Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Jade Helm 15 -sotaharjoitus valmistaa Amerikkaa poikkeustilaan (Martial Law) syksyllä 2015? – Ainakin se on osa Illuminatin suunnitelmaa

Tässä tällä hetkellä kolmanneksi tuorein Cutting Edgen Headline News -artikkeli toukokuulta 2015, jossa David Bay ruotii äskettäin esille tulleen 'Jade Helm 15' -operaation merkitystä Amerikalle ja Globaalille Eliitille. Tunnettua on, että tällaista kokoluokkaa olevat maan sisäiset sotaharjoitukset herättävät huolta kansalaisissa ja salaliittoteoreetikkojen mielenkiinnon, koska ne antavat olettaa jotakin suurta olevan tapahtumassa. Ajoitus tässä on tärkeää, josta selitän omassa kommentissani David'in kirjoituksiin. Joka tapauksessa David Bay näkee tämän sotaharjoituksen olevan osa jonkinlaista Illuminatin suunnitelmaa Raamatun Antikristuksen hallintakautta varten, jolloin maailma pyritään uudelleenjärjestelemään sorron ja orjuuden ikeeseen sotilaallisten joukkojen valvoessa eri alueita. Siksi tämä suomentamani artikkeli on valaisevaa luettavaa jokaiselle Ilmestyskirjaan uskovalle ja nykymaailman menoa huolestuneena seuranneille.

Hieman skeptiseen sävyyn ja salaliittoon epäilevästi suhtautuen, sotaharjoituksesta kirjoitetaan seuraavalla nettisivulla, jossa kuitenkin on tietoja Jade Helm'in toteuttamisesta ja siihen liittyvistä salaliittoteorioista.

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2015/06/operaatio-jade-helm-15-ja.html

---------------------------------

Joukkojen kouluttaminen maanlaajuisen poikkeustilan (Martial Law) määräämiseksi

Alaotsikko: 'Jade Helm 15' -operaation käytännön vaikutusten tutkimista. Tuleeko Amerikka olemaan diktatorisessa sidonnassa heti kun tämä harjoitus on saatettu päätökseen?

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2015 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.

Clinton/Reno -hallinnon päivistä saakka Kotimaan turvallisuusvirasto, Kansalliskaarti, ja erikoistuneet poliisivoimat ovat säännöllisesti suorittaneet harjoituksia kouluttaakseen sotilaita eri muodoissa ihmisjoukon valvontaa ja laajamittaista säilöntää varten. Selvästikin tämän koulutuksen tarkoituksena on jonakin päivänä syöstä Amerikka Illuminatin absoluuttiseen diktatuuriin.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2227
DVD

Älä mene harhaan: Eliitti suunnitteli lähes 200 vuotta sitten määrätäkseen suurimman absoluuttisen diktatuurin jonka maailma on koskaan nähnyt. Kuuntele heidän suunnitelmaansa:

Nämä lait vetävät yksitellen pois kaikki mukavuudet ja vapaudet, jotka ovat olleet sallittuja … ja meidän valtakunnallemme on tunnusomaista despotismi niin suunnattomin mittasuhtein ollakseen milloin tahansa ja joka paikassa valmiina pyyhkäisemään jokaisen tieltä … joka vastustaa meitä sanoin tai teoin.” [PÖYTÄKIRJA 5 – DESPOTISMI JA MODERNI KEHITYS]

Millaisia lakeja tämä Pöytäkirjojen osa näkee ennalta, jotka tulevat “vetämään yksitellen pois kaikki mukavuudet ja vapaudet, jotka ovat olleet sallittuja”? USA:n Patriot Act ja siihen liittyvät lainsäädännön osaset tulevat olemaan lopullinen tyhjäksitekeminen koskien meidän vapauksiamme ja Perustuslain takaamia oikeuksia. Sano minun sanoneeni tämä.

Ymmärsitkö millainen on se diktatuuri [despotismi] jonka Illuminati on suunnitellut jokaista kansakuntaa varten, kun ne tuodaan Antikristuksen hallinnan alle?

