Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 29. syyskuuta 2016

Messias-odotukset korkealla nyt Israelissa ja Jerusalemia valmistetaan Uuden Maailmanjärjestyksen uskonnolliseksi keskukseksi – Shimon Peres, luopiojuutalainen entinen Israelin presidentti ja pääministeri, kuoli 93 vuoden ikäisenä

Tässä tuore Cutting Edgen viikkokirje eilispäivältä, josta suomensin kaksi mielenkiintoista osiota. Ensimmäisessä niistä David Bay käsittelee uutislähteitä lainaten Israelin kohonneita Messias-odotuksia viimepäivinä, kun huomattavat rabbit antavat ennustuksiaan. Tämä on yhteydessä nykyiseen Israelin riemuvuoteen, jonka laskenta on elvytetty, ja parhaillaan eletään 50. vuotta ns. kuuden päivän sodasta v. 1967. Jotain ratkaisevaa tullee tapahtumaan tänä syksynä juutalaisten juhlien aikana. Toisessa suomentamassani osiossa kerrotaan tuoreesta Shimos Peres'in kuolemasta ja hänen petturimaisesta roolistaan juutalaisvaltion johtajana, joka mielisteli aivan liikaa palestiinalaisia ja saattoi Israelin vaaraan. Muuten, palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas osallistunee Peres'in hautajaisiin Jerusalemissa perjantaina 30.9.2016. Myös Prinssi Charles ja presidentti Obama osallistuvat hautajaisiin. Washingtonissa liput olivat eilen jopa puolitangossa Peres'in kuoleman johdosta. Lue:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001271130.html

https://www.theguardian.com/world/2016/sep/29/mahmoud-abbas-attend-shimon-peres-funeral-Jerusalem

https://www.washingtonpost.com/world/middle_east/the-latest-obama-orders-flags-at-half-staff-for-peres/2016/09/28/682f32c8-85e1-11e6-b57d-dd49277af02f_story.html

------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 28.9.2016

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------I. Messiaaninen kuume jatkaa otteen saamista Israelista.

UUTISKATSAUS: Messias on aivan lähellä, se on kirjoitettu, sanoo päivien lopun (End-of-Days) rabbi, Breaking Israel News, 28. syyskuuta 2016

”Rabbi Alon Anava'a, joka luennoi ympäri maailmaa, valmistaen juutalaisia ihmisiä Moshiach'ia (Messiasta) varten, haastateltiin viime viikolla veteraani-radiotoimittaja Tamar Yonah'in toimesta Israel News Talk Radio'sta koskien erilaisia skenaarioita, kuinka Jumala voisi tuoda lopullisen lunastuksen. Hän puhui siitä, mitä juutalaisten ja ei-juutalaisten pitäisi tehdä juuri nyt välttääkseen vaikeimmat seuraukset.”

HUOM: Cutting Edge EI yhdy tähän ortodoksijuutalaiseen rabbiin. Hänen näkemyksensä tulevista tapahtumista eivät ole raamatullisia. Me näemme hänet tässä kontekstissa aivan kuten me suhtautuisimme keneen tahansa toiseen uutisten tekijään.

”Rabbi Anava mainitsi kolme erityisen synkkää skenaariota. Hän puhui pitkään kiistanalaisesta kääpiötähdestä, Nibirusta. Jos Nibiru on skenaario, jonka avulla Jumala tuo meidät lopulliseen lunastukseen, rabbi Anava sanoi, 'Kaksi kolmasosaa maailmasta voisi olla veden alla'.”

”Moshiach on oven kynnyksellä ja jokainen nykyinen asia, jonka näemme... sinun tarvitsee vain avata Raamattumme 2000 vuoden takaa ja se on kuin sanomalehden avaaminen. Kaikki on kirjoitettu. Kaikki on ennustettu. Kaikki on profetoitu.”

