Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 17. tammikuuta 2017

Tulkintaa Danielin 11. luvusta, jossa päädytään Antikristukseen eli Donald Trumpiin jakeessa 21

Totuudenkirja todistaa sen, että Donald J. Trump on Raamatun Antikristus!

Date: 16.1.2017
Author: Olli R. (”nokialainen”)

Käyn tässä lähes jae jakeelta läpi Totuudenkirjaa (Dan. 11), jossa on ennustettu maailmanhistoriaa lähtien Napoleonista, kautta Hitlerin, ja päätyen lopulliseen Antikristukseen jakeessa 21 (”kelvoton”), joka mielestäni on Yhdysvaltain 45. presidentti Donald J. Trump. Nämä ovatkin tulkinnan kolme tärkeintä henkilöä, ollen samalla Nostradamuksen kolme antikristusta, jotka Etelän ja Pohjan kuninkaina esiintyvät seuraavassa profetiaselityksessäni, jossa painotan sitä, että Pohjan kuningas on lähinnä Saksa, pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan jatke (jakeet 9-20) ja lopullinen AK jakeissa 21-45 on täten ”saksalainen”. Näin siksi, koska profeetta Daniel juutalaisena uskoakseni viittaa Pohjan kuninkaalla Israelin muinaiseen pohjoisessa sijaitsevaan viholliskansaan, joka muodosti Assyrian valtakunnan. Nyt eri lähteiden mukaan saksalaiset ovat assyrialaisten jälkeläisiä, kun heitä vaelsi Mesopotamiasta Mustanmeren rannikon kautta nykyiselle Saksan alueelle noin 4000 vuotta sitten ja perustivat Saksan vanhimman kaupungin, Trier'in. Saksa on siis nykyajan Assyria, Israelista pohjoiseen, ja Antikristus Trump on assyrialainen, koska hän periytyy saksalaisesta Drumpf -suvusta, joka muutti nimensä siirryttyään Amerikkaan 1800-luvun lopussa (ks. https://en.wikipedia.org/wiki/Frederick_Trump). Tässä tärkeää on se, että Raamatun profetiat ennustavat Antikristuksen olevan assyrialainen, joka lopulta käy Israelin kimppuun 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä ja astuu Jerusalemin temppeliin julistaen olevansa Jumala (Jaakobin ahdistus alkaa tällöin ja AK:n petos paljastuu). Donald Trump alias Don Drumpf (=666) täyttää siis tämän geneettisen Antikristus-ehdon. Lue selvitystä ja profetioita assyrialaisesta antikristuksesta, jonka Jeesus Kristus tuhoaa toisessa tulemuksessaan: http://lopunajassa.suntuubi.com/?cat=7&lang=fi&id=4. Seuraavaksi sitten tulkintaani Dan. 11 luvusta, joka ei välttämättä ole täysin perusteellinen ja puutteita voi olla. Kuitenkin merkittävää on, että Totuudenkirjassa on mahdollisesti kerrottu 1. ja 2. maailmansodasta Saksan ollessa Pohjan kuningas. Saatana varmaankin vihaa tätä kirjaa, koska Danielin omaa kansaansa päivien lopulla koskevan rukousvastauksen saaminen Herralta kesti 21 päivää arkkienkeli Gabrielin toimiessa sanansaattajana (Dan. 10:12-14).


Danielin kirjan 10. luvun viimeinen jae, jossa enkeli Gabriel tuo profeetallisen ilmoituksen profeetta Danielille

21. Mutta minä ilmoitan sinulle, mitä on kirjoitettuna totuuden kirjassa. Eikä ole ketään muuta vahvistamassa minua heitä vastaan paitsi teidän enkeliruhtinaanne Miikael.

Danielin kirjan 11. luku (jakeet 1-23)

