Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 5. joulukuuta 2014

Hillsong ja homoliitot – Brian Houston selventää kantaansa homoliittokysymykseen

Seuraavassa Samuel Korhosen tuore sähköpostiviesti lukijoilleen, jossa hän kertoo surullisen kuuluisan australialaisen helluntailaiskarismaattisen Hillsong-megakirkon suhtautumisesta homoliittoihin tällä hetkellä. Asian todentamiseksi liitteenä on Samuelin suomentama uutisartikkeli Hillsong'ista.

-------------------------

Lähettäjä: "Samuel Korhonen" <smlkorhonen@gmail.com>
Vastaanottaja: "undisclosed-recipients:"
Aihe: Hillsong "matkalla"
Päivä: 1. joulukuuta 2014 22:13


Shalom!

Hiljattain nousi isompi haloo koskien Hillsong'in kantaa kysymyksessä homoliitoista, kun Brian Houston sanoi, että he ”käyvät keskusteluja” asiasta. Myöhemmässä selvennyksessään Houston väitti, ettei mikään ole muuttumassa, mutta silti he ovat ”matkalla” siinä asiassa. Tämä on jälleen sitä ilmiselvää pitkätukkaista kaljupäisyyttä, johon nykyisin niin usein törmää.

Kaikki me tietysti olemme matkalla ja varsinkin uskovaisten pitäisi tiedostaa, mistä ja mihin ollaan menossa. Vanhassa helluntailaisten laulussa (jota nykyisin ei enää lauleta) sanotaan: ”Olen matkalla murheiden maasta kohti ihanaa kotiani, sinne pääse ei synti ei SAASTA...”

Hillsong edustaa maailman korruptoituneinta helluntailaisuutta. Se kuuluu ACC:hen (Australian kristilliset kirkot), joka perustettiin vuonna 2000, kun Houston'in kaltaiset huru-ukot kaappasivat Australian AOG:n perinteiset helluntaiseurakunnat ja nimi muutettiin.

Hillsong'illa on kuitenkin valtava suosio kaikkialla ns. kristikunnassa, myös Suomessa ja varsinkin helluntainuorison parissa. Hillsongin hillumista on kuultu ainakin kahdesti Isokirjan Iso Soitto -festivaalissa.

Nyt pitäisi kaikkien Hillsongin kannattajien hieroa sinisiä silmiään ja hypätä ajoissa pois sen ”menestyksen” vankkureilta.

Liitteenä suomennettu Huffington Postin raportti.

On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

------------------

Hillsong'in Brian Houston selventää kantaansa homoliitoista

 
Huffington Post  | By Carol Kuruvilla
Posted: 10/20/2014 4:45 pm EDT

 
Megakirkkopastori Brian Houston aiheutti hämmennystä viime viikolla julistaessaan, että vaikutusvaltainen Hillsong Church käy ”jatkuvaa keskustelua” homoliitoista.

Mutta merkitseekö se, että hänen käsityksensä homoseksuaalisuudesta olisi muuttumassa?

'Ehdottomasti ei', Houston sanoi hiljattaisessa selvennyksessä Hillsong’in verkkosivustolla. 'Missään vastauksessani en vähätellyt raamatullista totuutta enkä vihjannut, että minä tai Hillsong kannattaisimme homoliittoja. Haastan ihmisiä lukemaan, mitä minä todella sanoin, ennemmin kuin mitä minun raportoitiin sanoneen. Henkilökohtainen kantani homouden aiheeseen on useimpien perinteisten kristillisten näkemysten linjoilla. Uskon, että Paavalin kirjoitukset ovat selviä, mitä tähän aiheeseen tulee.'
Houston kosketteli aihetta homoliitoista lehdistökonferenssissa torstaina. Senioripastori tunnusti, että kristillisille oikeaoppisille seurakunnille on vaikeaa olla relevantteja, kun homoliitot laillistetaan yhä useammissa valtioissa.
On hyvin helppoa supistaa ajatuksesi homoudesta vain julkiseen lausuntoon ja se pitää kyllä monet tyytyväisinä,” Houston sanoi torstaina RNS:n mukaan, ”mutta meistä tuntuu tässä tilanteessa, että se on jatkuva keskustelu, että todelliset kysymykset ihmisten elämässä ovat liian tärkeitä meille, että voisimme supistaa ne vain vastaukseen kyllä tai ei mediassa. Olemme siis matkalla siinä asiassa (So we’re on the journey with it).” (Eipä tarvitse paljon epäillä, mihin sitä ollaan matkalla. Suom. huom.)

Hillsong'in pastorit ovat tähän saakka kieltäytyneet ottamasta kantaa homoliittoihin – painottaen asian kompleksisuutta ja huomauttaen, että lopullinen ”kyllä” tai ”ei” on usein johtanut LGBT-väen tuntemaan itsensä kristillisen seurakunnan hylkäämiksi.
Carl Lentz, New York'in Hillsong’in johtava pastori sanoi, että hänen seurakuntansa toivottaa jokaisena viikonloppuna tervetulleeksi ”paljon homoja ja lesboja” oviensa sisäpuolella. Lentz huomautti, että Jeesus itse ei koskaan esittänyt lausuntoa homoudesta Raamatussa.

New York Times julkaisi artikkelin Houston'in torstaisista kommenteista otsikolla,

Houston’in selvennys murskasi toiveet, että mikään muutos olisi todennäköinen. Hänelle pysyminen relevanttina – ja tuhansien nuorten jatkuva vetäminen Hillsong'in rock-konserttien kaltaisiin jumalanpalveluksiin – merkitsee pitäytymistä perinteiseen Raamatun tulkintaansa.
Tämä taistelu relevanttiudesta oli kiusallista, koska emme halunneet joutua vierotuiksi maailman taholta, joka tarvitsee Kristusta”, Houston sanoi. ”Tämä – kuten moni muu kysymys, on keskustelu, joka seurakunnan täytyy käydä ja me kaikki olemme matkalla, kun painiskelemme kysymyksen kanssa, kuinka sulauttaa Raamatun totuus muuttuvaan maailmaan.”
(Korostukset suomentajan)

1 kommentti:

  1. Eipä ole Suomen meininki yhtään erilainen. Ei täälläkään näiltä Hillsongeilta anneta kommenttia homokysymykseen, vaikka sitä on monelta taholta kysytty, allekirjoittaneenkin. Terv Hannele

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com