Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Obama ajaa Iranin ja palestiinalaisten asiaa kun samalla moittii Netanyahua

Tässä pastori J. D. Farag’in profetiapäivitys kesäkuun alkupäiviltä 2015, joka keskittyy tällä kertaa presidentti Obaman sanomisiin israelilaisella TV-asemalla hiljattain sekä Iranin aiheuttamaan uhkaan Lähi-idässä, mikä yhdistää Saudi-Arabiaa ja Israelia. Pääministeri Netanyahun mielestä USA:n ajama ydinsopimus Teheranin kanssa kesäkuun loppuun mennessä 2015 lisää Israeliin kohdistuvaa uhkaa ja mielenkiintoista onkin nähdä onko tämä mahdollinen Iran-sopu se Raamatun ennustama valerauha ennen tempausta ja apokalypsia (1 Tess. 5:1-3). Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

------------------------

Mid-East Prophecy Update – June 7th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 7.6.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-06-07.pdf

Pastori J.D. puhuu presidentti Obaman haastattelun israelilaisella TV-asemalla profeetallisesta merkityksestä ja israelilaisten ja saudien operaation paljastumisesta, jotka molemmat osoittavat profetiaan Hesekiel 38-39.


- Tämänkertaisessa päivityksessä puhun kahdesta uutisesta viime viikolta, joiden uskon olevan profeetallisesti hyvin merkittäviä.
- Se, mistä puhun, on presidentin haastattelu israelilaisella TV-asemalla ja israelilaisten ja saudien operaation paljastuminen.
- Yhteinen nimittäjä näillä kahdella, kuten myös monilla muilla, joita aika ei anna myöten käsitellä, on Hesekiel 38 ja 39. 
Aloitan tuoreella uutisella torstailta, jonka Yahoo raportoi seuraavana päivänä viime perjantaina 5.6.2015. Otsikko oli: Israelis and Saudis Reveal Secret Talks to Thwart Iran (Israelilaiset ja saudit paljastavat salaiset keskustelut Iranin torjumiseksi).” Tässä jotakin, mitä siinä sanottiin: ”Alkuvuodesta 2014 Israelin ja Saudi-Arabian edustajilla on ollut viisi salaista tapaamista, joissa on puhuttu yhteisestä vihollisesta, Iranista. Torstaina maat tulivat ulos kaapista paljastamalla tämän salaisen diplomatian ulkomaansuhteiden neuvostossa (CFR) Washington'issa. Niiden kesken, jotka seuraavat Lähi-itää tarkasti, on ollut julkinen salaisuus, että Israelilla ja Saudi-Arabialla on yhteinen etu Iranin torjunnassa. Kuitenkin ennen torstaita näiden kahden välistä todellista diplomatiaa ei ollut koskaan virallisesti tunnustettu. Saudi-Arabia ei edelleenkään tunnusta Israelin oikeutta olla olemassa. Israel ei ole vielä hyväksynyt saudien rauhan aloitetta Palestiinan valtion luomiseksi.”
On tuskin yllätys, että samana päivänä perjantaina 5.6.2015 Arutz Sheva julkaisi raportin otsikolla
Poll: Most Saudis Believe Iran a Greater Threat than Israel (Kysely: Useimmat saudit uskovat Iranin olevan Israelia suurempi uhka).” Tässä pari lainausta: ”Useimmat saudiarabialaisen yleisön jäsenet uskovat, että Iran – ei Israel – on heidän todellinen vihollisensa, raportoi The Associated Press (AP) torstaina. ...Iran puolestaan on jatkuvasti syyttänyt Saudi-Arabiaa toimimisesta Israelin kanssa sen ydinohjelman sabotoimiseksi.”
Hes. 38:13  Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'
