Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 6. tammikuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Tammikuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta tammikuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue I    January 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Suuren petoksen ja juonittelun aika!
(A Time Of Great Deception And Intrigue!)

”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".”

2. Korinttolaiskirje 6:14-18

”Jos joku luulee olevansa jumalanpalvelija, mutta ei hillitse kieltään, vaan pettää sydämensä, niin hänen jumalanpalveluksensa on turha. Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin, ettei maailma saastuta.”

Jaakobin kirje 1:26-27


Tässä LTN:n numerossa me tutkimme lukuisia aiheita, jotka osoittavat, että me elämme suuren petoksen ja juonittelun ajassa. Tässä nykyajassa, näemme, millä tavalla monia ihmisiä ollaan eksyttämässä uskonnollisten johtajien taholta. Tämä pätee erityisesti merkittäviin hahmoihin joita arvostetaan pyhinä miehinä ja ajavat aktiivisesti maailman uskontoja yhdistymään. Vaikka ajatus globaalista maailmanuskonnosta kuulostaa ihanalta monille ihmisille, se on käsite, joka on vastoin Kirjoituksia joita löydämme Jumalan Sanasta.

Yksi merkittävä hahmo, joka on herättänyt polemiikkia viimepäivinä on kuuluisa megakirkon pastori nimeltä Rick Warren. Raportin mukaan joka julkaistiin joulukuussa 2014, Warren on kehottanut evankelisia kristittyjä yhdistymään roomalaiskatolisiin. Hän meni jopa niin pitkälle, että viittasi paavi Franciscukseen ”Pyhänä Isänä”. (1) ”Meillä on paljon enemmän yhteistä kuin sitä mikä jakaa meitä”, Warren julisti kun hän puhui katolisesta uskonnosta. (2) Toisessa lausunnossa josta raportoitiin marraskuussa 2014, Rick Warren jälleen intoili paavi Franciscuksesta mistä hän on tullut tunnetuksi. ”Paavi Francis tekee kaiken oikein. Katsos, ihmiset kuuntelevat, mitä me sanomme, jos he pitävät siitä, mitä he näkevät. Hänen suudellessaan tätä epämuodostunutta miestä, hänen rakastaessaan lapsia, tämä aitous, tämä nöyryys, köyhistä huolehtiminen; tämä on sitä mitä koko maailma odottaa kristittyjen tekevän. Ja kun he toimivat, 'Voi tuo on sitä mitä kristitty tekee' – Itseasiassa, Orange County News'issä oli uutisotsikko – ja minä tykkäsin tästä otsikosta – jonka minä tallensin. Siinä sanottiin, 'Jos rakastat paavi Franciscusta, sinä ihastut Jeesukseen.'” (3)

Rick Warren'illa on myös historia sekoittumalla yhteen Islam-uskonnon kanssa. Heinäkuussa 2009, kerrottiin että suosittu pastori oli osallistunut tapahtumaan missä hän puhui noin 8,000 amerikkalaiselle muslimille. Puhuessaan 46. vuosittaisessa Pohjois-Amerikan islamilaisen yhteisön konventissa, Warren sanoi väkijoukolle, ”Minä kerron teille, etten ole kiinnostunut uskontojen välisestä vuoropuhelusta. Olen kiinnostunut uskontojen välisestä projektista. Sillä on suuri ero.” Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Puhe on hyvin halpaa. Sinä voit puhua ja puhua ja puhua ja et saa mitään koskaan aikaiseksi. Rakkaus on jotain jota suoritat. Se on jotain, jota me teemme yhdessä.” (4)

On mielenkiintoista panna merkille, että Rick Warren on Ulkomaan suhteiden neuvoston (CFR) jäsen. (5) Tämä on salamyhkäinen organisaatio joka esittelee nimilistan monista kuuluisista henkilöistä jotka järjestävät salaisia tapaamisia Harold Pratt Talossa New York City'ssa. Minun isäni, pastori David J. Meyer, vieraili heidän päämajassaan useita kertoja, vain tultuaan poisheitetyksi useasti, huolimatta siitä, että hän vain yritti ottaa kuvan heidän omistautumisplaketistaan (dedication plaque). Yhdessä tapauksessa häntä varoitettiin töykeästi, ”Ei edes lehdistön sallita olla täällä!” Toisessa vierailussaan, hän kysyi sihteeriltä oliko heillä jokin agenda. Hän vastasi myöntävästi ja totesi, että heidän organisaationsa agendana on ”varmistaa, että Yhdysvallat ei ole eristäytyjä.” Toisin sanoen, ryhmä on olemassa sen varmistamiseksi, että Yhdysvallat on osaltaan globalistisessa yhteiskunnassa. Ehkä meidän pitäisi kysyä itseltämme miksi Rick Warren on tällaisen järjestön jäsen, johon sattumoisin, voidaan liittyä, jos sinut on kutsuttu jonkun toimesta joka on jo ryhmän jäsen.