... despotismi niin suunnattomin mittasuhtein ollakseen milloin tahansa ja joka paikassa valmiina pyyhkäisemään jokaisen tieltä … joka vastustaa meitä sanoin tai teoin.”

Edelleen, kun heillä on täysi kontrolli, he aikovat “pyyhkäistä meidät pois”. Sinua on ennaltavaroitettu, ja käsikirjoitus on ehdottomasti seinällä. Ainoa kysymys on, kiinnitätkö huomiota? Vai oletko niin kiinni omissa investointistrategioissasi, jalkapallopeleissä, ja muissa elämäsi tahoissa juuri nyt, ettet halua kuulla mitään totuutta, varsinkaan “huonojen uutisten” totuutta?

Tästä johtopäätös on väistämätön, että tyydyttävä valtiomuoto jokaiselle maalle on sellainen, joka keskittyy yhden vastuuhenkilön käsiin. Ilman absoluuttista yksinvaltaa ei voi olla mitään sivilisaation olemassaoloa....”

Voitko uskoa tätä röyhkeyttä? Illuminati suunnittelee pelastavansa maailman sivilisaatiot määräämällä historian suurimman absoluuttisen diktatuurin! Tätä ylimielistä asennetta heijastaa New Age -kirjailija Bill Cooper, kun hän siteeraa erästä Globaalin Eliitin suunnitteluasiakirjaa.

Tämä julkaisu merkitsee 25. vuosipäivää Kolmannesta maailmansodasta [1979], nimeltään 'Hiljainen sota', jota käytiin soveltaen subjektiivista biologista sodankäyntiä, taistelemalla 'hiljaisilla aseilla' … On ilmeisen mahdotonta keskustella sosiaalisesta manipuloinnista … ilman että tämä merkitsee sosiaalisen kontrollin ja ihmiselämän tuhoamista ts. orjuuden ja hyväntahtoisen kansanmurhan kauasulottuvia tavoitteita.” [William Cooper, ”Behold A Pale Horse” , s. 36-37, painettu elokuussa 1990; Cooper on New Age -kirjailija. Tämän ”Kolmannen maailmansodan” alkuvuoden kerrotaan olevan vuosi 1954]

Oletko koskaan kuullut hyväntahtoisesta kansanmurhasta? Illuminati keksi tämän termin kuvaamaan heidän suunnitelmansa lopullista tavoitetta, suoritettavaksi heidän tulevan vapaamuurarimessiaansa toimesta. Sinulla on täysi oikeus olla järkyttynyt ja huolestunut! Globaalit johtajat, jotka ohjaavat maailmaa tällä “hyväntahtoisen kansanmurhan” polulla ovat juuri niitä, jotka kontrolloivat armeijoita, ilmavoimia, merivoimia ja kaikkia huipputeknisiä asejärjestelmiä maapallolla! He ovat voimakkaita ja aikovat toteuttaa hyväntahtoisen kansanmurhan tällä maaplaneetalla.

Nyt, palatkaamme vielä kerran Siionin Viisaiden Pöytäkirjoihin:

Se on meistä lähtöisin, että kaiken nielevä terrori etenee. Meillä on palveluksessamme henkilöitä kaikista mielipidesuunnista, tai kaikista opinkappaleista, monarkian palauttajia, demagogeja, sosialisteja, kommunisteja, ja kaikenlaisia utopistisia haaveilijoita. Olemme valjastaneet heidät kaikki tehtävään: kukin heistä omalla tontillaan tylsyttää viimeisetkin jäänteet viranomaisvallasta, pyrkien kaatamaan kaiken vakiintuneen muodon järjestyksestä.” [Pöytäkirja #9]

Nyt kun tiedämme tarkalleen, mitä Eliitti on suunnitellut meitä varten, kääntäkäämme huomio viimeisimpään “koulutusharjoitukseen”, operaatioon 'Jade Helm 15'.

