Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 15. syyskuuta 2016

Nyt on tyyntä myrskyn edellä kuten oli ennen 9/11-iskuja v. 2001!

Tässä mielenkiintoinen 9/11-iskujen 15. vuosipäivänä puhuttu pastori J.D. Farag'in tuore Lähi-idän profetiapäivitys, jossa hän puhuu lähestyvästä profeetallisesta myrskystä, jota edeltää eräänlainen rauhantila (1. Tess. 5:3). Samoin kuin vuonna 2001, niin maailma elää nyt profeetallisesti melko seesteistä aikaa, kun Syyrian sisällissodassakin on tulitauko päällä. Rauhasta puhutaan kaikkialla ja jopa Israel-Palestiina konfliktiin pyritään saamaan ratkaisu jatkamalla neuvotteluja Moskovassa. Pastori Farag näkee siis oikein aikainmerkit jopa huomioimalla muslimien pyhän juhlapäivän samanaikaisuuden amerikkalaisten surunpäivän kanssa ja varoittaa ISISin aikeista mm. Israelia vastaan. Ylipäätään islam voi toimia Jumalan ruoskana koko läntiselle maailmalle. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------

Mid-East Prophecy Update – September 11th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 11.9.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-09-11.pdf

Pastori J.D. puhuu rauhasta ennen uutta profeetallista myrskyä, joka näyttää olevan tulossa syyskuun 11. päivän 2001 islamilaisten terrori-iskujen 15. vuosipäivän läheisyydessä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä minkä näen olevan kuin rauha ennen uutta profeetallista myrskyä, joka näyttää olevan tulossa.
- Näin siksi, koska tänään on 9/11-iskujen 15. vuosipäivä, jotka mielestäni olivat käännekohta meille Amerikan Yhdysvalloissa.
- Käännekohdalla tarkoitan sitä, että Amerikka ennen, ja pian syyskuun 11. päivän 2001 jälkeen, ei ole Amerikka 11.9.2016.
Tiistaina, Todd Starnes kirjoitti mielenkiintoisen mielipidejutun Fox News'iin siitä kuinka muslimit valittavat pikkukaupungin 9/11-muistomerkistä. Ystävällisesti saanen jakaa jotakin tästä pakkolukea-artikkelista. ”Ryhmä New Yorkin muslimeja on ryhtynyt hyökkäykseen pikkukaupungin uudesta muistomerkistä, jolla kunnioitetaan niitä, jotka kuolivat syyskuun 11. päivän 2001 terrori-iskuissa. Islamilainen järjestö nimeltään Southern Tier tulitti kirjeellä kaupunginjohtajia Owego'ssa – väittäen, että graniittimuistomerkkiin kaiverretut sanat kannustaisivat vihaan muslimeja kohtaan. ...Muistomerkki, joka tullaan vihkimään lauantaina, nimeää ne, jotka olivat vastuussa iskuista, ”muslimiterroristeiksi”. ...”He haluavat meidän muuttavan sanan 'muslimiterroristi' joko 'terroristiksi' tai 'Al-Qaida -terroristiksi'”, kaupunkimanageri Donald Castelluci kertoi minulle. ”Lähetin heille takaisin sähköpostia sanoen, että olin heidän lähtökohdastaan sataprosenttisesti eri mieltä.” Koko kirjoitus muistomerkissä menee näin: ”Syyskuun 11:ntenä 2001 19 muslimiterroristia pahaa aavistamatta astui neljään lentokoneeseen, jotka lähtivät itärannikon lentokentiltä kaapatakseen koneet ja suorittaakseen sarjan koordinoituja hyökkäyksiä Yhdysvaltoja vastaan. Tämä on kunnianosoitus kaikille ihmishengille, jotka menetettiin tuona päivänä ja kaikkien niiden sankarilliselle uhraukselle, jotka kiirehtivät auttamaan. Amerikkalaisina kunnioitamme heidän muistoaan elämällä vapaudessa. Emme koskaan unohda.” Herra Castelluci sanoi, ettei heillä ole mitään suunnitelmia vaihtaa yhtäkään kirjainta kaupungin muistomerkissä. ”En elä poliittisesti korrektissa maailmassa”, hän sanoi Fox'in tytäryhtiö WICZ'ille. ”Elän historiallisessa tosiasioiden maailmassa... olkoonpa se amerikkalainen, kotimainen, kristillinen, tai islamilainen, niin kutsuttakoon sitä siksi mitä se on. Ja me emme peittele asioita, varsinkaan täällä.” Aamen, herra kaupunkimanageri! ...Haluan kiittää herra Casteluci'a ja Owego'n hyviä ihmisiä kun he kieltäytyvät kumartamasta poliittisen korrektiuden alttarilla. Tosiasiat, jotka ympäröivät 9/11-iskuja, ovat hyvin selkeitä. Islamilaiset radikaalit tekivät jihadin Amerikan maaperällä. He eivät huutaneet, ”Jeesus pelastaa”, kun he lensivät noilla suihkukoneillaan rakennuksia päin. Lauantaina, Owego'n asukkaat juhlistavat tuon hirveän päivän 15. vuosipäivää vihkimällä heidän muistomerkki-puistoalueensa – puistoalue, joka kunnioittaa paikallista asukasta, joka kuoli yhdessä noista kaksoistorneista. Hänen nimensä oli Derek Statkevicus ja hän työskenteli World Trade Center II:n 89. kerroksessa. Ja hänen elämänsä riistettiin muslimiterroristin toimesta. Tämä on fakta.”

