Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Ennakoiko kemiallisten aseiden isku Syyriassa huhtikuussa 2017 ja Yhdysvaltojen voimakas sotilaallinen reaktio siihen Raamatun profetioiden, kuten Jesaja 17:1 ja Hesekiel 38, pikaista täyttymystä?!

Tässä erittäin ajankohtainen ja tärkeä pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa käsitellään viimeviikkoisen Syyrian kaasuhyökkäyksen ja USA:n siitä johtuvan sotilaallisen vastauksen merkitystä profeetallisesti. Pastori Farag näkee tämän kehityksen väistämättä johtavan suurempaan konfliktiin Lähi-idässä, jossa varsinkin Damaskos on tulilinjalla. Sitten toinen toteutuva profetia on ns. Googin sota, kun Syyria toimii katalysaattorina sille, koska Venäjä ja Iran ovat Syyrian hallinnon pääliittolaisia nykyisessä sisällissodassa. Paljon riippuu USA:n halusta syrjäyttää nykyinen Syyrian diktaattori Bashar al-Assad virastaan. Venäjä ei tule sietämään sitä ja niinpä ollaan konfliktitilanteessa, joka voi johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update April 9th, 2017


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 9.4.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-04-09.pdf

Pastori J.D. puhuu menneellä viikolla Syyriassa tapahtuneen kemiallisten aseiden iskun vakavuudesta ja Yhdysvaltain vastauksesta laukaista risteilyohjuksia Syyriaan kontekstissa Jesajan lukuun 17 ja Hesekielin lukuun 38.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, minkä uskon olevan yksi merkittävimmistä tapahtumista kuukausiin.
- Se mistä puhun on kemiallisten aseiden käyttö Syyriassa tänä menneenä tiistaina, ja reagointi siihen erityisesti Yhdysvaltojen taholta.
- Vaikka olen hyvin tietoinen siitä, että tämän sanominen saattaa kuulostaa sensaatiohakuiselta, niin olen todella siinä uskossa, ettei useimmilla ole hajuakaan siitä miten vakavaa tämä kaikki on.
- Niiden tähden, jotka eivät voineet seurata viime viikon tapahtumia, niin minusta olisi hyvä, jos antaisin teille aikajanan.
- Tiistaina tapahtui kemiallisten aseiden hyökkäys Syyrian kansaa vastaan, mikä johti Yhdysvaltain käynnistämään 59 risteilyohjuksen laukaisuun kohti Syyriaa.
- Se oli torstaina, mikä puolestaan johti tuomitsemiseen Venäjän kaltaisilta mailta, joka on yksi Bashar al-Assadin tukijoista.
- Joidenkin mielestä tämä oli FalseFlag-isku, niin että se ei ollut Assadin hallinto, joka teki tämän, kun taas toiset tietävät varmasti, että näin oli.
- Nimittäin Amir Tsarfati, joka meni Facebook-liveen torstaina, ja samalla kun teki näin, hän jopa mainitsi lentäjän nimen, joka teki iskun.
- Muuten Amir'ista puheenollen, olemme hukkumaisillamme kiinnostukseen meidän tulevasta matkasta Israeliin marraskuussa 2018.
Jokainen, joka on kiinnostunut, voi lähettää sähköpostia Donalee'lle, joka on Amir'in kiertuekoordinaattori, kun hän pitää luetteloa niistä, jotka haluvat rekisteröityä ja saada pyytämänsä tilauksen sisään. Hänen sähköpostiosoitteensa on donalee@beholdisrael.org.
- Kuinka olkoonkin, olen sitä mieltä, että Syyrian tilanteella on alttiutta kärjistyä ohi sen, mikä on sananlaskun mukainen piste, josta ei ole paluuta.
- Tällä tarkoitan sitä, että jos Vladimir Putinin Venäjä toteuttaa sotauhkauksensa, niin silloin on hyvin todennäköistä, että Kolmas Maailmansota on päällämme.
- Ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin vastaukseen joiltakin tahoilta niin kutsutusta kansainvälisestä yhteisöstä, nähdäkseen minne tämä kehitys on johtamassa.
Perjantaina Jerusalem Post julkaisi raportin siitä kuinka Nikki Haley, eli Haley'n komeetta, kertoi YK:n turvallisuusneuvostolle, että USA on ”valmis tekemään enemmänkin” Syyriassa. Lainaten Post'ia: ”Päivät, jolloin Bashar al-Assadin annetaan käyttää kemiallisia aseita Syyriassa ilman mitään seurauksia, ovat ohi, Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs Nikki Haley sanoi turvallisuusneuvostolle perjantaiaamuna, muutamia tunteja sen jälkeen kun USA:n sotavoimat iski Syyrian ilmatukikohtaan vastauksena sariinikaasuhyökkäykseen siviilejä vastaan aiemmin kuluneella viikolla. ...”Assad teki tämän, koska hän luuli pääsevänsä kuin koira veräjästä”, Haley sanoi. ”Hän kuvitteli voivansa selviytyä, koska hän tiesi, että Venäjä olisi hänen tukenaan.” Suurlähettiläs totesi, että yhdessä Iranin kanssa, Venäjän hallitus kantaa huomattavan vastuun kuolonuhreista kun on käyttänyt veto-oikeuttaan seitsemästi YK:n turvallisuusneuvostossa suojatakseen Syyrian hallintoa vihamielisiltä päätöslauselmilta. ...17 minuuttia kestäneessä puheessaan, Venäjän lähettiläs Vladimir Safronkov kutsui USA:n ilmaiskua ”räikeäksi kansainvälisen lain rikkomukseksi ja aggressiotoimeksi”, lisäten, että tämän toiminnan seuraukset alueelliselle ja kansainväliselle vakaudelle voisivat olla erittäin vakavat. Hän totesi myös, että Venäjä kannattaa tutkimusta kemiallisesta iskusta yksipuolisten sotatoimien sijaan. Hänen mukaansa, Syyrian hallitusta olisi pidettävä syyttömänä kunnes toisin todistetaan.”

Fox News'in mukaan, Venäjä tekee enemmän kuin vain kannattaa tutkimusta edellämainitusta kemiallisten aseiden hyökkäyksestä, lähettämällä sota-aluksen kohti meidän kahta Yhdysvaltain merivoimien hävittäjää, jotka käynnistivät ohjusiskut Syyriaan. ...Alus, joka oli lähellä Mustanmeren salmia, lähti matkalle pysähdyksensä jälkeen ...varustautumista varten ja osallistuttuaan yhteisharjoitukseen turkkilaisten sota-alusten kanssa Mustallamerellä.

Mitä tulee Fox News'iin, meillä itseasiassa on online-seurakunnan jäsen, joka työskentelee New Yorkin Fox News'issä ja hänestä on tullut minun ystäväni siitä saakka kun hän (she) vieraili luonamme täällä Havaijilla. Mainitsen tämän, koska hän on antanut minulle luvan jakaa teille jotakin informaatiosta, jota hän on säilyttänyt minua varten ilmoitettavaksi. Hän lähetti minulle sellaista, mikä tunnetaan ”Matkavarastoraporttina (Travel Pool Report)”, joka tuli hänen pro-Israel ystävältään, joka näköjään on tällä hetkellä edellämainitun Nikki Haley'n lehdistösihteeri. Tässä jotakin siitä mitä raportilla oli sanottavaa koskien Syyriaa: ”Ulkoministeri Rex Tillerson sanoi, että tulevia toimia ohjaa heidän [Assadin Syyria] vastauksensa iskuun. Hän myönsi, että kiitotie oli yhä käytössä, mutta sanoi, ettei se ollut erityinen kohde johtuen sen rakenteesta. Hän sanoi iskujen olleen onnistuneita ja että ne poistivat 20 prosenttia Syyrian ilmavoimien 7. siivestä. Tillerson sanoi, ”Minulla ei ole mitään tietoa, jota olisi tarkoituksenmukaista jakaa tässä vaiheessa” koskien kysymystä Venäjän mahdollisesta roolista Syyrian kaasuhyökkäyksessä. Tillerson sanoi, että Trump oli kertonut Kiinan presidentille henkilökohtaisesti ilmaiskuista illallisen loppupuolella, noin 8:40 p.m. Presidentti kertoi hänelle, kuinka monta risteilyohjusta laukaistiin ja perussyyt, jotka olivat iskun takana. Tillerson sanoi kuulleensa, että Kiinan presidentti ymmärsi, että tällainen reagointi oli tarpeen, kun ihmiset tappoivat lapsia. Mutta hän sanoi, että virallinen vastaus oli myöskin tullut kiinalaisten julkisista lausunnoista.”
Eilen, hän lisäksi lähetti minulle tämän tiedotteen Valkoisen Talon lehdistösihteerin toimistosta, joka oli ääneen luettu teksti presidentti Trumpin puhelusta kuningas Salman bin Abd al-Aziz'in kanssa, joka on Saudi-Arabian Al Saud kuningaskunnasta. Lainaten äänitiedostoa, ”Presidentti Donald J. Trump puhui eilen kahta pyhää moskeijaa hallinnoivan henkilön kanssa, ollen kuningas Salman bin Abd al-Aziz Saudi-Arabian Al Saud kuningaskunnasta. Kuningas vahvisti vahvan saudien tuen Yhdysvaltojen sotilaalliselle iskulle Sayrat'in lentokenttää vastaan Syyriassa ja kiitteli presidenttiä hänen rohkeasta toiminnasta, mikä oli molempien mielestä tarpeellinen vastaus kauhistuttavalle kemiallisten aseiden hyökkäykselle viattomia siviilejä vastaan. Molemmat johtajat korostivat henkilökohtaista sitoutumistaan vahvistamaan pitkäaikaista suhdetta näiden kahden maan välillä ja sitoutuivat edelleen pitämään tiivistä yhteyttä valikoimassa alueellisia ja kahdenvälisiä kysymyksiä.”
- Oletan kysymyksen, johon täytyy vastata koskien tätä kaikkea, olevan se, että mitä todennäköisesti tapahtuu edessäolevina päivinä tämän valossa?
- Toisin sanoen, minne tämä kaikki on johtamassa, kun linjoja ollaan vetämässä ja punaisia viivoja ylitetään tällä hetkellä julkeammin kuin koskaan ennen?
- Toivon, että ystävällisesti kestät minua meidän jäljellä olevan aikamme verran, kun yritän vastata tähän kysymykseen, koska se liittyy Raamatun profetiaan.
- Seuraavaksi todistusaineistoa, jonka väittäisin osoittavan ilman mitään järkevää epäilystä siihen, että Jesaja 17 tulee olemaan katalyytti Hesekielin luvun 38 profetialle.
- Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että Syyrialla on Irakin joukkotuhoaseita piilossa maan alla kaikista näistä paikoista juuri Damaskoksessa.
- Siksi Israel on käynnistänyt omat hyökkäyksensä Damaskoksessa oleviin kohteisiin, pääasiassa estääkseen ISISiä saamasta noita aseita.
Minusta on varsin mielenkiintoista, että Jesaja 17:1 jakeessa Kuningas Jaakon käännös (KJV) sanoo: ”the burden of Damascus (Damaskoksen taakka). Behold, Damascus is taken away from being a city, and it shall be a ruinous heap.” Syy, miksi huomautan tästä asiasta, on se, että tässä viitataan aseisiin, jotka Damaskokselta otetaan pois, ja näin ollen, kaupunki itse lakkaa olemasta enää kaupunki ja siitä tulee rauniokasa. Juuri tästä syystä johtuen Venäjä tekee kaiken mahdollisen pitääkseen Assadin Damaskoksen valvojana. Tämä siksi, että Jumala on pannut koukut heidän leukaperiinsä, jotta he veisivät Israelilta maakaasun, jota ilman Putinin Venäjä romahtaa.
Hesekiel 38:1-13 (KR 33/38)”Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten. Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina - asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'”
- Olen kauan pitäytynyt siinä uskomuksessa, että heti kun Jesaja 17 täytetään, niin siitä tulee laukaisin, joka saa aikaan Hesekielin lukujen 38-39 täyttymyksen.
- Ehkä se on sanomattakin selvää, mutta Yhdysvaltain iskut vastauksena kemiallisten aseiden hyökkäykseen tuo Venäjän etualalle.
- Se ei tarkoita sitä, että se tapahtuu nyt, mutta kuitenkin toisaalta, se ei myöskään tarkoita sitä, etteikö se ole tapahtumassa juuri nyt tämän kaiken valossa.
- Tässä on kolme syytä sille, että se mitä tapahtui menneellä viikolla voi itseasiassa olla alku Jesajan luvun 17 ja Hesekielin luvun 38 toteutumiselle.
- Syy #1 – Damaskos on näköjään kynnyksellä tulla rauniokasaksi ajatellen Venäjän uhkausta Yhdysvalloille.
- Syy #2 – Syyriaa, Libanonia, Egyptiä, Jordaniaa, Irakia ja Saudi-Arabiaa ei mainita Hesekielin 38. luvussa hyökkäämässä Israeliin.
- Syy #3 – Kansakunnat, jotka mainitaan Hesekielin 38. luvussa, ovat tänäpäivänä valmiita liittoumansa myötä hyökkäämään Israeliin Syyrian kautta.
- Lopuksi haluaisin esittää kysymyksen, jonka suhteen mielestäni tekisimme kaikki hyvin pohtiaksemme ja miettiäksemme edessäolevia päiviä.
- Jos Venäjä vastaa USA:n ohjusiskuihin Syyriassa, niin eikö se antaisi syyn järkeillä, että Damaskoksen kohtalo on sinetöity?
- Uskon todella koko sydämestäni, että olemme sen partaalla, josta meille kerrotaan Jumalan Sanassa, että se tulisi tapahtumaan aikojen lopussa.
- Lopuksi haluan sanoa, että jos et ole koskaan vedonnut Herraan Jeesukseen pelastuaksesi, niin kerjään sinua tekemään niin jo tänään.
- Selitän miten, jakamalla sinulle sen mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä, että olet syntinen.
- B on uskomista. Usko täydestä sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

1 kommentti:

  1. Sotahan siitä tulee...

    Venäjä esti jälleen YK:n Syyria-päätöslauselman

    http://yle.fi/uutiset/3-9563817 (12.4.2017)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com