Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 27. tammikuuta 2015

Kolme syytä seurakunnan tempauksen läheisyyteen 2015

Tässä melko tuore profetiapäivitys maailmantapahtumista pastori J.D. Farag'ilta, joka väittää vallitsevan pahan nykymaailmassa osoittavan Jeesuksen Kristuksen pikaiseen paluuseen. Valvovien uskovien pitäisi katsoa ylös ja nostaa päänsä, kun näkevät Raamatussa ennustettujen aikainmerkkien toteutuvan esim. siinä mittakaavassa mitä tapahtui Pariisissa äskettäin. Kaikenlaisen eksytyksen, valheen, antisemitismin, ja epäinhimillisen väkivallan esiintyminen nostaa tempauskerrointa. Samuel Korhonen suomensi seuraavan muistiinpano-kirjoituksen, jossa kerrotaan kolmesta merkittävästä syystä tai merkistä, jotka osoittavat aikakautemme loppupäiviin tällä hetkellä.

------------------------------------

Mid-East Prophecy Update – January 18th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 18.1.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-01-18.pdf

Pastori J.D. esittää useita syitä, miksi on niin, että paha näyttää vallitsevan ja miksi sillä todella on merkitystä.


- Tämänkertaista päivitystä varten huomaan, että minun täytyy jälleen ystävällisesti pyytää, että kestätte minua, kun käyn läpi viime viikon tapahtumia.
- Teen niin toivossa, että kaikki voisimme jotenkin päästä jonkinlaiseen käsitykseen siitä, mitä todella tapahtuu maailmassamme tänä päivänä.
- Jos pitäisi antaa otsikko tämänkertaiselle päivitykselle, niin oletan, että se voisi olla jotakin sellaista kuin, miksi paha vallitsee ja miksi se todella merkitsee.
- Se, mitä seuraa, on sellaista, jonka väittäisin olevan useita syitä, että se mitä todistimme Pariisissa, oli todella lopun alkua.
- Sillä tarkoitan, että se vain pahenee edessäolevina päivinä, mikä on täsmälleen sitä, mitä Jumalan Sana sanoo tapahtuvan lopunaikana.
- Sanon sen, koska jotenkin tämän ei pitäisi tulla meille yllätyksenä, vaan sensijaan sen pitäisi todella innostaa meitä tietäessämme, kuinka lähellä olemme (tempausta).
- Itseasiassa siksi pahan vallitseminen todella merkitseekin siten, että se osoittaa iankaikkisuuden todellisuuteen Jeesuksen Kristuksen pikaisen paluun kautta.
- Anna minun selittää. Sen pahan, jonka näemme saatanallisesti vallitsevan tämän päivän maailmassa, täytyy itseasiassa tapahtua ensin, että loppu voisi sitten tulla.
- Ja sitten kun, ei jos, se tapahtuu, me voimme katsoa ylös ja nostaa päämme tietäen, että lunastuksemme lähestyy, aivan kuten Jeesus sanoi jakeessa Lk. 21:28.
- Menkäämme ensimmäiseen syyhymme, että kaikki osoittaa seurakunnan tempauksen läheisyyteen. Se on, että meille valehdellaan koskien sitä, mitä Islam on.
Ajattele tätä Fox News'in raporttia viime maanantaina tammikuun 12. päivän otsikolla, ”Pope Francis says fundamentalist terrorism result of 'deviant forms of religion' (Paavi Fransiskus sanoo fundamentalistisen terrorismin olevan seurausta 'poikkeavista uskonnon muodoista').” Lainaus artikkelista, ”1.2 miljardin jäsenen katolisen kirkon johtaja on tehostanut pyyntöään muslimien poliittisille, uskonnollisille ja älyllisille johtajille vaatia äänekkäästi, että Islam ei suvaitse sellaista väkivaltaa.”
- Toinen syy on, että USA nähdään nyt geopoliittisella näyttämöllä kiusallisen merkityksettömänä.
Samana päivänä maanantaina tammikuun 12:ntena Daily Mail Englannissa julkaisi artikkelin otsikolla, ”America snubs historic Paris rally: Holder was there but skipped out early, Kerry was in India, Obama and Biden just stayed home (Amerikka torjuu historiallisen Pariisin marssin: Holder oli siellä, mutta luisti varhain, Kerry oli Intiassa, Obama ja Biden vain pysyivät kotona).” Seuraavassa vähän siitä, mitä he sanoivat: ”Ei presidentti Obama eikä varapresidentti Joe Biden osallistunut historialliseen tapahtumaan, vaikka kummankin aikatauluissa oli vapaata. ...Hallintovirkamiesten mukaan presidentti Obama vietti osan sunnuntai-iltapäiväänsä katsellen kansallisen jalkapalloliigan ottelua TV:stä. Molemmat ottelut lähetettiin tunteja marssin jälkeen. ...Oikeusministeri Eric Holder oli Pariisissa sunnuntaina, mutta ei ilmestynyt maailmanjohtajien rinnalle heidän liittyessään terrorismin vastaiseen marssiin iltapäivällä – sensijaan hän livahti pois esiintyäkseen ...neljässä sunnuntai-aamun puheohjelmassa samaan aikaan kuin marssi, vaikka on epäselvää puhuiko hän livenä Pariisista, vai olivatko hänen osionsa esinauhoitettuja. ...Valkoisen Talon lehdistötoimisto ei myöskään vastannut kysymykseen, jolla haettiin vahvistusta, että presidentti oli syventynyt NFL:n pudotuspeleihin sunnuntaina iltapäivällä. Varapresidentti Joe Biden tuuraa usein presidenttiä tapahtumissa, jotka vaativat Valkoisen Talon osallistumista, mutta häntäkään ei nähty missään tyhjästä aikataulustaan huolimatta. [Artikkeli jatkaa sanoen] ...Lausunto Valkoisen Talon lehdistösihteeriltä Josh Earnest'ilta ei mitenkään erityisesti maininnut Islamia, islamilaista terrorismia eikä muslimeja yleensä.”
