Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Jerusalem syynä Donald Trumpin valinnalle USA:n presidentiksi? – Trump ei ole tuomion peruutus Amerikalle!

Tässä tuore kirjoitus profeetalliselta Rapture Ready (Tempausvalmis) -sivustolta, jossa tehdään aluksi yhteenvetoa Trumpin vaalikampanjasta ja presidentti Obaman 8-vuotisesta virkakaudesta, joka johti lopulta patrioottien nousuun Yhdysvalloissa, jotka äänestivät presidentinvaaleissa Amerikan tuhoamista vastaan. Mutta onko Donald Trump uutena presidenttinä todella tuomion peruutus Amerikalle, kysyy tämän artikkelin kirjoittaja. Pikemmin hän näkee nykyään Israel-mielisen Trumpin valinnan uutena profeetallisena kehitysaskeleena, joka vain kiihdyttää Raamatun lopun aikojen profetioiden toteutumista. Syynä tähän on Jerusalemin kaupunki, jonka aseman Israelin pääkaupunkina Trump lupasi vahvistaa vaalikampanjansa aikana. Tämä tarkoittaa USA:n suurlähetystön siirtämistä Tel Aviv'ista Jerusalemiin, joka voi saada aikaan konfliktin Lähi-idässä, kenties Psalmin 83 sodan, joka voi levitä 3. maailmansodaksi. Jumala käyttää näin Trumpia välikätenä näyttääkseen maailmalle, että Jerusalem kuuluu ainoastaan juutalaisille. Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Onko presidentti Trump Jumalan tuomion peruutus Amerikalle....vai eikö?
Is President Trump God’s Reprieve on America….or not?

by C. Lynn Peake

Published on: January 23, 2017 by Todd Strandberg Category: General Articles


Minun oli pakko kirjoittaa tämä artikkeli, koska olen kuullut niin monien kunnon kristittyjen sanovan, että Donald Trumpin valinta on tuomion peruutus Jumalalta.

Minulla on erilainen näkökulma.

Kuluneen vaalivuoden aikana Amerikka koki hyvin likaisen kampanjan. Alusta alkaen, republikaanipuolueen (GOP) jäsenet olivat toistensa kimpussa. Valtaapitävän GOP:n edustajat olivat kiivaasti miljardööri-liikemiehen, Donald Trumpin, nimitystä vastaan. Hän ei ollut poliitikko, ja sen vuoksi, hän ei ollut samassa seurassa kuin keskiverto Washington D.C:n poliitikko. Trump oli menossa vastavirtaan ja hän nousi meidän hallinnon MOLEMPIEN osapuolten menettelytapoja vastaan. Herra Trump vastusti tätä sotkua laittoman maahanmuuton suhteen ja oli Barack Obaman avointen rajojen politiikkaa vastaan. Hän oli TPP'tä, Tyynenmeren vapaakauppasopimusta, vastaan, jonka tarkoituksena oli myydä amerikkalaisia työpaikkoja Aasiaan.

Tämä oli uutta politiikkaa Barack Obamaan nähden, mikä vihjasi sabotaasiin amerikkalaista työntekijää vastaan. Obamacare'n kumoaminen oli toinen Donald Trumpin tekemä lupaus ja hän luetteli asioita toisensa perään, joita hän muuttaisi yrityksessään ”tehdä Amerikasta jälleen suuren”. Pohjimmiltaan, herra Trump teki selväksi sen, että hän aikoi kumota lähes kaiken, jota Barack Obama ja hänen hallintonsa jäsenet tekivät menneen kahdeksan vuoden aikana.

Noiden kahdeksan vuoden aikana, vallanpitäjäpoliitikot molemmissa puolueissa levittivät punaisen maton auki Barack Obamalle ja sallivat hänen purkaa ja tuhota monia amerikkalaisia perinteitä. Obama on radikaali, mistä ei ole epäilystäkään, ja hänen nenäkäs käytäntönsä ja egoistinen johtamistapansa osoittivat MONELLE, ettei hän ollut Amerikan ystävä. Se varmaankin näytti siltä kuin Obama olisi vihkiytynyt Amerikan tuhoamiselle ja hän asettui monien ultravasemmistolaisten ryhmien, kuten Muslimiveljeskunnan, Black Lives Matter -järjestön ja militanttien homo/lesbo -järjestöjen puolelle.