UUTISKATSAUS: Maailmanlopun tähti Nibiru, Messias voi saapua ennen juutalaisten uuttavuotta: Asiantuntija, Breaking Israel News, 15. syyskuuta 2016

”Rabbi Alon Anava, kannattaja ihmisten valistamiselle mahdollista Nibiru-uhkaa varten, sanoi viime viikolla, että jotkut uskovat kääpiötähden olevan valmiina tuhoamaan kaksi kolmasosaa maailman väestöstä ennakoinnissa, jossa päivien loppu (End of Days) on syynä viimeaikaisille äärimmäisille sääilmiöille.”

Tämän jutun merkittävyys EI ole siinä, onko Nibiru todellinen, vaan havainnollistaa, että israelilaiset ovat hyvin pakkomielteisiä heidän Messiaansa tulemiselle. Messiaaninen kiihko on tarttumassa Israeliin juuri nyt. Henki näyttää pyyhkäisevän maan ylitse juuri tällä hetkellä, vakuuttaen hyvin monet juutalaiset siitä, että heidän Messiaansa ilmestyminen on hyvin lähellä.

Valitettavasti, heidän ”messiaansa” tulee olemaan vapaamuurarikristus, alias Antikristus.

UUTISKATSAUS: Riemuvuotta lasketaan pyhässä maassa ensimmäistä kertaa 2000 vuoteen, Breaking Israel News, 27. syyskuuta 2016

”Keskellä shofaarien puhalluksia, tämänkertainen Rosh Hashanah sisältää mitzvah'in (Raamatun käsky), jota ei ole suoritettu juutalaisten toimesta lähes 2000 vuoteen: Riemuvuoden laskeminen. Se on yksinkertainen mitzvah, lausumalla vain muutamia rivejä, mutta tämän mitzvah'in suorittaminen on ilmoitus siitä, että profetoitu juutalaisten paluu Israeliin on täytetty, luoden näin pohjan juutalaisen temppelin uudelleenrakentamiselle.”

Monta vuotta sitten, ortodoksijuutalaiset johtajat totesivat, että vain Messias voisi jälleenrakentaa Temppelin, Jerusalemin kolmannen temppelin. Tämä julistus tarkoittaa, että mikä tahansa edistyminen kohti juutalaisen temppelin uudelleenrakentamista kietoutuu odotuksiin tulevasta juutalaisten Messiaasta (Antikristuksesta).

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2741
DVD

UUTISKATSAUS: Kolme aabrahamilaista uskontoa yhdistyy Ohjatussa Hengellisessä Rukouksessa Jerusalemissa: ”Energian luomista seuraavaan vaiheeseen””, Breaking Israel News, 25. syyskuuta 2016

”Siionin vuoren varjossa, juutalaiset, kristilliset, ja islamilaiset uskonnolliset johtajat ja palvojat kokoontuivat tässä kuussa ainutlaatuisessa yhteisöllisessä rukoushuoneessa, nimeltään Amen, kahdeksan päivän ajaksi. Tämä erityinen tapahtuma vaati yli vuoden suunnittelun, mutta lopussa, kahdeksan uskonnollista hahmoa – mukaanlukien imaami Al-Aqsan moskeijasta – synnyttivät kokoontumisen, mikä uhmasi historiaa, ennakkoasennetta, ja suvaitsemattomuutta kaupungissa, joka on pyhä kaikille kolmelle aabrahamilaiselle uskonnolle.”

