Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 19. syyskuuta 2016

Pohjois-Korean toimet viime aikoina hälyttäviä ja YK hampaaton sen edessä – Kiina nöyryytti presidentti Obamaa G-20 huippukokouksen alkaessa

Tässä tuore viime viikon perjantain profeetallinen viikkoraportti tunnetulta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka käy läpi kuluneen viikon merkittäviä uutistapahtumia, joista päällimmäisenä nousee esille vaara idästä. Ykkösenä on Pohjois-Korean uusin ydinkoe ja Barack Obaman nöyryytys Kiinassa tullessaan virkakoneellaan G-20 huippukokoukseen. Paljon ei jää jälkeen paljastukset Mahmoud Abbasista ja Venäjästä. Kiinan uhittelu Etelä-Kiinan merellä ei myöskään tule yllätyksenä Raamatun profetian tutkijoille, sillä Ilmestyskirja mainitsee Idän kuninkaat. Tapahtumien eteneminen on kiihtymässä kohti profeetallista loppuskenaariota, jolloin tosiuskovat temmataan pois Jumalan vihanajasta. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

--------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

September 16th, 2016

Valtavirran media tuskin mainitsi siitä. Ne ovat kiinnostuneita vain presidentinvaalikampanjoista.

Ja lisäksi, Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvosto on kokoontunut aikaisemmin hätäistuntoihin keskustelemaan Pohjois-Koreasta – eikä mitään ole tapahtunut. Oliko syyskuun 9. päivän hätäistunto yhtään erilainen?

Se on totta. Pohjois-Korea ja sen aseiden testaus on ollut aiemminkin YK:n turvallisuusneuvoston kokousten teemana. Ja vaikka virallisia toimia on hyväksytty, mihinkään suureen seuraamukseen se ei ole koskaan johtanut.

Mutta Pohjois-Korean viimeisin aseiden testaus on erilainen parista syystä johtuen. Ensinnäkin, ydinaseet, jotka PK räjäytti muutama päivä sitten, olivat voimakkaampia kuin mitkään, joita he ovat aikaisemmin testanneet. Luultavasti koska pohjoiskorealaiset väittävät kehittäneen vetypommeja.

Toiseksi, nyt näyttää siltä, että Pohjois-Korea on saavuttanut kyvyn – tai tulee pian tekemään sen – asentaakseen näitä aseita ballistisiin ohjuksiin.

Tämä seikka on kriittinen, koska aiemmin samalla viikolla, he myöskin onnistuneesti laukaisivat kolme keskipitkän kantaman ohjusta. Nuo ohjukset matkasivat yli 600 mailia. Se asettaa Etelä-Korean, Japanin, ja osia Kiinasta laukaisuetäisyydelle.

Ehkä siksi Kiina myönsi, että Pohjois-Korean testit ”järkyttivät maailmaa”.

Edelleen mutkistaakseen asioita, vain muutama viikko sitten, Pohjois-Korea laukaisi onnistuneesti sukellusvenepohjaisia ballistisia ohjuksia. Tämä asettaa jokaisen rannikkokaupungin maailmassa vaaraan.

Ja vaikka vasemmalle kallellaan oleva media yrittää vihjata, että Pohjois-Korea on eristetty muusta maailmasta ja ei aiheuta mitään todellista uhkaa, niin se ei yksinkertaisesti ole totta. Iran ja PK ovat olleet rikoskumppaneita aina Iranin vallankumouksesta v. 1979 lähtien. Ja Pakistan toimitti asiantuntemusta auttaakseen Pohjois-Koreaa rakentamaan ydinaseita.

Edelleen, The Korea Times raportoi, että viime toukokuussa Pohjois-Korea ja Kuuba aloittivat pysyvät neuvottelut vahvistaakseen ystävyyttään.

Mitä tämä tarkoittaa Yhdysvalloille ja maailmalle? No, Pohjois-Korea kaipaa kovasti käteisrahaa (sen kansalaiset kirjaimellisesti näkevät nälkää), mutta heillä on joukkotuhoaseita. Ja kiitos presidentti Obaman, Iran on hiljattain alkanut uida käteisrahassa ja kaipaa epätoivoisesti niitä joukkotuhoaseita. Se on helvetissä solmittu avioliitto.

Mutta se on vain yksi mahdollisuus. Presidentti Obaman johdolla, maailma on kokenut pahimman ydinaseiden leviämisen koskaan. Valtiot, jotka eivät ole koskaan ennen tavoitelleet ydinaseita, ovat nyt aktiivisia asiakkaita ydinasemarkkinoilla. Japani ja Etelä-Korea aloittavat luultavasti oman ydinaseohjelmansa pelotteeksi Pohjois-Korealle.

