Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 4. joulukuuta 2014

Vatikaani luopuu kohti homoseksuaalisuuden hyväksymistä – Yhdysvaltain liuskeöljy laskee raakaöljyn hintaa ja vahingoittaa Lähi-idän öljyntuottajia

Tässä oikein hyvä ja ajankohtainen Cutting Edgen tuore uutishälytyskirje (NewsAlert), jonka kaksi osiota suomensin. Ensimmäinen osio liittyy länsimaiden yleiseen homoseksuaalisuuden hyväksyntään nykypäivänä kun jopa katolinen kirkkokin on antamassa myöten homoagendalle. David Bay selittää miten katoliset yliopistot ja instituutiot ovat muuttamassa käytäntöjään samaa sukupuolta oleville pareille antamalla heille etuja. Kuitenkin homoseksuaalisuus on katolisten pappien keskuudessa niin tavallista, että se ei lopultakaan ole yllätys. Toisessa uutiskirjeen osiossa kerrotaan Yhdysvaltain liuskeöljyn aikaansaamasta raakaöljyn hinnan viimeaikaisesta pudotuksesta joka rokottaa perinteisiä Lähi-idän öljyntuottajamaita sekä Venäjää. Saa nähdä mitä seuraa.

--------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, December 1, 2014


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2659
I. Katoliset yliopistot alkavat tarjota etuja laillisesti avioituneille samaa sukupuolta oleville puolisoille.

Tätä antautumista ei pakotettu Vatikaanin ylle, vaan tarjottiin vapaaehtoisesti.

UUTISKATSAUS: “Katolinen luopumus avioliittoa koskien”, First Things News, 3.11.2014

”Isä Timothy Lannon, Creighton'in yliopiston johtaja, minun entinen työnantajani, on ilmoittanut että vuodesta 2015 alkaen koulu tarjoaa etuja laillisesti avioituneille samaa sukupuolta oleville puolisoille. Useimmat jesuiitta-yliopistot tekevät jo niin, kuten myös Notre Dame, joka ilmoitti äskettäin uudesta käytännöstään joka astuu myöskin voimaan vuonna 2015.”

Olivatko nämä perustavanlaatuiset muutokset tulosta oikeudellisista haasteista joita tuotiin kirkkoa vastaan homoseksuaaliaktivistien toimesta! Eivät tietenkään olleet. Miksi maailman suurimman homoseksuaalisten saalistajien ringin pitäisi taistella gay-elämäntavan hyväksymisen puolesta jota papit ovat harjoittaneet jo vuosisatojen ajan!

”Nämä ovat ei-pakotettuja antautumisia. Niihin ei liity oikeudellista pakkoa … Minä luen ne sen aluksi mikä tulee olemaan melko yleinen antautuminen gay-avioliitoille ja homoseksuaalisuudelle katolisten yliopistojen ja instituutioiden taholta.”

Mihin tämä dramaattinen muutos perustuu?

”... Lannon mainitsee 'sosiaalisen oikeudenmukaisuuden' vaatimukset, jotka kehottavat yliopistoa olemaan huolissaan “meidän kollegojen perheiden hoidosta ja hyvinvoinnista.” Etujen laajentaminen samaa sukupuolta oleville pareille on 'sopusoinnussa meidän ponnisteluihin edistää osallistavaa, myötätuntoista ja kunnioittavaa kampusympäristöä'.”

Isä Lannon yrittää sitten turhaan perääntyä.

”'Etujen laajentaminen ei ole ilmoitus hyväksymisestä koskien samaa sukupuolta olevia avioliittoja', Lannon väittää.”

Tietenkin tämä muutos on merkki siitä, että katolinen kirkko on omaksunut kannan kohti etuja, jonka odottaisitkin heidän omaksuvan, jos kirkon johto virallisesti hyväksyisi homoliitot. Tämä lausunto on sukua sen kieltämiselle että vesi on märkää!

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2617
Tämä kirjoittaja toteaa sitten, että tämä homoseksuaalisuuden hyväksyminen on sukua päätökselle vuonna 1933 jolloin paavi Pius XII allekirjoitti konkordaattisopimuksen Adolf Hitlerin kanssa! Kuuntele ja itke.

”Olen varma, että Pius XII olisi kieltäytynyt allekirjoittamasta konkordaattia Hitlerin Saksan kanssa joka tarkoitti natsismin hyväksymistä. Mutta se myönsi oikeutuksen ja teki dramaattisesti tyhjäksi jokaisen perusteen Kirkon sisällä vastustusta varten. Sama koskee konkordaattia jonka monet katoliset instituutiot ovat allekirjoittamassa gay-avioliiton suhteen. Se myöntää legimiteetin seksuaaliselle vallankumoukselle ja heikentää vastarintaa.”

Paavi Pius XII lisäksi heikensi kaikkien Saksan kirkkojen vastarintaa Hitlerille. DVD'ssä "Blood Sacrifice 2: Thy Kingdom Come", me kerromme miten Hitler helposti hallitsi kirkkoja Saksassa, aivan kuten todellinen Antikristus tulee dominoimaan kirkkoja kaikkialla maailmassa pian sen jälkeen kun hän nousee.