”Projekti, koko nimeltään Amen – House of Prayer for All Believers, oli osa Mekudeshet -festivaalia Jerusalemissa, vuosittainen kulttuuritapahtuma, joka saa inspiraationsa todellisuudesta, Jerusalemin ihmisistä ja kiehtovista prosesseista, joita tapahtuu kaupungissa ja sen ympärillä … Kaikki johtajat olivat innokkaita ja traditionaalisia heidän uskonnonharjoituksessaan, mutta avoimia keskustelulle muidenkin uskomusjärjestelmien kanssa. Hankkeen menestys oli ennennäkemätön, he sanoivat … Hän korosti, että Amen'ia ei ollut tarkoitettu poliittiseksi, ainoastaan hengelliseksi hankkeeksi … Rukouksen aikana, ”Tajusitte yhtäkkiä, että me kaikki puhuimme samaa kieltä”, sanoi Elad-Abblebaum, korostaen tarvetta jatkaa tämänkaltaisia yhdistymisen ponnisteluja.”

”Se ei voi olla pelkästään muisto, tässä on oltava energiaa seuraavaa vaihetta varten. Käytämme tätä siemenenä rakentamaan Jerusalem vakinaiseksi paikaksi, minne kaikki kolme uskontoa voivat tulla ja rukoilla rinnakkain.”

Ole hyvä ja keskity tähän lausuntoon, ”tässä on oltava energiaa seuraavaa vaihetta varten … Me käytämme tätä siemenenä rakentamaan Jerusalem vakinaiseksi paikaksi...”

Joten tämä koko hanke toteutti paljon suunnitelmasta, joka lausuttiin Uuden-Englannin Teosofisen Seuran johtajan toimesta elokuussa vuonna 1991, aivan kuten havainnollistamme sen DVD'llä, joka on näytetty yläpuolella, False Prophet Soon To Step On The World Stage (Väärän profeetan on määrä astua pian maailmannäyttämölle)”.

Raamattu ennustaa Ilmestyskirjan luvussa 13, että Antikristus ja Väärä profeetta ilmestyvät tandemissa. Kun näet yhden tulevan maailmannäyttämölle, sinä tiedät, että toinen tulee hänen kannoillaan.

Väärän profeetan ja Antikristuksen ajoitus on määrätty Jeesuksen taholta. Mutta, kun me näemme todisteita näiden pahuuden kaksoistornien tulemuksesta, sinä tiedät, että Jeesuksen toinen tulemus tälle maaplaneetalle on vain seitsemän vuoden päässä.


Tällä välin Globaali Eliitti suunnittelee synnyttävänsä Antikristuksen omin voimin, rinnastuen fariseusten ja saddukeusten suunnitelmiin; he suunnittelivat tappaa Jeesuksen Kristuksen, jotta he voisivat synnyttää, omin ponnistuksin, Messiaan, joka on heidän toivomustensa mukainen:

Messias Kuningas – Nyt sinä tiedät, mitä illuminaattien suunnitelma tarkoittaa, kun se lausuu,

Jos Messiaan on ilmestyttävä, hänet täytyy synnyttää” - Eliitin kirja, ”The Armageddon Script”

He ovat pääsemässä toiveeseensa, mutta Jumala on edeltä kertonut, että Messias, jonka he synnyttävät, tulee olemaan Antikristus. Kuitenkin koko Israelin kansa vapisee jännityksestä, tuntien sisimmässään, että Messias on lähellä.

Suurin hengellinen petos maailman historiassa on lähestulkoon valmis alkamaan.


IV. Entinen Israelin presidentti – ja yksi Israelin alkuperäisistä perustajista – Shimon Peres, kuoli luonnollisista syistä 93 vuoden ikäisenä.

Mairittelevia ylistyspuheita alkoi välittömästi virrata sisään. Mutta minä muistan aivan erilaisen Shimon Peres'in.

UUTISKATSAUS: Shimon Peres, Israelin johtaja ja Nobelin rauhanpalkinnon saaja, kuoli 93-vuotiaana, Orlando Sentinel, 28. syyskuuta 2016

”Shimon Peres, entinen Israelin presidentti ja pääministeri, jonka elämäntarina peilasi juutalaisvaltiota ja jota juhlittiin ympäri maailmaa Nobel-palkittuna visionäärinä, joka puski maataan kohti rauhaa, kuoli varhain keskiviikkona. Hän oli 93 vuoden ikäinen.”

