Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 1. toukokuuta 2014

Kiova menettämässä otteensa Itä-Ukrainasta – onko seurauksena 3. maailmansota?

Tässä Cutting Edgen tuoreesta viikkokirjeestä ensimmäinen osio (osa 1), jossa David Bay tarkastelee Ukrainan levotonta nykytilannetta kun maan itäisessä osassa kiehuu ja venäläismieliset separatistit ovat tehneet merkittäviä valtauksia. Ukrainan nykyhallinto näyttää tässä tilanteessa voimattomalta ja näin Venäjä-karhun profetoitu vaikutusvallan kasvu toteutuu sen lähialueilla. Lopussa otetaan esille Ukrainan kriisin mahdollinen eskaloituminen 3. maailmansodaksi jota uutisotsikot kaikkialla maailmassa ennakoivat. Kerron mm. CE:n uusimman Headline News -artikkelin sisällöstä. Viikkokirjeen osion suomensi: Olli R.

-------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 30.4.2014 (osa 1)

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2518
I. Ukraina myöntää, etteivät sen joukot pysty palauttamaan järjestystä suureen osaan Itä-Ukrainaa.

Joutuuko tämä alue venäläisten haltuun luovutuksella, ilman invaasiota?


HORLIVKA, Ukraina (AP) – Ukrainan poliisi ja turvallisuusjoukot ovat ”avuttomia” tukahduttamaan levottomuuksia kahdessa itäisessä alueessa lähellä Venäjän rajaa, ja joissakin tapauksissa tekevät yhteistyötä venäläismielisten pyssymiesten kanssa jotka ovat vallanneet joukoittain hallintorakennuksia ja ottaneet ihmisiä panttivangeiksi, maan virkaatekevä presidentti sanoi keskiviikkona.”

Jos Ukrainan armeija kokee että jotkut sen yksiköistä tekevät yhteistyötä venäläismielisten joukkojen kanssa, tai jos nämä yksiköt ovat todella loikkaamassa, niin sitten nykyinen Ukrainan hallinto on vakavissa ongelmissa. Venäjä voi saada kontrollin Itä-Ukrainasta (kuvattu alempana) ampumatta laukaustakaan. Olemme jo kertoneet todellisuudesta että Ukraina on vakavissa talousvaikeuksissa ja saattaa romahtaa jos maa menee maksukyvyttömäksi.

Maa voisi päätyä Venäjän haltuun ilman että Venäjän joukkojen tarvitsee asettaa jalkojaan Ukrainan maaperälle.

Mikä on Ukrainan hallinnon tavoite nyt kun se on myöntänyt, etteivät sen joukot pysty saamaan hallintaa takaisin?

Olexander Turtsinov sanoi tavoitteena olevan nyt estää kuohunnan leviäminen muihin alueisiin. 'Aion olla rehellinen: Tänään, turvallisuusjoukot eivät kykene nopeasti ottamaan tilannetta Donetskin ja Luhanskin alueilla hallintaansa', Turtsinov sanoi tapaamisessa aluekuvernöörien kanssa.”

'Turvallisuuselimet … ovat kykenemättömiä suorittamaan velvollisuuksiaan kansalaisten suojelemiseksi. Ne ovat avuttomia näissä asioissa. Lisäksi jotkut noista yksiköistä joko auttavat tai tekevät yhteistyötä terroristijärjestöjen kanssa'.”

Turtsinov kehotti kuvernöörejä koettamaan ehkäisemään uhan lisävaltaukselta koskien maan keski- ja eteläosia.”

Tilanteen on oltava vakava Turtsinoville itselleen myöntää julkisesti että hänen joukkonsa ovat ”avuttomia”. Ohjeistamalla Ukrainan joukkoja yksinkertaisesti pitämään kapinan leviäminen aisoissa, Turtsinov on luopumassa näistä Itä-Ukrainan alueista, tunnustaen heidän tappionsa Venäjälle.

