Tietoja minusta

Olen 57-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 6. joulukuuta 2014

Israel, Ferguson ja epäonnistuneet Iranin ydinaseneuvottelut kytkeytyvät profeetallisesti yhteen

Tässä Yhdysvalloissa asuva egyptiläisjordanilainen Raamatun eskatologian tutkija tiivistää lyhyesti yhteen viimeaikaisia tapahtumia maailmalla, jotka viittaavat suuren Babylonin eli USA:n pikaiseen kukistumiseen (Ilm. 18) ja muun maailman nousemiseen Israelia vastaan. Tämän viikottaisen profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

----------------------------

Mid-East Prophecy Update – November 30th, 2014


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 30.11.-14. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2014-11-30.pdf

Pastori J.D. jakaa, mitä hänellä on sydämessään koskien Ferguson'in mellakoita ja kuinka enää ei ole kyse rodusta, vaan ennemmin Israelista.


- Tämänkertaista päivitystä varten tunnen, että Herra haluaisi minun Pyhän Hengen avulla vain jakavan sydämestäni sen, mitä Hän on pannut sinne.
- Nimittäin, Fergusonin mellakoita koskien muutamassa sekunnissa sen, kun suuren valamiehistön ilmoituksessa ei ollut riittävästi todisteita poliisivirkamiehen syyttämiseksi.
- Olen sillä kannalla, että tässä ei enää ole kyse syyllisyydestä eikä syyttömyydestä, mustasta eikä valkeasta, eikä tässä ole kyse edes Missouri'n Ferguson'ista. Tässä on kyse Israelista.
- Ennenkuin kysyt, olenko täynnä kiitospäivän kalkkunaa, haluaisin ystävällisesti pyytää, että kuuntelet minua ja annat minun perustella väitettäni.
- Sanoisin, että yhteinen nimittäjä epäonnistuneiden Iranin ydinaseneuvottelujen ja Ferguson'in protestien välillä ei ole mikään muu, kuin Israel.
Perustelen sitä näin aloittaen tällä Jerusalem Post'in artikkelilla viime tiistaina marraskuun 25. päivän otsikolla, “Khamenei: Arrogant world powers failed to bring Iran to its knees.” (Khamenei: Ylimieliset maailmanvallat epäonnistuivat saamaan Irania polvilleen) Seuraavassa lainaus artikkelista: ”Twitter-tili, jonka Iran-asiantuntijat uskovat olevan korkeimman johtajan Ajatolla Ali Khamenei'n toimiston pyörittämä, sanoi tiistaina, että ”ylimieliset” vallat olivat yrittäneet kovasti saada islamilaisen tasavallan polvilleen, mutta epäonnistuneet. Kommentissa, joka ilmeisesti viittasi Iranin ja kuuden maailmanvallan epäonnistumiseen maanantaina lopettaa 12 vuoden kiista Iranin ydinohjelman päämääristä, oleva viesti englanninkielisellä tilillä sanoi: ”Ydinohjelmakysymyksessä ylimieliset ovat tehneet parhaansa saadakseen Iranin polvilleen, mutta eivät kyenneet eivätkä pysty jatkossakaan tekemään sitä.”
Tämä tuli samana päivänä, tiistaina 25. marraskuuta The Washington Free Beacon'in raportin kannoilla. Otsikossa luki, “Iran: ‘Americans Have Very Clearly Surrendered (Amerikkalaiset ovat hyvin selvästi antautuneet)’ -- Rouhani: 'Today we have a victory (Nyt olemme voittaneet).'” Kuuntele jotakin siitä, mitä heillä oli sanottavaa: ”Iranin huippujohtajat ovat juhlineet hiljattain allekirjoitettua laajennusta ydinohjelmaneuvotteluissa Lännen kanssa johtavien sotilashahmojen ja poliitikkojen sanoessa, että sopimus on merkki, että ”amerikkalaiset ovat hyvin selvästi antautuneet Iranin mahdille,” alueellisten raporttien mukaan. ...Kun neuvotteluille -- joiden alunperin oli määrä loppua maanantaina -- on saatu 7 kuukauden jatko, niin ydinaseasiantuntijat ennustavat, että Iran jatkaa kiistellyintä ydinaseohjelmaansa ja sillä todennäköisesti on riittävästi rikastettua polttoainetta pommia varten kesäkuussa 2015. Amerikkalaiset ovat hyvin selvästi antautuneet Iranin mahdille ja se on ilmeistä heidän käytöksessään alueella ja neuvotteluissa ja vihollisen varaukset Iranin edessä tunnetaan täysin,” kenraalimajuri Mohammad Ali Jafari'n, Iranin vallankumouskaartin joukkojen (IRGC) komentajan, kerrottiin sanoneen myöhään maanantaina ilmoituksen jälkeen jatkoneuvotteluista. Jos Yhdysvallat joskus päättää hyökätä Irania vastaan, niin ”sotamme päättyy valtaamalla Palestiina,” Jafari sanoi.