”'Tänään syvän surun vallitessa, me tarjoamme jäähyväiset rakastetulle isällemme, Israelin 9. presidentille', Chemi Peres sanoi. 'Isämme perintönä on aina ollut katsoa huomiseen. Meillä oli etuoikeus olla osa hänen yksityistä perhettään, mutta tänään me tunnemme, että koko Israelin kansakunta ja maailmanlaajuinen yhteisö jakaa tämän suuren menetyksen. Me jaamme tämän tuskan yhdessä'.”

Shimon Peres oli todellakin maailman ihailema. Hänet jopa palkittiin Nobelin rauhanpalkinnolla vuonna 1994 osallisuudestaan surullisenkuuluisaan Oslon sopimukseen. Palkinnon vastaanottajia olivat myöskin pääministeri Yitzhak Rabin ja pahamaineinen terroristi Jasser Arafat. (Lue analyysimme Oslon sopimuksesta, uutisessa NEWS1911)

Ensi silmäyksellä, Oslon sopimus näyttää Israelille tuhoisalta. Juutalaisvaltio lupasi luopua suurista maakaistaleista vastineeksi ”rauhalle”, ehto, johon palestiinalaiset aina kieltäytyivät myöntymästä. Oslo oli yksityiskohtainen suunnitelma luopua kaikesta, joka saavutettiin vuoden 1967 sodassa vastineeksi 'rauhalle' PLO-valtion kanssa.

Onneksi palestiinalaisjohtaja Jasser Arafat vihasi Israelia niin paljon, ettei hän voinut edetä suunnitelman kanssa eteenpäin, joka sallisi Israelin jatkaa olemassaoloaan edes YHDEN PÄIVÄN ajan! Vuonna 2000, presidentti Clinton ja Isrealin pääministeri Ehud Barak, myönsivät Arafat'ille noin 90% kaikesta siitä, mitä hän pyysi, mutta Arafat käveli pois, kieltäytyen allekirjoittamasta lopullista paperityötä, joka tarvittiin saamaan sopimus viralliseksi.

Miksi Arafat käveli pois? Hän ei voinut sulattaa ajatusta, joka mahdollistaisi Israelin olemassaolon. Hän ei aikonut suostua mihinkään sopimukseen, joka jättäisi Israelin – juutalaisvaltion – jatkamaan elossa olemistaan. Hän ei ilmeisesti koskaan ajatellut ”asteittaisuuden” periaatetta, jossa sinä vähitellen murskaat vihollisen tietyssä ajanjaksossa.

Koko tämän intensiivisen neuvottelurupeaman aikana, Shimon Peres tuntui aina olevan palestiinalaisten puolella, ”rauhan puolella”, kuten hän tykkäsi viitata siihen. Mutta oli viitteitä siitä, että Peres oli yksi niistä juutalaisista, joihin Herra Jeesus viittasi Ilmestyskirjan luvuissa 2 ja 3. Kuuntele:

Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat;” (Ilmestyskirja 3:9)

Toisin sanoen, aikakauden lopussa, juuri ennenkuin 7-vuotinen vaivanaika alkaa, Jeesus sanoo, että valejuutalaisia tulee nousemaan, jotka väittävät olevansa aitoja juutalaisia, mutta todellisuudessa he palvelevat Saatanaa. Nimiä, jotka kuuluvat tähän ryhmään, ovat 'Rothschild', ja 'Rockefeller', ja jopa 'Peres'.

Shimon Peres vieläpä tapasi Paavi Johannes Paavali II:n heinäkuun 22. päivänä 2003 luovuttaakseen Jerusalemin hallinnan antisemitistiselle YK:lle! (NEWS1842, otsikolla, ”ISRAELIN ENTINEN ULKOMINISTERI PERES PUDOTTAA ”MAANMAINION” POMMIN: VAATII JERUSALEMIN PYHIÄ PAIKKOJA YHDISTYNEIDEN KANSAKUNTIEN VALVONTAAN!”)