Uskonnollinen historia toistaa itseään! Profeetalliset merkit ovat täällä. Raamatun tutkijat ovat pitkään väittäneet, että yksi niistä merkeistä, että maailma on aikakauden lopussa, on homoseksuaalisuuden virallinen hyväksyntä samoin perustein heteroseksuaalisuuden kanssa. Tuo aika on nyt täällä! Koko maailmasta on tullut Sodoma ja Gomorra, ja Jumalan reaktio tulee olemaan samanlainen.

Älä epäile sitä.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2262
Paavi Franciscus edelleen laajentaa kirkkojen kurkottelua liberaaliin maailmaan, täsmälleen sillä tavalla kuin odottaisit uskonnolliselta johtajalta jota Raamattu kutsuu Vääräksi Profeetaksi. [Vrt. Suomen ev.lut. kirkon antikristukseen, Kari Mäkiseen, joka on kautta aikain liberaalein arkkipiispa Suomessa. Allekirjoita adressi Mäkisen eron puolesta, http://www.adressit.com/kari_makisen_erottava. Kannattaa lukea myös: http://mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/86936-arkkipiispa-kari-makinen-on-ohjaamassa-rakkaita-lahimmaisiamme-tuhoon. Suom. Huom.]

Kuten muistatte Raamatun sanovan, että tällä Väärällä Profeetalla tulee olemaan “kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet”, mutta Saatanan sydän – niin ota huomioon että Illuminati päätti vuonna 1991, että Rooman paavista tulee ylin uskonnollinen johtaja koko maailmassa – Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1052 (suomennettu).

Kun paavi Franciscus I matkustaa Jerusalemiin, seuraava askel hänen nousussaan kohti Väärän Profeetan (Ilmestyskirja 13:11-18) virkaa voi hyvinkin toteutua. Mikä on se osa suunnitelmaa?

Sopivalla historian hetkellä, paavi tulee vierailemaan yhdistetyllä juutalaisten/kristittyjen/muslimien sektorilla Jerusalemissa ilmoittaakseen että kaikkien uskontojen pitäisi yhdistyä yhdeksi. Tämä teko tulee lopulta purkamaan Lähi-idän tukkisuman.”

Tapahtumat toteutuvat nopeasti, jotka kuljettavat maailman Antikristuksen valtakuntaan. Oletko valmis?


http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html
II. Yhdysvaltain öljyn sanotaan “jauhentavan” OPEC'ia.

Aivan liian kauan brutaalit pilipali-diktaattorit ovat pysyneet vallassa johtuen öljytuloista. Onko tämä tuki katoamassa?


”Liuskeöljy on alentamassa raakaöljyn kysyntää, satuttaen surkeita hallintoja ympäri maailman … Mitchell on hydraulisen murtamisen edelläkävijä, läpimurto, joka on lisännyt Yhdysvaltain raakaöljyn tuotantoa 80%:lla vuodesta 2008 lähtien … kaikki tuo öljy on työntänyt raakaöljyn hintaa alaspäin lähes 30% heinäkuusta saakka vieläpä Yhdysvaltain talouskasvun elpyessä.”

Rystad'in Nicolaisen sanoo, että USA voi vielä lisätä tuotantoa, vaikkakaan ei kovin paljon, öljynhinnan ollessa 60 dollaria tynnyriltä. Jotkut väittelisivät yksityiskohdista, ja hyödykestrategit haluaisivat nähdä Yhdysvaltain tuotannon kasvun hidastuvan, jotta öljynhinta voi nousta. Mutta jos liuskeöljyn tehtävänä on poistaa roistohallitusten öljyn vipuvoima, se tehdään.”

Muistan oikein hyvin vuosien 1972-73 öljykriisin, noine pitkine jonoineen bensa-asemalla ja kaikkien öljytuotteiden nousevat hinnat. Konservatiiviset republikaanit kehottivat presidentti Nixonia kaappaamaan saudien öljykentät ja saattamaan tämän kriisin päätökseen. Nixon osoittautui enemmän Illuminatin nukeksi kuin hän oli republikaani kun hän kieltäytyi ryhtymästä tähän dramaattiseen toimintaan. Lukemattomat miljoonat amerikkalaiset joutuivat sitten sietämään vuosia taloudellisia vaikeuksia, koska Nixon ja Kissinger kieltäytyivät sammuttamasta saudien johtamaa hyökkäystä talouttamme vastaan.

Nyt, kuitenkin, liuskeöljy pahoinpitelee Saudi-Arabiaa ja kaikkia islamilaisia öljyntuottajia kuin mikään sotilaallinen voima voisi mahdollisesti saada aikaan. Koska “Pentagonin Uuden Kartan Strategian” ensisijainen tavoite on kukistaa kaikki diktaattorit Lähi-idän/Afrikan alueella, niin voisiko dramaattisesti laskenut öljynhinta olla osa tätä strategiaa?

Kyllä, se varmasti voisi. Eikö olekin hienoa nauttia näistä alemmista öljyn hinnoista samalla kun amerikkalainen öljy jauhaa islamilaisten hallitsemaa OPEC-öljykartellia? [Taitaa David ilakoida turhaan, sillä Amerikka (Ilm. 18) kuitenkin häviää lopulta. Suom. Huom.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com