Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Pohjois-Korean uhka ja maan linkki Iraniin, paavi Francis & Trump, sekä kristittyjen lisääntyvät vainot maailmassamme!

Tässä tuore viikkoraportti tunnetulta amerikkalaiselta evankelistalta ja eskatologilta, pastori Hal Lindsey'lta, joka käy ajankohtaisten asioiden kimppuun, joista yksi on P-Korean aiheuttama uhka Yhdysvalloille ja välillisesti Iranin kautta Israelille. Lisäksi Lindsey mainitsee presidentti Donald Trumpin tulevasta tapaamisesta paavin kanssa ja selostaa lopuksi Armenian kansanmurhaa, joka kytkeytyy kristittyjen kasvavaan vainoon nykypäivänä. Raportin suomensi: Olli R.

------------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

April 28th, 2017

Vastavalittu presidentti Trump matkusti Valkoiseen Taloon tapaamaan presidentti Obamaa viime marraskuun vaalien jälkeen. Herra Obama sanoi uudelle presidentille, että hänen tärkein ulkopoliittinen ongelmansa olisi Pohjois-Korea.

Valitettavasti presidentti Trump'ia ajatellen, jos se on totta, niin se on sitä, koska Yhdysvaltain presidentit ovat potkineet tätä tölkkiä pitkin tietä vuosikymmenten ajan. Jokainen presidentti on viime vuosina yksinkertaisesti päättänyt hillitä Pohjois-Korean hallintoa ja lepyttää sitä lähettämällä humanitaarista apua vastineeksi tyhjistä lupauksista pysyä kilttinä.

Samaan aikaan olemme sallineet Pohjois-Korean kehittää laajan ydinaseohjelman. Olemme myöskin sallineet maan tulemisen ydinaseteknologian toimittajaksi ja ohjusteknologian kehittäjäksi.

Tilannetta ei ole helpottanut se, että Kiina on tarjonnut Pohjois-Korealle suojaa Yhdistyneissä Kansakunnissa kyseisenä aikana. Kiina on tehnyt niin itsekkäistä syistä.

Kiinalaiset voivat saada aikaan paljon enemmän pahaa, jos maailman huomio keskittyy heidän kumppaninsa kommunistihallintoon. Kiina käyttää Pohjois-Koreaa antamaan jonkinlaista strategista syvyyttä ja ensitilan puolustusapua Japaninmereltä. Kiina saa kivihiiltä Pohjois-Korealta ja myy sille paljon öljyä. Tiukan paikan tullen, Pohjois-Korea olisi jopa mahdollinen liittolainen sodassa – ja Kiinalla ei ole kovin montaa tällaista.

Lopuksi Kiina ei halua miljoonia Pohjois-Korean pakolaisia, jotka pakenevat Kiinaan, jos konflikti syttyy. Myöskään koillisessa oleva Venäjä ei halua tätä.

Raamatun profetian valossa uskon Pohjois-Korean esiintyvän näkyvällä tavalla.

Ensinnäkin se voisi jonain päivänä olla yksi salaperäisistä ”idän kuninkaista”, jotka mainitaan Ilmestyskirjan luvussa 16:12.

Kuitenkin mielestäni Pohjois-Korealla on välittömämpi yhteys Israeliin, ja se on Iran.

Pohjois-Korea on pitkään ollut Iranin ensisijainen aseteknologian toimittaja. Ja Iran on julkisesti ja toistuvasti ilmoittanut maailmalle, että sen ensisijainen tavoite on Israelin tuhoaminen – mahdollisimman pian.

Useimmat iranilaiset ohjukset perustuvat Pohjois-Korean malleihin. Ja koska suurin osa länsimaista pitää Irania tärkeimpänä terrorismin rahoittajana, suuri osa tuosta ohjusteknologiasta (ja ehkä jopa itse aseita) kulkeutuu Iranin edustajille, etenkin Hizbollah'ille, ja nykyään Syyrialle.

Itseasiassa on arvioitu, että enemmän kuin 130,000 Hizbollah'in ohjusta on suunnattu Israeliin millä hetkellä hyvänsä. Tämä tekee sen ”hyökkäysarsenaalista isomman kuin koko Länsi-Euroopan yhteensä.” (The Weekly Standard)

Mutta se muuttuu vieläkin välittömämmäksi. Kiina näyttää tehneen äskettäin täyskäännöksen asenteessaan Pohjois-Koreaan. Presidentti Trumpin painostuksen jälkeen Kiina ei ole hyväksynyt Pohjois-Korean hiilikuljetuksia. Se on myöskin lopettanut öljytoimitusten lähettämisen Pohjois-Korealle. Jotkut analyytikot uskovat, että Pohjois-Korea saa jopa 90% sen elintärkeistä öljyvarannoistaan Kiinasta.

Kiinan hallitus on lisäksi siirtänyt noin 150,000 sotilasta sen Pohjois-Korean vastaiselle rajalle. Venäjä on myös siirtänyt joukkojaan omalle rajalleen.

Jos Kiina katkaisee pysyvästi öljyvirtauksen Pohjois-Koreaan, niin mitä Kim Jong-un tekee? Luultavasti kääntyy Iranin puoleen, joka on öljyinen ja tarvitsee epätoivoisesti rahaa.

Pohjois-Korea tarvitsee Iranin polttoainetta ja kauppaa. Iran tarvitsee Pohjois-Korean ydin- ja ohjusteknologiaa.

Se on helvetissä solmittu avioliitto.

Iranin sotilaallinen valioyksikkö on ”Quds-joukot”. Tämä tarkoittaa: ”Jerusalem-joukot”.