Barack Obama osoitti suosiotaan itselle kun hän antoi miljardeja dollareita Iranille, auttaen näin heitä kohti ydinaseen kehittämistä. Obama näpsäytti sormellaan Amerikkaa kohti, kun hän avasi rajat, salli laittomien siirtolaisten juosta vapaasti Yhdysvalloissa, samalla kun hän määräsi terroristien vapauttamisen GITMO'sta (Guantanamo Bayn vankileiri). Silloin kun hän ei pelannut golfia, Obama allekirjoitti toimeenpanevan määräyksen toisensa perään, kun hän ylitti valtuutensa. Obaman valvonnan alla, IRS'ää (Yhdysvaltain veroviranomainen) käytettiin lyömäaseena kristittyjä konservatiiviryhmiä vastaan. Silloisen ulkoministerin Hillary Clintonin avulla, Obama toi sodan Lähi-itään, kun maa toisensa jälkeen kaatui niin sanotussa ARABIKEVÄÄSSÄ, joka oli itseasiassa väkivaltaisen Muslimiveljeskunnan suorittamaa vallankaappausta. Tämä johti kristittyjen massiiviseen vainoon ja monet näistä maista ovat nyt kuumaa kasvualustaa terrorismille.

Yhteenvetona kahdeksasta kuluneesta vuodesta, Amerikka on nyt toisenlainen maa Obaman ”hope and change” -iskulauseen jälkeen ja voimme sanoa, että Barack Obama oli menestyksekäs kun hän perusteellisesti muutti 'America the Beautiful' -laulukappaleen Amerikaksi, joka oli jakautunut ja lähes valloitettu.

Yksi vaarallisimmista Barack Hussein Obaman teoista oli puukottaa Israelia selkään ja sydämeen. Vaikka Obamalla oli monia juutalaisia kabinettinsa jäseninä työskentelemässä tiiviisti hänen kanssaan, sellaisia kuten Rahm Emanuel ja Anthony Weiner, Obama teki selväksi maailmalle, ettei hän ollut Israelin ja Benjamin Netanyahun ystävä, joita hän kohteli äärimmäisen epäkunnioittavasti, mukaan lukien sekaantuminen Israelin vaaliprosessiin, kukistaakseen Netanyahun. Obaman hallinto asettui palestiinalaisten puolelle, julistaen tukeaan 'kahden valtion ratkaisulle' ja joulukuun 23. päivänä 2016, vain päivää ennen juutalaisten vuotuista Hanukka-juhlaa, Amerikka pidättyi äänestämästä YK:n päätöslauselmaa vastaan, joka tuomitsi Israelin talojen rakentamisesta Jumalan antamalle maalle. [Nyt on käynyt tuoreeltaan ilmi, että Obama lähetti palestiinalaishallinnolle 221 miljoonaa dollaria viimeisinä tunteinaan ennen Trumpin virkaanastujaisia. Lue http://www.ndtv.com/world-news/us-sent-221-million-to-palestinians-in-barack-obamas-last-hours-as-president-1651945. Suom. huom.]

Presidentinvaalikampanja oli ruma liioittelematta. Globalistiset maailmanjohtajat sivuuttivat ehdokas Donald Trumpin merkityksellisyyden. Hän kampanjoi 'Amerikka ensin' teemalla ja tämä rikkoi globalistien suunnitelmat laatia MAAILMANHALLITUS. Donald Trumpin vastustaja oli entinen ulkoministeri Hillary Clinton. Häntä rahoittivat kansainväliset pankkiirit, Wall Street, Saudi-Arabia, Kiina ja miljardööri natsien työtoveri George Soros.

