Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

13 myyttiä Antikristuksesta murrettu by Brother James Key – Donald Trump on sopiva kandidaatti laittomuuden ihmiseksi!

Seuraavassa kokoan yhteen Brother James Key'n kirjoituksia hänen blogistaan, joissa hän käsittelee yleisimpiä väärinkäsityksiä Antikristuksen ominaisuuksista tai oletetuista faktoista, joita tähän laittomuuden ihmiseen jotkut liittävät hyvin herkästi. Nyt tähän mennessä kirjoittaja on löytänyt 13 väärinkäsitystä, jotka oikaistaan raamatullisesti. Veli James'in tekstit suomensi: Olli R.

---------------------------------

Kolmetoista myyttiä Antikristuksesta: MURRETTU


Tässä sarjassa haemme väärinkäsityksiä Antikristuksen suhteen. Lue tässä jokaisesta murretusta myytistä.

Väärinkäsitys #1: Antikristus on kuninkaallinen henkilö

Raamattu sanoo, ”...ja hänelle annettiin seppele (kruunu)...” (Ilm. 6:2) Joten me tiedämme, että kuninkuus annetaan Antikristukselle. Tämä olisi samanlaista kuin Napoleon Bonaparten kohdalla. Hän ei syntynyt prinssiksi, mutta kun hän nousi valtaan, hänelle haluttiin antaa kuninkaallinen titteli. Ja Ranskan kansa antoi hänelle kruunun vuonna 1804 tyydyttääkseen Napoleonin. Hänestä tuli keisari.

Antikristus ei ole kuninkaallinen henkilö, kun hän aluksi nousee, mutta myöhemmin hän täyttää profetiaa ja hänelle annetaan kruunu.

On olemassa monia ennustuksia, joita Antikristus täyttää ajan kuluessa. Hän aloittaa pienenä, ja kasvaa vallassa ollessaan. Profetiat vievät aikaa täyttyäkseen, se ei kaikki tapahdu kerralla. Mutta kaikki Jumalan Sanasta täytetään. Amen.

Väärinkäsitys #2: Antikristus ei ilmesty ennenkuin vasta tempauksen jälkeen

Tosiasia on, että tempaus ennen Ahdistusta (pre-trib rapture), ollen dispensationalistinen teoria, on nopeasti hiipumassa historiaan, kun yhä useammat kristityt heräävät Hengen johdatukseen. Raamattu sanoo selvästi, että ”Concerning the coming of our Lord Jesus Christ and our being gathered to Him, we ask you, brothers and sisters, not to become easily unsettled or alarmed by the teaching allegedly from us–whether by a prophecy or by word of mouth or by letter–asserting that the Day of the Lord has already come. Don’t let anyone deceive you in any way, for that Day will not come until the rebellion occurs (kapina tapahtuu) and the man of lawlessness is revealed, the man doomed to destruction.” Suomeksi: ”Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.” (2. Tess. 2:1-3)

Herra ei koskaan poistaisi Hänen Henkeään ja seurakuntaansa kadotetusta maailmasta – kukaan ei voi pelastua ilman Pyhän Hengen työtä. Ja Raamattu kertoo meille syyn miksi Jeesus vitkastelee tulemuksessaan: ”Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.” Jeesus sanoi, että loppu tulee sen jälkeen kun evankeliumi on saatettu koko maailmalle. Sen jälkeen kun viimeinen pelastettava sielu on tullut pelastukseen Pyhän Hengen työn kautta, niin silloin Jeesus palaa. Hän on Jumala, joka ulottaa rakkautensa ja pelastuksensa aivan loppuun asti.