Mitä tulee paavi Franciscukseen, en ole koskaan nähnyt miestä joka on päättäväisempi yhdistämään maailman uskonnot. Puhuessaan uskontojen välisestä vuoropuhelusta, paavi Franciscus oli sanonut marraskuussa 2014, ”Meidän täytyy nostaa rimaa. Meidän täytyy aikaansaada dialogi eri uskontokuntien uskonnollisten henkilöiden välille ja tämä on kaunis asia: miehet ja naiset jotka tapaavat muita miehiä ja naisia ja jakavat kokemuksiaan: se ei ole teologiaa josta me puhumme vaan kokemuksista.” (6) Paavi myöskin muisteli kokemusta rukoillessaan moskeijassa (islamilainen palvonnan paikka) Turkissa. ”Menin Turkkiin pyhiinvaeltajana, en turistina. Ja minä menin erityisesti päivän juhlaan jota vietettiin patriarkka Bartolomeuksen toimesta. Kun astuin sisälle moskeijaan, en voinut sanoa, 'Nyt minä olen turisti!' Näin tuon ihmeellisen paikan; Mufti selitti asiat hyvin minulle osoittaen suurta nöyryyttä. Hän siteerasi Koraania kun hän puhui Mariasta ja Johannes Kastajasta. Tuona hetkenä tunsin tarvetta rukoukseen. Joten kysyin häneltä, 'Rukoilemmeko vähän?' Siihen hän vastasi, 'Kyllä, kyllä.' Rukoilin Turkin, rauhan ja Muftin, kaikkien ja itseni puolesta. Sanoin, 'Herra, pankaamme stoppi näille sodille!' Se oli hetki vilpittömälle rukoukselle.” (7)

Paavi Franciscus on osoittautunut kiistellyksi hahmoksi muistakin syistä johtuen. Esimerkiksi lähtien hänen nousustaan paaviuteen, Francis on ollut erittäin kriittinen kapitalismille. Hänen kritiikkinsä tällaista talousjärjestelmää kohtaan on saanut epäilyä monilta ihmisiltä, että paavi on kommunisti. Vaikka paavi Francis kieltää tällaiset syytökset, hän ei näytä kauheasti loukkaantuvan niistä. ”Maa, katto, ja työ... Se on outoa, mutta joillekin, jos minä puhun näistä aiheista, osoittautuukin että paavi on kommunisti”, Francis vitsaili. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Marxilainen ideologia on väärää. Mutta olen tavannut monta marxilaista elämässäni, jotka ovat hyviä ihmisiä, joten en tunne itseäni loukatuksi. Ei ole olemassa mitään apostolisessa kehotuksessa (Exhortation), jota ei voida löytää kirkon sosiaalisesta opista.” (8) Vielä yhdessä haastattelussa, joka tapahtui kesäkuun 30:ntenä 2014, paavi syytti kommunisteja ideologiansa varastamisesta kristityiltä. ”Sanon vain, että kommunistit ovat varastaneet lipun. Köyhän lippu on kristillinen. Köyhyys on evankeliumin keskipisteessä. Köyhät ovat keskellä evankeliumia. Otetaanpa Matteuksen luku 25, pöytäkirja, jolla meidät tuomitaan: Olin nälkäinen, minun oli jano, minä olin vankeudessa, olin sairas, alasti. Tai, katsokaamme autuaaksi julistamisia (Beatitudes), toinen lippu. Kommunistit sanovat, että kaikki tämä on kommunistista. Kyllä, aivan, kaksikymmentä vuosisataa myöhemmin. Nyt kun he puhuvat, joku voisi sanoa heille: mutta tehän olette kristittyjä.” (9) Luulisi, että Franciscus olisi tarpeeksi älykäs ymmärtämään, että kommunismi ei toimi. Kun tarkastelemme kansakuntia, joilla on kommunistinen hallinto, kuten Kiina, Pohjois-Korea, ja Kuuba, huomaat, ettei mikään näistä maista ole eliminoinut köyhyyttä. Ne ovat kuitenkin ateistisia valtionhallintoja jotka ovat tunnettuja kansalaistensa, myöskin kristittyjen, sortamisesta.

Joka tapauksessa, meidän kristittyjen ei pitäisi yrittää olla osa yhtenäistä uskonnollista järjestelmää tässä maailmassa. Itseasiassa, Jumalan Sana neuvoo meitä tekemään päinvastoin. Toisen Korinttolaiskirjeen luku 6:14-18 kehottaa meitä, ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".”