Siellä on ollut paljon salaliittopulinaa koskien kahden kuukauden pituista kotimaan sotilaallista harjoitusta joka tunnetaan nimellä Jade Helm 15 … Yhdysvaltain armeijan erikoisoperaatioita valvovan komentokeskuksen (U.S. Army Special Operations Command) jäsenet harjoittelevat muiden Yhdysvaltain asevoimien yksikköjen kanssa kahden kuukauden periodin aikana alkaen heinäkuun 15. päivästä. Monen osavaltion käsittävä harjoitus, nimeltään Jade Helm 15, on aiheuttanut suurta kohua mediassa … Virallisen Yhdysvaltain armeijan lehdistötiedotteen mukaan,

'USASOC suorittaa ajoittain tämänkaltaisia koulutusharjoituksia harjoitellakseen keskeisiä erikoissodankäynnin tehtäviä, jotka auttavat suojaamaan kansakuntaa ulkomaisia vihollisia vastaan. Samalla kun usean osavaltion koulutusharjoitukset, kuten nämä, eivät ole ainutlaatuisia armeijalle, Jade Helm'in koko ja laajuus asettaa tämänkertaisen erilleen. Pysyäkseen edellä ympäristöhaasteista joita kohdataan ulkomailla, Jade Helm käydään seitsemässä osavaltiossa. Kuitenkin armeijan erikoisoperaatiojoukot (ARSOF) harjoittelevat vain viidessä osavaltiossa: Teksasissa, Arizonassa, New Mexicossa, Utahissa ja Coloradossa'.” (Off The Grid (pois verkosta), ”Totuus Jade Helm'istä”)

Tässä on kartta seitsemästä osavaltiosta joissa tämä harjoitus tapahtuu. Huomaa, että osavaltioita, jotka on väritetty punaisella, pidetään “vihamielisinä alueina”, samalla kun ne osavaltiot, joita pidetään “ystävällisinä”, on väritetty sinisellä värillä.

Virallinen armeijan julkaisu jatkaa:

Koulutusharjoitus suoritetaan yksityisellä ja julkisella maalla yksityisten maanomistajien sekä osavaltion ja paikallisten viranomaisten luvalla. Pohjimmiltaan kaikki harjoitustoiminta tullaan toteuttamaan ennaltakoordinoiduilla julkisilla ja yksityisillä mailla.”

Yleisö voi odottaa kovin vähän heidän päivittäisistä aktiviteeteista poikkeavaa koska valtaosa harjoituksesta tullaan suorittamaan syrjäseuduilla. Huomattavin vaikutus, joka harjoituksella saattaa olla paikallisille yhteisöille, on kasvu ajoneuvoissa ja armeijan ilmaliikenteessä ja siihen liittyvässä melussa.”

Bill Clintonin, George W. Bushin, ja Barack Obaman hallintojen aikana, lukuisia tämäntyyppisiä harjoituksia on suoritettu. Kaikissa tapauksissa, äärimmäiset salaliittoihin uskovat ovat huutaneet äänekkäästi ja laajasti, että tämä harjoitus johtaa poikkeustilan käyttöönottoon ja meidän Perustuslain purkamiseen – NYT!

Kaikissa tapauksissa, harjoitus tuli ja meni ja meidän vapautemme säilyivät ennallaan.

Me oletamme juuri tämän skenaarion toteutuvan Jade Helm'in lopussa. [Kuitenkin elämme nyt 3. maailmansodan, josta seuraa kaaos, kynnyksellä. Tällöin tämänkaltainen harjoitus palvelee tarkoitustaan. Monet ovat veikanneet ensi syksyä tuhoisaksi Amerikalle, koska elämme nyt juutalaisten Shmita-vuodessa (sapattivuosi), joka sattuu vielä olemaan 49 vuoden kierron viimeinen vuosi juutalaisuudessa eli 7. vuosiviikon 7. vuosi (7. Shmita). Lue http://www.reinosav.net/shmita_2.html. Edellisinä Shmitoina (5. ja 6. Shmita vuosina 2001 ja 2008) Amerikka koki kovia 9/11-iskujen ja talouskriisin muodossa. Nämä saattoivat olla esimakua lopullisesta Jumalan tuomiosta suurta Babylonia eli Amerikkaa koskien (Ilm. 18). Nyt siis edellisestä Shmita-vuodesta on kulunut 7 vuotta ja syksyllä Shmita-vuosi päättyy 'sopivasti' syyskuun puolivälissä, jolloin on juutalaisten uusivuosi Rosh Hashanah (13.-14.9.2015). 'Jade Helm 15' -harjoitus päättyy samoihin aikoihin kestettyään pari kuukautta. Liian yhteensopivaa ollakseen vain sattumaa, sillä Shmita-vuoden lopussa juuri tapahtuu. Danielin 70. vuosiviikko (Dan. 9:27) voisi hyvinkin alkaa ensi syksynä Lehtimajanjuhlan aikaan, jolloin harvinaisen Tetrad-ilmiön 4. verikuu näkyy Jerusalemissa. Suom. huom.]