Katso: ”Does the Rapture Occur Before the Second Coming of Christ?” (Tapahtuuko tempaus ennen Kristuksen toista tulemusta?) Raamattu sanoo EI – http://www.glorytogodvideos.com/InTheseLastDays.html

Suomentajan kommentti: Olen vähän eri mieltä Veli James'in kanssa tässä tempauskysymyksessä. Vaikka tempaus tapahtuukin Antikristuksen ilmestymisen jälkeen, ei kaikkien tarvitse odottaa 7-vuotisen Ahdistuksen ajan loppuun kunnes Jeesus tulee toisen kerran ja silloin vain julkisesti maan päälle. Minusta tempaus (rapture) ennen Ahdistusta (pre-trib, Ilm. 4:1), tempaus keskellä Ahdistusta (mid-trib, Ilm. 7:9-17), ja tempaus Ahdistuksen jälkeen (post-trib, Ilm. 16:15) ovat kaikki totta. Mutta jokaisessa tapauksessa Antikristuksen identiteetti on jo tiedossa, kuten Veli James väittää. Nyt uskovien ylösottoja on siis ainakin kolme ja Uuden liiton seurakunta temmataan vaiheittain taivaallisiin. Aluksi temmattavia on vähän ja luku kasvaa kuljettaessa eteenpäin vaivanajassa. Jumala puhdistaa vähitellen penseitä kristittyjä, jotka eivät heti Antikristuksen ilmestyessä ole vielä valmiita. Tästähän puhuu Ilmestyskirjassa Laodikean seurakuntakirje (Ilm. 3:14-22), jossa sanotaan, että ”Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.” Tämä penseys valitettavasti pätee nykyisin moniin seurakuntiin ja yksilökristittyihin, jotka ovat välinpitämättömiä Herran toisen tulemuksen suhteen. Kuitenkin Jumala kasvattaa monia vaivanajassa, kun he tajuavat viimein, että Antikristus on jo ilmestynyt. Samalla tietenkin iankaikkinen evankeliumi julistetaan kaikille maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille. (Ilm. 14:6) Näin Veli James on oikeassa Pyhän Hengen työstä vaivanajassa.

Väärinkäsitys #3: Kukaan ei tiedä kuka Antikristus on kunnes hän näyttää itsensä Jerusalemin temppelissä

On suosittu ajatus, että synnin ihminen paljastuu kristityille vasta päivänä, jolloin hän istuu Jerusalemin temppelissä ja osoittaa olevansa Jumala. Voimme olla yhtä mieltä, että tulemme kaikki tietämään tuolloin. Mutta ei ole mitään Raamatussa, joka sanoisi, ettei häntä voida paljastaa jo paljon ennen tuota hetkeä monille rukoileville kristityille. Raamattu sanoo vain, että hän ilmestyy. Emme voi olettaa, ettei hän paljastu monille arvostelukykyisille kristityille jo varhaisessa vaiheessa.

Jumala sanoo koettelevansa henget nähdäkseen ovatko ne Jumalasta (ks. 1. Joh. 4:1). Jeesus sanoo, että tehkää oikea tuomio (Joh. 7:24). Ja Raamattu sanoo, että henkilön, jossa vaikuttaa Pyhä Henki, täytyy arvioida kaikki asiat (1. Kor. 2:15). Raamattu ei sano, että ainoastaan Jumala tietää Antikristuksen identiteetin siihen asti kunnes hänet paljastetaan kaikille. Raamattu sanoo, että Jumala ei tee mitään kertomatta ensin sitä palvelijoillensa (Aamos 3:7). Joten emme voi olettaa, että Antikristusta ei paljasteta rukoileville ja arvostelukykyisille kristityille jo kauan ennen kuin hän istuu Jerusalemin temppelissä.

Profeetta Daniel kirjoitti, ”Hänen ensimmäisenä hallitusvuotenaan, minä, Daniel, kirjoituksista huomasin vuosien luvun, josta Herran sana oli tullut profeetta Jeremialle, että Jerusalem oli oleva raunioina seitsemänkymmentä vuotta.” (Dan. 9:2) Daniel pyhitti itsensä tutkimaan ja etsimään Herran totuutta pyhistä kirjoista. Hän havaitsi asioita, joita Jumala paljastaa niille, jotka Häntä etsivät.

Väärinkäsitys #4: Antikristus nousee globalistina, ei nationalistina

Ajatus, että Antikristus nousee maailman näyttämölle globalistina ei ole raamatullinen. Raamattu sanoo, että Antikristus aloittaa pienenä ja KASVAA vallassa ollessaan. (ks. Dan. 8:9). Toisin sanoen, hän seuraa samaa polkua, jota lähes kaikki jumalattomat diktaattorit ovat käyttäneet, eli hän aloittaa kansallisena johtajana – sitten tarttuu maailmanlaajuiseen vallankahvaan.