Raivon päivät tässä nykyajassa! (Days Of Rage In This Modern Age!)

Tässä modernissa maailmassa, jossa me elämme tänään, näemme monia ahdistavia esimerkkejä vihasta ja väkivallasta Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Vaikka meille kerrotaan, että maailma, jossa elämme tänään, on paljon sivistyneempi kuin sen oli tapana olla, viimeaikaiset tapahtumat osoittavat, että maailmamme tila on todellakin pahenemassa. Yhdysvalloissa on nykyisin enemmän rodullisesti latautunutta jännitettä kuin me olemme nähneet useina viime vuosikymmeninä, huolimatta siitä seikasta että nykyinen Yhdysvaltain presidentti on sekarotuinen.

Marraskuun 24. päivän 2014 yönä, ilmoitettiin että suuri valamiehistö, joka kokoontui Missourin osavaltiossa, ei syyttäisi valkoista poliisia Darren Wilson'ia joka ampui kuoliaaksi 18-vuotiaan mustan miehen nimeltä Michael Brown aiemmin tänä vuonna. (10) Ilmoituksen jälkeen, Fergusonin kaupungissa, Missourissa, jossa ampuminen oli tapahtunut elokuussa 2014, seurasi kaaos. Seurasin hämmästyneenä live-kameran syötteitä ja valokuvia, joita julkaistiin Internetissä, joissa näytettiin verilöylyä ja tunsin syvää surua kun katselin mellakoitsijoiden tuhoavan kaupunkia. Uutisraporttien mukaan, yli kymmenen rakennusta sytytettiin palamaan, ja yli 61 ihmistä pidätettiin kun ryöstäjät ryöstivät kaupunkia demonisen raivon vallassa. (11) ”Olemme taistelleet noin 25 rakennustulipalon kanssa tänä yönä, sisältäen yhden autoliikkeen jossa me menetimme 10 autoa, jotka paloivat poroksi”, sanoi apulaispalopäällikkö Steve Fair Fergusonin palolaitokselta. Hän kertoi myös, että alueella oli ”paljon tulitusta”. (12) Koskien mellakointia, St. Louis'in piirikunnan poliisipäällikkö Jon Belmar oli sanonut, ”Se mitä olemme nähneet tänä yönä on pahempaa kuin pahin yö joka meillä oli elokuussa. Tämän yhteisön kudos on revitty hajalleen tänä yönä. Seuraava aamu marraskuun 25. päivänä 2014 oli järkytys Fergusonin kansalaisille, jotka näkivät monien heidän liikepaikkojensa tuhoutuneen. Tämä kehitys sai Missourin kuvernöörin Jay Nixon'in sanomaan, ”Olen syvästi surullinen Fergusonin ihmisten puolesta jotka heräsivät ja näkivät tämän vahingon tänä aamuna.” (14) Kuvernööri Nixon sijoitti sitten enemmän kuin 2,200 kansalliskaartilaista kaupunkiin yrityksessä palauttaa järjestys, päätös, joka tuli aivan liian myöhään Fergusonin pormestarin James Knowles'in mieleen, joka kutsui viivästymistä sotilaiden käyttöönotossa ”syvästi huolestuttavaksi” asiaksi. (15) Barack Obama ilmaisi myöskin tyytymättömyytensä mellakoinnin johdosta Fergusonissa. ”Niille, jotka ajattelevat että se mitä tapahtui Fergusonissa on tekosyy väkivallalle, minulla ei ole mitään sympatioita. Minulla ei ole lainkaan mitään myötätuntoa kenellekään joka tuhoaa omia yhteisöjään”, Obama julisti. (16)

Tuhannet mielenosoittajat kokoontuivat myöskin New York City'ssa marraskuun 25:ntenä 2014, ilmaistakseen suuttumusta suuren valamiehistön päätöksestä Fergusonissa. Raporttien mukaan, vihainen väkijoukko huusi, ”Syyttäkää, tuomitkaa, lähettäkää tappajapoliisit vankilaan!” Vastauksena, New Yorkin poliisi sijoitti noin 2,000 poliisia pukeutuneina kokonaan mellakkavarusteisiin. ”Kaikki palveluksessa olevat virkapukuiset jäsenet jotka on käsketty päämajaan, määrätään ilmestymään ensimmäisen kerroksen auditorioon luodinkestävine vaatteineen, kypäröineen, patukkoineen, heijastavine liiveineen, ja taktisine refleksihuppuineen. Täysi käskyn noudattaminen on pakollista”, totesi ilmoitus poliiseille. (18) Mielenosoituksista monissa muissa kaupungeissa ympäri Yhdysvaltoja raportoitiin myös, kuten Bostonissa, Massachusetts'in osavaltiossa; Los Angelesissa, Kalifornian osavaltiossa; Dallasissa, Teksasin osavaltiossa; Atlantassa, Georgian osavaltiossa; (19) sekä Seattlessa, Washingtonin osavaltiossa. (20)

