Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 27. syyskuuta 2016

Baalin Temppeliin kytköksissä oleva Riemukaari esillä New Yorkin Manhattanilla tänä syksynä 2016 – onko Amerikan taru pian lopussa?

Tässä profetiatutkija Michael Snyder'ilta ajankohtainen Watchman on the Wall -artikkeli syyskuun 1. päivältä, jossa hän kertoo historiallisia faktoja liittyen muinaisen roomalaisen Riemukaaren pystyttämiseen New York Cityn ytimeen 19. syyskuuta 2016. Tämä tulee olemaan Jumalaa uhmaava teko, koska Riemukaari on kytköksissä pakanalliseen Baalin Temppeliin, jonka uhrimenot ja rituaalit olivat saatanallisia. Raamatussa mainitaan Baalin palvontamenoista, joihin muinainen Israelkin syyllistyi ja sen seurauksen koki jumalallisen tuomion. Michael arvelee, että nykyajan Amerikka on samalla tavalla syntien turmelema (saastunut) kun kunnioittaa näitä muinaisen pakanamaailman arvottomia symboleita. TheMostImportantNews -sivustolla olevan artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------

Vahvistettu: Riemukaari aiotaan pystyttää New York Cityyn syyskuun 19. päivänä
Confirmed: The Arch Of Triumph Is Going Up In New York City On September 19th

BY MICHAEL ON SEPTEMBER 1, 2016 • ( 13 COMMENTS )
Muistatko kaiken hälinän Baalin Temppelin holvikaaresta, joka piti pystyttää New Yorkin Times Square'lle viime huhtikuussa? No, tuo hanke lopulta peruttiin, mutta nyt se on ylösnoussut uudessa muodossa. Huhtikuussa jäljennös toisenlaisesta holvikaaresta, Riemukaaresta, pystytettiin Lontoon Trafalgar Square'lle, ja nyt uusi jäljennös tuosta kuuluisasta holvikaaresta tullaan pystyttämään New York Cityyn syyskuun 19. päivänä. Tämä nimenomainen holvikaari ei ole sama, joka kerran seisoi suoraan Baalin Temppelin edessä Syyriassa. Sensijaan Riemukaari rakennettiin myöhemmin roomalaisten toimesta, ja se toimi pylväikön pääkadun ja Temppelin yhdistäjänä. Joten on ehdottomasti yhä olemassa yhteys Baalin Temppeliin, mutta se ei ole niin suora kuin alunperin visioitiin.

Järjestö tämän hankkeen takana on Institute for Digital Archaeology. He ovat äärimmäisen innostuneita tuomaan tämän hankkeen New Yorkiin tässä kuussa, kuten voit nähdä tästä otteesta joka on heidän viralliselta webbisivustolta...

On olemassa vain muutamia kaupunkeja maailmassa, jotka määritellään niinkin paljon niiden arkkitehtuurin perusteella, kuin New York. Empire State Buildning, Vapaudenpatsas, Brooklyn Bridge – kaikki pelottomuuden, voiman, teknisen kyvykkyyden, monimuotoisuuden ja optimismin symboleita, minkä perusteella Ezra Pound kutsui New Yorkia ”kauneimmaksi kaupungiksi maailmassa”. Se on myös kaupunki, joka on tunnettu kauheasta menetyksestä – ensisijaisesti ihmishenkien menetyksestä, mutta myös tuttujen maamerkkien menetyksestä, jotka auttoivat muodostamaan kaupungin identiteetin. Riemukaari, symboli sinnikkyydestä menetyksen edessä, on sopiva kunnianosoitus Amerikan suurelle metropolille. Holvikaari tulee seisomaan Manhattanilla, jota ympäröi rakennukset, jotka on koristeltu klassisin ominaisuuksin viitaten Idän ja Lännen yhteisiin kulttuurisiin juuriin. Me toivomme, että vierailet luonamme tänä syksynä pohtiaksesi ihmisten ja paikkojen, joissa he elävät, suhdetta.

Heidän verkkosivuillaan on myös julkinen kirje heidän toiminnanjohtajaltaan, joka vahvistaa, että 19. syyskuuta on päivämäärä, jolloin holvikaari nousee ylös. Sinä voit lukea julkisen kirjeen itseäsi varten täältä...

Joten meillä on se suoraan alkuperäislähteestä, että 19. syyskuuta 2016 on virallinen päivämäärä, jolloin holvikaari tullaan paljastamaan.