Tämä nimenomainen 9/11-muistopäivä on ainutlaatuinen, koska se sattuu myös olemaan ensimmäinen kerta sitten vuoden 2001 kun muslimien festivaali nimeltä Eid al-Adha osuu syyskuun 11. päivään. Breaking Israel News'in mukaan se on ...hyvin outo sarja yhteensattumia. Tämä 11. syyskuuta voi nähdä muslimiamerikkalaisten viettävän pyhintä uhrifestivaaliaan samalla kun muu kansakunta suree yhtä kauhistuttavimmista päivistä Yhdysvaltain historiassa. Kuten kaikki muslimien juhlapäivät, Eid al-Adha'n festivaali, tunnettu Eid'ina, määräytyy muslimien kalenterin mukaan, mikä vaihtelee suuresti vuodesta toiseen. Kalenteri asetetaan Mekassa ja perustuu uudenkuun havaintoon. Jos kuu on nähty syyskuun 1. päivänä, sitten Eid, uhrifestivaali (Feast of the Sacrifice), osuu vuosipäivään koskien yhtä Amerikan pahimmista terrori-iskuista. ...Tämä on ensimmäinen kerta sitten 9/11-iskujen kun mikään muslimien juhlapäivä osuu tuohon vuosipäivään, herättäen kysymyksiä ja huolia siitä miten muslimit juhlivat kaikkien muiden amerikkalaisten surunpäivänä. Eid-juhlapäivä sattuu myös edustamaan vakavaa ristiriitaa islamin ja juutalaiskristillisen raamatunperinteen välillä. Se kunnioittaa Aabrahamin halukkuutta uhrata poikansa, hyvin-vakiintunut raamatullinen tapahtuma, mutta korjaa Genesistä, laittamalla Ismaelin Iisakin tilalle. Koraani mainitsee uhrauksen, mutta ei määrittele sitä, kumpi poika valittiin. Kuitenkin muslimiperinne väittää, että se oli Ismael, islamin patriarkka, joka makasi alttarilla. Tämä on ristiriidassa Raamatun kanssa, joka toteaa selvästi, että Iisak, sekä kristinuskon että juutalaisuuden patriarkka, määritettiin Jumalan toimesta olemaan uhri. ...Toisessa merkittävässä erossa koskien kerrontaa, islam katsoo, että alttarin paikka oli Kaaba Mekassa, pyhin paikka islamissa ja Hajj-pyhiinvaelluksen kohde. Juutalaisperinteen (ja Raamatun) mukaan, uhrauspaikka oli Morian vuori, josta myöhemmin tuli Temppelivuoren sijaintipaikka. Valitettava syyskuun 11. päivän ja yleisen muslimien juhlapäivän yhtymäkohta ruoppaa esiin epämiellyttävän ja riidanalaisen puheenaiheen.

