Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 5. tammikuuta 2017

Israel-vastaisen YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman vaikutukset v. 2017 ja kysymyksiä/vastauksia Raamatun profetioista tänä kriittisenä aikana

Tässä uusin pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys, joka on puhuttu uudenvuodenaattona 2016. Tämä on jokseenkin pitkä päivitys, koska se jakautuu kahteen osaan, joista ensimmäisessä keskitytään Israelia koskevaan YK:n päätöslauselmaan joulukuun 23. päivältä, jonka seuraukset voivat olla katastrofaaliset maailmalle. Toisessa osassa pastori Farag käsittelee joitakin hänelle esitettyjä yleisimpiä kysymyksiä Raamatun profetioista, joihin pastori vastailee näkemystensä mukaisesti, joista kuitenkin jotkut ovat kiistanalaisia ja siksi esitän kritiikkiä huomautusteni avulla. Arvioikaa Hengessä ja Raamatulla mikä on oikein! Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – New Years Eve December 31st, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 31.12.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-01-01.pdf

Uudenvuodenaaton profetiapäivityksessä, pastori J.D. vastailee useimmin kysyttyihin kysymyksiin Raamatun profetiasta sen päivityksen jälkeen, jossa käsitellään äskettäisen YK:n turvallisuusneuvoston Israelin vastaisen päätöslauselman vaikutuksia.


- Olen todella odottanut kovasti mitä Herralla on meitä varten, kun pyhitämme aikamme Raamatun profetiaa koskeviin kysymyksiin ja vastauksiin.
- Vietin paljon aikaa käydäkseni kaikki kysymykset läpi ja toivon sinun ymmärtävän, etten voinut käsitellä syvemmin niitä kaikkia.
- Seuraavaksi ei missään erityisessä järjestyksessä on raamatullisia vastauksia kysymyksiin, joita jokainen esitti ja joista monet olivat samankaltaisia.
- Kuten voitte kuvitella, yksi ensimmäisistä kysymyksistä, joista monet ovat kiinnostuneita, koskee YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaa.
- Erityisesti liittyen Israelin tuomitsemiseen ja siihen, minkä monet pelkäävät olevan järjettömyyden huippu, kun tammikuun 15. päivänä 70 maata kokoontuu Ranskassa.
- Näin siksi, koska tämän ennennäkemättömän maailmanlaajuisen konferenssin ilmoitettu tavoite tulee olemaan edistää, jopa pakottaa ”kahden valtion ratkaisuun”.
En tiedä, josko on mahdollista liioitella näiden viimeaikaisten tapahtumien profeetallista merkitystä useista syistä johtuen, eikä vähiten sen vuoksi, että kaikki Israelin siirtokunnat Länsirannalla ja Itä-Jerusalemissa ovat nyt laittomia. Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin päätöslauselma, joka hyväksyttiin yksimielisesti vasten sitä, että Obaman hallinto piti itsellään Yhdysvaltain äänen, on asettanut vuoden 1967 tulitaukolinjat rajaksi israelilaisten ja palestiinalaisten välille, ja kuten eräs lähde sanoi siitä, ”myöntämällä jokaisen tuuman Itä-Jerusalemista palestiinalaisille.” Kuitenkin, kokous päättyi jonkinlaiseen muodolliseen YK:n turvallisuusneuvoston antamaan tunnustukseen Palestiinan valtiolle, ja tämän takia tuo konferenssi tammikuun 15. päivänä on niin tärkeä, ja tämä tapahtuu vain viisi päivää ennenkuin Barack Obama lähtee virastaan ja Donald Trump vihitään virkaan, ja kaiken kukkuraksi, Israelilla on ”raudanlujat” todisteet siitä, että Obama suunnitteli mainitun YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman.