Kääntäkäämme huomiomme presidentin haastatteluun Israelilaisessa TV:ssä The Los Angeles Time'n avulla 2.6.2015. Artikkeli oli otsikoitu: “Obama raises possibility of allowing U.N. vote on Palestinian statehood (Obama esittää mahdollisuuden sallia YK:n äänestää Palestiinan valtiosta).” Antanet minulle anteeksi, jos otsikoin sen uudelleen näin: ”Obama esittää uhkan sallia YK:n äänestää Palestiinan valtiosta.” Tässä pari katkelmaa tästä mitä paljastavimmasta artikkelista: ”Israelilaisen TV:n haastattelussa Obama ...sanoi, että on haaste USA:lle jatkuvasti vaatia, että palestiinalaiset neuvottelevat hyvässä uskossa, ellei kukaan usko israelilaisten tekevän samoin. ...Obama'n kriittinen sävy Netanyahu'a kohtaan kuvaillessaan tätä sellaisena, joka on ”asennoitunut ajattelemaan, että rauha on kenties naiivi asia”, näytti palaavan siihen kovaan kieleen, joka oli ominaista hallinnon lausunnoille aiemmin tänä keväänä Israelin vaalien aikoihin. ...Obama'n verhottu uhka koskien Palestiinan valtiota on rankka aikana, jolloin USA ja muut maailmanvallat käyvät korkeapanoksisia neuvotteluja Iranin virkamiesten kanssa rajoittaakseen heidän maansa ydinohjelmaa.”
Ellei tämä ole tarpeeksi paha, niin The Washington Times samana päivänä tiistaina 2.6.2015 kertoi Obama'n sanoneen samassa haastattelussa, “Netanyahu driven by fear (Netanyahu pelon ajamana).” Tässä jotakin tuosta raportista: ”Presidentti Obama ja Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu tehostivat sanasotaansa tiistaina Israelin johtajan sanoessa, että USA:n välittämä ydinsopimus Teheranin kanssa ”valmistaisi tien Iranille atomipommeihin”, samalla kun herra Obama kertoi israelilaisille, että heidän hallituksensa on pelon ajama ja menettämässä uskottavuutensa. ...Presidentti sanoi, ettei hän usko, että runkosopimus kahden valtion ratkaisusta palestiinalaisten ja israelilaisten välillä on todennäköinen ennenkuin Netanyahu jättää viran.
Tuo viimeinen lausunto ehkä selittää tämän Jerusalem Post'in artikkelin, joka yleensä jäi huomaamatta. Kuitenkin, koska ajoimme tulevan USA:n suurlähetystön tontin ohi Jerusalemissa, se vangitsi huomioni. Tässä syy: Viime keskiviikkona 3.6.2015 Obama antoi ilmoituksen USA:n suurlähetystön Jerusalemiin siirtämisen lykkäämisestä. Lainaus Jerusalem Post'ista: ”USA:n presidentti Barack Obama antoi ilmoituksen keskiviikkona Amerikan suurlähetystön Jerusalemiin siirtämisen lykkäämisestä vielä ainakin kuusi kuukautta. Huolimatta kongressin säätämästä laista, joka velvoittaa, että USA:n siirtää lähetystönsä Israelin pääkaupunkiin, hallitus toisensa jälkeen Clinton'in hallituksesta lähtien, on käyttänyt presidentin valtaoikeutta lykätä lain toimeenpanoa vetoamalla ”kansallisiin turvallisuusetuihin”. Jerusalemia ei tunnusteta Israelin pääkaupungiksi ja kansainvälisen yhteisön kanta on, että sen asemasta tulee neuvotella Israelin ja palestiinalaisten kesken. Pääkaupungin itäisen osan liittämistä Israeliin ei myöskään tunnusteta kansainvälisesti. Palestiinalaiset tavoittelevat valtiota Itä-Jerusalem pääkaupunkinaan, kun taas Israelin virallinen kanta on säilyttää kaupunki yhtenäisenä omassa hallinnassaan.”
- Tämä panee kysymään, miksi lykätä sitä vielä nimenomaan kuusi kuukautta? Ehdottaisin, että se siirtää sen ensi syyskuun ohi. 
- Itseasiassa olen tehnyt vähän tutkimusta kaikista ensi syyskuun tapahtumista ja täytyy sanoa, että se on vähintäänkin kiehtovaa.
- Kuitenkin, koska haluan omistaa loppuaikamme ehtoolliseen osallistumiselle, ensi syyskuu saa jäädä ensi viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com