Joten, mikä Jade Helm 15 -harjoituksen tarkoitus on? Eräällä kirjoittajalla on mielenkiintoinen kanta aiheeseen.

Se on venytetty, kallis armeijan harjoitus-simulaatio jonka tarkoituksena on muka kouluttaa sotilaita taistelemaan sodissa, joissa tämän maan ei pitäisi taistella, ja sitä valvoo marginaalisesti vastuullinen ja avokätisesti rahoitettu puolustusministeriön toimisto jolla on varaa puuhastella autiomaassa kahden kuukauden ajan samalla kun lukemattomat muut liittovaltion ohjelmat ja virastot kamppailevat selvitäkseen heidän vähäisillä määrärahoilla.” (IBID)

En olisi voinut sanoa sitä paremmin!! Olen kuitenkin sitä mieltä, että on yksi linkki, jota kukaan ei ole ajatellut, mutta joka voi hyvinkin olla perimmäinen totuus tästä koko asiasta, kun pöly laskeutuu.

Vuonna 1952, Illuminati piirsi uudelleen koko maailman kartan, veistämällä maat “sotilaallisiin valvonta-alueisiin”, määräten että näitä uusia segmenttejä kussakin maassa valvottaisiin vierailla joukoilla tuon segmentin asukkaisiin nähden. Tutkikaamme maailman karttaa missä suvereenit valtiot eliminoidaan ja korvataan “sotilaallisilla valvonta-alueilla”!

Maailmanlaajuinen kartta sotilaallisista valvonta-alueista


He leikkelivät kaikki maailman maat valvontavyöhykkeisiin, joista kutakin valvottaisiin kunkin alueen ihmisiin nähden vierailla joukoilla. Siten, Illuminati otti sivun suoraan kommunistien pelikirjasta. Sinä ymmärrät, Lenin ja hänen johtaja-ydinjoukkonsa käsittivät hyvin aikaisessa vaiheessa kommunistivallan täytäntöönpanossa Venäjällä, että joukkojen ei voida olettaa olevan julmia ja armottomia omalle kansalleen. Kuitenkin he voisivat olla julmia ja armottomia ihmisille, jotka eivät ole omia. Sen tähden, Lenin järjesteli uudelleen hänen armeijansa jotta muslimijoukot partioisivat ei-muslimien alueilla, kun taas ei-muslimit partioisivat muslimien alueilla. Tämä muutos taktiikassa palveli Leniniä oikein hyvin, sillä miljoonia venäläisiä joko tapettiin tai vangittiin, kun kommunismia raa'asti asennettiin.

Illuminati vei tämän kokemuksen globaalille tasolle vuonna 1952. Kuten voit nähdä tässä kartassa, jokainen merkittävä valtio paloiteltiin valvontavyöhykkeisiin, joista kutakin valvottaisiin tuon alueen ihmisiin nähden vierailla joukoilla. Vuonna 1952, Illuminati suunnitteli Panaman kanavalle kiinalaisten valvontaa. Kuvittele yllätystämme, kun Pat Buchanan paljasti Chris Matthews -show'ssa, Hardball, että kiinalaisia sotajoukkoja ja siviilejä tulvisi Panaman kanavaan, kun amerikkalaiset vedettäisiin systemaattisesti pois. Mutta, meidän ei pitäisi olla yllättyneitä, koska tämä vuoden 1952 Illuminatin maailmankartta kertoo Kiinan joukkojen miehittävän aluetta Panaman kanavasta Los Angelesin eteläpuolelle pohjoisessa suunnassa.