Päivinä jotka seurasivat Fergusonin päätöstä, tunnetut hahmot ovat yrittäneet yllyttää lisälevottomuuksiin Yhdysvalloissa. Näihin kuuluu Nation of Islam -järjestön johtaja Louis Farrakhan joka on kehottanut mustia amerikkalaisia taistelemaan viranomaisia vastaan. ”Nuoret – he ovat Jumalan lapsia ja he eivät aio vaipua alas olemaan rauhallisia. Katsokaa nyt, koska heti kun se alkaa, se on käynnissä. Sinä et ehkä halua taistella, mutta sinun on paras olla valmistautunut. Opeta lapsellesi kuinka heittää polttopullo jos he kykenevät.” Farrakhan edelleen jatkoi sanoen, ”Me kuolemme. Kuolkaamme jonkun puolesta. Ymmärrättehän, nyt kun minun muslimiperhekuntani on täällä, imaamit, ja minun kristitty perhekuntani – tässä kirjassa on olemassa kostonlaki. Raamattu sanoo silmä silmästä, hammas hampaasta, elämä elämästä. Katsokaa nyt, niin kauan kuin he tappavat meitä, ja menevät Wendy-pikaruokalaan hampurilaiselle ja käyvät nukkumaan, he aikovat pitää meidät tappolistallaan. Mutta kun me kuolemme ja he kuolevat, niin pian tämän jälkeen me istumme pöytään ja puhumme – olemme väsyneitä. Haluamme jonkun palan tästä maapallosta.” (21) Toinen mies, joka on lietsonut rodullisia jännitteitä Yhdysvalloissa, on musta ministeri nimeltään Al Sharpton. Vaikka Sharpton väittää kehottavansa rauhanomaisiin protesteihin, hän on ajoittain sallinut mielenosoittajat tapahtumiinsa huutamaan vaatimuksia väkivaltaan. Tähän sisältyy marssi New York City'ssa joka tapahtui joulukuun 13. päivänä 2014. Kun yleisö oli lietsottu vimmaan, he alkoivat huutaa, ”Mitä me haluamme? Kuolleita poliiseja!” (22)

Traagista kyllä, tällaisilla yllytyksillä väkivaltaan on joskus vaikutuksensa. Sellainen oli asianlaita joulukuun 20:ntenä 2014, kun mies nimeltään Ismaaiyl Brinsley matkusti Baltimoresta, Marylandin osavaltiosta, New York City'yn ja murhasi New Yorkin poliisilaitoksen (NYPD) poliisit Rafael Ramos'in ja Wenjian Liu'n. ”Heidät yksinkertaisesti murhattiin, kohteena heidän univormunsa”, sanoi NYPD:n komisario William Bratton. (23) Raporttien mukaan asemies julkaisi viestin webbisivustolla nimeltä Instagram juuri ennen teloituksia, jossa luki, ”Laitan siivet sioille tänä päivänä. He ottavat yhden meistä, ottakaamme heitä kaksinverroin.” Sitten hän viittasi Michael Brown'iin ja toiseen mustaan mieheen nimeltään Eric Garner, joka sai surmansa kiisteltyään poliisien kanssa New York City'ssa aiemmin tänä vuonna. (24) Puhuessaan ampumisesta, entinen New Yorkin pormestari Rudy Giuliani syytti nykyistä pormestaria Bill de Blasio'ta, sekä presidentti Barack Obamaa, ja valtiovarainministeri Eric Holder'ia. ”Meillä on ollut neljä kuukautta propagandaa joka alkoi presidentin taholta että kaikkien pitäisi vihata poliisia. He ovat luoneet ilmapiirin koskien ankaraa, voimakasta, poliisien vastaista vihaa tietyissä yhteisöissä, ja sen tähden, heidän pitäisi hävetä itseään”, Giuliani sanoi. (25) Samaan aikaan, poliisikomisario Bratton on verrannut jännitteitä New York City'ssa 1970-luvun jännitteisiin. ”Kuka olisi ajatellut déjà vu:n lailla, että meidän pitäisi palata takaisin sinne missä me olimme jotkut kummalliset 40 vuotta sitten”, Bratton sanoi. (26)

On valitettavaa, että tänä päivänä näyttää olevan paljon ihmisiä jotka ovat kykenemättömiä katsomaan ylitse jonkin sellaisen merkityksettömän asian kuin jonkun ihon väri. Minä uskon että on olemassa ihmisiä korkeilla paikoilla jotka tykkäävät ruokkia rodullisia jännitteitä tarkoituksellisesti ja manipuloida amerikkalaisia. Joka tapauksessa, mellakointi ei ole koskaan sopivaa kristityn käyttäytymistä. Sillä kuten meitä kehotetaan Roomalaiskirjeen luvussa 13:13-14, ”Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”

Väkivalta puhkeaa Ranskassa! (Violence Breaks Out In France!)