Tämän yksin pitäisi kertoa maailmalle, että Iran aikoo jonain päivänä ryhtyä taisteluun Jerusalemista. Hesekiel 38 kertoo meille, että tulevaisuudessa Iran yrittää juuri tätä. Raamattu sanoo myös, että Venäjä liittyy Iraniin ja muihin islamilaisiin kansoihin tuossa hyökkäyksessä.

Kun Venäjä räpäyttää sotaisuuttaan, siitä on tulossa yhä eristäytyneempi maailmasta. Sen ystävien määrä on vähenemässä, mikä kasvattaa dramaattisesti sen muutamien liittolaissuhteiden merkitystä.

Sama koskee Irania ja Turkkia, jonka kohdalla sitä on kiihdyttänyt maan presidentin hiljattainen diktatoristen valtuuksien dramaattinen kaappaus.

Nämä valtiot ovat taistelleet toisiaan vastaan tuhat vuotta, mutta niiden äskettäinen rauhaton liittouma voimistuu päivä päivältä. Aivan kuten Raamattu ennusti.

Kuten sanon aina, Israel on Jumalan kello. Älä erehdy, lähtölaskenta on alkanut.

Hiljattain presidentti Trump sanoi, että hän toivoo tapaavansa paavi Franciscuksen, kun hän osallistuu G7-kokoukseen toukokuun lopulla. Sen pitäisi olla mielenkiintoinen keskustelu.

Presidentti Trump halveksii avoimesti ”globalismia” ja monia surullisenkuuluisia liittoumia ja kauppasopimuksia, jotka luovuttavat Amerikan itsemääräämisoikeutta vaaleissa valitsemattomien byrokraattien hämärille tuomioistuimille. Paavi Francis on yksi maailman vaikutusvaltaisimpia ”globalismin”, maailmanhallituksen, ja kansallisten rajojen sekä kansallisten identiteettien hävittämisen puolestapuhujia.

Jotkut toivovat, että paavi pystyy ”kouluttamaan” Amerikan presidenttiä globalisaation eduista ja välttämättömyydestä. Toivon sen sijaan, että presidentti Trump opettaa Francisille muutamia asioita.

Mutta meidän on muistettava, että nämä ovat lopun päiviä. Epäilen, että paavin aktiivinen maailmanhallituksen edistäminen ja kansakuntien alistaminen sille tulee olemaan kriittinen tekijä tuon koneiston valmistamisessa Antikristukselle.

Joten en realistisesti odota presidentin muuttavan paavin mieltä. Ja rukoilen, että paavi ei muuta presidentin mieltä. [Täytyy sanoa tässä kohtaa, että Lindsey on aivan pihalla Trumpin suhteen, joka on Raamatun Antikristus, ollen aluksi ”pieni sarvi” (Dan. 7:8,20) eli aloittaa nationalistisena johtajana, kuten Adolf Hitler. Suom. huom.]

On ilmestynyt uusi kiistanalainen elokuva, joka on herättänyt melkoisesti keskustelua ja on saanut aikaan vastustusta. Elokuvan nimi on ”The Promise (Lupaus).” Se liittyy kertomukseen Armenian kansanmurhasta vuosina 1915-1923.

Useimmat ihmiset, etenkin amerikkalaiset, tietävät hyvin vähän Armenian kansanmurhasta. Turkki kieltää yhä, että se edes tapahtui. Tietenkin tämä on odotettua, koska turkkilaiset ovat juuri niitä, jotka tappoivat yli 1,5 miljoonaa armenialaista kristittyä.

Tässä on jotain muutakin, jota useimmat meistä eivät tiedä. Nykyään paljon käytettyä sanaa, ”genocide (kansanmurha)”, esiteltiin ensimmäisen kerran suurelle yleisölle vuonna 1944. Mutta se ei liittynyt natsien holokaustiin. Tuolloin maailma ei täysin ymmärtänyt, mitä vahinkoa Hitler oli aiheuttanut juutalaisille.

Sen sijaan, sen keksi juutalainen asianajaja nimeltä Raphael Lemkin kuvatakseen armenialaiskristittyjen joukkomurhaa ja satojen tuhansien ihmisten paikaltaan siirtämistä ottomaani-imperiumin toimesta.

Tänäpäivänä armenialaisten kristittyjen kokema ahdistus, kuvattuna ”The Promise” -elokuvassa, tuntuu kaukaiselta ja hyvin vanhentuneelta asialta. On melkein mahdotonta ajatella, että se voisi yhä olla käynnissä. Mutta se on. Itseasiassa, kristittyjen määrä, joita vainotaan uskonsa tähden, on historian korkeimmalla tasolla!

Näyttää myös menevän yli mielikuvituksen, että samanlaisia asioita voisi tapahtua täällä kauniissa Amerikassa. Mutta näin vaan on.

Itseasiassa, jos Herra viivyttää tulemustaan tarpeeksi kauan, olen vakuuttunut siitä, että tällaisia asioita tulee tapahtumaan täällä.

Please, muista päivittäin rukoilla veljiemme ja sisartemme Kristuksessa puolesta ympäri maailmaa, joiden on valittava elämän ja nimen Jeesus mainitsemisen välillä. Myöskin vahvista ja uudista päivittäin oma sitoutumisesi Kristukseen, jotta pystyt voitokkaasti kohtaamaan vaikeita aikoja, joista Raamattu varoittaa meille, että ne ovat tulossa.

Lopuksi, 1980-luvun alussa, kirjoitin kirjan jonka nimi oli myös ”The Promise”. Siinä kerrotaan hyvin yksityiskohtaisesti toteutuneista profetioista Jeesuksen elämässä mikä vahvistaa Hänen identiteettinsä Messiaana.

Tämän viikon ohjelmassa tulen tarkastelemaan paljon siitä musertavasta todistusaineistosta, että Jeesus oli juuri se, joka Hän väitti olevansa: Messias!

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com