Jos ihmettelet, kuinka pääsen Iranin ydinaseista Ferguson'in mellakoihin ja Israeliin, niin ajattele tätä Facebookista löytämääni valokuvaa näistä mielenosoittajista pitämässä kylttiä, jossa lukee, ”Miehitys on rikos Ferguson'ista Palestiinaan; vastustakaa USA:n rasismia, boikotoikaa Israelia.”

Jos tämä ei riitä sinulle, niin entä tämä arabimies, joka pitää kylttiä, jossa lukee, ”The Palestinian people know what mean to be shot while unarmed because of your ethnicity. #Ferguson #Justice (Palestiinalaiset tietävät mitä merkitsee tulla ammutuksi aseistamattomana kansallisuutensa vuoksi #Ferguson #Oikeus).”
Tai jos tämä on parempi, niin tässä arabinainen pitää kylttiä, jossa lukee, Ferguson with love from Palestine (Fergusonille rakkaudella Palestiinasta).”
Entä tämä Twitterissä lähetetty kuva, jossa mielenosoittajat pitävät kylttiä, jossa lukee, From Palestine to Ferguson, End Racism Now. (Palestiinasta Ferguson'iin, lopettakaa rasismi heti)”
Twitterissä on myös tämä kuva koskien Ferguson'ia ja Palestiinaa, jossa näkyy mielenosoittajia ja heidän megafoninsa, johon he huutavat, Ferguson'ista Palestiinaan, lasten tappaminen on rikos
Tai entä tämä Twitter-tili #Palestiniansupportferguson, jossa lukee, “Tyranny must be fought on all fronts when racism becomes law Palestinians must always answer, resistance is in our blood & what we do best (Tyranniaa vastaan täytyy taistella kaikilla rintamilla, kun rasismista tulee laki, palestiinalaisten täytyy aina vastata, vastustus on veressämme & se on parasta mitä teemme).
Mielestäni tämä piirros sanoo sen kaiken, kun mustan miehen ja arabimiehen paidoissa lukee, “Ferguson is Palestine” & “Palestine is Ferguson.
- Joko riittää? Ainakin minulle. Mitä siis haluan sanoa? Yksinkertaisesti, tämä toteuttaa selvästi Raamatun profetiaa koskien USA:ta ja Israelia.
- Tarkemmin sanoen USA:n poissaolon lopussa ja epäonnistuneet yritykset tuhota Israel, jotka kumpikin ovat nyt yhteistyössä toisen kanssa.
- Ehkä paremmin sanottuna, se, mikä oli käsittämätöntä ei kovinkaan kauan sitten, on tänä päivänä tulossa todellisuudeksi aivan silmiemme edessä reaaliajassa.
Oletan, että tämän Washington Post'in artikkelin ei pitäisi tulla yllätyksenä, kun viime keskiviikkona 26. marraskuuta he julkaisivat raportin otsikolla, North Korea says the U.S. is doomed just like the Roman Empire (Pohjois-Korea sanoo, että USA on tuomittu aivan kuin Rooman valtakunta).”
- Tässä on lopputulos; jos todella ymmärrämme ajan, jossa elämme, tietäisimme, että meidän tulee olla isaskarilaisten kaltaisia.
1.Aik. 12:32 ...isaskarilaisia, jotka ymmärsivät ajan ja käsittivät, mitä Israelin oli tehtävä--
Room. 13:11-12 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.


     


     Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Koronarokotehaitoista video – 18.5.2024 Peitelty totuus -- Rokotehaittatapahtuma Paasikivenaukio Helsinki

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com