Tiistaina Fox News julkaisi Todd Starnes'in mielipidekirjoituksen, otsikolla, ”Obama Stabbed Israel in the Back (Obama puukotti Israelia selkään).” Tässä jotakin siitä mitä hänellä oli sanottavaa. ”Samalla kun joululaulut julistivat ilosanomaa maailmalle – presidentti Obama selkäänpuukotti Israelia. Yhdysvallat kieltäytyi käyttämästä veto-oikeuttaan YK:n päätöslauselmaan, joka tuomitsi Israelin siirtokunnat Länsirannalla. Simon Wiesenthal -keskus nimesi Obaman hallinnon liikkeen pahimmaksi antisemitismin tapaukseksi vuonna 2016. ...Se vaihtoi vuosikymmeniä kestäneen Yhdysvaltojen politiikan, joka on käyttänyt vetoa tällaisiin diplomaattisiin siirtoihin juutalaisvaltiota vastaan”, juutalainen ihmisoikeusjärjestö kirjoitti. Ja rehellisesti sanottuna – se ei ole kaikki mikä yllätti. ...Pääministeri Benjamin Netanyahu sanoo, että on todisteita – raudanlujia sellaisia – että presidentti Obama oli päätöslauselman takana. ”Meillä on melko vedenpitävää tietoa lähteistä sekä arabimaailmassa että kansainvälisesti, että tämä oli harkittu Yhdysvaltojen painostus ja itseasiassa he auttoivat luomaan päätöslauselman alun alkaenkin”, ...Valkoinen Talo kiisti jyrkästi syytöksen. Mutta olkaamme brutaalisti rehellisiä, ihmiset. Keneen uskotte – pääministeri Netanyahuun vai mieheen, joka kaveeraa ajatollien kanssa? Jos, itseasiassa on olemassa vedenpitävää todistusaineistoa, Kongressin täytyy ryhtyä välittömiin toimiin presidenttiä vastaan. Ainakin julkinen epäluottamuslause olisi paikallaan. Selvyyden vuoksi, tällainen toimi Kongressilta olisi ennennäkemätöntä. Mutta ennennäkemätön petos edellyttää ennennäkemätöntä nuhdetta.

Mitä tulee ennennäkemättömästä puhumiseen, keskiviikkoaamuna heräsimme tunnin ja kolmetoista minuuttia kestäneeseen John Kerry'n puheeseen, puhe, joka oli kovin halveksittava, niin etten yksinkertaisesti voi taivuttaa itseäni lainaamaan siitä. Se mitä lainaan, on Benjamin Netanyahun vastaus siihen, kuten Ynet News raportoi keskiviikkona otsikolla, ”Netanyahu tells Kerry: Israel doesn't need to be lectured about peace by foreign leaders (Netanyahu sanoo Kerry'lle: Israelille ei tarvitse luennoida rauhasta ulkomaisten johtajien toimesta).” Lainaten raporttia, Netanyahu ilmaisi ”syvän pettymyksensä” puheen suhteen. ...Puheensa aikana, Kerry puolusti lujasti Obaman hallinnon päätöstä sallia YK:n turvallisuusneuvoston julistaa Israelin siirtokunnat laittomiksi, torjuen syytökset siitä, että Valkoinen Talo oli kantava voima päätöslauselman takana ja korosti, että Washington ”ei luonnostellut tai keksinyt” päätöslauselman sanamuotoa. Mutta Netanyahu ei ollut vakuuttunut. ”Yhdysvallat järjesti, aikaisti ja toi tämän päätöslauselman YK:n turvallisuusneuvostoon”, pääministeri väitti kivenkovaan. ”Tulemme jakamaan tämän informaation tulevan hallinnon kanssa.” ...Netanyahu jatkoi kysyen, ”Kuinka voit tehdä rauhan jonkun kanssa, joka torjuu sinun koko olemassaolosi?”