Näinä levottomuuksien ja sekasorron päivinä, se ei ole vain Yhdysvallat joka on pakotettu kamppailemaan väkivallan kanssa. Tätä kirjoitettaessa, kolme erillistä iskua tapahtui Ranskassa, Euroopan valtiossa, ja ovat jättäneet sen asukkaat miettimään miksi näitä tekoja suoritettiin. Kaksi kolmesta iskusta olivat luonteeltaan islamilaisia, tosiasia, jota Ranskan hallitus ei näytä haluavan myöntää.

Joulukuun 20:ntenä 2014, muslimi nimeltään Bertrand Nzohabonayo puukotti kolmea poliisia Joué-lès-Tours'in kaupungissa huutaessaan samalla ”Allah Akbar”, joka on arabialainen lause tarkoittaen ”Jumala on suuri”. Hyökkäys päättyi kun poliisit ampuivat miehen kuoliaaksi. (27) Joulukuun 21:senä 2014, mies nimeltään Nacer Ben K kylvi kauhua jalankulkijoihin Dijon'in kaupungissa kun hän yritti ajaa heidät kumoon autollaan. (28) Kolmetoista ihmistä loukkaantui hyökkäyksessä, joka toteutettiin samalla kun ajaja huusi ”Allah Akbar”. (29) Nacer saatiin lopulta kiinni poliisin toimesta ja hän kertoi heille että hän suoritti iskun kostoksi väkivallasta jota tehtiin Palestiinan lapsia vastaan. (30) Joulukuun 22. päivänä 2014, mies nimeltään Sebastien Sarron niitti maahan shoppailijoita Nantes'in kaupungissa. (31) Ainakin kymmenen ihmistä loukkaantui hyökkäyksessä, joista yksi menehtyi myöhemmin vammoihinsa. Tekijä tiettävästi puukotti itseään rintaan kolmetoista kertaa suoritettuaan iskun. (32) Vastauksena iskuihin, Ranskan pääministeri Manuel Valls määräsi kolmensadan lisäsotilaan sijoittamisen eri paikkoihin ympäri Ranskaa. (33) Surullista kyllä, me näemme lukuisten ihmisten toimivan demonisen vaikutuksen alaisena näinä myrskyisinä aikoina.

Venäjän talouden romahdus! (The Collapse Of The Russian Economy!)

Kaikki ei ole hyvin Venäjällä. Vaikka amerikkalaiset ovat saaneet nauttia alemmista bensiinin hinnoista viime päivinä, tämä kehitys on tuhonnut Venäjän taloutta, joka nojautuu vahvasti öljyn vientiin hengissä pysymistä varten. Kun katselin polttohinnan laskua täällä Yhdysvalloissa viime viikkoina, en voinut muuta kuin miettiä, josko tämä oli tarkoituksellisesti tehty yrityksessä rangaista Vladimir Putinia ja Venäjän hallitusta. Perustuen Britannian pääministerin David Cameronin tuoreisiin sanoihin, olen nyt vakuuttunut enemmän kuin koskaan, että tämä on totta. Puhuessaan aiemmin parlamentille joulukuussa 2014, pääministeri Cameron oli sanonut, ”Meidän pitäisi nousta erittäin lujasti Venäjän aggressiota vastaan, joka on tapahtumassa.” Myöhemmin hän jatkoi sanoen, ”Ja se mitä alempi öljyn hinta ja sanktiot ovat osoittamassa, on mielestäni se, että on mahdotonta Venäjälle olla osana kansainvälistä rahoitusjärjestelmää, yrittäen samalla jättäytyä pois sääntöihin perustuvasta kansainvälisestä oikeusjärjestelmästä. Meidän pitäisi pitää yllä painetta.” (34)

