksyneet yhtäkään hänen lainapyynnöistään.”

Mikään ei saa muslimeja nopeammin raivostuneeksi kuin viittaamalla siihen että Israel aikoo loukata islamilaista maaperää Kalliomoskeijan (Dome of the Rock) tai Al-Aqsan moskeijan ympärillä. Jos Israel alkaisi marssittaa armeijoitaan kohti Al-Aqsaa, miljoonat palestiinalaiset yrittäisivät pysäyttää IDF'n tankit omilla kehoillaan ja Israelin islamilaisten lähinaapureiden armeijat aloittaisivat välittömästi hyökkäyksen pieneen juutalaisvaltioon.

Sillä hetkellä, Jumalan täytyy astua sisään massiivisella suojauksella. Kuitenkin, tuon suojauksen suunta voidaan hiljaisesti kätkeä länsimaisten salaseurojen holveissa. Yksi vilkaisu pahaan heksagrammiin Israelin lipussa informoi sinua siitä että juutalaishallintoa ohjataan nykyään globaalin illuministisen vapaamuurariuden taholta. Mikä on vapaamuurareiden suhtautuminen nykyiseen Kalliomoskeijaan ja mikä on heidän uskomuksensa Kolmanteen juutalaistemppeliin?

Vastaus saattaa ällistyttää sinua! Globaali vapaamuurarius pitää Kolmatta juutalaistemppeliä niin tärkeänä että, jos vapaamuurarijohtajat eivät uudelleenrakenna Temppeliä, heidän koko uskontonsa romahtaisi!

NEWS1643 (suomennettu)”VAPAAMUURARIEN KIIHKEÄ HALU JÄLLEENRAKENTAA SALOMONIN TEMPPELI ON ETEENPÄIN TYÖNTÄVÄ VOIMA TAPAHTUMIEN TAKANA LÄHI-IDÄSSÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ”

”Illuministinen Läntinen vapaamuurarius on jo pitkään halunnut jälleenrakentaa Salomonin temppelin Temppelivuorelle. Vapaamuurarit Englannissa, Yhdysvalloissa ja Israelissa ovat ehdottoman päättäväisiä Salomonin temppelin jälleenrakentamisen suhteen. Tämä suunnitelma tuo Kolmannen maailmansodan, Antikristuksen sekä Ahdistuksen aikakauden alun.”

Yksi lainaus kuuluisalta vapaamuurarikirjailijalta kertoo kaiken, mitä tarvitsee tietää siitä, miten tärkeää Temppelin jälleenrakentaminen on globaaleille vapaamuurareille. Kuuntele ja valmistaudu järkyttymään.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2435
Kaikista esineistä, jotka muodostavat vapaamuurarien tiedesymboliikan, kaikkein tärkein, rakkain, vapaamuurarin kannalta, ja ylivoimaisesti merkittävin, on Jerusalemin temppeli. Temppelin hengellistäminen on ensimmäinen, näkyvin ja levinnein, kaikista vapaamuurariuden symboleista … Irroita vapaamuurarius sen riippuvuussuhteesta Temppeliin; jätä pois rituaalit, jotka viittaavat kaikki tähän pyhään rakennukseen, ja legendoihin ja traditioihin jotka ovat kytköksissä siihen, ja järjestelmä itse rappeutuisi ja kuolisi heti ...” ["Encyclopaedia of Freemasonry", by Albert Mackey, MD, 33º and Charles T. McClenachan, 33º, Revised Edition, by Edward L. Hawkins, 30º and William J. Hughan, 32º, Volume II, M-Z, published by The Masonic History Company, Chicago, New York, London, 1873, A.G. Mackey, 1927, by the Masonic History Company.]

Toistakaamme kriittinen ymmärrys jonka huomattava 33 asteen vapaamuurarikirjailija, Albert Mackey, on juuri antanut meille:

Irroita vapaamuurarius sen riippuvuussuhteesta Temppeliin; jätä pois rituaalit, jotka viittaavat kaikki tähän pyhään rakennukseen, ja legendoihin ja traditioihin jotka ovat kytköksissä siihen, ja järjestelmä itse rappeutuisi ja kuolisi heti ...”

Toinen vapaamuurarikirjailija sanoo: ”Kuningas Salomonin temppelin perinteet ja romantiikka ovat erittäin kiinnostavia jokaiselle joka lukee Raamattua. Ne ovat ylimaallisen tärkeitä vapaamuurareille.” ["The Holy Bible: The Great Light In Masonry", King James Version, Temple Illustrated Edition, A.J. Holman Company, 1968, Forward entitled, "The Bible and King Solomon's Temple in Masonry", by John Wesley Kelchner.]

Kerrataanpa tärkeää segmenttiä:

Kuningas Salomonin temppelin perinteet ja romantiikka … ovat ylimaallisen tärkeitä vapaamuurareille.”