Monille todellisille amerikkalaisille, presidentti Hillary Clinton olisi ollut katastrofi maallemme. Se oli liian pelottavaa kuvitella kuinka Clinton myisi Amerikan eniten tarjoavalle, samalla kun ne, jotka olivat hänen ympärillään, olivat mukana saatanallisissa aktiviteeteissa, kuten 'henkikokkauksessa (spirit cooking)'. Miten Jumala voisi suojella Amerikkaa kun tällainen paha pitäisi otteessaan kansakuntamme pääkaupunkia? Hillary Clintonin piti olla Obaman jälkeinen lakaisukone. Kun Obama rikkoi ja tuhosi Amerikan peruslakeja, Hillary olisi lakaissut koko roskan ja Amerikka olisi saatettu polvilleen. Kerran niin vapaasta kansakunnasta olisi tullut täydellinen rauniokasa.

Marraskuun 8. päivänä 2016, Donald Trump voitti Hillary Rodham Clintonin. Monet olivat ällistyneitä hänen voitostaan, mutta ne meistä, jotka rukoilivat polvillaan Jumalalta armoa, eivät olleet yllättyneitä. Rukouksemme pyysivät Jumalalta anteeksiantoa Amerikalle, armahdusta maallemme, ja suojelemaan meitä pahalta, joka tulee hallinnossamme olevien 'Jumalan vihaajien' toimista.

Monien mielestä Clintonin tappio oli todellakin peruutus tulevasta Jumalan tuomiosta ja hävityksestä. Minulla on erilainen näkökulma kaikesta tästä.

Maailman tila tällä hetkellä, sen jälkeen kun Obama ja muut globalistit ovat tehneet parhaansa tuhotakseen suvereenit kansakunnat, on hyvin vaarallinen. Islamilaisia maahantunkeutujia on toivotettu tervetulleiksi maihin kaikkialla Euroopassa. Islam ja vapaat kansakunnat eivät sekoitu keskenään. Islam tarkoittaa alistamista ja se aiheuttaa törmäyksen vapaiden yhteiskuntien kanssa, joissa ihmiset ovat nauttineet vapaasta ajattelusta, vapaasta ilmaisusta ja sananvapaudesta. Vapaat avoimet yhteiskunnat eivät ole täydellisiä. Niin kauan kuin lakeja kunnioitetaan, ihmiset voivat tulla ja mennä ja olla vapaasti sitä mitä haluavatkaan olla. Islamilaisessa valtiossa on ankaria rajoituksia ja joillakin ihmisillä on enemmän oikeuksia kuin toisilla. Naisille ei anneta vapauksia islamilaisissa valtioissa kuten heillä on Lännessä. Islam näkee jokaisen, joka ei ole islamilainen, vääräuskoisena. 'Vääräuskoisen' tappaminen sallitaan Koraanissa. Tämä mentaliteetti törmää täysin vapaisiin ja lakia noudattaviin yhteiskuntiin.

Globalistiset johtajat, kuten Angela Merkel, ovat avanneet ovensa islamilaisille ns. maahanmuuttajille, ja verukkeena on, että nämä maat tarvitsevat lisää työntekijöitä. Media on myynyt tätä auttaakseen pakolaisia Syyriasta ja Irakista, mutta hyvin vähän naisia ja lapsia löydetään näiden 'pakolaisten' joukosta, joista suurin osa on sotilaallisessa iässä olevia miehiä. Ne, jotka vastustavat tätä, ovat nähneet nämä maahanmuuttajat TUNKEUTUJINA eikä työntekijöinä.

Väkivaltarikollisuus on kasvussa paikoissa, joissa se ei ollut sitä vain vähän aikaa sitten. Saksa, Ruotsi, Hollanti, Italia, Belgia, ja Ranska ovat raportoineet hälyttävästä väkivaltarikosten, kuten raiskausten, lisääntymisestä. Lisäksi on ollut kauhistuttavia terrori-iskuja Saksassa, Ranskassa, ja Belgiassa näiden niin kutsuttujen pakolaisten toimesta. Tuntuu siltä, että johtajat, jotka sallivat tämän invaasion, ovat sokeita sille tosiasialle, että he ovat kutsumassa avosylin juuri niitä ihmisiä, jotka tuhoavat heidän valtioitaan sisältä käsin. Tätä islamilaista invaasiota tapahtuu kaikkialla planeetalla, ikäänkuin siemeniä istutettaisiin tulevaa tarkoitusta varten.