Lisäyksenä pääministerin vastaukseen, oli myös opetusministerin vastaus, joka Arutz Sheva'n mukaan kehotti Kerry'a ottamaan Raamattunsa esille ja lukemaan sitä. Opetusministeri ja Juutalainen koti -puolueen johtaja Naftali Bennett vastasivat keskiviikkona ulkoministeri Kerry'n vaatimukseen ”elinkelpoisesta kahden valtion ratkaisusta”. Bennett, joka sanoi, että Kerry siteerasi häntä kolme kertaa anonyymisti puheessaan ...lähetti terävän viestin ulkoministeri Kerry'lle hänen linjapuheensa aattona koskien Israelin ja arabien välistä konfliktia. ”Muutama päivä sitten YK:n turvallisuusneuvosto äänesti hapeällisen päätöslauselman puolesta, jossa todetaan, että Jerusalem on miehitettyä aluetta”, ministeri sanoi. ”Jerusalem on ollut juutalaisten pääkaupunki jo 3000 vuotta. Se on Raamatussa, avaa kirja ja lue sitä. Me, juutalaiset, olemme valaisseet menoralla 2170 vuoden ajan Jerusalemissa. Sanomme 'Ensi vuonna Jerusalemissa' joka pääsiäisenä. Sytytimme menoran 1000 vuotta sitten Venäjällä ja Marokossa ja sanoimme 'Ensi vuonna Jerusalemissa.' Sytytimme menoran 72 vuotta sitten lähellä Auschwitz'in krematoriota ja sanoimme 'Ensi vuonna Jerusalemissa.'”

Haluan jakaa vielä yhden mielenkiintoisen artikkelin tässä, koska mielestäni on sopivaa vastata kysymykseen tämän kaiken profeetallisesta merkityksestä. Se julkaistiin Times of Israel'issa keskiviikkona, jossa he lainaavat Israelin päärabbia Yitzhak Yosef'ia, joka sanoi, että Yhdysvallat on hyljännyt Israelin ja juutalainen valtio voi nyt asettaa luottamuksensa ainoastaan Jumalaan, ...”Joskus meitä täytyy muistuttaa ylhäältä, ettemme voi laskea kenenkään muun varaan kuin Isän, joka olet taivaissa”, Yosef kertoi seuraajille Länsimuurilla. ”Jopa Amerikka... hylkäsi meidät viime viikolla YK:ssa.” Hän lisäsi: ”Emme saa unohtaa, että kuninkaiden ja kapteenien sydämet ovat Herran käsissä, ja emme voi luottaa kenenkään muuhun kuin Herraan.”

Tämä vie meidät ensimmäiseen kysymykseen, joka on samankaltaisten kysymysten yhdistelmä ja lähinnä kysyy, että mitkä ovat kaiken tämän profeetalliset vaikutukset? No, ehdotan, että on olemassa useita profetioita pelissä tämän viimeaikaisen kehityksen reitillä, joista ensimmäinen on Hesekielin ja Sakarjan profetia, nimittäin, että Israel kääntyy Jumalan puoleen, ja kansakunnat, jotka käyvät Israelia vastaan, tulevat tietämään että se on Jumalasta, kun Israel on voittoisa Jumalan käden avulla.
Sakarja 12:1-3, 9-10 (KR 33/38)”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. ...Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan. Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.”
Hesekiel 38:16 (KR 33/38) ”Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.”
Tämä on luultavasti hyvä aika vastata kelpo kysymykseen useilta online-jäseniltä, jotka kysyvät, ”Hesekielin sota puhuu miekoista, jousista ja nuolista samoin kuin hevosista ja muista alkukantaisista aseista, joten miten selität tämän? Pitääkö tällaiset kohdat ottaa kirjaimellisesti, vai puhuuko profeetta aseiden käyttämisestä, jotka olivat tyypillisiä tuolle aikakaudelle (hevoset ja vaunut)?” Tähän kysymykseen voidaan vastata ymmärryksellä alkuperäisistä heprean sanoista hevosille, joka on kirjaimellisesti käännettynä ”harppojat (leapers)”, ja se on myös käännetty pääskyseksi, joka on lintu. On tärkeää ymmärtää, että 1600-luvulla, jolloin Hesekielin kirja käännettiin, heillä oli sotilaita hevosilla, jotka olivat harppojia. Tänä päivänä se voitaisiin ymmärtää sotilaiksi panssarivaunuissa tai lentokoneissa. Toinen esimerkki tästä on sanat ”miekka” ja ”jousi”. Miekka hepreassa on kirjaimellisesti käännettynä ”aseet jätteiden levittämistä varten”, ja jousi on kirjaimellisesti käännettynä ”laukaisin”, joka kuljettaa mukanaan ajatuksen nuolesta, joka lävistää ja tulee kuin salama. Selvästikin tämä voitaisiin ymmärtää ydinaseina tai jopa kemiallisina joukkotuhoaseina.