Yhdistyneet Kansakunnat toimii toteuttaakseen täysin heidän maailmanlaajuisen Suunnitelmansa, täydessä sopusoinnussa heidän vuoden 1952 maailmankartan kanssa. Entinen ulkoministeri Henry Kissinger – yksi korkea-arvoisimmista illuminaateista tänäpäivänä – päästi kissan ulos laatikosta kaikkia niitä varten, jotka tunsivat Suunnitelman. Rodney King -mellakoinnin aikana Los Angelesissa, Kissinger antoi seuraavan lausunnon:

Tänään, amerikkalaiset olisivat tyrmistyneitä, jos YK:n joukot tulisivat Los Angelesiin palauttamaan järjestyksen. Huomenna, heitä tervehdittäisiin.”

Ytimekkäämpi selvitys Uuden maailmanjärjestyksen Suunnitelman tästä osasta ei ole mahdollista! Henry Kissinger on juuri lausunut täysimääräisen Suunnitelman kuuntelijoilleen, mutta koska useimmat amerikkalaiset eivät tiedä Suunnitelman tästä osasta, Kissinger'in huomautukset lensivät suurimmaksi osaksi ihmisten päitten ylitse. Älä eksy: Yhdysvallat ei pelkästään aio vapaaehtoisesti luopua suvereniteetistään, vaan sen johto aikoo vapaaehtoisesti sallia ulkomaisten joukkojen tulla maan sisälle määrätäkseen sotilasvallan! Joka kerta kun näet YK:n sotilaallista väliintuloa jossain muualla maailmassa, voit tietää lisääntyvällä varmuudella että Amerikan aika tällaiselle väliintulolle on yhä lähempänä.

Visioimme tämän väliintulon tulevan aikana jolloin Amerikka, ja maailma, ovat monien suunniteltujen samanaikaisten kriisien kourissa, jotka on suunniteltu tuomaan Antikristus. Nämä ovat näitä kriisejä:

1. Kolmas maailmansota Israelin ja sen välittömien arabinaapureitten välillä [Prosessi alkoi jo vuoden 1967 ns. kuuden päivän sodan myötä ja odottaa loppuhuipennustaan kun Damaskos tuhoutuu, Jes. 17:1. Lue http://nokialainen.blogspot.fi/2015/06/psalmi-83-toteutui-kuuden-paivan.html. Suom. huom.]. Tämä suunniteltu sota ei ainoastaan toteuta Albert Pike'n demonista näkyä vuodelta 1870 [NEWS1015, suomennettu], vaan se toteuttaa Jumalan profetian Obadjan kirjan jakeissa 15-18.

2. Pohjois-Korea hyökkää Etelä-Koreaan, hyödyntäen epätavanomaisia aseita. Kiinan on luultavasti tarkoitus sekaantua konfliktiin Pohjois-Korean hyväksi, asettaen siten pystyyn skenaarion, jonka New World Order -kirjailija Peter Lemesurier visioi, kirjoittaessaan kirjaansa, The Armageddon Script, seuraavaa:

Tulee olemaan lukuisia paikallisia konflikteja Kauko-idässä, Lähi-idässä ja Afrikassa. Hiuksia nostattava ydinase-yhteenotto Koreassa saattaa, mentäessä kohti aikakauden loppua, uhata koko ihmiskunnan olemassaoloa. Ja ennen kaikkea, tulee olemaan suuri kiinalainen sota.” [s. 223]

Huomaa, että kun nämä kaksi sotaa puhkeavat, amerikkalaiset joukot on tarkoituksella tyhjennetty tästä maasta lähetettäviksi yhdelle näistä kahdesta alueesta. Amerikka tulee reagoimaan massiiviseen sotaan Lähi-idässä suojellakseen meidän öljyputkia alueella. Koska me olemme jo sitoutuneet puolustamaan Etelä-Koreaa, ja meillä on jo amerikkalaisia maajoukkoja siellä, me heitämme hyvin suuret vahvistusjoukot rähinään. Amerikkalaiset joukot on tarkoituksella tyhjennetty maaperältämme.