1. Ja minä seisoin meedialaisen Daarejaveksen ensimmäisenä 
hallitusvuotena häntä vahvistamassa ja suojelemassa." 
2. Ja nyt minä ilmoitan sinulle totuuden: Katso, vielä nousee kolme kuningasta Persiassa, ja neljäs rikastuu kaikkia muita rikkaammaksi. Ja kun hän on vahvistunut rikkaudessaan, panee hän kaiken liikkeelle Jaavanin valtakuntaa (=Kreikka) vastaan. 
3. Sitten nousee sankarikuningas; hän hallitsee suurella vallalla ja tekee, mitä tahtoo. (=Aleksanteri Suuri, vrt. Dan. 8:21-23)
4. Mutta juuri kun hän on noussut, hajoaa hänen valtakuntansa ja jakautuu neljään taivaan tuuleen. Se ei joudu hänen jälkeläisilleen eikä ole niin mahtava kuin hänen hallitessaan. Sillä hänen valtakuntansa kukistuu ja joutuu muille, ei heille. (Aleksanteri Suuren valtakunta jakautui Ptolemaiosten kuningaskuntaan Egyptissä, Seleukidien kuningaskuntaan Persiassa ja Syyriassa, Pergamon valtakuntaan Vähä-Aasiassa ja Makedoniaan.)
5. Ja Etelän kuningas on voimistuva sekä yksi hänen ruhtinaistaan; tämä on voimistuva vielä enemmän kuin hän, ja hänen valtansa on oleva suuri valta. 

Siirrytään historiassa vuosisatoja eteenpäin seuraavaan suureen johtajaan Euroopan alueella, joka oli Aleksanteri Suuren kaltainen voittoisa sotasankari eli Ranskan keisari Napoleon Bonaparte. Hän oli juutalaisvastainen.

6. Ja vuosien kuluttua he tekevät keskenään liiton, ja Etelän kuninkaan tytär menee Pohjan kuninkaan tykö saadakseen aikaan sopimuksen (=Tilsitin sopimus v. 1807). Mutta häneltä menee hänen käsivartensa voima; eikä pysy Pohjan kuningas, ei hänen käsivartensa. Ja tytär itse annetaan alttiiksi ja ne, jotka olivat hänet tuoneet, ja hänen isänsä (=Napoleon, joka kärsi tappion Venäjällä) ja se, joka häntä aikoinaan auttoi (=Britannian vastainen mannermaasulkemus)

Tässä puhutaan Tilsitin sopimuksesta v. 1807. Tilsitin sopimus oli Ranskan keisari Napoleonin ja Venäjän tsaari Aleksanteri I:n välillä Tilsitissä 7. heinäkuuta 1807 solmittu rauhan- ja liittosopimus. Kaksi päivää myöhemmin Napoleon solmi Tilsitissä rauhan myös Preussin kanssa, mikä päätti neljännen liittokunnan sodan. Sopimus ei kuitenkaan pitänyt kovinkaan pitkään, sillä lopulta, alle viisi vuotta sopimuksen solmimisen jälkeen, Tilsitin sopimuskumppanit ajautuivat sotaan, jonka tulos oli ratkaiseva Napoleonin kohtalon. Pohjan kuninkaaksi tässä käyvät Venäjä ja Preussi.

7. Sitten hänen juurtensa vesoista nousee eräs hänen sijaansa (=Napoleon III) ja tulee sotajoukkoa vastaan, tulee Pohjan kuninkaan linnoitukseen (=massiivisesti linnoitettu Sevastopolin kaupunki Krimillä) ja tekee heille mielensä mukaan ja on väkevä. (=Krimin sota 1853-56, jonka Venäjä hävisi Ranskan ja Iso-Britannian muodostamalle liittoumalle)
8. Myöskin heidän jumalansa ja valetut kuvansa ja kallisarvoiset astiansa, hopeat ja kullat hän vie saaliinansa Egyptiin (=Ranska, Etelän kuningas Euroopassa); sitten hän muutamia vuosia pysyy Pohjan kuninkaasta erillään. (Huom: Ranskaan nähden pohjoisessa sijaitsevat Saksa (Preussi) sekä Venäjä)

Tässä puhutaan siis Napoleon Bonaparten veljenpojasta ja perillisestä Napoleon III:sta, joka oli Ranskan keisari vuosina 1852-1870. Hän oli kiinnostunut palauttamaan Ranskalle sen Napoleon Bonaparten tappion myötä menettämän arvovallan Krimin sodan avulla.

9. Tämä hyökkää Etelän kuninkaan valtakuntaan, mutta palajaa takaisin maahansa. 

Etelän kuningas on Ranska ja Pohjan kuningas on Saksa (Preussi). Tämän jakeen toteuttaa Saksan-Ranskan sota 1870-71. Ranska johtajanaan Napoleon III, “Napoleon Bonaparten juurten vesoista noussut (jae 7)”, aloitti sodan mutta hävisi ratkaisevan Sedanin taistelun Ranskassa ja saksalaisten piiritettyä pääkaupunkia 4 kuukautta Ranska antautui. Saksa vetäytyi myöhemmin rauhansopimuksen jälkeen.