Daniel 11:23 sanoo, ”...for he shall come up, and shall become strong with a small people”, joka myöskin on käännetty näin, ”he will go up and gain power with a small force of people.” Suomeksi: ”Siitä saakka kun liittoudutaan hänen kanssansa, hän harjoittaa petosta. Hän lähtee liikkeelle ja saa ylivallan vähällä väellä. Hänen tukenaan on aluksi uskollinen ryhmä ihmisiä, ja siitä lähtien Antikristuksen kunnianhimo liikuttaa hänet kansallisesta johtajasta globaaliksi hallitsijaksi. Huolimatta siitä, mitä voisi odottaa, niin katsomalla historiaa, antikristus-diktaattorit päämääränään maailmanvalloitus ovat lähes aina nousseet esiin nationalistisista liikkeistä. Hitler, malliesimerkkinä, toitotti kaikessa, että ”Saksa ensin” ja painotti Saksan kansan ylivaltaa. Hän aloitti hirmuvaltansa joukolla isänmaallisia kiihkoilijoita. Nationalistiset kansankiihkoilijat aloittivat perustukemisella, sitten heidän kunnianhimonsa johti heidät haluamaan enemmän valtaa, lopulta maailmanvallan.

Väärinkäsitys #5: Antikristus ei kutsu itseään kristityksi tai anna kenenkään rukoilla hänen puolestaan

Ajatus siitä, että jumalaton ihminen ei kutsuisi itseään kristityksi on hyvin naiivi. Tekopyhä on teeskentelijä, ja Jeesus kehotti meitä kavahtamaan fariseusten hapatusta, joka on tekopyhyyttä. Maailma on täynnä ihmisiä, jotka kutsuvat itseään uskonnollisiksi ja hyviksi – mutta he ovat syntisiä, jotka tarvitsevat Kristusta.

Juudas Iskariot oli yksi kahdestatoista opetuslapsesta. Hän näytti tosi opetuslapselta, hän liittyi rukouksiin, ja olen varma, että nämä kaksitoista rukoilivat yhteydessä toisiinsa. Mutta Juudas oli pettäjä. Hän ei pystynyt huijaamaan Jeesusta, mutta yksitoista muuta opetuslasta ajattelivat että hän oli yksi heistä. Raamattu sanoo, että Antikristus, kuten Juudas, tulee olemaan pettäjä.

Hitler on yksi esimerkki pahasta miehestä, joka väitti olevansa kristitty ja etsi tukea papistolta ja kirkon miehiltä. Vasta myöhemmin, monet saksalaiset tajusivat sen, että Hitler oli antikristus ja jumala itselleen.

Voimme siis täysin odottaa Antikristuksen nousevan esiin tuen aallolla petetyiltä ihmisiltä. Monet ihmiset eivät tunnista hänen antikristillistä luonnetta kunnes hänen pahuutensa tulee näkyvämmäksi ja hän väittää olevansa jumala.

Donald Trump on sanonut julkisesti, ettei hänen tarvitse pyytää Jumalalta anteeksi. Hän pitää esillä äitinsä Raamattua ja sanoo olevansa kristitty ja puhuu itsestään. Hän ei koskaan ylistä Jeesuksen nimeä, ei koskaan anna todistusta siitä, että hän on uudestisyntynyt Jeesuksen Kristuksen kallisarvoisen veren kautta. Hän ei koskaan todista, että hänen syntinsä ovat anteeksiannetut uskon kautta Jeesukseen. Hän ei koskaan puhu Jeesuksen ihmeellisestä nimestä. Hän ei koskaan anna kunniaa Jeesukselle Kristukselle. Antikristus ei tule koskaan suurentamaan ja korottamaan Jeesuksen nimeä.

