Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Onko Kolmas maailmansota alkanut? – Maailman epävakaa tilanne vuonna 2014

Seuraavassa yli 30 vuotta Israelissa asuneen amerikkalaisen profetiatutkijan mietteitä viimeaikaisesta kansainvälisestä kehityskulusta, joka viittaa lähestyvään maailmanpaloon. Ennenkaikkea Venäjän ja Islamilaisen Valtion (ISIS) rymistelyt tänä vuonna antavat aihetta uuteen globaaliin sotaan, jossa Amerikan mahti tullaan romuttamaan ja samalla uhka Israelin ympärillä kasvaa profeetallisen sodan mittaan. Paljon mahdollista, että jo tämän vuoden loppu voi jäädä historian kirjoihin kaiken kääntävänä alkuna Raamatun Antikristuksen nousulle 3. maailmansodan tuhkista. Ajankohtaisen artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

---------------------------

ONKO KOLMAS MAAILMANSOTA ALKANUT?


28.11.2014

By David Dolan

Kun puhuin hiljattain Amerikan Tyynenmeren luoteisrannikolla, jossa nyt asustan elettyäni Israelissa 33 vuotta, kerroin yleisölleni sanasta, jonka jaoin viime tammikuussa eräässä messiaanisessa seurakunnassa aivan New York City'n ulkopuolella. Seurakuntaa johtaa Jonathan Cahn, joka kirjoitti bestseller-romaanin Harbinger (Airut). Kuten useimmat tiedätte, kirja keskittyy mahdollisesti lähestyvään jumalalliseen tuomioon Amerikalle. Minun on määrä puhua Jonathan'in seurakunnassa taas tulevan tammikuun 16. ja 18. päivä.

Sanomani viime tammikuussa koski sanaa, jonka ymmärsin kaikkivaltiaan Herran jakaneen kanssani rukouksen aikana loppuvuodesta 2013. Minua käskettiin varoittamaan seurakuntalaisia, että vuosi 2014, silloin juuri alkamassa, tulisi päättymään läheisesti muistuttaen vuotta 1914. Se oli silloin, kun se ”Suuri Sota” – joka myöhemmin nimettiin ensimmäiseksi maailmansodaksi – puhkesi Keski-Euroopassa.

Kun jäljellä on vain vähän yli kuukausi, ennenkuin siirrymme vuoteen 2015, en ole yksin vahvasti epäilemässä, että nykyisin esiintulevat useat kansainväliset kehitykset voidaan todella esittää tulevaisuuden historian kirjoissa uuden globaalin sodan genesiksenä.

Kommentoiden hiljattain kasvavaa todistusaineistoa, että maailma on liukumassa kohti uutta monen valtion konfliktia, amerikanjuutalainen poliittinen aktivisti Noam Chomsky ennusti, että se mitä todennäköisimmin ”enteilisi ihmisrodun loppua.” Entinen neuvostojohtaja Mihail Gorbatshov toisti tätä sanoen, että paheneva globaali tilanne on käymässä päivä päivältä pahaenteisemmäksi.

KAKSI SOTARINTAMAA AVAUTUU

Kaksi kirskuvaa kansainvälistä kehitystä tänä vuonna voivat hyvinkin olla asettamassa paikoilleen räjähdysaineen uudelle maailmanpalolle, joka voisi lopulta saada suunnattomat uhriluvut kummassakin aikaisemmassa maailmansodassa kalpenemaan vertailussa. Ensimmäinen kehitys on nopeasti paheneva Venäjän aggressio eteläisessä Keski-Euroopassa ja muualla ympäri maailman. Tämä tulee esiin, kun yhä itsevaltaisempi Venäjän voimamies, Vladimir Putin, jatkaa ilmeisiä ponnistelujaan herättää eloon romahtanut neuvostoimperiumi. Hänen toimensa ovat jo johtaneet uuteen Idän ja Lännen ”kylmään sotaan.” Monet poliittiset analyytikot varoittavat, että Putin'in aggressiiviset toimet tähän mennessä voivat olla merkki hänen valmiudestaan, ellei tarkoituksestaan, viedä kotimaansa ja planeetta vielä uuteen globaaliin suurpaloon, johon mahdollisesti sisältyy molemminpuolisia ydinaseiskuja. Viimeisissä liikkeissään Putin on selvästi testannut Lännen halua vastustaa pahenevaa sotilaallista aggressiotaan siirtämällä naamioimattomia venäläisiä sotilaita ja varusteita Ukrainan itäosaan. Muistanet, että aiemmin tänä vuonna Venäjän johtaja kaappasi haltuunsa Ukrainan sijainniltaan strategisen Krimin niemimaan, mikä on antanut Moskovalle uuden tärkeän merisataman Lähi-Idän lähivesillä.