Minusta on hyvin mielenkiintoista, että yksi syy, miksi New York valittiin, oli muistuttaa kävijöitä ”ihmisen lannistumattomasta kyvystä jälleenrakentaa se mikä on menetetty”. Tietysti tämä on viittaus 9/11-iskuihin, ja kirjassaan The Harbinger, Jonathan Cahn on huomauttanut kaikista yhteneväisyyksistä Amerikan rohkeiden julistusten rakentaa uudelleen 9/11-iskujen jälkimainingeissa ja Israelin uhmakkaiden lausuntojen välillä, jotka on kirjattu Jesajan lukuun 9:10...

"Tiilikivet sortuivat maahan, mutta me rakennamme hakatuista kivistä;
metsäviikunapuut lyötiin poikki, mutta me panemme setripuita sijaan".

Kun kopio Riemukaaresta pystytettiin Trafalgar Square'lle viime huhtikuussa, sitä myöskin kuvailtiin ”uhmakkaana tekona” suuren brittiläisen uutismedian toimesta...

Monumentaalinen luomus tuhotusta Palmyran Riemukaaresta Syyriassa on paljastettu Lontoon Trafalgar Square'lla.

1800-vuotias holvikaari tuhottiin Islamilaisen Valtion militanttien toimesta viime lokakuussa ja 6 metriä (20 jalkaa) korkea malli, valmistettu Italiassa egyptiläisestä marmorista, on tarkoitettu uhmakkaaksi teoksi: osoittamaan, että muinaisen paikan palauttaminen on mahdollista jos vain tahtoa löytyy.

Monet ihmiset eivät ole koskaan kuulleet Riemukaaresta, mutta se on itseasiassa UNESCO'n maailmanperintökohde. Seuraavassa joitakin perustietoja siitä Wikipediasta otettuna...

Monumentaalinen holvikaari, jota myös kutsutaan Riemukaareksi (Arabiaksi: قوس النصر‎‎) tai Septimius Severuksen holvikaareksi, oli roomalainen koristeellinen holvikäytävä Syyrian Palmyrassa. Se rakennettiin 3. vuosisadalla keisari Septimius Severuksen hallintakaudella. Sen raunioista tuli myöhemmin yksi Palmyran päänähtävyyksistä kunnes se tuhoutui ISILin (Islamic State of Iraq and the Levant) toimesta lokakuussa 2015. Suurin osa sen kivirakenteista on yhä olemassa ja suunnitelmissa on jälleenrakentaa se soveltamalla anastylosis-periaatetta.

Haluan korostaa, että tämä ei ole sama holvikaari, joka kerran seisoi suoraan Baalin Temppelin edessä Palmyrassa. Mutta Wikipedian mukaan se kytki Baalin Temppelin ”pylväikön pääkatuun”...

Monumentaalinen holvikaari rakennettiin joskus keisari Septimius Severuksen hallintakaudella, jota kesti vuodesta 193 vuoteen 211 jKr; se liitti pylväikön pääkadun Baalin Temppeliin. [1] Holvikaaren tarkoituksena oli yhdistää etelä- ja keskiosia pylväiköstä koska sen sijainti merkitsee 30 asteen muutosta kadun suunnassa. [2]

Joidenkin lähteiden mukaan, rakennelma luotiin riemukaareksi ollen näin muistona roomalaisten voitoista parthialaisten ylitse.

Jälleen kerran, uskon, että on jotakin tärkeää, josta minun täytyy huomauttaa. Roomalaiset rakensivat tämän holvikaaren Parthiasta saadun voiton jälkeen, ja hänen tavattomassa kirjassaan parthialaisista Stephen M. Collins on osoittanut, että Parthian imperiumi koostui pitkälti ihmisistä, jotka tulivat Israelin pohjoisista heimoista. Joten tämän holvikaaren alkuperäinen tarkoitus oli juhlia voittoa Israelista.

Onko tämä todella sellaista, jota haluamme laittaa esille New Yorkissa?

Ja vaikka tämä holvikaari ei seisonut suoraan Baalin Temppelin edessä Syyriassa, se oli osa yleiskompleksia. Aikaisemmassa artikkelissani, huomautin samankaltaisuuksista lapsiuhrausten, joita tehtiin Baalin kunnioittamiseksi muinaisina aikoina, ja sen välillä, mitä tapahtuu Amerikassa tänäpäivänä. Tämä on se, mitä sanotaan Jeremian kirjan luvussa 19:4-6...