Viime vuosikymmenen aikana, Peres on enimmäkseen täyttänyt seremoniallisia virkoja, mutta ei koskaan enää harjoittanut todellista määräysvaltaa, kuten hän teki ollessaan presidentti ja pääministeri.

Shimon Peres oli todellakin vasemmistolainen poliitikko, joka ei koskaan jättänyt tilaisuutta käyttämättä vahingoittaakseen Israelin etuja, jotta hän voisi lepyttää – tai tarkemmin, yrittää lepyttää – palestiinalaista vihollista, joka ei koskaan halunnut mitään juutalaisia varten, paitsi täystuhon.

Olisiko Peres muuttanut mielensä jos olisi tiennyt, että oikeistolaiset poliitikot – Sharon'in ja Netanyahu'n johtamina – suunnittelivat tuhoavansa kaikki palestiinalaiset aerosolipommilla (Fuel Air Bomb), hyökkäys, joka ennustettiin 2600 vuotta sitten Obadjan kirjassa? (Lisätiedot ylläolevassa DVD'ssä, "Israel's Prophesied Victory Over the Palestinians" (Israelin profetoitu voitto palestiinalaisista))

Historia on nyt siirtymässä eteenpäin, ja ei kiitosta Shimon Peres'ille. Kiitos Jumalalle, että Hän hallitsee, eikä Shimon Peres.

----------------------------------

Suomentajan kommentti:

Shimon Peres oli petturi, joka oli ns. Oslon sopimuksen pääarkkitehtejä. Hän olisi ollut valmis luovuttamaan 60% Jerusalemista palestiinalaisille, mutta sekään ei kelvannut Arafatille. Peres oli katolilaisten agentti Israelin turmioksi. Hän oli myös viimeinen Israelin valtion perustajaisistä, ja Harri Veijosen 'profetoima' Ilmestyskirjan Väärä profeetta. Yksi aikakausi on siis päättynyt Israelin historiassa. Oslon väärä rauha on nyt lopullisesti kuopattu.

Vatican : The False Prophet gives Shimon Peres first ever Medal of Honor for Peace (May 01, 2013)


https://www.youtube.com/watch?v=Q2HAxGbDr2k (2.5.2013)

4 kommenttia:

 1. Tuli eräs mielenkiintoinen ajatus mieleeni näistä Peresin hautajaisista, jonne nyt tänään on kokoontunut maailmanjohtajia peräti 70 maasta.

  http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kuvat-suuri-joukko-maailmanjohtajia-persin-hautajaisissa-jopa-70-maata-edustettuna/6097392

  Nimittäin Jeesushan sanoo tempausta edeltäväksi viimeiseksi merkiksi Matteuksen luvussa 24 seuraavaa:

  27 Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
  28 Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.

  Tämä "raato" tarkoittaa kuollutta ruumista, eli voisiko kyseessä olla kuollut Shimon Peres?? Ja "raato" voi viitata myös nykyiseen Israelin valtioon tai Jerusalemiin, joka on hengellisesti kuollut. Israelista löydettiin äskettäin öljyesiintymä, joten sitäkin kautta "raato" voisi tarkoittaa Israelia, sillä öljyä muodostuu raadoista, jotka ovat aikainsaatossa mädäntyneet ja jalostuneet mm. öljyksi.

  http://keskustelu.suomi24.fi/t/8983388/mika-on-raamatun-raato

  Termi "kotkat" viittaa lähinnä Amerikkaan ja vapaamuurareihin, joilla on tunnuksena kotka. Yleisemmin voisi olla kyseessä nykyajan Länsi-Rooma eli johtavat länsimaat, jotka ovat voimakkaasti edustettuina Peresin hautajaisissa. Maailmanjohtajilla on kytköksiä vapaamuurareihin, kuten oletettavasti mm. Suomen edustajalla, Juha Sipilällä, myöskin. Katso seuraava video ja kohta 23:50 - 24:00