Sanaa, ylimaallinen”, käytetään aidossa raamatullisessa kristinuskossa kuvaamaan Jumalaa itseään. Aivan kuten sanakirja selittää, Jumala on todella ”tuonpuoleinen”, ”siirtyäkseen yli sen rajan jonka ihmiset voivat käsittää”; ”olemalla riippumattomasti aineellisen kokemuksen tai universumin yläpuolella”. Toisin sanoen, Salomonin temppeli on vapaamuurarille sitä, mitä Jumala on aidolle kristitylle!

Toisin sanoen, Globaali vapaamuurarius on täysin sitoutunut Kalliomoskeijan hävittämiseen ja Kolmannen temppelin jälleenrakentamiseen. Kalliomoskeijan jättäminen seisomaan merkitsee sitä, että vapaamuurarijohtajat ympäri maailman tyytyisivät vapaamuurariuden tuhoon!

Miten, sitten, vapaamuurarit hävittäisivät arabien moskeijan? Lakisäännöksellä, tietenkin!

NEWS2485, Kuuntele Illuminatin suunnitelmaa joka liittyy Kalliomoskeijaan.

Jos Messiaan on määrä ilmestyä, niin hänet täytyy tuottaa … saattaa olla mahdollista Uudelle Daavidille ratsastaa Jerusalemiin kaikessa loistokkaassa majesteettisuudessaan. Huomaa sana 'ratsastaa' … aasilla kuten ennustettiin Sakarjan kirjan luvussa 9:9 … näyttäisi olevan suositeltavaa uudelle Messiaalle toistaa sitä, aasi ja kaikki sellainen … kulkueen reitti tulee, tietenkin, sijaitsemaan suoraan poikki Kidronin rotkon, niin läheltä kuin mahdollista Temppelivuoreen nähden … hänet täytyy asianmukaisesti asettaa valtaistuimelle ja voidella öljyllä (osoitukseksi Psalmista 45:6-7) Kalliomoskeijan jäännösten keskellä ...” [Peter Lemesurier, The Armageddon Script , p. 233-35; Emphasis added]

Pääsitkö jyvälle? Suunnitelma tuottaa Antikristus [Uusi Daavid] visioi, että ajankohtana, kun hän ilmestyy Itä-Jerusalemiin ratsastaen aasilla, aivan kuten Jeesus teki, mitä me nykyään juhlimme palmusunnuntaina, hän kulkee ”Kalliomoskeijan raunioille”!

Jos Israel räjäyttää Kalliomoskeijan, 1.4 miljardia muslimia räjähtää hetkessä kiukkuun. Mutta, tuo raivo on paljon vähäisempi, jos on selvää, että Kalliomoskeija tuhoutui voimakkaassa maanjäristyksessä. Muistatko kuinka palestiinalaishallinnon Jasser Arafat ohjasi kaivamaan massiivisesti maata pois Kalliomoskeijan alta? Insinöörit vastustivat sanomalla että Kalliomoskeijaa oltiin heikentämässä ja se voisi sortua, jos maanjäristys iskisi.

Israel on yksi kansakunnista joka omistaa skalaariaseilla suoritettavan sähkömagneettisen sodankäynnin kyvykkyyden. Kuuntele Yhdysvaltain puolustusministeri William Cohen'ia.

Muut (ulkomaiset tutkijat) ovat ryhtymässä jopa ekotyyppiseen terrorismiin jonka avulla he voivat muuttaa ilmastoa, käynnistää maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia etäältä sähkömagneettisten aaltojen käytön avulla.” (COHENIN PUHE 28/4/1997 TERRORISMINVASTAISESSA KONFERENSSISSA: Terrorismi, joukkotuhoaseet, ja Yhdysvaltain strategia, Sam Nunn'in politiikkafoorumi, 28. huhtikuuta 1997, Georgian yliopisto, Athens, Georgia)

Jos illuministinen vapaamuurarius haluaa tuhota Kalliomoskeijan jotta he voivat jälleenrakentaa heidän himoitun Kolmannen temppelinsä, ja Kalliomoskeija on aikaisemmin rakenteellisesti heikentynyt, sähkömagneettiset skalaariaallot voidaan helposti suunnata Kalliomoskeijaan.

Kun Kalliomoskeija on tuhottu, niin mikä on seuraava tapahtuma Israelin kalenterissa?

Suunnitelma tuottaa Antikristus [Uusi Daavid] visioi että, kun hän ilmestyy Itä-Jerusalemiin ratsastaen aasilla, aivan kuten Jeesus teki, mitä tänä päivänä juhlitaan palmusunnuntaina, hän kulkee 'Kalliomoskeijan raunioille'!

Tarkkaile 10 Rooman Klubin supervaltion muodostumista. Kun nämä kymmenen supervaltiota on muodostettu ja ne toimivat valtiotyyppisinä, kristittyjen kaikkialla täytyy katsoa ylös, sillä meidän lunastuksemme on lähellä!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2622
II. Jos paavi julistaa uuden Palestiinan valtion käydessään Israelissa, kova Lopun aikojen profetia saattaisi toteutua!