Joulukuun 15. päivänä 2014 raportoitiin että Venäjän valuutta, joka tunnetaan ruplana, menetti 9.7 prosenttia arvostaan vain yhdessä päivässä, joka toi yleisen arvonalennuksen tänä vuonna ällistyttävään 49 prosenttiin. (35) Samaan aikaan, talousanalyytikot varoittavat että tilanne todennäköisesti heikkenee tulevina viikkoina ja kuukausina. ”Täysimittainen valuutta- ja rahoitusmarkkinoiden kriisi-skenaario näyttää olevan kehittymässä Venäjällä jonka oletettiin olevan hiljainen viikko kun me suuntaamme kohti lomakautta. On olemassa vaara, että talous tulee äkkijarrutukseen yhdessä pankkien ja koko rahoitusjärjestelmän kanssa. Siksi olemme ehkä aliarvioineet taloudellisen riskin tason tapahtumassa koskien täysimittaista paniikkia. Pankkipako voisi olla ennuskorteissa”, kirjoitti Moskovassa toimivan pankkiiriliike UralSib Capital'in tutkimusosaston varajohtaja, Venäjällä. (36) Puhuessaan Venäjän nykyisestä talouskriisistä, Venäjän keskuspankin varapuheenjohtaja, Sergei Shvetsov, oli sanonut, ”Tilanne on kriittinen. Se mitä tapahtuu on painajainen, josta me emme olisi edes voineet kuvitella vuosi sitten.” (37) Kuitenkin, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov iski luottavaisemmalla sävyllä. ”Me olemme olleet paljon pahemmissa tilanteissa meidän historiassa, ja joka kerta me olemme päässeet irti pulmastamme entistä vahvempina”, Lavrov selitti. (38) Kuten olettaa saattoi, Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmaisi myöskin luottamusta siihen että Venäjän talous toipuisi. ”Jos tilanne kehittyy epäsuotuisasti, joudumme muuttamaan suunnitelmiamme. Kiistatta, meidän täytyy leikata joitakin menojamme. Mutta positiivinen käänne ja nouseminen ylös nykyisestä tilanteesta ovat väistämättömiä”, Putin sanoi. (39)

Tällä välin Venäjän kansa kärsii suurista vaikeuksista johtuen heidän kansakuntansa horjuvasta taloudesta. Raporttien mukaan Venäjän kansalaiset ovat rynnineet tavarataloihin ja muihin liikepaikkoihin, joista he toivovat varastoivansa tavaroita ennenkuin tällaisten kauppatavaroiden hinnat nousevat huimasti reaktiona ruplan arvon alamäkeen. (40) On mielenkiintoista huomata, että Apple Inc., johtavien tietokonejärjestelmien ikoninen valmistaja, oli pakotettu keskeyttämään väliaikaisesti myyntinsä Venäjällä kun ruplan arvo romahti joulukuussa 2014. (41) Nykyisen kriisinsä myötä, Venäjä liittyy muihin maihin ympäri maailmaa, kuten Japaniin ja lukuisiin kansakuntiin Euroopassa, jotka nyt kärsivät sairaasta taloudesta. Minä epäilen, että jonakin päivänä kaikki maailman taloudet kaatuvat, ja se mikä tulee niiden tilalle, on yhden maailman globaali talous ainutlaatuisen rahattoman ja sähköisen järjestelmän avulla.

Vaaroja elektronisessa aikakaudessa! (Dangers In An Electronic Age!)

Tässä modernissa aikakaudessa, lähes jokainen elämämme taho on kosketuksissa viestintäjärjestelmään joka tunnetaan Internettinä. Laskujen maksaminen supermarketissa, rahan nostaminen pankista, lääkärissä käynti, kirjojen tsekkaileminen kirjastossa, tai kirjautuminen sisään lennolle lentokentällä, jokainen näistä toiminnoista on vuorovaikutuksessa Internetin kanssa missä tällaisten toimien tallenteet luodaan ja varastoidaan. Viime vuosina on käynyt ilmi, että yritykset jotka säilyttävät tätä tietoa, eivät pysty pitämään sitä turvassa, mikä on johtanut lukuisiin tietokonehakkerointi-hyökkäyksiin. Itseasiassa, ei edes liittovaltion hallitus Yhdysvalloissa ole pystynyt turvaamaan tietojaan. Raporttien mukaan, liittovaltion virastot kokivat tietokoneilla suoritettuja hakkerihyökkäyksiä ja tietoturvaloukkauksia yhteensä 61,000 kertaa vuonna 2013. (42) Uudemmasta hyökkäyksestä kerrottiin joulukuussa 2014, jolloin paljastettiin, että lähes 50,000 taustojen tarkistusrekisteriä altistettiin kyberhyökkäykselle jonka kohteena oli yhtiö nimeltä KeyPoint Government Solutions. (43)