Väärinkäsitys #6: Antikristus nousee Euroopasta

Ajatus siitä, että Antikristus tulee Euroopasta liittyy väärinkäsitykseen, että Antikristus on Roomasta lähtöisin. Tällä erityisellä Kirjoitusten väärinkäsityksellä on tekemistä tämän sarjan kahdeksannen osan kanssa: The Roman Antichrist

Se on ollut suosittu opetus jo vuosia, että Antikristus tulee Euroopasta, jota johtaa 10 valtiota. Se on suosittua, mutta ei raamatullista. Raamattu sanoo, että Antikristus saa 10 ”kuninkaan” tuen – mutta nämä kuvernööri-kuninkaat ovat paljon enemmän kuin vain 10 kansallista johtajaa. Raamattu sanoo, että Antikristus tulee hallitsemaan koko maailmaa (ks. Ilm. 13:7).

Raamattu todennäköisemmin kuvaa maailman kymmentä alueellista johtajaa – koko maailman ”10 kuningasta”. Maailma on jo jaettu 10 alueeksi YK:n toimesta, jonka tarkoituksena on panna täytäntöön yhden-maailman järjestys (One World Order), jota 10 alueellista johtajaa sääntelevät. Nämä ”10 kuningasta” antavat Antikristukselle kaiken voimansa ja valtansa, heidän uskollisen tukensa.

Ei ole mitään syytä olettaa, että Antikristus nousee Euroopasta. Raamatun profetiat kertovat meille, että Antikristus harjoittaa jumalatonta sotilaallista ylivaltaa, ”Kuka voi sotia petoa vastaan?” (Ilm. 13:4) Hänellä tulee olemaan mahtava, pysäyttämätön armeija komennossaan – ja se ei kuvaile Eurooppaa tai EU:ta.

Mikään sotilaallinen voima ei tule pysäyttämään häntä kun hän alistaa valtaansa koko maailman. Hän on valloittaja, joka lähti valloittamaan (ks. Ilm. 6:2). Danielin näyt kertovat meille hirmuisesta ja ylen väkevästä viimeisestä maailmanvallasta, joka on erilainen kuin kaikki muut, paljon voimakkaampi.

Amerikalla tänäpäivänä on yli 800 ulkomaista sotilastukikohtaa kaikkialla maailmassa. Ei ole muuta supervaltaa kuin USA, joka hallitsee täysin maailmaa sotilaallisesti. Amerikan asevoimat ovat suuremmat kuin Venäjän, Kiinan, Intian ja EU:n jäsenvaltioiden YHTEENSÄ. Nuo maat eivät ole supervaltoja, niillä ei ole sotilastukikohtia, jotka YMPÄRÖIVÄT kaikkia muita maita. Amerikalla on tukikohtia, jotka ympäröivät Venäjää ja Kiinaa, ja noilla mailla ei ole sotilaallista läsnäoloa Yhdysvaltojen lähettyvillä.

Elpynyt Rooman valtakunta on siirtynyt Vanhasta maailmasta Uuteen maailmaan, ja Amerikka on Uusi Rooman Imperiumi, Danielin näkyjen 4. peto. Me odotamme Antikristuksen käyttävän sotilaallista ylivaltaa kaikkialla maailmassa.

Väärinkäsitys #7 & Väärinkäsitys #8: (1) Antikristus on assyrialainen, syntynyt Lähi-idässä – (2) Antikristus on roomalainen, syntynyt Euroopassa

Daniel 9:26 sanoo, että Antikristuksella on roomalainen perintö, ja Miika 5:5-6 kutsuu Antikristusta assyrialaiseksi. Mutta ei ole mitään syytä uskoa, että miehen, jolla on roomalainen perintö, täytyy olla syntynyt Euroopassa. Ja ei ole mitään syytä uskoa, että miehen, joka omaa assyrialaisen perinnön, täytyy olla syntynyt Lähi-idässä.

Donald Trumpin perhe on kotoisin Saksasta. Muinaiset historialliset tallenteet kertovat meille, että Saksan vanhin kaupunki, Trier, kehittyi assyrialaisesta siirtokunnasta, joka kiinnittyi maapaikalle useita vuosisatoja ennen Kristusta. Antiikin historian mukaan, suuri joukko assyrialaisia asutti Reinin aluetta, joka nykyään on Lounais-Saksaa. Muinainen Trier'in kaupunki tunnustetaan asukkaidensa taholta Saksan ensimmäiseksi kaupungiksi, alkujaan perustettu assyrialaisten toimesta.

Trier'in, ja koko eteläisen Saksan valloittivat myöhemmin roomalaiset ensimmäisellä vuosisadalla ennen Kristusta. Vuosisatoja myöhemmin, arabilähteet keskiajalla yhä viittasivat saksalaisiin assyrialaisina. Trier'in kaupunki on alle 100 mailia Trumpin perheen esi-isiltä peritystä saksalaisesta Kallstadt'in kylästä Lounais-Saksassa. Niinpä Trumpilla voisi todennäköisesti olla sekä assyrialaista että roomalaista DNA'ta – kiinnostavaa, koska ennustus Danielin luvussa 9:26 sanoo, että Antikristuksella on roomalainen perintö, ja Miikan luku 5:5-6 kutsuu Antikristusta assyrialaiseksi.

Uskon, että on olemassa enemmänkin faktaa siitä, että Antikristusta kutsutaan assyrialaiseksi. Miika 5:5-6 puhuu suuresta Israelin vihollisesta Miikan aikoina, assyrialaisista, sotiva kansa, joka kuljetti Israelin jaetut heimot vankeuteen. Assyriaa seurasi babylonialaiset, jotka sitten veivät Juudan vankeuteen vuosia myöhemmin. Joten ”Assyria” edustaa sielunvihollisen pahan valtakuntaa, Nimrodin maata. Ymmärrämme Nimrodin olleen ensimmäinen ”maailman kuningas” – hän oli kuningas Baabelissa, jossa kaikki kansakunnat aloittivat yhden kuninkaan alaisuudessa. Hän myös rakensi Niiniven ja Assyrian valtakunnan. Hän oli ensimmäinen maallinen kuningas, ja Antikristus on viimeinen maallinen kuningas. Joten Nimrod on Antikristuksen kuva, tyyppi ja edelläkävijä. Antikristus on Assyrian Nimrodin kaltainen, ensimmäinen antikristus-hallitsija, joka yritti alistaa koko maailman herruutensa alle. Ensimmäinen Nimrod nujerrettiin Baabelissa, viimeinen Nimrod tullaan pysäyttämään Harmagedonilla. Jeesus Kristus on kaikkien Herra, kuningasten Kuningas ja herrain Herra.

Väärinkäsitys #9: Antikristus on kaikkien rakastama

Suosittu ajatus siitä, että Antikristus on kaikkien rakastama ei huomaa paria tärkeää seikkaa, joista Raamattu kertoo meille koskien Petoa.

Ensinnäkin Antikristusta palvovat vain ne, jotka ovat tuomittuja ottamaan hänen merkkinsä ja tuhoutuvat hänen kanssaan tulijärvessä. Mutta jokainen, jonka nimi on kirjoitettuna Karitsan elämänkirjassa, ei tule palvomaan häntä, vaan he pysyvät uskollisina Jeesukselle Kristukselle. On odotettavissa, että kun hän alkaa nousta valtaan, kadut ovat täynnä mielenosoittajia ja itkeviä vaeltaa kaduilla. On ymmärrettävää, että tällainen viheliäinen henkilö vaivaisi monia ihmisiä.

Toiseksi, Antikristus ei ilmesty ja toteuta kaikkia profetioita tosta vaan yhtenä päivänä. Kaikki ennustukset täyttyvät – mutta ajan mittaan. Antikristus kasvaa voimassa ja vaikutusvallassa ”pienestä sarvesta, joka KASVOI tavattoman suureksi” (ks. Dan. 8:9). Kaikki maailman kadotetut ihmiset tulevat palvomaan häntä, mutta ei alusta alkaen. Hän voittaa ihmiset puolelleen ajan myötä, ja kasvaa vaikutuksessaan.

Väärinkäsitys #10: Antikristus on juutalainen eikä pakana

Ajatus siitä, että Antikristus on juutalainen, tulee Danielin luvusta 11:37-38, jossa sanotaan, ”Hän ei välitä isäinsä jumalista... Mutta sen sijaan hän kunnioittaa linnoitusten jumalaa. Sitä jumalaa, jota hänen isänsä eivät tunteneet...”