Toinen pelissä oleva profetia edellämainittujen tapahtumien reitillä on 1. Tess. 5:3 (KR 33/38), ”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään (peace and security)", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” Kadotin lukeman kuinka monta kertaa kuulin nuo kaksi sanaa (peace and security) kaikissa aikaisemmissa puheissa, eli ajankohtana, jolloin YK:n päätöslauselmaa sorvattiin ja sen jälkeen.
Ajan kulumisen vuoksi haluan siirtyä erääseen kysymykseen, jota kysyttiin ylivoimaisesti eniten, ja sillä on tekemistä Ilmestyskirjan luvun 12 merkin kanssa, joka näkyy taivaalla ensi syyskuun 23. päivänä 2017, erityisesti kun se liittyy seurakunnan tempaukseen. Ilmestyskirja 12:1-6 (KR 33/38)”Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö. Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää.” Lukuisat ihmiset tarjosivat minulle grafiikkaa ja kuvauksia tästä, joka on, että tuona päivänä Aurinko tulee olemaan päällyksenä kolmasosalle Neitsyestä/naisesta (vaatettaa hänet) ja Kuu on hänen jalkojensa alla. Yhdeksän tähteä Leijonan tähtikuviosta, joka on Neitsyen pään yläpuolella, liitetään kolmeen planeettaan, jotka voisivat olla seppele 12 tähden kanssa. Jupiter, joka tuolloin on Neitsyen kohdussa 41 viikon ajan (normaali raskausaika), tulee sitten lähtemään sieltä, mikä tarkoittaa Neitsyen synnyttämishetkeä. Tulin tietoiseksi tästä ensimmäisen kerran useita vuosia sitten, kun joku sai minut kiinnittämään siihen huomiota. Vaikka en ole kuluttanut paljon aikaa tehdäkseni tutkimusta siitä, minun täytyy tunnustaa, että se kiehtoo minua paljon. Kuitenkin, salli minun kiirehtiä sanomaan, että kun emme tiedä, meidän olisi hyvä pysyä siinä, minkä jo tiedämme, joka on, että kukaan ei tiedä päivää tai hetkeä tempaukselle. Tämän sanottuani, se tulee varmasti olemaan korkea tarkkailuhetki sen tosiasian nojalla, että pasuunansoitonjuhla, myöskin tunnettu Rosh Hashanah'ina, alkaa kolmea päivää aiemmin 20. syyskuuta. Nyt olen hyvin tietoinen niistä, jotka uskovat, että tempauksen on tapahduttava tänä nimenomaisena juhlapäivänä, mutta kuitenkin, minusta se velvoittaisi niitä, jotka pitäytyvät tähän uskomukseen, tarrautumaan siihen löyhästi, jottei Läheisyysoppi häiriinny. Tällä tarkoitan, että ainoa ajankohta, jolloin meidän pitäisi valvoa ja olla valmiina tempausta varten on kerran vuodessa tämän juhlan aikaan. [No voi sentään! Farag on samoilla linjoilla kuin esim. Samuel Korhonen Läheisyysopin, eli tempaus milloin tahansa, suhteen. Tässä julkaisussani Samuel Tuominen perustelee hyvin miksi ”läheisyyden oppi” uskovien ylösotosta on epäraamatullinen. Ja sitten Ilmestyskirjan 12. luvun merkistä v. 2017 osoitteessa: http://watchfortheday.org/micah.html. Suom. huom.]