Onko Amerikka saanut lykkäyksen Donald Trumpin valinnan myötä? Yksi Trumpin lupauksista, joka ei ole saanut tarpeeksi huomiota osakseen, on hänen suunnitelmansa siirtää USA:n Israelin-suurlähetystö Tel Aviv'ista Jerusalemiin, ja näin julistaa koko maailmalle, että Yhdysvallat tunnustaa JERUSALEMIN ISRAELIN PÄÄKAUPUNKINA.

Voisiko olla niin, että tämä on syy sille miksi Kaikkivaltias Jumala salli Donald Trumpin tulla presidentiksi? On varmaa, että Hillary Clinton ei olisi koskaan tehnyt tätä. Sen sijaan hän olisi jatkanut Israelin selkäänpuukottamista. Voimmeko sanoa, että Jumala haluaa maailman tietävän, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki? Tuleeko Donald Trump tunnustamaan JERUSALEM LIITON (JERUSALEM COVENANT), asiakirjan, jonka laati rabbi Menachem Elon, oikeustieteen professori ja ortodoksijuutalainen rabbi, joka on erikoistunut perinteiseen juutalaiseen lakiin. Kovenantti (covenant) esiteltiin Israelin hallitukselle vuonna 1992 Jerusalemin jälleenyhdistymisen 25-vuotispäivänä. Sen ovat allekirjoittaneet rabbit, hallinnon johtajat ja tuhannet Israelin tukijat.

The Jerusalem Covenant (Jerusalem Liitto)

”Olemme kokoontuneet Siioniin, kansalliset johtajat ja päälliköt yhteisöistä kaikkialla, tehdäksemme liiton Jerusalemin kanssa, kuten kansakuntamme johtajat ja kaikki israelilaiset tekivät Israelin paluun varrella maahansa Babylonian pakkosiirtolaisuudesta; ja kansa ja heidän johtajansa tulevat asumaan Jerusalemissa, pyhässä kaupungissa.

Jälleen kerran, 'meidän jalkamme seisovat porteillasi, Oi Jerusalem – Jerusalem rakennettuna kaupungiksi yhteenliitettynä' mikä 'yhdistää israelilaiset toisiinsa', ja 'linkittää taivaallisen Jerusalemin maallisen Jerusalemin kanssa.'

Olemme palanneet paikkaan, jonka Herra vannoi antavansa Aabrahamin, kansakuntamme isän, jälkeläisille; Israelin kuningas Daavidin kaupunkiin; minne Salomon, Daavidin poika, rakensi pyhän temppelin; pääkaupunkiin, josta tuli koko Israelin Äiti; oikeuden ja vanhurskauden metropoliin ja muinaisen maailman viisauden ja oivallusten lähteelle; jonne Toinen Temppeli pystytettiin Esran ja Nehemian päivinä. Tässä kaupungissa Herran profeetat ennustivat; viisaitten kaupungissa opetettiin Tooraa; tässä kaupungissa Sanhedrin (juutalaisten ylin neuvosto) kutsui koolle istuntoja kivisessä kammiossaan. 'Siellä olivat oikeusistuimet, Daavidin huoneen valtaistuin', 'sillä Siionista lähtee laki (Toora), ja Herran Sana Jerusalemista.'

Tänään, kuten vanhoina aikoina, pidämme lujasti kiinni Israelin profeettain sanain totuudesta, että kaikki maailman asukkaat tulevat sisälle Jerusalemin porteista: 'Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat.' Jokainen kansa asuu talossa oman uskonsa mukaisesti: 'Sillä kaikki kansat vaeltavat jumalansa nimessä kukin, mutta me vaellamme Herran, meidän Jumalamme, nimessä aina ja iankaikkisesti.' Ja tässä hengessä Israelin valtion parlamentti (Knesset) on säätänyt lain: Paikkoja, jotka ovat pyhiä kaikkien uskontojen kansoille, suojataan kaikelta häpäisemiseltä ja miltä tahansa rajoitteelta, joka estää vapaan pääsyn niihin.

Jerusalem – rauha ja tyyneys vallitkoon kaupungissa: 'Rukoile rauhaa Jerusalemille; saakoon ne, jotka rakastavat sinua, olla rauhassa. Vallitkoon muuriesi sisällä rauha, ja tyyneys palatsiesi sisäpuolella.' Jerusalemista, rauhansanoma lähti liikkeelle ja tulee menemään eteenpäin kaikille maan asukkaille: 'Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.' Meidän viisaat sanoivat, rauha kansoille. Tulevaisuudessa, Pyhä, Siunattu, tulee lohduttamaan Jerusalemia vain rauhan avulla..