Venäjän hallinnon raportoitu hakkerointi amerikkalaisilla verkkosivustoilla, joista jotkut on kytketty Amerikan armeijaan, on uusi merkki, että ”kuuma” sota voi olla tekeillä NATO:n voimien ja Putin'in ja hänen Kremlin tovereidensa välillä. Monet muut asiat, liian lukuisat tässä mainittaviksi, mukaanlukien Venäjän ilmavoimien NATO:n ilmatilan loukkaukset, osoittavat myös ilmeiseen tosiasiaan, että Putin soittaa vaarallisesti sotarumpuja. Pahaenteisimpiin tänä vuonna suoritettuihin ilmavoimien operaatioihin kuului valehyökkäys tiheästi asutetun tanskalaisen saaren yllä. Juuri tänään (17.11.) NATO:n F-16 koneet komennettiin ilmaan sieppaamaan venäläinen SU-27 suihkuhävittäjä, joka eteni kohti NATO:n ilmatilaa Latvian lähellä.

Selvässä paljastuksessa, että Putin'in hallitus suunnittelee laajentaa sotilasmahtiaan kaikkialla maailmassa, Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu ilmoitti puolivälissä marraskuuta, että hän on määrännyt Venäjän ilmavoimien pitkänmatkan pommikoneet aloittamaan operaatiot ei kaukana USA:n länsi-, itä- ja etelärannikoista. Hän kertoi toimittajille Moskovassa, että ”nykyisessä tilanteessa meidän täytyy varmistaa sotilaallinen läsnäolomme Atlantin länsiosassa, Tyynenmeren itäosassa ja Karibian ja Meksikonlahden vesillä.” Samalla, kun Obaman hallinto piti suunniteltuja lentoja laillisina, jos ne toteutetaan kansainvälisten vesien yllä, tänä vuonna on tapahtunut jo useita Amerikan ilmatilan venäläisiä loukkauksia niiden lisäksi, jotka kohdistuivat useisiin Euroopan maihin (mm. Suomeen. Suom. huom.)

ISLAMILAINEN VALTIO

Seuraava kirskuva kehitys on tietysti Al Qaida -pohjaisen ”Islamilaisen Valtion” terroristiliikkeen salamannopea laajeneminen. Vaikka monet eivät ole olleet tietoisia ryhmästä ennen tätä vuotta, niin minä aloin tehdä määräajoin radioraportteja ohjelmassa, Eye On The Middle East (Katse Lähi-Idässä), ryhmän kasvavasta vallasta ja vaikutuksesta yli kaksi vuotta sitten. Vaikka sunnimuslimien jihadistisella siviiliarmeijalla on juurensa Irakissa, niin se aikaisemmin levisi sekä koossa että vahvuudessa samalla aggressiivisesti operoiden monissa osissa sodanrepimää Syyriaa.

Monet Lähi-Idän turvallisuusasiantuntijat sanovat, että Islamilaisen Valtion kyky taistella ja kasvaa Syyriassa oli ainakin osittain seuraus aikaisemmasta Barack Hussein Obaman passiivisuudesta ryhtyä konkreettisiin toimiin toteuttaa toistuvia lausuntojaan, että Syyrian diktaattori Bashar Assad täytyy nopeasti poistaa vallasta. Marraskuun puolivälissä kurdien sotilaskomentajat, jotka taistelevat Islamilaisen Valtion jihad-sotureita vastaan, raportoivat, että siviiliarmeija on nyt kasvanut noin 200 000 mieheen, mikä, jos pitää paikkansa, tekisi siitä yhden suurimmista aseistetuista joukoista maan päällä.