Tästä pääsemmekin toiseen eritäin hyvään kysymykseen: ”Viime aikoina olen kuullut monien profetiaopettajien puhuvan valtavasta herätyksestä. He sanovat, että se voisi alkaa hyvinkin pian ja ne, jotka puhuvat siitä, näyttävät kaikki uskovan siihen, että se tapahtuu ennen tempausta. Ajattelin että piti olla luopumus lopunaikoina eikä herätystä. Haluaisin kovasti, että pureudutte tähän.” Aion vastata tähän sillä olettamuksella, että hän (she) viittaa Toisen Tessalonikalaiskirjeen lukuun 2:1-4 (KR 33/38)”Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus (falling away) ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.”
Huomatkaa, että tajuan vastaukseni tähän olevan kiistanalainen, mutta olen henkilökohtaisesti siinä uskossa, että ”luopumus (falling away)” on oikeastaan tempaus, ja tähän on useita syitä, joista tärkein on se, että ...kreikan substantiivi apostasia, yleensä käännetty ”luopumukseksi”, pitäisi kääntää ”lähdöksi (departure)”. Totuus asiasta on, että seitsemän ensimmäistä englantilaista käännöstä sanasta ”apostasia” tulkitsivat kaikki substantiivin joko ”lähdöksi (departure)” tai ”lähtemiseksi (departing)”. Valitettavasti Kuningas Jaakon käännöksen (King James Version) kääntäjät olivat ensimmäisiä, jotka ottivat käyttöön uuden tulkinnan sanalle ”apostasia” tarkoittamaan ”luopumusta (falling away)”. Tästä syystä johtuen en näe herätystä enkä selvää luopumusta merkkinä Antikristuksen ilmestymiselle. Se ei tarkoita sitä, ettei tule lopullista kokoamista pakanoiden täydelle luvulle, joka tulee sisälle. Vien sen askeleen pidemmälle ja sanon, että on jo ollut ”luopumus” siinä mielessä, että seurakunta tänäpäivänä on penseä, jos haluatte, joka on sitä, miten Jeesus kuvailee seitsemättä Laodikean seurakuntaa Ilmestyskirjan luvussa kolme. [No huh huh! Tämä Farag toistelee esim. Samuel Korhosen väittämää kreikan sanasta apostasia, joka olisi mukamas lähtö (departure), ts. tempaus ennen AK:n ilmestymistä. Tämä on harhaoppia. Lue tästä aiheesta enemmän, mm. Samuel Tuomisen argumentteja, julkaisustani: http://nokialainen.blogspot.fi/2016/10/herran-paiva-ja-tempaus-2-tess-21-7.html. Suom. huom.]
Siirrytään vielä toiseen kiistanalaiseen kysymykseen, joka koskee sitä, että liittyykö Matteuksen luku 24 tempaukseen. Erityisesti Matteus 24:36-44 (KR 33/38)”Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, vätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.”
Tässäkin ymmärrän, että vastauksellani on potentiaalia olla kiistanalainen, koska uskon, että Jeesus puhuu tempauksesta näissä jakeissa. Yksi tärkeimmistä syistä on se, että jos Jeesus viittasi maanpäälliseen toiseen tulemukseensa, niin silloin on käytännössä mahdotonta sovittaa yhteen maailman liiketoimintaa tavallisen käytännön kanssa 7-vuotisen vaivanajan lopussa. Lisäksi maanpäällinen toinen tulemus ei olisi ajankohtana, josta ei tiedä kukaan, ja se ei varmasti olisi kuin varkaan tuleminen yöllä. Toinen syy, miksi uskon Jeesuksen viittaavan tempaukseen eikä toiseen tulemukseen maan päälle, on se, ettei Luukas 21 ole rinnakkainen selonteko, niin että Luukkaassa, Jeesus opettaa temppelissä kansalle ja opetuslapsille, kun taas Matteuksen luvussa 24, Jeesus opettaa temppelistä, mutta ei kansalle, ja ainoastaan opetuslapsille. Myöskin vertaukset, jotka seuraavat, koskettelevat kaikki valmiina olemista tempausta varten ajankohtana, jota kukaan ei tiedä.