10. Ja hänen poikansa varustautuvat ja kokoavat suuret sotavoimat. Ja hän hyökkää ja kuohuu ja tulvii, hän tulee toistamiseen (Saksa tuli ensimmäisen kerran Saksan-Ranskan sodassa 1870-71) ja tunkeutuu hänen (=Etelän kuningas, Ranska) linnoitukseensa asti. 
11. Silloin Etelän kuningas kiukustuu ja lähtee sotimaan häntä vastaan, Pohjan kuningasta (=Saksa) vastaan. Tämä (=Pohjan kuningas) nostattaa suuren joukon, mutta se joukko joutuu hänen (=Etelän kuninkaan) valtaansa. 
12. Ja kun se joukko on raivattu pois, paisuu hänen (=Etelän kuningas) sydämensä. Hän kaataa kymmeniä tuhansia, mutta ei ole kyllin vahva. 

Nämä jakeet toteuttavat 1. maailmansodan (v. 1914-1918). Huom. jakeen 10 “hänen poikansa” tarkoittaa Pohjan kuninkaan eli Saksan poikia, jotka hyökkäävät suurine sotajoukkoineen Ranskaa vastaan, mutta sota päättyy Saksan tappioon ja häpeälliseen Versaillesin rauhansopimukseen. Ranska ei kuitenkaan saa lopullista voittoa Saksasta.

13. Pohjan kuningas (=Saksa) nostattaa jälleen joukon, entistä suuremman, ja muutaman ajan, muutaman vuoden kuluttua hyökkää suurella sotavoimalla ja runsailla varustuksilla. 

Saksa varustautuu Hitlerin johdolla ja haluaa kostaa 1. maailmansodan aiheuttaman nöyryytyksen aloittamalla 2. maailmansodan v. 1939.

14. Niinä aikoina monet nousevat Etelän kuningasta (=Ranska) vastaan; ja sinun omasta kansastasi nousee väkivallan miehiä, että näky kävisi toteen, mutta he itse lankeavat. 
15. Ja Pohjan kuningas hyökkää ja luo vallin ja valloittaa varustetun kaupungin. Eivät kestä Etelän käsivarret, ei sen valioväki, ei ole sillä voimaa seisoa vastaan. (Natsi-Saksa valloittaa Pariisin 22. kesäkuuta 1940 ja Ranska antautuu)
16. Ja hän, joka hyökkää sitä vastaan, tekee, mitä tahtoo, eikä kukaan voi seisoa häntä vastaan. Hän asettuu Ihanaan maahan (=juutalaiset, Israel), ja hävitys tulee hänen kätensä kautta. 

Puhutaan Adolf Hitleristä ja hänen aloittamasta juutalaisten holokaustista. Hitler ikäänkuin symbolisesti “asettuu Ihanaan maahan”, eli rupeaa vainoamaan juutalaisia. Ei tarvita välttämättä kirjaimellista tulkintaa tässä. Mutta jos halutaan kirjaimellista tulkintaa, niin Hitlerin liittolainen Palestiinassa, Jerusalemin suurmufti Haj Amin Al Husseini, toteutti juutalaisten massamurhaamista nykyisellä Israelin alueella. Lue http://www.frontpagemag.com/fpm/260526/mufti-hitler-and-palestinians-facts-david-bedein.

17. Ja nyt hän aikoo hyökätä valtakuntansa koko voimalla; mutta sopimus on hänellä mielessä, ja hän saa sen aikaan. (Saksa ei miehitä kokonaan Ranskaa, vaan perustaa ns. Vichyn hallituksen, joka on Saksan nukkehallitus, kontrolloiden Etelä-Ranskaa ja siirtomaita) Hän antaa hänelle yhden tyttäristään, tälle turmioksi. Mutta siitä ei tule pysyväistä eikä ole hänelle etua. (puhutaan marsalkka Philippe Pétain'ista, joka johti Vichyn Ranskaa)
18. Sitten hän kääntyy rantamaita vastaan ja ottaa valtaansa monet. Mutta eräs sotapäällikkö tekee hänen herjauksistaan lopun ja kostaa hänelle hänen herjauksensa. (Hitlerin Saksa käy sotaa useita maita vastaan menestyksellisesti, joilla on rantaviivaa. Yhdysvallat, Britannia ja Neuvostoliitto ovat kuitenkin liikaa. Tämä ”eräs sotapäällikkö” voi olla joko Franklin Roosevelt Normandian maihinnousun myötä tai puna-armeijan ylipäällikkö Josif Stalin)
19. Silloin hän kääntyy oman maansa linnoituksiin, mutta kompastuu ja kaatuu, eikä häntä enää ole. (NL:n sotajoukkojen lähestyessä Berliiniä ja muiden liittoutuneiden lähestyessä lännestä ja etelästä Hitler vetäytyy bunkkeriinsa ja tekee itsemurhan, eli lankeaa 30.4.1945)
20. Ja hänen sijaansa nousee eräs, joka antaa veronvaatijan käydä läpi valtakunnan ihanimman maan. Mutta muutamien päivien kuluttua hänet tuhotaan, ei kuitenkaan vihan väellä eikä sodalla. (Hitlerin kuoleman jälkeen Saksan valtakunnanpresidenttinä toimi hetken aikaa suuramiraali Karl Dönitz)