3. Kiina liikkuu sotilaallisesti Taiwania vastaan vallatakseen takaisin saaren. Seminaarin aikana Merisotakoulussa, kysyin nimenomaisesti Tri. Kurth'ilta, että suojelisiko meidän laivastomme Taiwania, jos se oli jo sidottu Lähi-itään ja Koreaan. Hän vastasi että, johtuen joukkojen tasosta tänäpäivänä, merivoimat ei pystyisi suojelemaan Taiwania tässä skenaariossa. Meillä on myös hyvin vähän kriittisen tärkeitä alukselta-alukselle täsmäammuksia joita tarvitaan meritaistelussa, koska me ammuimme niin paljon niitä viimeisen 6 vuoden aikana. Kiina tulee ottamaan Taiwanin takaisin, aivan kuten Illuminatin vuoden 1952 Suunnitelma visioi.

4. Talousromahdus tapahtuu samanaikaisten sodanpuhkeamisten Lähi-idässä nojalla häiriten öljynkuljetuksia, sotien nojalla Koreassa, ja globaalin talousjättiläisen, Taiwanin, menetyksen myötä. Uutisessa NEWS1187, me huomautimme, että Yhdysvaltain armeija on jo laatinut suunnitelman – yhdessä Wall Street'in kanssa – reagoidakseen mellakkaan joka esiintyy taloudellisen romahduksen aikana.

5. Luonnonkatastrofeja tapahtuu lisätäkseen edelleen paniikkia. Me olemme huomauttaneet useissa viime artikkeleissa että Yhdysvaltain ja Venäjän armeijat voivat kontrolloida säätä, mukaan lukien myrskyjä. Me emme ainoastaan pysty luomaan valtavia myrskyjä ja maanjäristyksiä, vaan voimme hallita myrskyjen ja tornadojen reittejä [Katso artikkelit linkistä Weather Control kotisivuillamme]. Tänä aikana, amerikkalaiset olisivat paljon enemmän paniikissa saadessaan tietää 200 mailia/tunti kulkevasta hurrikaanista joka pyyhkäistään ylös pitkin itärannikkoa. Voisimme jopa nähdä maanjäristyksen Los Angelesissa.

Koko tämän uskomattoman ajan sisältäen useita kriisejä, suunniteltuja mellakoita voisi helposti puhjeta amerikkalaisissa kaupungeissa. Jos Los Angelesiin isketään maanjäristyksellä, laajamittaisesta ryöstelystä voisi helposti tulla skenaario jonka avulla “piiritetty” USA:n presidentti pyytää YK:lta aseistettuja joukkoja avustamaan järjestyksen palauttamisessa. Koska Kiinan joukoille annetaan vastuu alueelle Panaman kanavasta Los Angelesiin saakka, heitä saattaa virrata yli rajan. Irlantilaisten joukkojen on määrä valvoa aluetta Los Angelesista Kanadan rajalle, joten he saattaisivat tulla sisään “auttamaan” Los Angelesia yhtälailla.

Tämä skenaario täyttää Kissingerin lausunnon, ja vuoden 1952 Illuminatin Suunnitelman.

Sen vuoksi sinulla on täysi oikeus olla huolestunut, kun YK puuttuu asioihin jossain päin maailmaa, vaikka interventio on maassa josta et ole koskaan aiemmin kuullut. Muista, tänään Itä-Timor, huomenna Los Angeles.

Tutkimalla tätä sotilaallisten valvonta-alueiden karttaa, me voimme nähdä monenlaisia ulkomaisia joukkoja, joiden tehtäväksi on annettu Amerikan Yhdysvaltojen valvominen:

1) Koillisosaa tulee partioimaan Kolumbian ja Venezuelan joukot.