4. sentähden että he ovat hyljänneet minut ja muuttaneet vieraaksi tämän paikan, ovat polttaneet siinä uhreja muille jumalille, joita he eivät tunteneet, eivät he eivätkä heidän isänsä eivätkä Juudan kuninkaat, ja täyttäneet tämän paikan viattomain verellä, 

5. ovat rakentaneet uhrikukkuloita Baalille ja polttaneet tulessa lapsiansa polttouhreiksi Baalille, mitä minä en ole käskenyt enkä puhunut ja mikä ei ole minun mieleeni tullut. 

6. Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin tätä paikkaa ei enää sanota Toofetiksi eikä Ben-Hinnomin laaksoksi, vaan 'Murhalaaksoksi'. 

On sanomattakin selvää, että olemme surmanneet paljon enemmän omia poikiamme ja tyttäriämme kuin Baalin palvojat muinaisessa maailmassa koskaan tekivät. Siitä asti kun Roe vs. Wade -oikeusjutusta päätettiin vuonna 1973, enemmän kuin 58 miljoonaa lasta on murhattu tässä maassa.

Toinen samankaltaisuus muinaisen Baalin palvonnan, ja sen, mitä nykyään Amerikassa tapahtuu, on seksuaaliaktien julkinen näytteillepano. Samalla kun uhrauksia Baalille oltiin tekemässä, siellä oli villejä biseksuaaliorgioita alttarien ympärillä, ja usein suuri joukko ihmisiä kokoontui katselemaan. Juuri eilen kirjoitin hulluista seksuaalisista orgioista, joita on meneillään Burning Man -tapahtumassa parhaillaan, ja meistä on tullut kansakunta, joka on ehdottoman addiktoitunut katselemaan muiden ihmisten seksin harjoittamista. Erään tutkimuksen mukaan, jota lainataan säännöllisesti Charisma News'issä, ällistyttävät 68 prosenttia kaikista kristityistä miehistä katselee pornografiaa säännöllisesti.

Joten se vaikuttaa jotenkin tarkoituksenmukaiselta, että tämä holvikaari nousee ylös meidän tärkeimmän kaupunkimme sydämessä. Meillä on hyvin paljon yhteistä muinaisen pakanamaailman kanssa, ja silloin siinä on mieltä, että haluamme juhlia heidän kulttuuriaan.

Ellei jotain dramaattisesti muutu viime hetkellä, tämä holvikaari aiotaan laittaa esille New York Cityssä syyskuun 19. päivänä 2016. [Todellakin holvikaari pystytettiin 19. syyskuuta New Yorkiin ja se on esillä siellä jonkin aikaa tänä syksynä. Lue esim. https://www.theguardian.com/us-news/2016/sep/20/palmyra-arch-syria-new-york ja kuuntele Paul Begley'ta: https://www.youtube.com/watch?v=UHTi3wP0Frk (20.9.2016). Suom. huom.]

Valitettavasti useimmilla newyorkilaisilla ei ole mitään käsitystä siitä, mikä on todellinen tarina tämän holvikaaren takana.

*About the author: Michael Snyder is the founder and publisher of The Economic Collapse Blog and End Of The American Dream. Michael’s controversial new book about Bible prophecy entitled “The Rapture Verdict” is available in paperback and for the Kindle on Amazon.com.*

-------------------------

Suomentajan kommentti: Pastori J.D. Farag puhui viime keväänä mielenkiintoisesti näistä Palmyran Riemukaaren kopioiden pystyttämisistä Lontooseen ja New Yorkiin. Lukekaapa vielä kerran mitä hän kirjoitti profetiapäivityksessään 10.4.2016.

http://nokialainen.blogspot.fi/2016/04/palmyran-riemukaaren-kopio-lontooseen.html

Suomalainen media on muuten vaiennut tyystin tästä New Yorkin Riemukaaresta. Ei löydy Google-haulla mitään mainintaa, paitsi ulkomaalaisista medioista.

Muuten, Hindu-jumalatar Kali näyttäytyi Empire State Buildning -rakennuksessa New Yorkissa 10.8.2015 (ma). Siitä siis tasan 58 viikon eli 406 päivän päästä tämä 'Arch of Baal' New Yorkissa. Lontoon Riemukaaresta 19.4.2016 puolestaan kului tasan 5 kuukautta New Yorkin vastaavaan. Mitä illut tahtoo viestittää??

http://www.nowtheendbegins.com/goddess-kali-hindu-god-of-death-and-destruction-projected-on-empire-state-building/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker