Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Kristittyjen lankeaminen Trumpiin – monet tahot pitävät häntä Raamatun Antikristuksena!

Tässä Inquisitr (Inkvisaattori) -verkkolehdestä eräs ajankohtaiskirjoitus Donald Trumpia koskevista Antikristus-spekulaatioista, joita tuli esille hänen vaalikampanjansa aikana, ja joista muut tahot netissä ovat kirjoitelleet aikaisemmin. Tämä eräänl. yhteenvetoartikkeli kirjoitettiin vähän jälkeen marraskuun presidentinvaalien 2016 ja keskittyy mahdolliseen eksytykseen, johon evankelikaaliset kristityt Amerikassa ovat langenneet Trumpin kohdalla. Trumpin antikristillinen suhtautuminen Kristukseen on erityisesti esillä. Inkvisaattori-lehden tarkoituksena voi olla valistaa ihmisiä siitä, että elämme kenties viimeisiä päiviä ennen Jeesuksen paluuta kun Antikristuksen merkit täyttyvät Yhdysvaltain 45. presidentissä melkoisen hyvin ja petos jyllää maassa (Matt. 24:4-5,11,23-26). Jutun suomentaja: Olli R.

------------------------

DONALD TRUMP VOISI OLLA ANTIKRISTUS JOIDENKIN KRISTITTYJEN JA SALALIITTOTEOREETIKKOJEN MUKAAN

November 23, 2016

Norman Byrd

http://www.inquisitr.com/3740421/donald-trump-could-be-the-anti-christ-or-so-say-some-christians-and-conspiracy-theorists/

Onko vastavalittu Yhdysvaltain presidentti Donald Trump Antikristus? Vai onko pian planeetan vaikutusvaltaisimmaksi poliittiseksi hahmoksi nouseva henkilö vain yksi monista antikristuksista? Vai onko se vain hänen toimintansa, teeskentelynsä, ja antikristukselle kuuluva sanahelinä, jotka tarjoavat näkemään hänet antikristillisenä? Verkossa on nyt käynnissä keskustelu kun kristityt, salaliittoteoreetikot ja skeptikot väittelevät näkökohdistaan koskien sitä, onko tuleva Yhdysvaltain presidentti vain kiinteistömiljardööri vai jotakin paljon, paljon pahempaa.

Tiedotuskanavat, kuten Metro, raportoivat sivustosta nimeltä The HyperTexts, joka on lähtenyt hyvin yksityiskohtaisesti esittämään vastavalitun presidentin Donald Trumpin – ellei peräti Antikristuksena, niin ainakin yhtenä profetoiduista antikristuksista, joista on ennustettu kristillisessä Raamatussa. Ja kuten on aina asianlaita kristillisten salaliittoteoreetikkojen (tai asioiden kumoajien) joukossa, niin on olemassa lukuisia kytkentöjä lukuun 666, niin sanottuun ”pedon lukuun”, todistuksen esittämiseksi.

The HyperTexts -julkaisu alkaa kysymällä retorisesti, että onko Donald Trump Antikristus ja ”pitkään ennustettu Ilmestyskirjan Peto?”

”Raamatun mukaan”, julkaisu jatkaa, ”'Antikristus tulee olemaan karismaattinen julkkis', 'suurisuu', ja 'lipevä puhuja'. Hän vakuuttaa ihmiset, että hänellä ainoastaan on ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Hän väittää olevansa diilien tekijä ja mestarineuvottelija. Hän väittää tietävänsä kuinka puolustaa Israelia ja luoda kestävä rauha Lähi-itään, samalla kun juonittelee pettävänsä ja tuhoavansa Israelin. Hän tulee olemaan uhkailija ja militantti voiman rakastaja. Hän korottaa itsensä yli kaiken ja väittää olevansa 'ainoa Pelastaja'. Hän pettää massat, jopa valitutkin. Kuulostaako joltakin, jonka jo tunnet?”

Julkaisu jatkuu huomauttamalla, että Trumpilla on lukuisia assosiaatioita ”pedon luvun” kanssa, joka on 666. Ja vaikka miljardööristä presidentiksi kääntynyt Trump olisikin todella Antikristus, niin julkaisu toteaa, että hän voisi hyvinkin olla yksi monista antikristuksista, jotka vaivaavat ihmiskuntaa lopun aikoina.

Julkaisu osoittaa, että Antikristus on suuri eksyttäjä ja kysyy, eksyttikö Trump evankelikaaliset kristityt, huomauttaen että, presidentinvaalien ovensuukyselyjen mukaan, Christian Today -lehden välityksellä, neljä viidestä evankelikaalista oli äänestänyt kiinteistömogulia ja entistä tosiTV-tähteä.

Kirjoituksessa Charisma News'ille, joka on helluntailainen/evankelikaalinen kristillinen webbisivusto, kirjailija ja herätyssaarnaaja Bert M. Farias kirjoitti, että hän oli hämmästynyt siitä, kun ”tunnustavat kristityt” olivat ”vihaisia muille kristityille, jotka antoivat äänensä Trumpille ja käyttävät riidanhaluista kieltä saadakseen aikaan erimielisyyden ja jakaantumisen Kristuksen ruumissa.” Hän nosti esille sen, että hänen mielestään demokraattien kansallinen komitea ja Hillary Clinton ovat antikristillisiä politiikassaan ja silti kristityt äänestivät heitä. Hän kuitenkin peräänkuulutti sitä, että ei sanonut heitä Antikristukseksi, ”vaan että he toimivat siinä hengessä.”

Hän puolusti Trumpia, joka on päinvastainen kuin Clinton, ja että kritiikki Trumpista on aiheetonta.

”Hän on hyvin puutteellinen mies”, Farias kirjoitti ja jatkoi, ”mutta hän on ajanut täysin erilaista politiikkaa kuin Hillary. Suurin osa hänen toiminnastaan on ollut linjassa Raamatun kanssa. Kyllä, tiedän että hän on lihallinen ihminen, ja voimme vain toivoa, että hän täyttää lupauksensa, mutta toivokaamme, että jotkut konservatiiviset kristityt hänen ympärillään auttavat häntä päätöksenteossa. Tämä on toinen valtava ero hänen ja Hillaryn välillä. En näe antikristuksen henkeä Donald Trumpissa.”

Mutta on toisia kristittyjä, jotka havaitsevat Trumpin antikristillisyyden toimissaan ja politiikassaan, vaikka hän ei ehkä ole varsinainen raamatullinen Ilmestyskirjan ”väärä profeetta”.

Kirjoittaessaan konservatiiviseen Red State -blogiin, clconnett'illa, joka toimii avustajana Masters in Divinity -tutkinnon suorittajille Etelän baptistien teologisessa seminaarissa, ei ollut ongelmia asettaa ”Antikristus”-leimaa Donald Trumpiin. Huomauttaen, että Trump ei ehkä ole Antikristus (”the” Anti-Christ), niin ”kristillisessä perinteessä ei ole edes yksimielisyyttä siitä, että on pakostakin yksi antikristus, joka on antikristusten anti-tyyppi.” Tämä olisi profetian petollinen johtaja, joka kannattaa harmoniaa ja rauhaa.

”Kuitenkin Raamattua tarkastelemalla Donald Trump sopii kuvaukseen antikristuksesta koko matkan aina siihen tosiasiaan, että kristityt tukevat häntä.”

Donald Trump kampanjoimassa Christian Liberty -yliopistossa tammikuussa 2016.
[Image by Chip Somodevilla/Getty Images]
Mutta siinä ei ole kaikki. Viitaten useisiin Raamatun kirjoituksiin, clconnett osoitti, että Donald Trumpin sanonta itsestään, että hän on kristitty, ei tarkoita sitä, että hän ei sovi kuvaukseen antikristuksesta. Hän totesi, että kun Trump kommentoi niin, että hän ei pyydä Jumalalta anteeksiantoa, lausuen sen presidentinvaalikampanjansa aikana, hän ”kaivaa täysin maata käsitteeltä, että Jeesus on Kristus”, niin ettei hän tarvitse Jeesusta, kristillistä Messiasta, ”sanoen että hän [Trump] tehdessään omia hyviä tekoja voi ansaita suhteen Jumalan kanssa.” Tämä tietysti sotii kristillistä dogmia vastaan, joka näkee, että ainoa tie Taivaaseen ja ikuiseen elämään on Jeesuksen välittäjäroolin kautta.

”Hän ei ole antikristus sen vuoksi, että hän on tahallaan käynnistämässä sodan pyhiä vastaan, vaan siksi, että hän ei pidä Jumalaa lainkaan tärkeänä”, clconnett kirjoitti.

”Loppujen lopuksi”, hän päätti, ”Trump ei ole vaarallinen siksi, että hän on moraaliton (immoral), vaan koska hän on moraalisääntöjen ulkopuolella oleva (amoral). Trump on jo ostanut järjestelmän kokonaan itselleen. Hän on niin sieluton ehdokas kuin vain voi olla, ollen kiinnittämättä mitään huomiota moraalisiin kysymyksiin ja teologisiin asioihin, jotka tukevat noita kysymyksiä. Hän ei välitä siitä, ketä hän satuttaa tai mitä filosofiaa hän käyttää, kunhan se saa hänet vallankahvaan. Hän ei ole antikristus siksi, että hän on selvästi paha, huutaen ja kirkuen Jumalaa vastaan, vaan koska hän halveksii Jumalaa ja moraalia kaikkinensa. On helppo taistella jotakuta vastaan, joka sanoo, 'Hylkää Kristus tai kuole', mutta on paljon vaikeampaa havahtua, kun henkilö ei tuo Jumalaa koskaan esille mitenkään ja antaa vain lupauksia menestyksestä ja onnellisuudesta.”

Donald Trump on vain viimeisin valittu presidentti jota rasitetaan Antikristuksen leimalla,
kun hänen nimensä liitetään niin sanottuun ”pedon lukuun” – 666.
[Image by Karin Hildebrand Lau/Shutterstock]
On huomautettava, ettei ”Antikristus”-leiman asettaminen presidentin päälle ole mitään uutta. Barack Obamaa rasitettiin sillä läpi hänen presidenttiytensä. Samaten oli hänen edeltäjänsä, George W. Bushin, kohdalla. Ja myöskin hänen edeltäjiään, Bill Clintonia ja George H.W. Bushia, se koski. Ronald Wilson Reagan, joka edelsi George H.W. Bushia, teki sen naurettavan helpoksi liittää häneen luku 666, koska kaikissa hänelle annetuissa nimissä oli kuusi kirjainta. Lista jatkuu eikä se ole, tai ole koskaan ollutkaan, yksinomaan Amerikan johtajia koskeva.

Joten, onko The HyperTexts jotenkin oikeilla jäljillä huutamalla mahdollista yhteyttä Donald Trumpin ja Antikristuksen välillä? Vai onko se vain julkaisu, joka on suunnattu klikkaus-syötiksi niille, jotka mässäilevät salaliittoteorioilla tai lopunaikojen draamalla? Oli miten oli, seuraava kysymys jää edelleen vastattavaksi kristityille: Vaikka vastavalittu presidentti ei olisikaan Raamatun Peto, niin ovatko hänen sanansa ja tekonsa antikristillisiä? Ja jos näin on, miten voidaan sovittaa yhteen nämä sanat ja teot Donald Trumpin tukemiseen Yhdysvaltain 45. presidentiksi? [Niin, vastaapa tähän esim. Leo Meller, Suom. huom.]

--------------------------------

Lopuksi kannattaa katsoa pari tekemääni Trump-videota, joissa havainnollistetaan Trumpin petollisuus ja valheellisuus, kun Amerikka sopii kuvaukseen Ilmestyskirjan (toisesta) Pedosta.

Donald Trump, amerikkalainen vapaamuurarikristus!

https://www.youtube.com/watch?v=NVTc-VEhZhw (26.2.2017)

Trumpin Amerikka muodostamassa pedon kuvaa (Ilm. 13)

https://www.youtube.com/watch?v=o7IAH-NLraM (22.3.2017)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com