Väistämättömien myrskyisten suosionosoitusten tyynnyttyä, näyttämö tullaan systemaattisesti lavastamaan eräälle tyrmistyttävimmistä tuhoamisprofetioista koko Raamatussa.

UUTISKATSAUS: ”Paavi tulee 'tunnustamaan Palestiinan, vaatien loppua miehitykselle' ”, Israel National News, 19. toukokuuta 2014

Palestiinalaishallinnon ja arabikristittyjen lähteet ovat jo juhlimassa paavi Franciscuksen vierailua Israeliin joka alkaa ensi sunnuntaina, sanomalla, että hänen valinnallaan aloittaa matka suoraan PA'n hallussa olevasta Bethlehemistä on tarkoitus 'tunnustaa Palestiina' ja 'vastustaa miehitystä'.”

Ensinnäkin, mikään ei saa minun vertani kiehumaan nopeammin kuin ajatus siitä että Israel ”miehittää” maata, joka oikeutetusti kuuluu palestiinalaisille. Tosiasia on, että palestiinalaiset ovat laittomasti kyykkimässä pyhällä maalla, joka annettiin juutalaisille ikuisiksi ajoiksi noin 5,000 vuotta sitten kaikkivoipaisen ja iankaikkisen Jumalan toimesta!

Jumala ennusti Jooelin kirjan luvussa 3, että yksi niistä syistä, miksi Hän aikoo toimittaa fyysisen tuhoamisen monien kansojen yllä Lähi-idässä, on se, että ne juonivat jakavansa Israelin maan (Lue kaikki vakavat yksityiskohdat uutisesta NEWS1806, otsikolla, ”Jumala uhkaa Lopun aikojen tuomiolla kansakuntia vastaan jotka 'jakavat' Israelin maan”)

Toiseksi, minusta on mielenkiintoista, että ainoa kristillinen johtaja, joka aikoo tukea valheellisia väitteitä palestiinalaisista niin täydellisesti, on roomalaiskatolinen paavi, tuo väärä kristitty, jolla ”on kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet” (Ilmestyskirja 13:11).

Tämä väärä kristillinen johtaja osoittautuu Ilmestyskirjan toiseksi pedoksi, joka käyttää samaa okkulttista voimaa kuin Antikristus ja joka pakottaa koko ihmiskunnan ottamaan pedonmerkin tai tulemaan mestatuksi!

Miten paavi suunnittelee ”tunnustavansa Palestiinan” ilman todellisia julistussanoja?

* ”Hän ottaa helikopterin suoraan Jordaniasta Palestiinaan – Bethlehemiin. Se on eräänlainen merkki Palestiinan tunnustamisesta.”

* ”... paavi aikoo määritellä itsensä ”palestiinalaisten Che Guevera'ksi” ja tukevansa heidän ”taistelua ja oikeuksia” vierailunsa aikana.”

* ”Bethlehem'issä paavin on määrä kulkea avoautolla ja tavata PA'n puheenjohtaja Mahmoud Abbas, pitää siellä ”messu”-rukouspalveluja sen sijaan että Jerusalemissa mitä on kutsuttu tukinäytökseksi PA'lle.”

* ” 'Messu'-palvelujen jälkeen, paavin on määrä vierailla lähistöllä sijaitsevassa 'pakolaisleirissä'.”

* ”... paavi tulee lounastamaan palestiinalaisten kanssa, perheiden kanssa jotka kärsivät miehityksestä...sitten hän vierailee Dheishe'n pakolaisleirissä todistaakseen palestiinalaispakolaisten kärsimyksestä.”

* ”Se tosiasia, että ”paavi aloittaa vierailunsa Palestiinassa eikä Israelissa”, kuten Bandak sanoi, oli tarkoitettu halveksunnaksi juutalaisvaltiota kohtaan PA'n viranomaisen mukaan...”

Jos paavi todella julistaa Palestiinan valtion, hän tulee avustamaan Jesajan luvun 34 toteutumisessa:

Ja hän vetää sen ylitse autiuden mittanuoran ja tyhjyyden luotilangan. Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.” [Jesaja 34:11b-12; KR 33/38]

"And He (God) will stretch over it (Edom) a measuring line of confusion and the plummet stones of chaos over its nobles. They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there ..." [Isaiah 34:11b-12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]

He kutsuvat ylimyksiään julistamaan valtakunnan, mutta siellä ei tule olemaan mitään.”

Kun kuulet tämän julistuksen Palestiinan valtiosta, tiedämme, että Raamatun profetia on täyttynyt, tiedämme, ettei siitä tule mitään, ja tiedämme, että lopullinen tuhoamissota koskien Edomin Huonetta, palestiinalaisia, on käden ulottuvilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com