Nyt seuraa vuosikymmenten tauko ennenkuin Hitlerin kaltainen Pohjan kuningas nousee valtaan ja uhkaamaan maailmanrauhaa. Danielin profeetallisessa eläintarhassa (Dan. 7) kolmas peto eli Pantteri-peto kuvaa Natsi-Saksaa ja Ilmestyskirjan pedosta (Ilm. 13) sanotaan, että se on leopardin eli pantterin näköinen (toisen maailmansodan päätyttyä natsi-Saksasta siirtyi teknologiaosaamista ja insinöörejä Yhdysvaltoihin). Myöskin sanotaan, että sen kita on niinkuin leijonan kita, mikä tarkoittaa englantia puhekielenä, koska Iso-Britannian kansallinen tunnus on leijona. Puolestaan se kuvaus, että pedon jalat ovat ikäänkuin karhun, sopii nykyiseen NL:n romahduksen jälkeiseen tilaan, jossa USA on ”sotilaallisesti piirittänyt” Karhu-pedon eli Venäjän kun entisen Neuvostoliiton reunamaita on otettu NATO:n jäseniksi, kuten Baltian maat. Myöskin Itä-Euroopan siirtyminen NATO:n piiriin on heikentänyt Venäjän karhun mahtia. Tämä kaikki edellämainittu kuvaus Ilmestyskirjan pedosta eli Danielin 4. pedosta ei siis voi sopia muuhun kuin Amerikkaan, josta lopullinen Antikristus eli ”pieni sarvi” nousee (Dan. 7:19-26), omaten kuitenkin saksalaiset juuret (huom: pantteri-pedon näköinen). Seuraavassa jakeessa 21 kuvataan Antikristuksen nousu kelvottomana.

21. Ja hänen sijaansa nousee kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden. 

Tämä ”kelvoton” ei ole kukaan muu kuin seuraava Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump, joka astuu virkaansa 20.1.2017. Paljon on ollut vaalien jälkeen mellakoita ja mielenosoituksia Trumpin valinnan vuoksi. Ja ne vain kiihtyvät nyt virkaanastujaisviikolla. Kaikki on ollut räikeää Donald Trumpin torjumista, joka juuri osoittaa, että Trump on tämä ”kelvoton”. Suomalaisen kirkkoraamatun (33/38) käännös on aika epäselvä tässä kohtaa ja englantilainen NIV-käännös kääntää tämän jakeen paremmin: ”He will be succeeded by a contemptible person who has not been given the honor of royalty (Häntä seuraa sopimaton henkilö, jolle ei suoda kuninkaallista arvonantoa (kunnioitusta))”. Ja tuo kuninkuuden anastaminen juonilla sopii vallan hyvin Trumpiin, sillä hän esittää eliitin vastaista retoriikkaa ja on mukamas anti-globalisti, vaikka todellisuudessa hän kuuluu ns. kontrolloituun oppositioon. Epäilemättä tälläisen kovassa bisnesmaailmassa oppinsa saaneen ja menestyneen henkilön manipulointitaidot ovat mestariluokkaa tavallisten ihmisten pettämiseksi. Saamme vielä nähdä Trumpin toiset kasvot. Hänhän on muuten kaksonen horoskooppimerkiltään, eräänl. kaksinaama (Two-Face), joka esitetään hyvin tällä videolla, jossa näkyy enteellinen kuva Bank of American seinällä, alunperin vuodelta 1992: https://www.youtube.com/watch?v=IkMIcFAlbO8.

22. Ja sotajoukkojen tulva huuhtoutuu pois hänen edestänsä ja menee murskaksi, niin myös liiton ruhtinas. (tässä voidaan tarkoittaa Antikristuksen menestyksellisiä sotia ja liiton ruhtinas lienee jokin juutalainen ylipappi, joka valvoo Jerusalemin kolmatta temppeliä)
23. Siitä saakka kun liittoudutaan hänen kanssansa, hän harjoittaa petosta. Hän lähtee liikkeelle ja saa ylivallan vähällä väellä. 

Brother James Key kirjoitti blogissaan (artikkelisuomennos tästä) seuraavaa Antikristuksesta: ”Ajatus, että Antikristus nousee maailman näyttämölle globalistina ei ole raamatullinen. Raamattu sanoo, että Antikristus aloittaa pienenä ja KASVAA vallassa ollessaan. (ks. Dan. 8:9). Toisin sanoen, hän seuraa samaa polkua, jota lähes kaikki jumalattomat diktaattorit ovat käyttäneet, eli hän aloittaa kansallisena johtajana – sitten tarttuu maailmanlaajuiseen vallankahvaan. Daniel 11:23 sanoo, ”...for he shall come up, and shall become strong with a small people”, joka myöskin on käännetty näin, ”he will go up and gain power with a small force of people.” Hänen tukenaan on aluksi uskollinen ryhmä ihmisiä, ja siitä lähtien Antikristuksen kunnianhimo liikuttaa hänet kansallisesta johtajasta globaaliksi hallitsijaksi.”

Enempää jakeita tästä Dan. 11 luvusta en lähde tulkitsemaan, koska se on tulevaisuutta. Kuitenkin jae 31 on syytä vielä mainita, koska se todistaa ”kelvottoman” olevan Raamatun Antikristus, joka pettää juutalaiset 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä ja johon myös Jeesus viittasi Öljymäen puheessaan (Matt. 24:15). Huom: tässä taas kaksinaamaisuus eli Ahdistuksen ajan (Israelin 70. vuosiviikko, Dan. 9:27) 1. puoliskolla AK elää sovinnossa juutalaisten kanssa ja sitten 2. puoliskolla hän vainoaa heitä.

31. Hänen lähettämänsä sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen, poistavat jokapäiväisen uhrin ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen. 

Matteus 24:15-16

15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon - 16. silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; 

Joten päätän tulkintaosuuden tähän. Lopuksi vielä muutama kirjoitus blogini vieraskirjasta viime päiviltä liittyen Trumpiin ja Yhdysvaltoihin.Päivämäärä: 14/01/2017, 18:35:34
Nimi: Jukka
Sijoitus: 1 486

Sen verran näistä nykyisistä antikristus-ehdokkaista että Trumpilla ainoana on divisioonia suvereenisti käskyvallassaan aivan kuten esi-antikristuksilla Napoleon ja Hitler jos jätetään Putin pois.

-------------

Päivämäärä: 14/01/2017, 19:48:50
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 487

Niin Jukka, montako divisionaa on esim. Samuel Tuomisen mainostamalla AK-ehdokkaalla prinssi Charles'illa?? Entäpä edes EU:lla? Tuntuu, että kokonaan petosta aina 1990-luvulta alkaen tämä eräiden kristittyjen rummutus EU:sta -- mukamas Antikristuksen Unionista --maailman tulevasta supervallasta, eli Danielin 4. pedosta. Mitäs siinä profetiassa sanotaankaan?

Dan. 7:23-25

23. Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.
24. Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän (=valtakunnan johtajien) jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta.
25. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.

Tämän esitäyttymys on Rooman valtakunta, jolla oli suuret sotavoimat kaikkialle siihen maailmanaikaan levitettynä. Kyllä tämä nyt sopii Yhdysvaltoihin kuin nakutettu (uusi Rooman imperiumi). Tuominen voi kirjoittaa 20-sivuisia blogiartikkeleitaan vaikka seuraavat 20 vuotta ja siltikään EU:sta ei koskaan tule sotilaallista supervaltaa, joka syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen, kuten Yhdysvallat on tehnyt. Ja sitten Trumpin erilaisuudesta puhuu maallinenkin media, kun sanoo Trumpin poikkeavan edellisistä USA:n presidenteistä viimeisen sadan vuoden aikana.