Sensijaan, että kutsuisin sitä nimillä ISIS, ISIL, tai vain IS, pidän parempana kutsua Islamilaisen Valtion ryhmää lyhenteellä ”ITS” (Islamic Terrorist State = Islamilainen terroristivaltio), mikä varmasti kertoo, mitä kasvavan ryhmän vastenmieliset käytännöt paljastavat sen olevan. Yksi asia on, että Isis on Egyptiläisen ”jumalattaren” nimi, jota laajalti palvottiin muinaisen maailman ihanteellisena vaimona ja äitinä ja jota edelleen kunnioittaa nykyajan nainen, joka on sitoutunut noituuteen. Englanninkielinen akronyymi ISIL, jonka Obaman hallitus on ottanut käyttöön, tarkoittaa “Islamic State in Iraq and the Levant (Irakin ja Levantin Islamilainen Valtio). Se kuulostaa minusta liikaa sanalta ”weasel (lumikko),” mutta ainakin se vihjaa, kuinka ryhmä toimii, koska sanakirja kuvailee lumikkoa, että se on ”älykäs, nopea ja kavala.”

Kuten kaikki nykyisin tietävät, niin enimmäkseen sunniyhteisöistä tulevat Islamilaisen Valtion komentajat – joista useimmat toimivat käsi kädessä läntisen liittoutuman joukkojen kanssa pitkän sodan aikana, joka alkoi Saddam Hussein'in poistamisella alkuvuodesta 2003 – ovat osoittautuneet äärimmäisen julmiksi suorittaessaan sotilaallisia valloituksiaan. Jopa heidän Al Qaida -kasvattajansa pitävät heidän menetelmiään liian äärimmäisinä, vaikka edesmenneen Osama Bin Laden'in perustama ryhmä tukeekin nyt aktiivisesti Islamilaisen Valtion operaatioita, kuten myös kasvava määrä muslimiterroristiryhmiä kaikkialla Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa. Uutiset kertovat, että ulkomaisten värvättyjen lukumäärät, jotka matkaavat alueelle taistelemaan pahenevassa konfliktissa, kasvavat nykyisin nopeasti enteillen edessä olevan paljon enemmän väkivaltaa ja sodankäyntiä.

Marraskuun 10. päivänä viisi Al Qaidaan -sitoutunutta jihadistiryhmää Egyptissä, Saudi-Arabiassa, Jemenissä, Libyassa ja Algeriassa antoivat lausuntoja julistaen kuolematonta uskollisuuttaan Abu Bakr Al Baghdadi'lle, verenhimoisten sunnimuslimijoukkojen valvoman laajenevan alueen ”kalifiksi” julistautuneelle johtajalle. Tämä tuli keskellä uutisia, että papillinen terroristijohtaja on voinut kuolla amerikkalaisten ilmaiskussa Pohjois-Irakissa. Kuitenkin senjälkeisessä Islamilaisen Valtion videonauhoituksessa Al Baghdadi mainitsi tapahtumia, joita tapahtui useita päiviä ilmaiskun jälkeen. Vielä pahaenteisempää on, että ”kalifi” toisti Bin Laden'in sanomaa kutsuen muslimeja Saudi-Arabiassa nousemaan ja heittämään ulos saudiperheen hallituksen, joka on hallinnut muslimien pyhää maata 1920-luvulta saakka. Hän varoitti myös, että amerikkalaisia vastaan hyökättäisiin pian kotona samalla kehottaen kaikkialla maailmassa eläviä muslimeja ”räjäyttämään jihadin tulivuoret” omilla alueillaan.

TAISTELUN KESKUS: JERUSALEM

Suurin ja vaarallisin ryhmä, joka lupasi aktiivista tukea Islamilaisen Valtion julistetulle päämäärälle perustaa kalifaatti koko Lähi-Itään – Israel mukaanlukien – on egyptiläinen terroristiryhmä, joka tunnetaan nimellä Anssar Bait Al Maqdis, joka englanniksi on suunnilleen: “Supporters of the Islamic Shrines in Jerusalem (Jerusalemin islamilaisten pyhäkköjen kannattajat).” Tämän ryhmän aktiivisuus on kasvanut siitä saakka, kun USA:n tukema Egyptin armeija poisti presidentti Muhammad Morsi'n vallasta heinäkuussa 2013. Tukikohtanaan laiton Siinain niemimaa eteläisen Israelin vieressä terroristinen siviiliarmeija on ampunut raketteja juutalaisvaltioon useaan otteeseen samalla vielä useammin hyökäten alueelle sijoitettuja egyptiläisiä turvallisuusjoukkoja vastaan.

