Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 18. huhtikuuta 2017

Onko Jared Kushner Ilmestyskirjan Väärä Profeetta, Toinen Peto (Ilm. 13:11), joka toimii presidentti Donald Trumpin oikeana kätenä?!

Tässä mielenkiintoinen ja profeetallisesti tärkeä artikkeli EU Times -verkkolehdestä, jossa paljastetaan mahdollinen Raamatun Väärä Profeetta tai lehden mukaan jopa itse Antikristus, johon kytkeytyy vahvasti pedonluku 666. Kyse on USA:n presidentti Donald Trumpin vävystä, liikemies Jared Kushnerista, joka toimii nykyään Trumpin vanhempana neuvonantajana ja johti näkyvästi hänen vaalikampanjaansa. Itse näkisin tämän ortodoksijuutalaisen Kushnerin Ilmestyskirjan Toisena Petona (Ilm. 13:11), jolla on kaksi sarvea niin kuin karitsan sarvet, ja se puhuu kuin lohikäärme. Kushner näyttää hyvin harmittomalta ja miellyttävältä siloposkiselta nuorelta kaverilta, josta ei päällisin puolin voisi millään uskoa mitään pahaa. Mutta näinhän tämä eksytys menee, ettei kaikki mikä kiiltää ole kultaa. Nimittäin seuraava suomentamani kirjoitus paljastaa Kushnerin yhteyden Raamatun pedonmerkkiin, jota kuulemma kehitellään hänen omistamassa rakennuksessa New Yorkissa. Juutalaisesta Kushnerista on muitakin paljastuksia olemassa, joita kannattaa silmäillä artikkelin jälkeen olevista linkeistä. Nyt tulee varsinaisesti se miksi päättelen Kushnerin Vääräksi Profeetaksi: Kun Ilmestyskirja sanoo, että Toinen Peto nousee maasta, niin se yleensä tarkoittaa Israelin Pyhää Maata. Ja kun Kushner on harras syntyperäinen ortodoksijuutalainen ja sitä myöten uskonnollinen henkilö, niin hän on ikäänkuin Israelista nouseva ”Jeesus” (kuin karitsan sarvet). Lisäksi Ilmestyskirja liittää Toisen Pedon teknologiseen osaamiseen (pedonmerkkiin) ja ihmeisiin, joka saa ihmiset pedonkuvan avulla kumartamaan Ensimmäistä Petoa. Näin Kushner tosiaan on passeli Väärän Profeetan virkaan. Teoriani mukaan presidentti Donald Trump puolestaan on pakana eli pakanakansojen merestä nouseva Ilmestyskirjan sotaisa 1. peto eli Antikristus (Ilm. 13:1-4), joka saa kuolinhaavan vaivanajan puolivälissä. Miettikääpä artikkelin valossa tätä Trump-Kushner -akselia, joka toteuttaa raamatunprofetiaa.

--------------------------

Presidentti Kushner omistaa 666-rakennuksen, jossa kehitetään Pedonmerkkiä

Posted by EU Times on Apr 12th, 2017 // 6 Comments

http://www.eutimes.net/2017/04/president-kushner-owns-666-building-where-the-mark-of-the-beast-chip-is-developed/
Yhä enemmän lisätietoa tulee julki USA:n presidentistä Donald Trumpista Jared Kushner'ista, josta emme olleet tietoisia vuoden 2016 vaalien aikana.

Sinun täytyy valmistautua tähän hengellisesti, koska se, mitä tulet lukemaan, kääntää sinut ylösalaisin huolimatta siitä oletko kristitty vai ateisti.

On käynyt ilmi, että miljardööri presidentti Jared Kushner omistaa New Yorkissa rakennuksen, joka kantaa nimeä 666 Fifth Avenue. Rakennus kantaa numeroa 666 ikäänkuin se olisi kadun numero, mutta näin ei ole, vaan se on rakennuksen nimi. Rakennus sijaitsee aivan 52. ja 53. kadun välissä Manhattanin keskiosassa, New York City'ssa.

Jared Kushner'in oma toimisto sijaitsee tässä rakennuksessa. Rakennuksella oli myös isompi 666-logo, joka on nyt korvattu Citibank-nimellä:Tässä rakennuksessa toimii yhtiö nimeltä Lucent Technologies ja tekee tutkimusta RFID-siruista, jollainen on tarkoitus istuttaa oikeaan käteesi... nimittäin pedonmerkki. Heidän käyttöjärjestelmänsä nimi on ”Inferno”. Nimi Lucent on myös silmiinpistävän samankaltainen nimeen Lucifer nähden.

Nämä sirut ovat jo käytössä. Yhdysvaltain kongressi luovutti hallinnon valtuudet mikrosiruttaa 'kehitysvammaiset' ihmiset joulukuussa 2016.

Aivan äskettäin olemme myöskin huomanneet, että Jared Kushner'ia sponsoroi George Soros 259 miljoonalla dollarilla. Nyt katso tätä kaaviota...


Jos olet kristitty, sinun pitäisi pystyä yhdistämään pisteet tässä kohdin Raamatun Ilmestyskirjan lukuun 13:

16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. 

Tämä on täsmälleen sitä, miksi näitä siruja tehdään, eli poistamaan käteinen raha ja korvaamaan se virtuaalisella rahalla. Ilman näitä siruja, joita tuotetaan 666-rakennuksessa, et voi ostaa paikallisesta ruokakaupastasi tai myydä, koska raha tulee olemaan vain joitakin digitaalisia bittejä, jotka luetaan kuuluvaksi siruusi.

Nyt vaikka olet ateisti, niin näiden asioiden pitäisi silti antaa sinulle väristyksiä. Sillä ei ole väliä, uskotko SINÄ näihin asioihin vai et, sillä HE uskovat niihin ja se on enemmän kuin tarpeeksi antamaan sinulle vilunväristyksiä, koska he työskentelevät kellon ympäri, jotta se toteutuisi.

Tässä on sinun Amerikan presidenttisi; kumarra häntä, koska Trump on vain hänen sätkynukkensa. Se oli hän ja hänen vaimonsa Ivanka, jotka määräsivät iskut Syyriaan. Jopa liberaali valtamedia tunnustaa avoimesti hänen valtansa ja kutsuu häntä PRESIDENTTI KUSHNERIKSI. Jompikumpi näistä kavereista, joko Trump tai Kushner voisi olla hullu Antikristus. Mitä me ihmiset olemme tehneetkään?Ja juuri kun me ällistelimme.... MUTTA entäpä Pyhän Malakian (Saint Malachy) profetia tuhannen vuoden takaa koskien sitä, että nykyinen paavi Franciscus olisi viimeinen paavi ja hänen hallintakautensa aikana tulee maailmanloppu? Me ajattelimme, että jos Trump voittaisi, niin maailmanloppu saattaisi peruuntua tai viivästyä tai jotakin sinne päin, mutta osoittautuukin, että se voi kaikki mennä suunnitelman mukaan.--------------------------

Lopuksi pari paljastavaa linkkiä Kushnerista.

Kushnerit kuuluvat Juutalaiseen supremacistiseen tuomiopäivän kulttiin

http://www.heinola.org/~patato/makow278.html (9.4.2017)

There is Something Very Strange about This Man! (2017-2018)

https://www.youtube.com/watch?v=39hRGHr0X_k (15.4.2017)

1 kommentti:

  1. Tässäpä myös yksi video. Donald Trump speaks about the RFID chip (the in is here)
    https://www.youtube.com/watch?v=NuizYv6xCDc

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com