Tästä sijaintipaikasta, me jälleen kerran teemme tämän lupauksen: 'Jos minä unhotan sinut, Jerusalem, niin unhota sinä minun oikea käteni. Tarttukoon kieleni suuni lakeen, ellen minä sinua muista, ellen pidä Jerusalemia ylimpänä ilonani.'

Ja kaiken tämän tietämyksen kanssa, me astumme tähän liittoon (Covenant) ja kirjoitamme: 'Me sidomme sinut meihin ikuisesti; me sidomme sinut meihin uskollisuudella, vanhurskaudella ja oikeudenmukaisuudella, lujalla rakkaudella ja myötätunnolla.' Me rakastamme sinua, Oi Jerusalem, ikuisella rakkaudella, rajattomalla rakkaudella, piiritettyinä ja kun olemme vapautuneet sortajien ikeestä. Olemme kuolleet marttyyreina puolestasi; olemme ikävöineet sinua, olemme takertuneet sinuun. Uskollisuutemme sinuun testamenttaamme lapsillemme meidän jälkeemme. Ikuisesti kotimme on sisälläsi.”

Kun presidentti Trump vahvistaa, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki, helvetin koirat pääsevät valloilleen maan päällä. Ne tulevat olemaan irti verenhimoisina. Saatana haluaa Jerusalemin itselleen. Hänellä on kätyrinsä maan päällä yrittäen epätoivoisesti paloitella kaupunki, varastaa pyhät paikat Israelilta, ja jakaa 'maata rauhan vuoksi'. Jumalan nimi on kirjoitettuna Jerusalemin päälle. Saatanalla ei ole oikeuksia tähän kaupunkiin, mutta lankeemuksestaan asti, uhmaten Jumalaa, Lucifer on halunnut Jerusalemin itselleen, jossa häntä palvottaisiin Kaikkivaltiaan Jumalan yläpuolella.

Jesaja 14:12-14 (KR 33/38)

”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'”

Presidentti Trumpin suunnitelmat siirtää USA:n suurlähetystö Jerusalemiin tarkoittaa sitä, että Trump yhtyy Jumalaan, eli että Jerusalem kuuluu Jumalan valitulle kansalle. Maailma on eri mieltä, ja tämä siirto tulee päästämään Saatanan raivon irti ei ainoastaan Trumpia vastaan, vaan myös Amerikan Yhdysvaltoja vastaan. Saatanan kätyrit tiedotusvälineissä, hallinnossa, ja globalistit ympäri maailman, ovat saaneet raivokohtauksia aina siitä lähtien kun Trump voitti vaalit.

Olemme todistaneet Jumalan käden vaikutusta näissä vaaleissa. Kristityt kyyristyneinä polvilleen rukoilivat kovasti ja Jumala kuuli rukouksemme. Jumalan tahto oli, että Donald Trump on 45. presidentti, kun kaikki yritykset pysäyttää hänet epäonnistuivat. Onko myöskin Jumalan tahto, että Jerusalemista tulee maailman huomion keskipiste nyt? Olemmeko lähestymässä Jumalan asettamaa määräaikaa?

Uskon, että Donald Trumpin valinnan sallittiin tapahtua, ei tuomion peruutuksena, vaan PROFETIAN KIIHDYTTIMENÄ. Vaikka monet pysähtyvät ja ajattelevat, että olemme saaneet lisää armonaikaa, voisi olla oikeampi sanoa, että olemme astuneet uuteen profeetalliseen ajanjaksoon.

Todellakin, nämä voisivat olla mielenkiintoisia aikoja. Jos Trump toteuttaa suunnitelmansa tunnustaa virallisesti, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki, niin silloin Amerikan tulee odottaa vastareaktiota maailmalta, joka tulee olemaan raivokas, erityisesti muslimimaista. Se voisi aiheuttaa voimakkaan terroritekojen lisääntymisen Amerikassa. Eläisimme varmasti vaarallisessa ajassa. Nyt on aika rukoilla kovempaa kuin ennen vaaleja. Meidän täytyy rukoilla, että Jumalan tahto tehdään, ja Hänen kätensä olisi kansakuntamme ja presidentti Trumpin yllä.