Kuinka vakava on kapina Luhanskissa? He ovat jo menettäneet päämajansa!


Sadat venäjämieliset separatistit ovat hyökänneet aluehallinnon päämajaan Ukrainan itäisessä Luhanskin kaupungissa, ilman poliisin vastarintaa, Ukrainan hallitus sanoo. Kiova on lähes menettänyt kontrollin sen poliisivoimista Itä-Ukrainan osissa, missä venäjämieliset aktivistit ovat vallanneet rakennuksia alueen toiseksi suurimmassa Donetskin kaupungissa ja useissa pienemmissä kaupungeissa.”

'Aluejohto ei valvo sen poliisijoukkoja', Stanislav Rechynsky, sisäministeri Arsen Avakovin avustaja kertoi Reutersin uutistoimistolle tiistaina. 'Paikallispoliisi ei tehnyt mitään'.”

Nämä venäläiset joukot rajalla sekä koulutetut agitaattorit sisäpuolella, ja venäläiset joukot pukeutuneena ei-venäläisiin uniformuihin, ovat luomassa painetta joka näyttää toimivan. Tästä hetkestä lukien, näyttää siltä että Venäjä tulee pian saavuttamaan kontrollin suurimmasta osasta Itä-Ukrainaa.

Kaiken kukkuraksi, Ukrainan hallitus on aloittamassa asevoimiensa kutsunnat.

UUTISKATSAUS: ”Ukrainan asevoimat pantu hälytystilaan – virkaatekevä presidentti Turtsinov”, Russia Beyond The Headlines, 30. huhtikuuta 2014

Ukrainan asevoimat on pantu taisteluvalmiuteen … 'Puhun jälleen kerran todellisesta vaarasta koskien mannermaisen sodan alkua Ukrainaa vastaan Venäjän federaation taholta. Meidän asevoimat on pantu täyteen taisteluvalmiuteen … Me olemme antaneet määräyksen muodostaa alueellisia puolustuspataljoonia kullakin alueella', hän sanoi.”


Mikä on presidentti Obaman reaktio tähän nopeasti huonontuvaan tilanteeseen? Aikooko hän seisoa vahvana, vai olla leimallisesti haalea?

UUTISKATSAUS: ”Yhdysvallat 'reagoi' jos Venäjä ylittää Ukrainan rajan”, Aljazeera News, 29. huhtikuuta 2014

Yhdysvaltain Ukrainan suurlähettiläs sanoo että ”väistämätöntä, terävää reaktiota” pitäisi odottaa Yhdysvalloilta jos Venäjän joukot aikoisivat Ukrainan rajanylitykseen. Geoffrey Pyatt, puhuessaan lehdistötilaisuudessa Kiovassa tiistaina, sanoi että tällainen siirto olisi 'merkittävä eskalaatio'.”

Separatistit ovat vallanneet kaupungintaloja, poliisiasemia ja muita hallintorakennuksia ainakin 10 kaupungissa eri puolilla Itä-Ukrainaa.”

Nyt on Yhdysvaltojen presidentin aika nousta seisomaan ja tulla lasketuksi mukaan, vaikka voimakas reaktio mihin tahansa Venäjän invaasioon merkitsisi suursotaa. Otsikot kaikkialla Internetissä tänä päivänä ovat täynnä varoituksia Kolmannen maailmansodan puhkeamisesta johtuen tästä kriisistä.



UUTISKATSAUS: ”Putin marssii kohti kolmatta maailmansotaa”, Rush Limbaugh, 16. huhtikuuta 2014

UUTISKATSAUS: ”Ansalanka kolmanteen maailmansotaa”, Patheos News, 21. huhtikuuta 2014

UUTISKATSAUS: ”Aseta Obama virkasyytteeseen ennenkuin hän räjäyttää 3. maailmansodan”, Executive Intelligence Review, 11. huhtikuuta 2014

UUTISKATSAUS: ”Voiko kolmas maailmansota olla enää kaukana?”, by Professor Francis A. Boyle, Counter Currents, 27. huhtikuuta 2014

Nämä uutisartikkelit jotka kirkuvat varoituksia lähestyvästä 3. maailmansodasta ovat vain muutamia niistä, joita voi löytää Internetistä. Kaikkialla maailmassa, ihmisille kerrotaan että Venäjä on herättämässä henkiin kylmän sodan ja että jos se ylittää Ukrainan rajan, kuuma lämpöydinpommisota voisi päästä valloilleen.