Have We Ever Had a President Like Donald Trump?

https://newrepublic.com/article/132031/ever-president-like-donald-trump

Ja selostusta Trump-petoksesta.

TRUMP Deception Exposed !!! Coming Soon!

https://www.youtube.com/watch?v=oJ_jl942qoY

The Masonic Trump Avenger Deception Exposed & Confuted

https://www.youtube.com/watch?v=b4nxOh86sK8

-------------

Päivämäärä: 15/01/2017, 01:21:08
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 488

Herranjestas sentään..katsokaa videon alusta kuinka kaksinaama Trump kehuu Clintoneita aikaisemmin. Latasin tämän pitkän videon itselleni.

ART OF DECEPTION - Pseudo of the United States

https://www.youtube.com/watch?v=x8095BqQsVU (4.11.2016)

more about Trump...

The Sociopath

https://www.youtube.com/watch?v=NIL0w4BkHQU (3.11.2016)

"He's been called an impostor, a fraud, a fake. A charlatan. His own ghostwriter for the book "The Art of the Deal" called him a sociopath. There are many words that describe Donald Trump, and there are just as many words that don't describe him: Conservative. Decent. Serious. Presidential."

-------------

Päivämäärä: 15/01/2017, 09:30:33
Nimi: Jukka
Sijoitus: 1 489

Niin kun uskovat keskittyvät EU: hun petovaltana niin antikristus saa voimistua ja eksyttää rauhassa.

Eiköhän EU ole alisteinen USA:lle. Se on näkynyt viimeaikaisissa lehtikirjoituksissa jossa pelkona on USA:n tuen väheneminen unionin puolustajana

2. Tess. 2:9
tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä

-------------

Päivämäärä: 15/01/2017, 18:07:35
Nimi: Olli
Sijoitus: 1 490

Se on niin, että kun fariseukset, tekopyhät uskonnolliset johtajat Jeesuksen aikoina eivät tunnistaneet Häntä oikeaksi Messiaaksi, niin samalla tavalla nykypäivän fariseukset, so. saatanan synagooga Ilm. 3:9 kohdassa, eivät puolestaan tunnista oikeaa Antikristusta, vaan eksyttävät, vaikka todisteet ovat selvät. Paha sanotaan hyväksi ja hyvä pahaksi.

Mielijakeitani Ilmestyskirjasta (Ilm. 3:8-10), joilla ei ole vain sitä ensimmäisen vuosisadan kirjaimellista tulkintaa kuten väitetään, vaan myös tähän lopunaikaan sopiva selitys. Koskee siis valekristittyjä tai lustekristittyjä, jotka sanovat valhetta totuudeksi suuren eksytyksen aikana.

8. Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
9. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
10. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Paavalikin tekee eron nisun ja lusteen välillä Room. 9 luvussa. Hyvä muistutus nykyisille ns. kristillisille siionisteille.

6. Mutta ei niin, että Jumalan sana olisi harhaan mennyt. Sillä eivät kaikki ne, jotka ovat Israelista, ole silti Israel,
7. eivät kaikki ole lapsia sentähden, että ovat Aabrahamin siementä, vaan: "Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläiset";
8. se on: eivät ne, jotka lihan puolesta ovat lapsia, ole Jumalan lapsia, vaan lupauksen lapset, ne luetaan siemeneksi.

Lopuksi osuva Jesajan kuvaus nykypäivästä.

Jesaja 5:20

"Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi!"Jukka kirjoitti vielä 15/01/2017, klo 20:29:13 vieraskirjaviestiinsä seuraavaa:

Ne, jotka vielä epäilevät etteikö New York olisi uusi "Babylon" niin verratkaapa Semiramiksen, Babylonin kuningattaren kuvaa New Yorkin vapaudenpatsaaseen.

https://www.google.fi/search?q=semiramis+babylon&biw=1680&bih=933&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwihssHE4sTRAhVEDywKHaFZCt0QsAQILA&dpr=1#imgdii=FriJ1jLJJw-LqM%3A%3BFriJ1jLJJw-LqM%3A%3BdWAwSZ1Y3P0FjM%3A&imgrc=FriJ1jLJJw-LqM%3A

-------------------

Ja näinhän se on, kuten tämä seuraava kuva osoittaa.

Semiramis the prostitute consort of Nimrod, mother of all pagan goddesses, 
and Statue of Liberty (in actuality Semiramis)

Ilm. 14:7-8 (ajoittuu vaivanajan puoliväliin)

7. Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet".
8. Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com