Tämä kohta voi viitata joko juutalaiseen tai pakanaan. Jokaisella pakanakansalla on ollut omat jumalansa, isiensä jumalat. Hänen isiensä jumalat, joita Antikristus ei kunnioita, ei viittaa oikeaan Jumalaan. Alkuperäinen heprean sana ”elohim” on monikossa – ”jumalat”. Tekstissä sanotaan vain, että hän ei kunnioita isiensä jumalia. Se voisi olla mitkä tahansa jumalat mistä tahansa kansakunnasta.

Kuningas Jaakon käännös (KJV) kääntää ”elohim'in” ”Jumalaksi (God)”. KJV-kääntäjät lisäsivät ison kirjaimen G. Muinaisessa heprean kielessä ei ollut isoja eikä pieniä kirjaimia. Joten iso kirjain G ei näy alkuperäisessä heprealaisessa tekstissä. KJV-kääntäjät uskoivat, että paavi on Antikristus, ja he käänsivät hepreankielisen tekstin heijastamaan omia uskomuksiaan, niin että Antikristus-paavi ei kunnioittaisi kirkkoisien oikeaa Jumalaa.

Mikään käännös ei ole täydellinen, koska ihmiset eivät ole täydellisiä. Mutta alkuperäinen heprean ja kreikan teksti on erehtymätön ja pettämätön – ja se on se, minkä haluamme ymmärtää mahdollisimman selvästi. Alkuperäinen teksti sanoo: ”the gods of his fathers (hänen isiensä jumalat)” – ja voisi tarkoittaa minkä tahansa kansan jumalia.

Tämä on se, mitä tiedämme Antikristuksesta. Siitä huolimatta, ortodoksijuutalaiset uskovat heidän messiaansa olevan juutalainen ja Daavidin huoneesta – mikä on totta oikean Messiaan, Jeesuksen, kohdalla. Mutta he eivät tunnista Jeesusta, ja he yhä etsivät messiastaan. Ole hyvä ja katso videoni: https://www.youtube.com/watch?v=F-UxKCzsURI – Tämä video toteaa, että jotkut ortodoksijuutalaiset tutkivat Donald Trumpin syntyperää löytääkseen linkin kuningas Daavidiin. [Muuten, alt-right -median tunnetuin hahmo Alex Jones kutsui eräässä online-lähetyksessään Donald Trumpia Daavidiksi, kun oli niin innoissaan Trumpin vaalivoitosta. Suom. huom.]

Väärinkäsitys #11: Antikristuksella ei ole halua naisiin (desire for women)

Ajatus, että Antikristus ei halua naisia tulee väärintulkitusta KJV-käännöksestä: ”Neither shall he regard the God of his fathers, nor the desire of women (eikä halua naisia?), nor regard any god: for he shall magnify himself above all.” (Dan. 11:37) – Tarkasteltaessa tämän jakeen asiayhteyttä, niin se mitä siinä sanotaan, on, että Antikristus ei välitä mistään ihmisten jumalista. Hän ei välitä jumalista, ei hänen isiensä tai äitiensä jumalista. Naisten jumala on jumala, jota naiset haluavat, naisten lempijumala (desire of women). [Luulen, että naisten lempijumala on Jeesus. Suom. huom.]

New International Version – Hän ei piittaa esi-isiensä jumalista tai siitä yhdestä, joka on naisten haluama, eikä hän piittaa yhdestäkään jumalasta, vaan hän korottaa itsensä kaikkien niiden yläpuolelle.

New Living Translation – Hänellä ei ole kunnioitusta hänen esi-isiensä jumalia kohtaan, tai naisten rakastamaa jumalaa kohtaan, tai mitään muutakaan jumalaa kohtaan, sillä hän ylpeilee, että hän on suurempi kuin ne kaikki.

Holman Christian Standard Bible – Hän ei näytä piittaavan isiensä jumalista, naisten kaipaamasta jumalasta, tai mistään muustakaan jumalasta, koska hän korottaa itsensä kaikkien yläpuolelle.

International Standard Version – Hän ei tunnusta esi-isiensä jumalia eikä niitä, joita naiset haluavat – hän ei tunnusta mitään jumalaa, koska hän korottaa itsensä kaiken yläpuolelle.