Kuinka vakavia verkkohyökkäykset voivat olla? Äskettäinen hakkerointihyökkäys jonka kohteena oli Sony'n elokuvastudiot, on saanut aikaan kansainvälisen selkkauksen. Hyökkäys oli oletettavasti suoritettu Pohjois-Korean hallinnon käskystä kostoksi Sony'n tuottamasta elokuvasta nimeltä ”The Interview”, jossa esiintyy juoni johon sisältyy Pohjois-Korean diktaattorin, Kim Jong-un'in salamurha. Yhdysvaltain hallitus on luonnehtinut hyökkäystä kansallisen turvallisuuden asiaksi. ”Johtuen tämän hyökkäyksen tuhoisista pyrkimyksistä tai vaikutuksista, me hoidamme tätä kansallisena turvallisuusasiana, ja ollessaan sellainen, presidentin kansallisen turvallisuustiimin jäsenet ovat olleet säännöllisissä kokouksissa koskien tätä hyökkäystä”, sanoi tiedottaja Jen Psaki ulkoministeriöstä. (44) Hyökkäys Sony'a vastaan, joka melkein johti viihdealan yhtiön perumaan elokuvansa julkaisun, on selvästi ravisuttanut valtion virkamiehiä. Puhuessaan tapauksesta, kansanedustaja Patrick Meehan, puheenjohtaja edustajainhuoneen komiteassa, joka on Kotimaan turvallisuusviraston alikomitea kyberturvallisuusasioissa (chairman of the House Committee on Homeland Security's Subcommittee on Cyber Security), oli sanonut, ”Hyökkäys Sony'a vastaan on uusin korkean profiilin esimerkki kasvavasta kyberuhan vaarasta, ja se ei tule olemaan viimeinen. Amerikkalaiset liikeyritykset, rahoitusalan tietoliikenneverkot, hallinnon virastot, ja infrastruktuuri-järjestelmät, kuten sähköverkot, ovat jatkuvassa vaarassa. Niihin ei tähdätä vain yksinäisten hakkereiden ja rikollisjärjestöjen toimesta, vaan hyvin rahoitettujen kansallisvaltioiden kuten Pohjois-Korean ja Iranin taholta. Seurausten puute sille kun kansallisvaltiot toteuttavat kyberhyökkäyksiä on vain rohkaissut näitä vastustajia tekemään enemmän harmia.” (45) Vastauksena kyberaggressioon Yhdysvaltoja ja sen etuja vastaan, Yhdysvaltain hallitus perusti yhdysvaltalaisen kyberkomentokeskuksen (U.S. Cyber Command) vuonna 2010. Tällä sotilaallisella osastolla, jolle on annettu tehtäväksi suorittaa kybersodankäyntiä, odotetaan olevan 5.1 miljardin dollarin budjetti vuonna 2015. (46) Kumma kyllä, New York Times'in artikkeli, joka julkaistiin joulukuun 24. päivänä 2014, uutisoi, että jotkut yksityiset turvallisuusalan tutkijat epäilevät, että Pohjois-Korea olisi todella ollut vastuussa Sony -studioihin tehtyyn iskuun, huolimatta liittovaltion hallituksen väitteistä. (47)

Lopuksi haluan muistuttaa jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa laittamaan toivonsa ja luotamuksensa Jumalaan. Minä tiedän, että kuulemme monista ahdistavista asioista joita tapahtuu meidän maailmassamme tänä päivänä, ja monin tavoin, meidän maailmamme tila on pahenemassa vuosi vuodelta. Tämä ei ole yllättävää meille, sillä kuten Kirjoitukset kertovat meille Toisen Timoteuskirjeen luvussa 3:13, ”Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.” Kuitenkin, kaiken sen lävitse voimme turvautua Jumalan voimaan, ja Hän auttaa meitä kestämään ongelmat tässä maailmassa. Psalmista 37:39-40 me luemme, ”Mutta vanhurskasten pelastus tulee Herralta, hän on heidän linnansa ahdingon aikana. Herra auttaa heitä ja vapahtaa heidät, vapahtaa jumalattomista ja pelastaa heidät; sillä he turvaavat häneen.” Jos sinä et ole vielä täysin luovuttanut sydäntäsi Jumalalle ja omistanut elämääsi Hänelle, minä kehotan sinua tekemään niin nyt.