Joten, kun jokin sellainen, joka muistuttaa kolmatta maailmansotaa, näyttää olevan alkamassa, niin maailman ainoa juutalaisten johtama maa on nyt Islamilaisen Valtion jihad-taistelijoiden ympäröimä sijoitettuina pohjoiseen Syyriassa, itään Irakissa, etelään Jemenissä ja Saudi-Arabiassa ja länteen Libyassa mainitsematta Hamasia Gazan kaistalla, Hizbollahia pohjoiseen Libanonissa ja sen pääsuojelijaa, ”shiittiläistä Iranin tasavaltaa” itään. Jatkuvien tuhouhkausten päälle, joita tulee Teheranista ja nyt myös Islamilaisen Valtion liikkeestä, pikkuisella Israelilla on edessään suuren konfliktin kasvava todennäköisyys, johon sisältyy raivon täyttämiä muslimitaistelijoita kaikkialta kiehuvalla alueella ja maailmassa. Sitä ennen suhteellisen maltillinen Hashemiitti-hallitus sunnimuslimilaisessa naapurissa Jordaniassa epäilemättä joutuu Islamilaisen Valtion komentajien maaliksi.

Kuten olen sanonut menneisyydessä ja kirjoittanut laajasti vuoden 2001 kirjassani, Israel In Crisis, uskon sellaisen sodan todennäköisesti olevan täyttymys Psalmista 83 löytyvälle profetialle. Se ennustaa pohjimmiltaan, että Jordania ja muut ympäröivät arabimaat, mukaanlukien Syyria ja Irak (joihin viitataan muinaisella nimellä Assyria, joka ulottui kummankin nykyisen arabimaan alueen poikki) yhdessä hyökkäävät Israelia vastaan yrityksessä ”pyyhkäistä se pois” kansana. Kuitenkaan arabimaailman suurinta maata, Egyptiä, jossa Amerikan tukema armeija on nyt taas kerran vahvasti vallassa, ei mainita osana kansanmurhasalaliittoa. Tämä tarkoittaa, että ilmeinen lopunajan profetia (koska mitään sellaista alueellista salaliittoa tai hyökkäystä ei ole kirjattu muinaisessa historiassa) ei toteutunut vuosien 1948, 1967 ja 1973 sodissa, kun Egypti oli suurin vihollisvoima.

Samaan aikaan muslimien terroristihyökkäykset ovat jyrkästi lisääntyneet tänä vuonna Israelin ja kiisteltyjen alueiden sisällä, jossa todisteet kasvavat, että kolmas palestiinalaisen uuvutussodan ”kansannousu” on alkanut. Hyökkäysten tärkeimpiä toteuttajia ovat ekstreemistisen Hamasin kannattajat Gazan kaistalla. Nyt PA:n johtaja Mahmoud Abbas, muka Israelin ”rauhan kumppani,” on usuttanut PA:n hallituksen osaa, sunnimuslimiterroristiryhmää, joka usein kilpailee Islamilaisen Valtion liikkeen kanssa sen silkassa julmuudessa. Hän vaati hiljattain kaikkia muslimeja ”nousemaan ja puolustamaan” muka vaarannettuja islamilaisia pyhäkköjä Jerusalemin Temppelivuorella. Uutisankka, että Netanyahu'n hallitus valmistautuu muuttamaan olemassaolevaa tasapainoa paikalla, joka on pyhä kolmelle maailmanuskonnolle ja sallii vain muslimien julkisesti rukoilla Temppelivuorella, uskotaan laajalti muslimimaailmassa.

Ensimmäisten vuosieni aikana Israelissa 1980-luvun alussa sain tietää heprealaisen yliopiston professori Moshe Sharon'ilta, Islamin asiantuntijalta jotakin, joka on juuttunut mieleeni siitä saakka.