Koska Länsi on päättänyt sallia Iranin liittyä ydinasekerhoon pian, niin muut valtiot Lähi-idässä ovat aktiivisesti etsimässä paikkoja hankkiakseen ydinasearsenaalin pelotteeksi naapuruston riitapukarille. Me emme ainoastaan näe näiden aseiden leviämistä, vaan niiden räjähtämisen.

Tiedätkö, että tämä kaikki alkoi jo vuonna 1994 kun silloinen presidentti Bill Clinton päätti tehdä mieliksi Pohjois-Korealle ja väsätä oman hampaattoman ”ydinsopimuksen” heidän kanssaan. He hyväksyivät nopeasti kaikki herkut USA:lta, sitten vetäytyivät sopimuksesta ja etenivät kehittääkseen omia aseita.

Mutta mikään tämä ei yllätä Raamatun profetian opiskelijoita. Useissa kohdissa, Raamattu kuvaa tulevaisuuden tapahtumia, jotka ovat pelottavan (ja täsmällisen) kuvailevia ydinsodan käymisestä.

Se on vain yksi tapa jolla näemme maailman muotoutuvan siten kuin muinaiset Raamatun profetiat ennustivat tuhansia vuosia sitten.

Muitakin mielenkiintoisia asioita tapahtuu Aasiassa.

G-20 huippukokous pidettiin hiljattain Kiinan Hangzhou'ssa. Presidentti Obama osallistui yhdessä ainakin 19 muun maailmanjohtajan kanssa. Mutta kun hän saapui Air Force One -koneellaan kentälle, kiinalaiset isännät eivät vaivautuneet levittämään punaista mattoa hänen eteensä.

He eivät edes rullanneet liikuteltavaa portaikkoa presidentin koneen pääoviaukolle. Hänet pakotettiin poistumaan koneesta sisäänrakennetun takaosan porraskuilun kautta.

Edelleen, lentokentän asfaltilla, kiinalaiset viranomaiset olivat töykeitä korkeille Yhdysvaltain valtuuskunnan jäsenille ja joillekin Yhdysvaltain lehdistötiimissä.

Ei kovin mukava tapa kohdata suurinta asiakasta. Mutta Kiina on ilmeisesti närkästynyt Yhdysvalloille tai presidentti Obamalle.

Luultavasti siksi, että Kiina haluaa omia koko Etelä-Kiinan meren itselleen ja muu maailma ei myönny siihen. Eivät toiset lähialueen maat. Ei YK. Ei Kansainvälinen tuomioistuin Haagissa. Eikä varsinkaan Yhdysvallat.

Itseasiassa, maaliskuussa presidentti Obama nimenomaan varoitti Kiinan johtajaa Xi Jinping'iä olla rakentamatta sotilaallisia laitoksia Scarborough Shoal'iin Etelä-Kiinan merellä, lähellä Filippiinejä. Mutta he tekevät sitä joka tapauksessa.

Niinpä Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat lähettäneet sotalaivoja kansainvälisille vesille lähelle Kiinaa ja taistelulentokoneita lentämään Kiinan ilmatilan läheisyyteen. Kaikki tämä yrityksessä korostaa, että nämä ovat kansainvälisen kaupankäynnin kaistoja ja Kiina ei tule valtaamaan ja kontrolloimaan niitä.

Kiina ei ole tyytyväinen. Ja he eivät ole tyytyväisiä presidentti Obaman niin kutsuttuun ”Aasia keskipisteessä” -strategiaan (Asia Pivot). Tämä tarkoittaa sitä, että hän näkee Amerikan tulevaisuuden vähemmän linjassa Eurooppaan ja Lähi-itään ja enemmän suuntautuneena Aasiaan.

Osittain siksi, että markkinat siellä kasvavat niin nopeasti. Ja osittain siksi, että me haluamme hillitä Aasian kasvavaa uhkaa – Kiinaa.

Useimmat tarkkailijat uskovat, että Kiina kieltäytyy pysäyttämästä Pohjois-Koreaa sen huimapäisestä rynnistyksestä kohti ydinasekapasiteettia, joten se edelleen pitää tuota osaa maailmasta epätasapainossa ja myllerryksessä. Tämä kääntää muun maailman ajatukset pois Kiinan hurjasta vauhdista pyrkiä hegemoniaan Aasiassa.