Toivon sinun ystävällisesti kestävän minua kun käyn käsiksi loppuihin kysymyksiin nopean kerronnan tavalla, jotta pääsisit selville mahdollisimman monesta niistä. ”Ensinnäkin, mikä on tempauksen ajoitus, kun on kyse Jesajan luvusta 17 ja Hesekielin luvusta 38? Myöskin lisään tähän muita kysymyksiä, kuten pitääkö temppeli jälleenrakentaa ennen tempausta?” Lyhyt vastaus on, että mitään ei tarvitse tapahtua ennen tempausta, joka on oppi läheisyydestä. [Väärin! Lue http://nokialainen.blogspot.fi/2016/09/samuel-korhonen-ja-ns-laheisyysoppi.html, Suom. huom.] Nyt, voisiko Jesaja 17 tapahtua ennen – kyllä – täytyykö sen tapahtua – ei. En tiedä voisinko sanoa samaa Hesekielin luvusta 38 ja varsinkin temppelistä, jonka uskon toteutuvan myöhemmin tempauksen jälkeen Daniel 9:27 jakeen nojalla. Tämä selitys myöskin kelpaa muihin kysymyksiin koskien Israelin asumista turvallisesti muurittomissa kylissä, niin että temppeli nousee ja muurit, salvat ja portit tulevat alas ajankohtana, jolloin 7-vuotinen rauhansopimus pannaan täytäntöön, joka aloittaa Danielin 70. vuosiviikon.
Seuraava kysymys liittyy Psalmiin 83 ja erityisesti siihen, että uskonko edelleen sen olevan profetia, joka ei ole vielä toteutunut. Minun täytyy tunnustaa, että olen edelleen tarkistamassa Psalmia 83, koska on olemassa meriittiä ajatukselle, että se ei ehkä täyty yhdessä tapahtumassa sikäli kuin se on osaltaan jo toteutunut ja ollaan toteuttamassa tietyn aikajakson kuluessa. Toisin sanoen, lähtien toukokuusta 1948, ja enemmän vielä kesäkuusta 1967, maat ja ihmisryhmät ovat olleet salaliitossa pyyhkäistäkseen Israelin pois kartalta aivan kuten vielä tänäkin päivänä.
Seuraavaa kysymystä varten, sinun täytyy kestää minua, koska kyse on siitä menevätkö lemmikit Taivaaseen vai ei. Syy, miksi pyydän teitä sietämään minua, johtuu siitä, että olen äärimmäisen allerginen kissoille ja koirille ja näin ollen, meillä ei ole tällä hetkellä lemmikkieläimiä. Tietäkää, ettei minulla ole mitään niitä vastaan, ja itseasiassa toivon lemmikkien menevän Taivaaseen. Toisaalta voidaan myös väittää, että Raamattu on hiljaa mitä tulee johonkin tarkkuuteen tämän asian suhteen. Tässäkin meidän täytyy pysyä siinä mitä tiedämme, ja se on, että Jumala on hyvä, ja Taivaan kirkkaus on sanoinkuvaamatonta täältä maan päältä katsoen. Toisin sanoen, kenenkään ei tarvitse murehtia Taivaassa.
Säästin tämän kysymyksen viimeiseksi ja uskon teidän ymmärtävän miksi, kun luen sen teille. ”Onko 'liian myöhäistä' tässä profetiapelissä perehtyä siihen kuinka tehdä profetiapäivityksiä paikalliselle seurakunnalleni?” Vastaus on, ehdottomasti ei! Itseasiassa, nyt on sopiva aika ennenkuin se on liian myöhäistä, ja kannustan jokaista, joka kaipaa tempausta, ja jolla on intohimoa Raamatun profetiaan, ryhtymään toimeen, tapahtuupa se sosiaalisessa mediassa, seurakunnassasi, kotonasi, tai jopa työpaikallasi.
- Lopuksi haluan sanoa, että jos et ole koskaan vedonnut Herraan Jeesukseen pelastuaksesi, pyydän sinua hartaasti tekemään niin jo tänään.
- Selitän miten, jakamalla sinulle sen mitä kutsutaan pelastuksen ABC'ksi. A on myöntämistä. Tunnusta että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen niin olet pelastettu.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com