NET Bible – Hän ei kunnioita isiensä jumalia – ei edes naisten rakastamaa jumalaa. Hän ei kunnioita mitään jumalaa; hän kohottaa itsensä niiden kaikkien yläpuolelle.

New Heart English Bible – Ei hän kunnioita isiensä jumalia, eikä sitä yhtä, jota naiset haluavat, eikä osoita kunnioitusta millekään muullekaan jumalalle, koska hän suurentaa itsensä yli kaikkien.

English Standard Version – Hän ei kiinnitä huomiota isiensä jumaliin, tai siihen yhteen, joka on rakastettu naisten keskuudessa. Hän ei kiinnitä huomiota mihinkään muuhunkaan jumalaan, sillä hän suurentaa itsensä yli kaikkien.

Väärinkäsitys #12: Antikristus on lakia ja järjestystä vastaan

Antikristusta kutsutaan ”laittomaksi” – kuten NIV-käännöksessä: ”Ja silloin ilmestyy tuo laiton (lawless one), jonka Jeesus Kristus on kaatava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa loistolla.” (2. Tess. 2:8)

Antikristus on laeista piittaamaton Taivaan Jumalaa vastaan. Hän kapinoi Jumalan lakia vastaan. Herran laki on rakkaus – ja Antikristus on anti-Jumala.

Mutta Antikristus toimeenpanee hänen oman ”lakinsa ja järjestyksensä” ja hänen oman versionsa ”Gestaposta”, joka valvoo hänen yhden-maailman järjestystään (One World Order). Hän on lain ja järjestyksen hallitsija, joka panee käytäntöön oman autoritaarisen diktatuurinsa.

Mieti esimerkiksi fasistisia ja kommunistisia diktatuureja: Ne ovat laittomia Jumalaa vastaan olevia, mutta ne omaavat paljon lakia ja järjestystä. Kun Antikristus hallitsee, hyvät poliisit joko eroavat tai heille annetaan potkut; Antikristuksen lakeja tullaan valvomaan antikristillisen poliisin toimesta. Fasistisella Saksalla ja kommunistisella Neuvostoliitolla oli runsaasti lain ja järjestyksen patriootteja. Mutta Jumala ei halua patriootteja, jotka ovat uskollisia jumalattomille hallituksille; Jumala haluaa ihmisten olevan uskollisia Jeesukselle Kristukselle.

Väärinkäsitys #13: Antikristus on itse Saatana

Ajatus, että Antikristus on Saatana itse, ei ole totta. Voimme sanoa tämän varmuudella, koska Saatana heitetään tuliseen järveen paljon myöhemmin kuin Peto (Antikristus) ja Väärä Profeetta, jotka ovat jo siellä (ks. Ilm. 20:10).

Kadotuksen lapsi” on ihminen, mies (2. Tess. 2:3). Hänet erotetaan selvästi Saatanasta, tuosta vanhasta käärmeestä, lohikäärmeestä, Ilmestyskirjassa, kun siellä sanotaan, ”Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"” (Ilm. 13:4) – Maailman kadotetut ihmiset palvovat sekä Saatanaa että Antikristusta. Peto on mies, joka saa voimaa paholaiselta. Antikristus myöskin saa voiman ja vallan 10 kuninkaalta (Ilm. 17:12-13) – ja ihmisiltä, jotka palvovat häntä.

------------------------

Lopuksi Brother James Key'n YouTube-kanava, jossa on paljon tuoreita hyviä videoita Donald Trumpista.

https://www.youtube.com/channel/UCh4ECh_O3uhViBrFR_XP8Gw

Esim. https://www.youtube.com/watch?v=qxAlMBRNQsk (Antichrist Donald Trump, His Forerunner Adolf Hitler & the Falling Away)

Ja hänen kotisivunsa: http://www.brotherjameskey.com/

Aikaisempi Brother James Key'n kirjoitus amerikkalaisesta Antikristuksesta, jonka suomensin joulukuussa 2016.

http://nokialainen.blogspot.fi/2016/12/amerikkalainen-antikristus-donald-j.html

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Amerikkalainen_Antikristus_-_Donald_J._Trump_Yhdysvaltain_45._presidentti.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com