Hän huomautti, että islamilaisen historian tarkka tutkimus osoittaa, että kun muslimiarmeijat olivat voittamassa merkittäviä voittoja, tai ainakin näyttivät olevan, heidän johtajillaan oli melko helppo aika värvätä lisää jihad-taistelijoita, koska näytti ”ilmeiseltä,” että Allah oli heidän puolellaan. Kun tilanne oli päinvastainen, muslimien sotilaskomentajat olivat taipuvaisia nopeasti perääntymään ja rauhoittumaan.

Nykyajan kontekstissa tämä oli ilmeisintä senjälkeen, kun arabimuslimit olivat melkein voittaneet vuoden 1973 Yom Kippur -sodan sen alkuvaiheissa. Huolimatta tosiasiasta, että supervalta Neuvostoliitto tuki voimakkaasti hyökkääviä arabiarmeijoita, lopputulos oli silti nöyryyttävä tappio heille. Yksikään toinen arabimaa ei ole sen jälkeen aloittanut täysimittaista sotilaallista hyökkäystä juutalaisvaltiota vastaan, vaikka Saddam kyllä lähetti muutamia neuvostovalmisteisia Scud-ohjuksia Israeliin vuonna 2003 ja monia kahakoita on käyty Libanonilaisen Hizbollah-siviiliarmeijan, Hamasin, PLO:n ja muiden ei-valtiollisten muslimiterroristijoukkojen kanssa.

Kremlillä on jo liitot Iranin ja Syyrian kanssa. Vladimir Putin on ahkerasti yrittänyt kosia Egyptin hallitusta pois Amerikkalaisesta vaikutuksesta, mutta asiantuntijat sanovat, että on epätodennäköistä, että se menee kovin pitkälle. Kuitenkin, kuten Adolf Hitler menetteli palestiinalaisten ja eri arabimaiden kanssa, Putin voi hyvinkin päättää yhdistää voimansa Islamilaisen Valtion sotureiden kanssa, koska hänellä on yhteiset viholliset heidän kanssaan Lähi-Idässä ja Lännessä. Hyvin harvat amerikkalaiset odottivat 1930-luvulla, että keskellä uutta globaalia konfliktia presidentti Franklin Roosevelt solmisi liiton julman neuvostodiktaattori Josef Stalinin kanssa, mutta niin vain kävi.

Mitä rooleja ydinaseistettu Pohjois-Korea ja Pakistan näyttelisivät uudessa maailmansodassa? Vain tulevaisuus voi kertoa sen. Yksi asia on selvä: Maailman väestöräjähdyksen jatkuessa kuin ei koskaan ennen historiassa asettaen lisääntyviä rasitteita makean veden varastoille ja monille muille asioille, jokainen uusi kansainvälinen suurpalo on vähintäänkin hirvittävä.

POLVILLENNE!

Sekä Venäjällä että Islamilaisen Valtion ryhmällä menee lujaa ja uskon, että seuraus mitä todennäköisimmin on kolmas maailmansota, joka todennäköisesti tuo viimeisen maailmanhallitsijan, jonka kristityt tuntevat Antikristuksena. Samalla odotan, että alati kasvava kaaos, terrorismi ja taloudellinen romahdus nielaisee kaikki osat planeettaa osittain Amerikan vähenevän vallan ja vaikutuksen ruokkimana, mikä on käynyt erityisen selväksi nykyisen presidentin kuusivuotisen hallinnan aikana. Kun ”Suuri Sota,” joka alkoi täsmälleen vuosisata sitten, loppui tappavaan maailmanlaajuiseen flunssavitsaukseen, niin tämä sota näyttää olevan alkamassa paljon ilkeämmällä viruksella, joka leviää osissa Afrikkaa samalla putkahdellen myös muilla mantereilla.

Kun Raamatun ennustama ”päivien loppu” näyttää olevan nopeasti lähestymässä, niin saakoon Armollinen Jumala kirjaimellisesti viedä meidät polvillemme, niin että huudamme Hänen puoleensa, kuin ei koskaan ennen! Kun teemme sen, niin muistakaamme, että meidän ei tule pelätä, mitä ihmiset maailmassa voivat tehdä meille, vaan pelätä Herraa, joka loi ja lunasti meidät: Herra Sebaot pitäkää pyhänä, häntä te peljätkää ja kauhistukaa. Ja hän on oleva pyhäkkö...” (Jes. 8:13)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com