Nämä ovat pelottavia otsikoita, varsinkin kun Ahdistuksen profetiat näyttävät ennustaneen ydinsodan. Kuuntele:

Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä (=7-vuotinen vaivanaika).” (Jooel 2:30-31)

Nämä vaikutukset, jotka ennustetaan tässä raamatunkohdassa, tunnetaan ydinräjähdysten vaikutuksina. [Myöskin suuri tulivuorenpurkaus voi aiheuttaa kyseiset ilmiöt. Suom. huom.] Tuleeko tämä Ukrainan kriisi olemaan laukaisin tämäntyyppiselle sodankäynnille? Me olemme julkaisseet uuden Headline News -artikkelin tästä kriittisestä aiheesta:

"Is A Shooting War About To Start Between Russia and the United States?" (Onko Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä alkamassa ilmisota?)

Onko Kolmas maailmansota mahdollinen nykyisen Ukrainan kriisin takia? Mitä profetiat sanovat?

Suomentajan kommentti: David Bayn mukaan USA ja Venäjä eivät ryhdy sotimaan ennen Antikristuksen nousua koska molemmat maat 'toimivat harmoniassa (acting in harmony)' Ilmestyskirjan luvun 17:17 mukaan kun tekevät yhteistyötä synnyttääkseen Antikristuksen maailmannäyttämölle 10 supervaltion muodostamisen jälkeen. Sitten vasta kun Antikristus eli Danielin kirjan 'pieni sarvi' on päässyt valtaan, 'avioliitto' Venäjän ja USA:n välillä rikkoontuu ja Venäjä tuhoaa Amerikan ydinaseillaan. Tämä tapahtuu ehkä 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä ja siitä seuraa ns. Googin sota Israelia vastaan (Hes. 38,39). Davidin mukaan Teesi (kapitalismi) 'taistelee' Antiteesiä (kommunismi) vastaan, jonka tuloksena on Synteesi (NWO, Antikristus). Nämä Amerikan ja Venäjän johtajat seuraavat vain Illuminatin käsikirjoitusta ja heidän tavoitteensa on identtinen eli synnyttää Antikristus maailman kartalle, joka ilmestyy Albert Piken visioiman 3. maailmansodan seurauksena (Feeniks-lintu nousee tuhkasta). Tämä 3. maailmansota käydään Israelin ja sen islamististen lähinaapureiden välillä jossa tapahtuu Raamatun ennustama Damaskon tuho (Jes. 17:1).

Tämä Davidin teoria voi olla aivan hyvin totta. Kuitenkin Amerikan on jollain tavalla romahdettava ennen 7-vuotista vaivanaikaa, jonka alussa eurooppalainen Antikristus (Rothschildin sukua oleva valejuutalainen ja yli-ihminen) vahvistaa Lähi-idän valerauhan (Dan. 9:27). Tuleeko tämä Amerikan romahdus jonkin luonnonkatastrofin aiheuttamana vai venäläisten ydinseiden kautta, on minulle vielä epäselvää. Ehkä Amerikka ensin kokee luonnonmullistuksen (Kalifornian maanjäristys?) ja venäläiset sitten myöhemmin viimeistelevät Babylonin tuhon (Ilm. 18). Ilmestyskirja puhuu Karitsan häiden tulosta kun suuri portto (Amerikan uskonnollinen oikeisto tai Rooman kirkko) on kaatunut (Ilm. 19:1-9).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com