- Olen hyvin tietoinen ”911-totuusliikkeestä”, kuten se tunnetaan, ja heidän uskostaan siihen, että Yhdysvaltain hallitus syyllistyi 9/11-iskuihin.
- Ongelmana tässä teoriassa on, että se esittää Yhdysvaltain hallituksen joko syyllistyneen itse 9/11-iskuihin, tai sallineen ne, vieden samalla vastuun pois islamilta.
- Vaikka ymmärrän, että tämä voidaan nähdä liian yksinkertaistavana, niin tosiasia on, että syyskuun 11. päivä on merkittävä päivä muslimeille.
Menemällä takaisin syyskuun 11. päivään 2008, Islam Watch -verkkosivusto julkaisi artikkelin otsikolla, ”Why 9/11 Occurred on September 11 (Miksi 9/11 tapahtui syyskuun 11. päivänä)”. Tässä muutamia otteita: ”Hyvin harvat ihmiset näyttävät olevan tietoisia siitä, miksi se oli niin, että Al-Qaida valitsi syyskuun 11:nnen hävityksen päivämääräksi, huolellisesti suunniteltu hyökkäys Yhdysvaltoja vastaan, mutta tiedot ovat valaisevia ja niistä tulisi keskustella. Parempi ymmärrys siitä mikä ohjaa islamilaista terrorismia auttaa ymmärtämään, miksi useimpien länsimaalaisten puute koskien minkäänlaista historian tuntemusta on vaarallista. Sitä vastoin, muslimiterroristit ...käsittävät, että islam ja länsimainen kulttuuri ovat olleet lukittuina kohtalokkaaseen vastakkainasetteluun noin 1,400 vuoden ajan kera lyhyen väliajan, joka on saanut länsimaisen kulttuurin unohtamaan, mistä on kyse ja mikä on vaarassa. Osa motivaatiota … on kääntää laskeva trendi islamilaisessa maailmassa ...jonka monet jäljittävät niinkin kauas kuin syyskuun 11. päivään vuonna 1683, jolloin suuri Turkin armeija nöyryyttävästi murskattiin eurooppalaisten toimesta Wienin taistelussa. ...Terroristit ainakin ansaitsevat jotakin tunnustusta historian tuntemuksestaan. Sitä vastoin, jopa 9/11-iskujen kauhu näyttää olleen riittämätöntä herättämään länsimaalaiset pysyvästi heidän rappeutuneesta horroksestaan ja täydellisestä historian tuntemuksen puuttumisestaan.”

Ehdotan, että tämä dekadentti tokkuraisuus ja täydellinen historian tai profetian tuntemuksen puute Amerikan osalta on yksi tärkeimmistä syistä, että saatamme kokea tämän edellämainitun rauhan ennen myrskyä. Maanantaina, The Jerusalem Post julkaisi raportin siitä kuinka Islamilainen Valtio oli ainoastaan kilometrien päässä Israelin pohjoisrajasta. Jihadi-järjestöt, jotka ovat vannoneet uskollisuutta Islamilaisen Valtion terroristiryhmälle, ovat väitetysti käynnistäneet yhteisiä operaatioita äskettäin vain kilometrien päässä Israelin rajasta Etelä-Golanilla. ...On ollut myös useita aiempia raportteja, joiden mukaan ISIS käyttää kemiallisia aseita piiritetyllä alueella.

Kai sen ei pitäisi olla mikään yllätys, että Israel pitää silmällä viimeaikaista kehitystä, sikälikin kun perjantaisen The Telegraph'in mukaan, Israelin armeija odottaa Islamilaisen Valtion hyökkäystä sen Egyptin puoleiselle etelärajalle 'kuuden kuukauden sisällä'. Telegraph'ia lainaten, ”Israel varautuu Islamilaisen Valtion terrori-iskuun sen etelärajalla Egyptin kanssa seuraavan kuuden kuukauden sisällä, vanhempi israelilainen upseeri on varoittanut. ...”Se voi tapahtua tänään, huomenna, kuukaudessa, mutta seuraavien kuuden kuukauden kuluessa tulemme kosketuksiin Siinain provinssin (Wilayat Sinai) kanssa”, upseeri sanoi. ”Seuraavan puolen vuoden aikana he yrittävät toteuttaa hyökkäyksen ja pyrkivät tekemään jotakin Israelia vastaan.” ”

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin tiistaina, BBC raportoi Syyrian konfliktista todeten, että Syyrian hallituksen joukkoja on syytetty klooria sisältävien tynnyripommien pudottamisesta helikoptereista käsin Aleppon esikaupunkialueelle. … Tietenkin Syyrian hallitus on aina kieltänyt kemiallisten aseiden käytön.