2) Washington D.C:stä etelään päin Floridaan ja länteen läpi Teksasin, venäläisille joukoille on annettu valvontatehtävä.

Hyvin uskollinen ja pitkäaikainen Cutting Edgen tukija kehotti minua raportoimaan, että hänen ystävänsä näki valtavan määrän Venäjän armeijan panssariajoneuvoja ja univormuissa olevia venäläisiä upseereja rekkapysäkillä Pohjois-Teksasissa. Venäläisten joukkojen näkeminen juuri sillä alueella jossa heidän on eräänä päivänä tarkoitus partioida on hyvin merkittävää, eikö sinustakin?

3) Amerikan keskiosaa – Chicagosta kohti maan luoteisosaa – tullaan partioimaan belgialaisten joukkojen toimesta.

4) Amerikan luoteisosaa partioivat irlantilaiset joukot.

5) Aluetta Etelä-Kaliforniasta aina Panaman kanavaan saakka partioivat kiinalaiset joukot.

Ainoa syy 'Jade Helm 15' -harjoitukselle on kouluttaa meidän sotilaita kukistamaan demokraattisesti valittu hallitus ja käsittelemään kovalla kädellä erittäin suurta määrää vankeja. Ainoa kysymys on, harjoittelevatko he amerikkalaisten sotilaiden merentakaista sijoitusta varten? Mille alueelle amerikkalaiset osoitetaan tämän sotilaallisten valvonta-alueiden kartan mukaan?

Amerikkalaiset joukot tulevat partioimaan “Balkanilla, Jugoslaviassa, Romaniassa, Bulgariassa, ja Kreikassa”!

Siihen aikaan mennessä jolloin tämä kartta toteutetaan, Kolmas maailmansota on synnyttänyt Antikristuksen globaalille näyttämölle “maailman diktaattoriksi” ja seurakunta on temmattu tuuliin ja pilviin. Antikristus on käynyt läpi hänen ensimmäiset seitsemän vuotta Jerusalemin päämajassa, “selvittämässä juutalaisongelmaa”. Nyt hän valmistautuu hallitsemaan koko maailmaa tuhannen vuoden ajaksi.

Merkittävä osa tätä maailmanlaajuista suunnitelmaa on lopettaa kymmenen supervaltion itsemääräämisoikeus ja pakottaa koko maailma sotilaallisiin valvontavyöhykkeisiin. Tähän aikaan mennessä, 66% maailman väestöstä on murhattu ja Antikristus on ainoa hallitsija seuraavalle tuhannelle vuodelle.

Ainakin se on Illuminatin Suunnitelma.

Mutta, me kristityt tiedämme, että, aivan kuten Jumala katkaisi Hitlerin suunnitelmat hallita 1000 vuotta, niin Hän tulee panemaan Antikristuksen pois viralta seitsemän vuoden hallintajakson jälkeen Jerusalemissa. Tosiasia on, että meidän amerikkalaiset sotilaamme aikovat brutaalisti iskeä kansalaisiin “Balkanilla, Jugoslaviassa, Romaniassa, Bulgariassa, ja Kreikassa”. Sotilaitamme, jotka harjoittelevat 'Jade Helm 15' -operaatiossa, tullaan kouluttamaan tehtäviin Euroopassa.

Mutta, nämä venäläiset, jotka on paikannettu Teksasissa, ovat jonkinlainen syy huoleen – ei nyt, mutta myöhemmin, sen jälkeen kun Antikristus nousee.

Maailma on niin lähellä aikakauden loppua, että amerikkalaisia sotilaita koulutetaan tehtäviin Euroopassa, kun taas venäläiset, joille on annettu tehtäväksi sortaa raa'asti amerikkalaisia, harjoittelevat täällä. Totisesti, loppu ei ole koskaan näyttäytynyt lähempänä!

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt.

Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voit lähettää meille postia joko
etana tai sähköposti.

Jumala siunatkoon sinua!

Become a Headline News subscriber HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2546.

Kääntäjä: Olli R. – ”nokialainen”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com