Kiitokset teille kaikille, jotka niin jalomielisesti tuette tätä ministeriötä. Muista, että me olemme täällä rukoillaksemme sinun puolesta tai mitkä tahansa tarpeesi voivatkin olla. Me suomme aina kullekin esirukouspyynnölle yksilöllistä huomiota, ja me tiedämme että Jumala kuulee meidän rukouksemme. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Christian News, December 2, 2014, By Heather Clark, http://christiannews.net.
02. Ibid.
03. Christian News, November 7, 2014, By Heather Clark, http://christiannews.net.
04. The Christian Post, July 5, 2009, By Michelle A. Vu, http://christianpost.com.
05. World Net Daily, November 20, 2006, By Joseph Farah, http://wnd.com.
06. Vatican Insider, November 30, 2014, By Andrea Tornielli, http://vaticaninsider.lastampa.it.
07. Ibid.
08. Newsweek, October 29, 2014, By Madeline Grant, http://newsweek.com.
09. Zenit, July 2, 2014, By Zenit, http://zenit.org, Rome, Italy.
10. CNN, November 25, 2014, By Moni Basu, Holly Yan, and Dana Ford, http://cnn.com.
11. ABC News, November 25, 2014, By ABC News, http://abcnews.go.com.
12. KSDK-TV News, November 25, 2014, By Joanie Vasiliadis and Brandie Piper, Ferguson, MO.
13. ABC News, November 25, 2014, By ABC News, http://abcnews.go.com.
14. CBS News, November 25, 2014, By CBS News, http://cbsnews.com, Ferguson, MO.
15. Ibid.
16. The Washington Times, November 25, 2014, By Ben Wolfgang, http://washingtontimes.com.
17. New York Post, November 25, 2014, By Kirstan Conley, Kenneth Garger, Kevin Fasick, Reuven Fenton, and Lia Eustachewich, http://nypost.com.
18. Ibid.
19. Reuters News Service, November 26, 2014, By Ellen Wulfhorst, Daniel Wallis, and Edward McCallister, http://reuters.com.
20. Q13 Fox News, November 24, 2014, By James Lynch, http://q13fox.com.
21. CBS Local News, December 1, 2014, By CBS Local News, http://washington.cbslocal.com.
22. Breitbart News, December 13, 2014, By Warner Todd Huston, http://breitbart.com.
23. The Wall Street Journal, December 21, 2014, By Pervaiz Shallwani, http://wsj.com.
24. Associated Press, December 20, 2014, By Colleen Long and Jennifer Peltz, New York, NY.
25. Associated Press, December 21, 2014, By Rik Stevens and Verena Dobnik, New York, NY.
26. Politico, December 22, 2014, By Lucy McCalmont, http://politico.com.
27. The Daily Beast, December 24, 2014, By Christopher Dickey, http://dailybeast.com.
28. Ibid.
29. BBC News, December 23, 2014, By BBC News, http://bbc.com.
30. AFP News, December 21, 2014, By AFP News, Paris, France.
31. The Daily Beast, December 24, 2014, By Christopher Dickey, http://dailybeast.com.
32. The Independent, December 23, 2014, By John Lichfield, http://independent.co.uk.
33. The Telegraph, December 23, 2014, By Henry Samuel, http://telegraph.co.uk, Paris, France.
34. RT News, December 17, 2014, By RT News, http://rt.com.
35. Bloomberg News, December 15, 2014, By Olga Tanas and Anna Andrianova, http://bloomberg.com.
36. Bloomberg News, December 17, 2014, By Jason Corcoran, http://bloomberg.com.
37. Ibid.
38. Ibid.
39. Reuters News Service, December 18, 2014, By Timothy Heritage and Alexei Anishchuk, Moscow, Russia.
40. Associated Press, December 17, 2014, By Associated Press, Moscow, Russia.
41. Bloomberg News, December 16, 2014, By Tim Higgins, http://bloomberg.com.
42. CNN, December 19, 2014, By Chris Frates and Curt Devine, http://cnn.com.
43. AL.com News, December 19, 2014, By Leada Gore, http://al.com.
44. Fox News, December 19, 2014, By Catherine Herridge, http://foxnews.com.
45. The Washington Examiner, December 18, 2014, By Paul Bedard, http://washingtonexaminer.com.
46. The Washington Times, December 22, 2014, By Maggie Ybarra, http://washingtontimes.com.
47. The New York Times, December 24, 2014, By Nicole Perlroth, http://nytimes.com.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

http://lasttrumpetministries.org

1 kommentti:

  1. 2tim 3:13 Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.

    Niin ko jakeesta kuin luettaessa laajemmin toista timoteuskirjettä käy selvästi ilmi että "petturi eksyttää" juuri seurakuntaa (kaikki muut on jo valmiiksi eksyksissä)
    Eli vihollinen on sisäpuolella, usein saarnapöntössä koska niin oikea kuin väärä oppi siirtyy pääosin puhumalla.
    Tosin on eksyttävää hengen toimintaakin, mutta sekin välittyy ihmisen kautta (Jonkun käsien alla).
    Kaikki tuo johtaa lopulta kahteen kasaan: morsiameen ja porttoon, mutta jo täällä ajassa meidät on kutsuttu erottautumaan valheveljistä.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com