Monet 'vartiomiehet muurinaukossa' uskovat, että tempaus, tai Kristuksen ruumiin uloskutsuminen, tulee tapahtumaan juutalaisten pasuunansoitonjuhlan aikana, joka esiintyy syksyisin. Mitä jos tämän tapahtuman on määrä toteutua Trumpin virassaoloaikana? Olen kuullut, että hän on valinnut useita uudestisyntyneitä kristittyjä avainvirkoihin hallinnossaan ja jotkut ovat sanoneet, että Donald Trumpista itse tuli uudestisyntynyt kristitty presidentinvaalikampanjansa aikana. Jos tämä on totta, niin tempaus voisi poistaa tärkeitä ihmisiä hallinnostamme, jättäen sen totaaliseen sekaannuksen tilaan. [Älä viitsi kertoa satuja C. Lynn Peake! Don Drumpf on Antikristus, Israelin valemessias, joka vahvistaa Jerusalem Liiton (Dan. 9:27)!, Suom. huom.]

Pyhä Raamattu sanoo, että kaikki maailman kansat nousevat Israelia vastaan lopun aikoina. Tempauksen jälkeen, hallituksilla ympäri maailman ei tule olemaan kristittyjen läsnäoloa. Israelilla ei tule olemaan yhtään kristillistä liittolaiskansaa. Kristuksen ruumiin ylöstempaaminen on KATALYYTTI kohti Jumalan asettamaa määräaikaa.

Sakarja 12:1-3 (KR 33/38)

”Ennustus, Herran sana Israelista. Näin sanoo Herra, joka on jännittänyt taivaan ja perustanut maan ja joka on luonut ihmisen hengen hänen sisimpäänsä: Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”

Voisiko olla niin, että ennen seurakunnan tempausta, Kaikkivaltias Jumala haluaa maailman tietävän, että Jerusalem kuuluu Israelille, Hänen valitulle kansalleen? Onko presidentti Trump valittu mies tekemään tämän? Olemmeko lähestymässä uutta profeetallista vaihetta näinä lopun aikoina? Meidän täytyy vain odottaa ja katsoa, ja se voi tuntua hiukan pelottavalta siellä lukijakunnassa.

Tämä voi olla ERITTÄIN mielenkiintoinen ja haastava vuosi. Joten, pysy uskollisena, toiveikkaana, ja rukouksessa taivasta kohti.Lopuksi suomentajan yhteenveto tästä pyhästä liitosta (holy covenant), jonka Antikristus rikkoo vaivanajan puolivälissä (Dan. 11:30-32).

Jerusalem Covenant eli laki vuodelta 1995, joka tunnustaa Jerusalemin Israelin jakamattomana pääkaupunkina ja valtuuttaa Yhdysvaltojen suurlähetystön siirtämisen Tel Avivista Jerusalemiin, on se Antikristuksen vahvistama liitto Israelin 70. vuosiviikon alkaessa. Siis tämä liitto (covenant) ei ole mikään palestiinalaisten ja Israelin välinen rauhansopimus, jossa Jerusalem on jaettu ja Palestiinan valtio muodostettu Israelin alueelle. Trump lupaa presidenttinä tunnustaa jakamattoman Jerusalemin eli hän on liiton vahvistaja Daniel 9:27 kohdassa. Donald Trump on täten Raamatun Antikristus, joka rikkoo liiton vaivanajan puolivälissä.

http://www.sss.fi/2016/09/trump-lupaa-presidenttina-tunnustaa-jakamattoman-jerusalemin/

ANTICHRIST'S COVENANT?

http://vaulterjohn.tripod.com/covenant.html

6 kommenttia:

 1. Jotain tällaista olen itsekin ajatellut ja ihmettelen suomentajan kommenttia, vaikka kanta onkin tullut selväksi jo aiemmin. Hyvä kirjoitus kaikenkaikkiaan. Rukoillaan, että jos Trump ei ole vielä uudestisyntynyt, niin että hän voisi saada Pyhän Hengen antaman uuden elämän. Maailma ja maailman ruhtinas on todella ollut raivoissaan nälvien ja hyökäten muuttunutta tilannetta ja Trumpia vastaan. Jumala kuitenkin tekee työnsä tavalla tai toisella.