Se oli tiistaina, mutta sitten lauantaina, me heräsimme tuoreisiin uutisiin, kun Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry oli ilmoittanut USA:n ja Venäjän päässeen sopimukseen tulitauosta Syyriassa. Lainaten raporttia CNN'ltä, ”Tänään ilmoitamme järjestelystä, jolla mielestämme on tarrautumiskyky, mutta se on riippuvainen ihmisten valinnoista”, Kerry sanoi Sveitsin Genevessä. ...Kerry sanoi, että paketti vaatii Syyrian hallitusta ja oppositiota kunnioittamaan maanlaajuista tulitaukoa, jonka on määrä tulla voimaan auringon laskiessa maanantaina.

Suonet anteeksi pyhän kyynisyyteni, mutta todennäköisyys tälle niin sanotulle tulitauon ”tarrautumiselle”, kuten Kerry sanoo, on mitättömän pieni. Näin useista syistä johtuen, eikä vähiten sen takia, mikä on Vladimir Putinin Venäjä, joka meidän täytyy ottaa huomioon, kun tulee kyse jostakin Lähi-idässä. Se osoitetaan tässä Jerusalem Post'in torstaisessa raportissa, jossa puhutaan siitä, miten Netanyahu ja Abbas järjestävät ensimmäiset viralliset neuvottelut vuosiin, ja kaikista paikoista juuri Moskovassa, Venäjällä. Post'in mukaan, Venäjän ulkoministerin tiedottaja Maria Zakharova, todettuaan ensin Yhdysvaltojen vuosien 2013-14 sovittelupyrkimyksien epäonnistuneen, sanoi, että Moskova on vakuuttunut ”neuvotteluprosessin jatkamisen tarpeesta” jotta tilanne normalisoituisi, ja ”löydettäisiin kompromissiratkaisu kansainvälisen lain pohjalta”. Se, mikä on mielenkiintoista tässä raportissa, on, että Avi Dichter, Shin Bet'in (Israelin turvallisuusviraston) entinen johtaja, liittyen asiakirjoihin jotka paljastettiin tällä viikolla, osoitti, että Abbas oli KGB'n agentti Damaskoksessa vuonna 1983.

- Tässä tulee se mihin pyrin tällä kaikella, eli mielestäni olemme tuossa rauhantilassa ennen myrskyä, aivan kuten olimme ennen syyskuun 11. päivää 2001.
- Kuitenkin se on hyvin erilaista tällä kertaa siinä mielessä, että se ei vain tuo torneja alas, vaan sillä on potentiaalia romahduttaa koko maailma.
- Tarkemmin sanottuna maailman romahduttaminen taloudellisesti, hallinnollisesti, ja uskonnollisesti, johtaakseen Antikristuksen aikaan.
- Uskon, että Jesaja 17 on toteutumaisillaan koskien Syyriaa, ja Hesekiel 38-39 on täyttymäisillään koskien Venäjää ja Irania.
- Vien se askeleen pidemmälle ja ehdotan, että Amerikka on aikeissa kadota jonnekin taustahämärään huolimatta siitä, kuka on presidentti.
- Syy, miksi uskon näin, johtuu pääosin siitä, että Amerikan Yhdysvallat on näkyvästi poissa Raamatun profetian sivuilta.
- Lopuksi haluan vain sanoa, että jos et tunne Jeesusta Kristusta Herranasi ja Vapahtajanasi, niin nyt on aika kutsua Häntä, jo tänään!
Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”
Roomalaiskirje 3:23”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”
Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”
Roomalaiskirje 6:23 ”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”
Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”
Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”
Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com