Mitä tahansa siellä tapahtuukin, se on ehdottomasti katsomisen arvoista. Kiinalla on suunnattomasti vaurautta ja teknistä asiantuntemusta. Kiina on aggressiivinen ja usein vihamielinen. Ja Kiina on näkyvästi esillä Raamatun profetioissa ”idän kuninkaina” viimeisinä päivinä.

Samoin Venäjä, tietenkin. Ja se on muuttunut vieläkin kiehtovammaksi sitten viime ohjelmani. Näetkö miten nopeasti asiat kehittyvät lopunajan skenaariossa?

Viime viikolla, saimme tietää, että palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbas oli KGB'n palkkalistoilla 1980-luvulla. Kuten oli Venäjän presidentti Vladimir Putin. Abbas'in koodinimi oli ”Mole (Myyrä)”.

Tiedot löydettiin brittiläisestä arkistosta koskien KGB'n agentteja tuolta ajalta. Vaikka palestiinalaishallinto yrittää kieltää sen, siinä on järkeä. Abbas johti Neuvostoliitto-Palestiina ystävyyssäätiötä tuolloin.

Ja nyt, kun Yhdysvallat on kääntymässä pois osallistumisesta Lähi-idän asioihin ja keskittyy Aasiaan, monet ihmiset painostavat Venäjää tulemaan uudeksi välittäjäksi Israelin ja palestiinalaisten väliselle rauhalle.

Hollywoodin käsikirjoittaja ei voinut rakentaa tällaista monimutkaista juonta, mutta Raamatun muinaiset profetiat tekivät niin. Ja ne tekivät sen tuhansia vuosia sitten.

Kytke tämä outo tapahtumien käänne hälyttävään antisemitismin lisääntymiseen kaikkialla Euroopassa ja osaksi Lähi-itää, niin se on kiistatonta, että tahti on nopeutumassa.

Äskettäin Israelin suurlähettiläs YK:lle totesi, että juutalaisviha ja Israelin demonisointi on saavuttanut ”meidän elinaikamme korkeimman tason”.

Jälleen, aivan kuten Raamattu ennusti.

Ystävät, jos ette ole koskaan hyväksyneet syntien anteeksiantoa, jonka Jeesus Kristus hankki kuollessaan ristillä, niin NYT on aika tehdä se. Kilpajuoksu loppua kohti on kiihtymässä kuin koskaan ennen. Aika on lyhyt. Ei voi mennä kovin kauaa kunnes Jeesus palaa sieppaamaan todelliset uskovat pois tältä planeetalta. Et varmaankaan halua jäädä ulkopuolelle.

Tällä viikolla aion käsitellä ”lunastusta” ja näyttää sinulle, kuinka voit olla lunastettu ja vapautettu ”velkatodistuksesta”, joka roikkuu sinun selliovesi ulkopuolella. On vain yksi tie ulos. Sinut täytyy ”lunastaa”. Ja vain yksi Ihminen voi tehdä sen puolestasi.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

1 kommentti:

  1. Lihan mieli on aina vihollisuus vastaan, Hänen omiaan, kristittyjä ja omaisuuskansaansa, eikä se muuta voikaan kuin vihata Jumalasta lähtöisin olevaa ja kaikkia Hänen töitään. Lopunajat ovat Jumalan sallima tai tahallaan huipentama aika, jolloin kapina nousee huippuunsa ja kukistetaan. Tätä aikaa me elämme, emmekä voi sitä estää, mutta voimme taistella päämääränämme sielujen pelastus ja Herramme tahdon täyttäminen. Monille vain evankeliumin julistus ei tuo pelastusta, vaan tulee vain todistukseksi heitä vastaan, sillä he ovat mielistyneet valheeseen ja Totuus itse on heidän perimmäinen vihollisensa.

    "6 Sillä lihan mieli on kuolema, mutta hengen mieli on elämä ja rauha;
    7 sentähden että lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan.
    8 Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset."

    mutta me odotamme Herraamme Jeesusta Kristusta Vapahtajaksi taivaista, sillä tiedämme, että kaikki väärä ja ihmisen varaan rakennettu tullaan tuhoamaan, eikä se kestäkään ja Herra itse on perustava valtakunnan, jolla ei loppua ole!

    "9 Mutta te ette ole lihan vallassa, vaan Hengen, jos kerran Jumalan Henki teissä asuu. Mutta jolla ei ole Kristuksen Henkeä, se ei ole hänen omansa.
    10 Mutta jos Kristus on teissä, niin ruumis tosin on kuollut synnin tähden, mutta henki on elämä vanhurskauden tähden.
    11 Jos nyt hänen Henkensä, hänen, joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu."
    Roomalaiskirje 8

    Jukka

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com