  Sillä Herra nousee niinkuin Perasimin vuorella, hän kiivastuu niinkuin Gibeonin laaksossa tehdäkseen työnsä, oudon työnsä, ja toimittaakseen tekonsa, kumman tekonsa.
  Jes. 28:21

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rukoillaan Trumpille pelastusta. Jos hänestä tulee Jumalan lapsi, hän tulee temmatuksi. Näin ollen hän ei voisi häpäistä temppeliä.

   2Tess. 2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

   Dan. 9:27 Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."

   Matt. 24:15 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon -

   Poista
 2. Trump antoi lisäaikaa Amerikkaan! Jos Clinton ois valittu, ei ois tullut lisäaikaa! Trump on Jumalan valitsema tätä aikaa varten! Hän ei ole antikristus. Trump puhdistaa Valkoisen Talon! Hedelmistään puu tunnetaan.

  VastaaPoista
 3. Lisäys. Tuomio on tulossa Amerikkaan ja maailmaan, mutta Yahuveh, Jumala kuuli omiensa rukoukset, joten Hän antoi hieman lisäaikaa ja puhdistaa Valkoista Taloa. Halleluyah!!
  Trump on jo uskossa ja kasvaa siinä askel askeleelta, niinkuin jokainen Jumalan lapsi:)

  VastaaPoista
 4. En voi kuin ihmetellä edellisiä kommentteja. Tähän Trump-eksytykseen näköjään sopii Jeesuksen sanat Matteuksen luvussa 13.

  14. Ja heissä käy toteen Esaiaan ennustus, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.

  Koko tämän eksytyksen taustalla on amerikkalainen 'kristillinen' dominionismi NAR-liikkeineen (7 vuoren liike), johon mm. varapresidentti Mike Pence kuuluu. He eivät ole todellisia kristittyjä. Kirjoitin aiemmin viraskirjaani seuraavaa:

  ----------------

  Mike Pence on USA:n uskonnollisen oikeiston miljonääri-dominionisti yhdessä muiden Trumpin hallinnon raharikkaiden edustajien kanssa. Seuraavassa viisas kannanotto videon tekijältä. I don't put my trust any man...only Jesus.

  Trump's Vice President Pence's Dominionist Ties

  https://www.youtube.com/watch?v=D8xSjw0bF0Y (14.11.2016)

  Pence ja Sarah Palin kuuluvat 7 vuoren NAR'iin. Vrt. Ilm. 17:9 ("Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen (portto) istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta;")

  Donald Trump, NAR & Dominionism

  https://www.youtube.com/watch?v=c0kijK5aTjU

  Julkaistu 10.11.2016
  In light of Donald Trump winning the 2016 elections and numerous Christians supporting him, one major thing that has not been addressed is Trump's backing from NAR (heretic charismatics) thus the dominionists....

  More on NAR backing Trump

  https://www.youtube.com/watch?v=C7nHC11iKok (11.11.2016)

  Rappari Billy Grahamin poika Franklin puhui Trumpin virkaanastujaisissa niin kristillisesti, MUTTA ÄLKÄÄ EKSYKÖ...

  Shocking: Did you see the Prayer at the Inauguration? Warning to all Christians

  https://www.youtube.com/watch?v=drtIR4WPJT4

  -----------------

  Tiedän täsmälleen mitä varten Jumala salli Trumpin nousta presidentiksi. Se syy on Israel.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Olli valaisusta. Oletteko kuulleet, että "pahat pojat" pelastivat Trumpin talousahdingosta ja tekivät hänestä juoksupoikansa?

  - 30 years ago members of the Rothschild family saved Trump from bankruptcy and took him under their wing. They recognised his potential as a “man of use” and “colourful front man” for a secretive organisation that prefers to keep itself in the shadows.

  http://yournewswire.com/rothschilds-caught-rigging-the-us-presidential-election/

  Jyrki

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com