  MOT - Hyvät veljet muurarit

  https://www.youtube.com/watch?v=ePElJsP46OA (5.3.2013)

  keskustelua Sipilästä ja rappareista...

  http://keskustelu.suomi24.fi/t/13546347/onko-juha-sipila-vapaamuurari

  Vielä yksi kiintoisa huomio, sillä Palestiinan johtaja Mahmoud Abbas, jota on sanottu vapaamuurariksi, osallistuu myös Peresin hautajaisiin ja Palestiinan valtion tunnuksena (vaakuna) on nykyään kotka.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Palestiina_(valtio)

  Voi mitä aikoja elämmekään! Kohta on juutalaisten uusivuosi Rosh Hashanah, jolloin ”viimeiseen pasuunaan” puhalletaan. Uusi heprealainen vuosi on sopivasti 5777!

  VastaaPoista
 2. Abbas oli hautajaisissa ja kätteli Benjamin Netanyahun kanssa. Outoa.

  http://www.jpost.com/Breaking-News/Netanyahu-and-Abbas-shake-hands-at-Peres-funeral-469176

  VastaaPoista
 3. Todella mielenkiintoista aikaa eletään Olli. Hyvä kun suomensit tämän jutun. Tämä kokoontuminen tapahtuu juuri ennen riemuvuoden loppua. Olen odottanut koko vuoden mielenkiinnolla, että tapahtuuko tänä vuonna Israelissa (5776)jotain yhtä järisyttävää kuin tapahtui edellisinä riemuvuosina (1917/18 ja 1966/67, kuten Jonahthan Cahn ennusti. Täytyy myöntää, että usko alkoi hiipua syksyyn mennessä, kun mitään maatajärisyttävää ei tapahtunut, mutta Peresin hautajaiset todstaa, että usko Raamatun profetiaan ei edelleenkään petä. Jotkut jo pilkkaa vuosien 2014-2015 verikuu-profetiaa ja nyt monet pilkkaa, kun mitään ei tapahtunutkaan vuonna 5776. Mutta tällaiset pilkkaajat ovat hengellisesti täysin sokeita, kun eivät näe niitä valtavia ajan merkkejä, jotka on tapahtunut näiden vuosien aikana. Uskon kuitenkin, että nämä Peresin hautajaiset jättää raamatullisesti katsoen varjoonsa kaiken sen mitä on tapahtunut viimeisen 50 vuoden ajanjakson. Tämä ei ole liioittelua. Mitään ei välttämättä tarvitse tapahtua juutalaisena uutena vuonna. Nämä hautajaiset ovat jo itsessään todella suuri ajan merkki. Muuten, suhtaudun hieman varauksella noihin Cutting Edgen väitteisiin, että Israelin oikeistopoliitikot olisivat suunnitelleet palestiinalaisten kansanmurhaa. Kuulostaa aika lailla joltain magneettimedian propagandalta. On hyvä olla lähdekriittinen tuossakin eikä uskoa ihan kaikkea mitä David Bay kirjoittelee (en tietenkään moiti suomentajaa tästä).

  VastaaPoista
 4. Shimon Peres oli paavi Francisin mies ja ei uskonut Jeesukseen.

  Shimon Peres Hoped That Pope Francis Would Head a “United Nations of Religions”

  http://parousia.org/?p=13462

  "In an excerpt from an ARTICLE from the Jerusalem Post, Shimon Peres believed that the “Holy Father” Pope Francis was the one person who could bring about WORLD PEACE! Shimon Peres described the Pope as the only truly respected leader in the world today.”

  Shimon Peres like the majority of Jewish people, did not believe that Jesus Christ was the Messiah, and he did not believe that Jesus Christ was the Son of God who came down from Heaven."

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker