Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kolmas maailmansota lähellä uutisjuttujen perusteella – Amerikka haluaa luoda vihollisia itselleen – Jemeniin yritetään rauhaa Geneven neuvotteluissa

Tässä tuore loppuviikon Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), jonka suomensin kokonaan kera DVD-esittelyn. Uutiskirjeen ensimmäisessä osiossa David Bay puhuu Kolmannen maailmansodan tulosta ilmeisesti piakkoin, koska uutisjuttujen otsikot pursuavat nykyisten maailman tapahtumien perusteella uhkailua 3. maailmansodan alkamisesta lähitulevaisuudessa. Cutting Edge on tehnyt uuden DVD'n tästä Kolmannen maailmansodan merkityksestä lopunajan tapahtumille, jotka käsittävät esim. Raamatun Antikristuksen nousun. Kannattaa katsoa traileri kun David Bay puhuu (suomensin esittelyn). Uutiskirjeen toisessa osiossa pohdiskellaan Yhdysvaltojen jatkuvaa propagandakampanjaa valtamediassa, joka luo viholliskuvia Amerikan ympärille jatkuvasti. Tässä lienee takana Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) agenda, jolla aivopestään ihmisiä luopumaan perusoikeuksistaan 'rauhan ja turvallisuuden' nimessä, kun terrorilla ja viholliskuvilla pelotellaan. Lopuksi kolmannessa osiossa kerrotaan tämän viikon sunnuntaina alkavista Jemenin taistelevien osapuolien tulitaukoneuvotteluista Sveitsin Genevessä, jotka saattavat olla vain Eliitin harhautusta. Mitään pysyvää rauhaa ei ole tarkoituskaan saada, vaan Eliitti haluaa toteuttaa vuoden 2007 Pentagonin uuden Lähi-idän kartan.

----------------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, June 12, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2697
I. ”Kolmannen maailmansodan” pelko leimaa jokaisen mieltä.

”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.” (Luuk. 21:26) on täällä. Mitä meidän pitäisi tehdä asialle?

Salli meidän nopeasti tarkastaa joitakin nykyisistä uutisista, jotka ennakoivat pelätyn Kolmannen maailmansodan alkua.


”Yhdysvaltojen harkitessa alusten sijoittamista Etelä-Kiinan merelle, TruNews'in Rick Wiles näkee jotain paljon vaarallisempaa meidän tulevaisuudessa yli Kiinan tiedustelun: Kolmas maailmansota … Onko tällainen siirto nykyajan vastine Franz Ferdinand'in salamurhalle?”


”Washingtonin sotaisa politiikka sellaisia maita vastaan kuin Venäjä ja Kiina tulee lopulta käynnistämään Kolmannen maailmansodan, sanoo amerikkalainen tutkiva journalisti Wayne Madsen.”


”Jättimäisen sienipilven ilmestyminen venäläisen kaupungin ylle on kipinöinyt paniikkia – sosiaalisen median hullunmyllyn myötä koskien sitä onko WWIII alkamassa.”


”Jos Länsi epäonnistuu pitämään puoliaan Vladimir Putinia ja Moskovaa vastaan, niin se voisi käynnistää tapahtumaketjun joka johtaisi Kolmanteen maailmansotaan, Britannian tiedustelupalvelun asiantuntijat ovat varoittaneet.”

UUTISKATSAUS: ”Kiina valmistautuu 3. maailmansotaan”, Inquisitor, 21. toukokuuta 2015

”Ydinohjukset useine taistelukärkineen, merialuksia vastaan suunnatut ohjukset, ja tekosaaret, ovat kaikki todistusaineistoa siitä, että Kiina on lisäämässä sotilaallisia ambitioitaan, ja Yhdysvallat ei ole hyvillään siitä.”

UUTISKATSAUS: ”Kusturica: Miten 3. maailmansota tulee alkamaan?”, InSerbia News, 15. toukokuuta 2015

”Tuleeko Kolmas maailmansota? Ei ole ihmistä jota ei vaivaisi tuo kysymys! Ei vain siksi, että sota panisi lopun kulttuurille ja sivistykselle.”

Kun kirjoitin sanat ”World War III” Googleen, sain 1,340,000 osumaa, sadoille sivuille. Pointtini on, että ”Kolmas maailmansota” on aihe lähes kaikkien mielessä, olitpa sinä uudestisyntynyt kristitty tai sekulaari humanisti tai ateisti. Lähes jokainen on hirvittävän peloissaan Kolmannesta maailmansodasta.

Tässä uudessa videossa, esitämme hybridi-näkökulman jonka vilpittömästi uskomme olevan tapa, jossa huipputapahtumat tulevat kehittymään. Me yhdistelemme tuntemusta Raamatun profetiasta ja opista YNNÄ läheistä tietämystä Globaalin Eliitin Suunnitelmasta. Tulos on aivan mahtava!

Tämä DVD voi olla tärkein, jonka tulet koskaan näkemään Lopunaikojen tapahtumista (esittely alla)
 

Katso kun David Bay puhuu uudella DVD'llä
Profeetallisesti ymmärtämässä Kolmatta maailmansotaa

World War III: History's Greatest Lynchpin Event (WWIII: Historian suurin Alfa & Omega -tapahtuma)

New DVD by David Bay

Useimpien ihmisten mielissä, kaksi ilmausta kantavat niin paljon emotionaalista matkatavaraa, että ihmiset punastuvat aina kun he kuulevat nämä apokalyptiset ilmaukset: 1) Harmagedon 2) Kolmas maailmansota

Viimeisenä 20 vuotena, aina kun taistelu alkaa Lähi-idässä tai aina kun sanallinen vastakkainasettelu puhkeaa suurvaltojen välillä, niin 'synkyyden ja tuomion' pelonlietsojat alkavat välittömästi huutaa 'World War III', aivan kuten joku henkilö huutaa 'TULIPALO' täpötäydessä teatterisalissa.

Raamatun profetia paljastaa, että Antikristus tuodaan maailman näyttämölle useiden merkkien kautta, kuten 'sotien melskeen ja sanomien sodista' avulla. Demoniset tietäjähenget kertoivat Eliitille vuonna 1870, että kolme maailmansotaa tarvitaan Antikristuksen synnyttämiseksi. Älä erehdy tässä: Antikristus tuotetaan Kolmannen maailmansodan kautta.

Siksi ajankohtainen kysymys on, 'milloin tämä globaali sota alkaa' ja 'mitkä ovat merkkejä siitä, että se on alkamassa'? Monet suuret tapahtumat suunnitellaan tapahtuviksi juuri kun Kolmas maailmansota alkaa. Ihmiskuntaa isketään systemaattisesti kaikenlaisilla ennennäkemättömillä katastrofeilla kun tämä suunniteltu globaali sota kehittyy. Mutta yksikään näistä tapahtumista ei toteudu ennenkuin käsikranaatin sokka (lynchpin), jota kutsutaan WWIII:ksi, vedetään irti.

Kun Globaali Eliitti vetää esille tämän Alfa & Omega -tapahtuman, jota kutsutaan Kolmanneksi maailmansodaksi, tapahtumat tullaan päästämään valloilleen sellaisessa ankaruudessa ja niin suurissa maailman ihmismäärissä, jotka eivät kestä järkytystä, että he panikoituvat ja juoksevat pakoon kukkuloille. Jeesus sanoi, että 'ihmisten sydämet pettävät heidät pelosta', ja Eliitti on luomassa juuri sellaisia huipputapahtumia, jotka eivät tapahdu ennenkuin käsikranaatin sokka, joka tunnetaan 'WWIII:na', vedetään irti.

Näytämme sinulle 12 suurkatastrofia, jotka Eliitti on luonut, ja odottaa ainoastaan Kolmannen maailmansodan alkua päästääkseen ne kaikki valloilleen, lähes kerralla. Kenenkään ei tarvitse pelätä, että jokin näistä katastrofeista hyppää yli lähtöviivan etuajassa, sillä jokainen tapahtuma odottaa 'sokan irtivetämistä', Kolmatta maailmansotaa.

Katso traileri tunnin pituisesta videosta: https://www.facebook.com/cuttingedgeministry/videos/990763217614135/
 

II. Amerikkalainen propaganda: Miksi Yhdysvallat aina kuvaa viholliset valtamediassa vahvempina kuin ne todellisuudessa ovat?

Miksi meidän johtajamme jatkuvasti rakentavat vihollisen joka on kaikkiseltaan irti todellisuudesta?


”Jos olet kuunnellut joitakin poliitikkoja Yhdysvalloissa, voisit luulla että maa on vihollisten ympäröimä. Vakavia uhkia nousee esiin säännöllisesti, aiheuttaen vaaran kaikelle jonka puolesta Yhdysvallat on aina seissyt. Islamilainen Valtio kuvataan välittömänä vaarana Washingtonille – ja kuitenkin, ennen sitä, Al-Qaida maalattiin samalla tavalla. Joka tapauksessa Yhdysvallat pysyy turvallisimpana maana maailmassa – ja silti, se ei ole liian innokas leikkaamaan sen jättimäistä puolustusbudjettia. Ovatko vaarat, joita Washington näkee, edes todellisia, vai onko uhka peräisin Valkoisen Talon kabineteista?”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2685
DVD

”Me yliarvioimme törkeästi terrorismin uhan, mutta toisaalta olen sitä mieltä, että me myöskin yliarvioimme uhan vapauksillemme jonka terrorismin vastaiset proseduurit, joita laitamme paikoilleen, aiheuttavat.”

Yhdymme tähän. Kriisiaikoina, poliitikot molemmin puolin keinotekoisesti liioittelevat eri vihollisten aiheuttamaa uhkaa. Ulkomaisista vihollisista taloudellisen romahduksen uhkaan sekä terrorismin päivittäisannoksen uhkaan, poliitikkomme kertovat jatkuvasti Adolf Hitlerin ”suurta valhetta” ja sitten he jatkavat ”sen toistamista tiheään” niin että ihmiset alkavat uskoa siihen.

Miljoonia ihmisiä on saanut surmansa johtuen tästä taktiikasta, 1. maailmansodasta aina George Bushin Irakin invaasioon saakka.

Tervetuloa Uuden maailmanjärjestyksen propagandamaailmaan: ”Näkymätöntä, Näkymätöntä, Mielenhallintaa”.

Ja se toimii niin vaivihkaa, ettet koskaan tajua, että olet ollut tämän juonen uhri!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2682
III. Tulitaukoneuvottelut alkavat Jemenissä tänä sunnuntaina.

Molemmat osapuolet valmistautuvat sotaan.

UUTISKATSAUS: ”Geneven rauhanneuvottelut näyttävät rikkovan Jemenin pattitilanteen”, The Daily Star News, 12. kesäkuuta 2015

”Jemenin sotivat osapuolet tapaavat YK:n tukemissa neuvotteluissa Genevessä sunnuntaina heidän ensimmäisessä yrityksessään rikkoa pattitilanne yli kaksi kuukautta kestäneiden saudien johtamien ilmaiskujen jälkeen. Neljätoista jemeniläistä edustajaa – seitsemän konfliktin kummaltakin puolelta jossa ovat vastakkain Iranin tukemat kapinalliset ja kansainvälisesti tunnustetun presidentti Abed Rabbou Mansour Hadi'n hallitus ja sen liittolaiset – osallistuvat neuvotteluihin sveitsiläisessä kaupungissa joiden odotetaan kestävän kaksi tai kolme päivää.”

Viimeisten sadan vuoden aikana, kymmeniä ”rauhankonferensseja” on pidetty, turhaan. Miksi Eliitti jatkaa tätä farssia? He järjestävät tällaisia konferensseja vakuuttaakseen ihmisjoukot siitä, että he tekivät kaiken voitavansa estääkseen sodan. Siksi, kun sota, joka oli ennalta suunniteltu, puhkeaa täydellä voimalla ”rauhankonferenssin” jälkeen, maailman kansalaiset eivät syytä Globaalia Eliittiä. He ovat silloin vapaita toteuttamaan täydellisen, säälimättömän sodan, jota he olivat suunnitelleet koko ajan.

”Huolimatta raivokkaasta ilmaiskujen kampanjasta, joka on aiheuttanut raskaita tappioita kapinallisille, saudien johtama liittouma, koostuen pääosin arabimaista, on epäonnistunut muuttamaan voimatasapainoa Jemenissä tai saavuttamaan tavoitettaan palauttaa valta maanpaossa olevalle Hadi'lle. Ja samalla kun shiia-huthit ovat onnistuneet pitämään kiinni alueesta, jonka he ovat vallanneet, mukaan lukien pääkaupunki Sanaa, he ovat epäonnistuneet laajentamaan heidän valvontaansa poikki koko maan. Analyytikot sanovat, että suostumalla neuvotteluihin, molemmat osapuolet ovat osoittaneet, että he etsivät nyt ulospääsyä.”

Epäilemme sitä, että rauhansopimus olisi tulossa näistä neuvotteluista. Jos jonkinlaisesta rauhasta ilmoitetaan, on enemmän kuin todennäköistä että se sulaa melko nopeasti suursodaksi.

Se mitä on tapahtumassa, on, että Saudi-Arabia yrittää estää jollakin lailla pakotetun Lähi-idän uudelleenryhmittymisen, jonka tämä vuoden 2007 Pentagonin kartta paljastaa. Tämä kartta näyttää, että Saudi-Arabia menettää:

1) Hallinnan Islamin ”pyhistä paikoista” – Mekan ja Medinan

2) Hallinnan useista öljynkäsittelylaitoksista, porauspaikoista jalostamoihin ja edelleen kuljetussatamiin

3) Pääsyn sekä Persianlahdelle että Punaisellemerelle

4) Saudien huone haluaa myöskin pitää maansa nimenä ”Saudi-Arabia”, eikä ”Saudien kotimaan itsenäiset alueet (Saudi Homelands Independent Territories)”.

Saudi-Arabia tietää, että Iran tukee täysin shiialaisia Jemenin huthi-kapinallisia, joten tämä sota tulee jatkumaan ”rauhanneuvotteluiden” jälkeen, vaikka väliaikaisesta ”rauhasta” ilmoitettaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com