Jos tämä ei ole kyllin paha, niin presidentin poissaolo maailmanjohtajien joukosta marssilla sai Teksasin kongressiedustajan Randy Weber'in twiittaamaan näin: ”Adolf Hitler'kin piti tärkeämpänä mennä Pariisiin. (kaikkien väärien syiden tähden) Obama ei osannut tehdä sitä oikeista syistä,” ...viitaten Saksan Pariisin miehitykseen vuonna 1940.
- Tämä tuo meidät kolmanteen syyhymme, joka on se, että koko maailma on kääntymässä Israelia vastaan lipun alla, että kaikki on Israelin vika.
- Ajan puutteessa lainaan vain kolmea niistä monista raporteista, jotka demonisoivat juutalaisia ja heidän mukanaan Israelin pääministeriä.
Aloitamme tällä lainauksesta Daily Caller'ista tiistaina tammikuun 13. päivänä: ”Kun olet epävarma, syytä Israelia” – ainakin se näyttää olevan Amerikan vähiten kunnioitetun entisen presidentin tapa. Ranskan pilapiirtäjiä ja juutalaisia vastaan tehtyjen terrori-iskujen vanavedessä entisen presidentin Jimmy Carter'in ensimmäinen reaktio oli yhdistää sellaisen terrorismin motivaatio siihen, kuinka Israel kohtelee palestiinalaisia.
Toinen lainaus on Times of Israel'ilta maanantaina 12. tammikuuta, jossa he raportoivat, että pääministeri Benjamin Netanyahu'a ei haluttu, kutsumisesta puhumattakaan, Pariisin marssille. Lainaus artikkelista: ”Kun Netanyahu'n toimisto ilmoitti ...palatsille, että hän tulisi, niin ...Ranska raportin mukaan vastasi korostamalla, että oli lähettämässä kutsun Palestiinan Auktoriteetin presidentti Mahmoud Abbas'ille. Lauantai-iltana Ranskan hallitus ilmoitti myös suunnitellun Hollande'n ja Abbas'in välisen tapaamisen.”
Tämä kolmas lainaus ranskalaisesta julkaisusta, The Local, loukkaa jo loukattua otsikolla, “Netanyahu 'ignored French plea to stay away (Netanyahu ei välittänyt Ranskan pyynnöstä pysyä poissa).'” ”…pääministerin toimet olivat suututtaneet Ranskan presidentin, joka oli osoittanut 'kiukkuaan' seremoniassa Pariisin neljän tapetun juutalaisen muistoksi pääsynagoogalla. Hollande istui melkein seremonian loppuun, mutta kun Netanyahu'n vuoro tuli nousta lavalle, Ranskan presidentti nousi ylös tuoliltaan ja poistui kesken ...seurueineen... ...johtajien delegaatio muslimiyhteisöstä, joka osallistui seremoniaan myös päätti lähteä.”
Lopetan jakamalla kanssanne mielipidekirjoituksen katkelman Red State'n toimittajalta otsikolla, “The Exegetical Left and the Koran (Eksegeettinen vasemmisto ja Koraani).” ”Mediassa on viimeisen muutaman päivän aikana ollut paljon kommentteja, kuten siellä aina on, kun pahoja asioita tapahtuu islamilaisten terroristien käsien kautta, että islamilaisten terroristien uskomukset eivät ole Koraanista. Tyypillisesti nämä seuraavat lainauksilla Koraanista ja yleensä se valkoinen, urbaani, liberaali, joka selittää terroristia vain tulkitsee väärin tuota kohtaa. En voi olla huomauttamatta, että nämä ovat yleensä täsmälleen samoja ihmisiä, jotka usein kirjoittavat, että evankelikaalit tulkitsevat väärin Raamattua koskien Jeesuksen jumaluutta, pelastumista vain Hänen kauttaan, homoliittoja, elämän pyhyyttä ja sitä, kuinka naurettavaa on uskoa globaaliin vedenpaisumukseen. Tällä viikolla minulle valkeni, että olen Gell-Mann -muistinmenetysvaikutuksen uhri. Lyhyesti, Gell-Mann muistinmenetysvaikutus (Amnesia effect) menee näin. Avaat sanomalehdestä artikkelin, tai aiheen, jonka tunnet hyvin. ...Luet artikkelin ja näet, ettei kirjoittajalla ole yhtään mitään käsitystä tosiasioista eikä muistakaan asioista. ...Usein artikkeli on niin pielessä, että se itseasiassa esittää tarinan takaperin – vaihtaen syyn ja seurauksen. Minusta ne ovat kategoriaa: ”Märkä katu aiheuttaa sateen.” Lehdet ovat niitä täynnä. Joka tapauksessa luet ärtyneenä ja huvittuneena tarinan lukuisia virheitä ja sitten käännät sivua kotimaan ja ulkomaan uutisiin ja luet ikään kuin loput lehdestä koskien Palestiinaa olisi jotenkin tarkempaa, kuin juuri lukemasi potaska. Käännät sivua ja unohdat, mitä tiedät.” [Toisin sanoen se, mitä Koraanista sanotaan, on epäuskottavaa, ja se, mitä sanotaan nykyajan palestiinalaisista, on uskottavampaa. Kysehän on silloin pelkästään henkilön omasta ennakkoasenteesta jälkimmäiseen. Varsinaista itsepetosta siis tosiasioiden valossa. ”Nokialainen” huom.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com