Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 13. tammikuuta 2015

Amerikan synnit Irakissa ja Guantanamo Bay'ssa alkusyynä Charlie Hebdo'n verilöylyyn? – Mormoni Mitt Romney haluaa yhä Yhdysvaltain presidentiksi!

Tässä tuorein Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert) alkuviikolta, jonka kolmesta osiosta suomensin kaksi. Aluksi David Bay lainaa erään uutislehden pääkirjoitusta, joka selittää perimmäistä syytä Pariisissa äskettäin tapahtuneelle terrori-iskulle satiirilehti Charlie Hebdo'n toimistoon, joka julkaisee pilakuvia muslimien profeetta Muhammedista. Jäljet johtavat jo vuosien taakse Irakin sodassa tapahtuneisiin räikeisiin väärinkäytöksiin amerikkalaissotilaiden toimesta, jolloin muslimeja ärsytettiin tahallaan kiduttamalla heitä nöyryyttävästi Abu Ghraib'in vankilassa ja Guantanamo Bay'ssa. Nämä julkitulleet kidutustavat ovat hyvinkin voineet syöpyä katalysaattoriksi terroristien mieleen. Eli Länsi voi syyttää vain itseään Pariisin terroriteoista. Toisessa suomentamassani uutiskirjeen osiossa kerrotaan republikaanipoliitikko Mitt Romney'n halukkuudesta osallistua vuoden 2016 USA:n presidenttikisaan.

-------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, January 12, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2401
3 DVD Set

I. Kumpi julmuus oli pahempaa? Militantti islamilainen teurastus pariisilaisessa pilapiirtäjätoimistossa, vai järjestelmällinen ja brutaali islamistitaistelijoiden kidutus amerikkalaisten kuulustelijoiden toimesta?

Vuosina, jolloin islamilaisten vankien kidutusskandaali oli kehittymässä, me varoitimme että Bush/Cheney olivat luomassa mitä radikaaleinta kuviteltavissa olevaa islamilaista militanttia. Ovatko nämä raukat alkaneet kostaa?

UUTISKATSAUS: “Charlie Hebdo'n pilapiirtäjät eivät olleet mitään verrattuna Abu Ghraib'iin”, Pääkirjoitus by Tony Karon, The National Post, 12. tammikuuta 2015

”Murskaavassa ja harkitussa pilapiirros-kritiikissä, kuuluisa pilapiirtäjä Joe Sacco kirjoitti, että se oli sallittua nipistää “muslimien neniä” ja muita ryhmiä mutta … Hän kehotti lukijoita 'mietiskelemään suuntaa jonne maailma on nyt matkalla'. Liittyen julkisuuskuvaan irakilaisten vankien väärinkäytöksistä amerikkalaisten sotilaiden toimesta Abu Ghraib'issa … Pariisin iskuissa mukana olleiden miesten taustat antavat ymmärtää että se oli paljon enemmän kuin pilapiirroksista johtunut loukkaus joka vauhditti väkivaltaan. Cherif Kouachi pidätettiin lähes vuosikymmen sitten ollessaan matkalla liittymään kapinaan USA-johtoista Irakin invaasiota vastaan. Hänet tuomittiin olemisesta osana ryhmää joka lähetti taistelijoita liittymään Abu Musab Al Zarqawi'n Al-Qaida -osastoon Irakissa, ja palveli myöhemmin 18 kuukautta ranskalaisessa vankilassa. Hän oli kertonut oikeudessa, että häntä oli ajanut suuttumukseen tapahtumat Irakissa ja mainitsi valokuvat, jotka julkaistiin vuonna 2004 muslimien nöyryyttämisestä.”

Muistatko kuinka perusteellisesti me kidutimme epäiltyjä militantteja paikoissa kuten Abu Ghraib ja Guantanamo Bay? Amerikkalaisille kuulustelijoille opetettiin tavat joilla he pystyivät nöyryyttämään arabivankeja ja he kiduttivat heitä juuri tällä tavalla. Me varoitimme toistuvasti, että se mitä oli tapahtumassa, oli että vangit, joita “kulttuurisesti kidutettiin ja nöyryytettiin” amerikkalaisten vartijoiden toimesta, pääsisivät jonain päivänä vankilasta ja heistä tulisi mitä pelottavimpia kuviteltavissa olevia islamistimilitantteja.

Silminnähden, tämä tilanne on tullut Lännen uuteen todellisuuteen.

”... Nämä miehet radikalisoituivat samalla kun länsivallat olivat juuttuneita massiivisiin konflikteihin muslimimaissa … he ruokkivat vastaiskua joka on paisuttanut ääriainesten rivejä kymmeniin tai satoihin tuhansiin – kaikki vihaisia nuoria miehiä pyrkien kostamaan sen mitä he pitävät hyökkäyksenä heidän uskoaan ja kulttuuriaan vastaan.”

Vaikka minä kammoksun helppoutta jolla muslimit voidaan radikalisoida näennäisesti vähäisillä loukkauksilla, minä tajuan, että raakuus, jota presidentit Bush ja Obama osoittivat kun he jatkoivat näitä sotia Afganistanissa ja Irakissa, on osoittautunut katalysaattoriksi näiden uhrien radikalisoitumiselle. Länsi voi vielä maksaa hyvin korkean terrorismihinnan Abu Ghraib'in ja Guantamo Bay'n kuulustelijoiden synneistä!

Mitä Raamattu varoittaa?

”... mutta kun synti on täytetty, synnyttää se kuoleman.” (Jaakobin kirje 1:15)

Tämä synti kiduttaa kevytmielisesti islamilaisia miehiä tavoilla jotka ovat ainutlaatuisia heidän kulttuurilleen, voi lopuksi tuottaa kuoleman kuten edellä varoitettiin.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2297
DVD

III. Entinen republikaanipuolueen (GOP) ehdokas Mitt Romney kertoo ystävilleen että hän haluaa yhä olla Yhdysvaltain presidentti!

UUTISKATSAUS: ”Romney kertoo GOP'n lahjoittajille: 'Haluan olla presidentti.' ”, The Washington Post, 9. tammikuuta 2015

”Mitt Romney julisti voimallisesti kiinnostustaan kolmanteen presidenttikilpaan salissa joka oli täynnä vaikutusvaltaisia republikaanilahjoittajia perjantaina sekoittaen nestettä vuoden 2016 GOP-kenttään mahdollisena kilpailijana Jeb Bush'ille joka liikkui vikkelästi vakiinnuttamaan vallassaolevien tukea … “Haluan presidentiksi”, Romney kertoi noin 30 lahjoittajalle New Yorkissa. Hän sanoi, että hänen vaimonsa, Ann – joka viime syksynä sanoi olevansa painokkaasti presidenttikilpaa vastaan – oli muuttanut mielensä ja oli nyt “erittäin rohkaiseva”.

Amerikka saattaa nähdä mormonien “Valkoisen hevosen profetian” täyttymisen kaikesta huolimatta, jossa mormoniehdokas ilmestyy yhtäkkiä ajankohtana, jolloin perustuslaki on “hiuskarvan varassa” ja pelastaa sen tuholta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com