Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 17. syyskuuta 2018

Jumala on liikekannalla toteuttaakseen Raamatun profetioita nyt aikakauden lopussa

Tässä Rapture Ready -sivuston tuoreessa raportissa lista ajankohtaisista aikainmerkeistä, jotka osoittavat, että olemme aikakauden lopussa, jolloin Jumala panee täytäntöön monia Raamatun profetioita johtaen 7-vuotiseen Ahdistuksen aikaan, joka tunnetaan myös Israelin 70. vuosiviikkona. Profetiaraportin suomensi: Olli R.

-----------------------

Liikekannalla (On the Move) :: By Daymond Duck

Published on: September 16, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2018/09/16/move-daymond-duck/

Olin sängyssä ja se oli suurinpiirtein samaan aikaan, kuin herään joka aamu.

Televisiomme oli päällä ja kaksi vierasta keskustelivat Brett Kavanaugh'in, presidentti Trumpin ehdokkaan USA:n korkeimpaan oikeuteen, kuulemisista senaatissa.

Yksi vieras sanoi: ”He eivät todellakaan usko niihin asioihin, joita he sanovat. He vain yrittävät pönkittää omaa arvoaan.”

Ajattelin, että totuuden heittäminen maahan, petos, väärät syytökset ja muiden vihaaminen ovat merkkejä siitä, että aikakauden loppu on lähellä, ja nämä synnit ovat nyt hyväksyttyä taktiikkaa ”oman arvon pönkittämiseksi (rile up the base)” (Dan. 8:12, Matt. 24:4-11; 2. Tim. 3:3).

Nousin sängystä ja ajattelin: Se on traagista kansakunnallemme, enkä ole koskaan ennen nähnyt sitä näin pahana.

Studioisäntä sanoi, että on uutisten aika ja toimittaja sanoi, että Teslan osake syöksyi eilen yli 6 prosenttia seuraten sitä, kun Elon Musk oli marihuanaa polttaen näyttäytynyt suorassa YouTube-ohjelmassa edellisenä iltana.

Ajattelin, että tämä on vain yksi yritys, mutta taloudellinen lasku ja huumeidenkäyttö ovat merkkejä Ahdistuksen ajasta.

Sen jälkeen seurasi juttu paneelista, joka neuvoi Teksasin osavaltion koululaitosta lopettamaan opiskelijoille opettamisen, että Alamon puolustajat olivat ”sankarillisia”.

Ajattelin, että se on poliittisen korrektiuden hölynpölyä ja he yrittävät korvata isänmaallisuutta ja nationalismia globalismilla.

En ole laillista maahanmuuttoa vastaan, mutta Jumala loi kansakunnat ja rajat, ja Saatana on Maailmanhallitus -liikkeen takana (1. Moos. 11).

Tajusin, että oli lauantaiaamu ja Pasuunansoitonjuhla (Rosh Hashanah) alkaisi sunnuntai-iltana auringonlaskun aikaan ja loppuisi tiistai-iltana auringon laskiessa (Israelin aika); ja kysyin itseltäni, voisiko ylöstempaus olla tästä hetkestä alle 72 tunnin päässä?

Mietin, odottaisiko joku tempausta tiistaiksi, koska Jeesus sanoi, että hän tulee takaisin silloin, kun kukaan ei odota sitä.

Minulle tapahtui niin, että parin tunnin kuluttua olisin tapaamassa ystäviäni, jotka rakastavat Raamatun profetiaa, ja tarvitsin saada mieleeni sen, mitä aikoisin sanoa.

Menin työpöydälleni katsomaan muistiinpanoja ja näin rabbi Tuly Weisz'in artikkelin.

Pohjimmiltaan rabbi Weisz sanoi, että luomiskertomus on Raamatun ensimmäinen tarina, koska Jumala haluaa kaikkien tietävän, että Hän loi maailman, se kuuluu Hänelle, ja Hän voi tehdä mitä tahansa hän haluaakin tehdä sen suhteen.

Lisään, että Raamatun toinen tarina on se, kun Saatana turmeli jokaisen maan päällä lukuunottamatta kahdeksaa ihmistä, joten Jumala tuhosi silloisen maailman vedenpaisumuksella.

Jumala haluaa meidän tietävän, että Hän loi tämän maailman ja Hänellä on valta tuhota tämä maailma, jos hän haluaa tehdä niin.

Rabbi Weisz totesi, että toinen suuri tarina, joka näyttäytyy Raamatun alussa, on Israelin kansakunnan alku.

Jumala teki liiton, joka sanoo, että kaikki Israelin maa periytyy Aabrahamin ja Iisakin, ei Ismaelin, jälkeläisille.

Niinpä ei ole väliä, mitä maailma uskoo, koska maailman luojalla ja sillä, joka tuhosi sen vedenpaisumuksella, on viimeinen sana, ja Israel saa kaiken Luvatusta maasta, vaikka Jumala joutuisi lähettämään Ahdistuksen ajanjakson.

Seuraava muistiinpano listallani koski läiskättömän ja pilkuttoman punaisen hiehon syntymistä Israelissa, ”tasoittaen tietä Temppelipalvelun palauttamiseksi ja merkiten lunastuksen lopullista vaihetta” (edellyttäen että hieho on täydellinen, kun siitä tulee 3-vuotias).

Luin, että on vallalla spekulointia, että punaista hiehoa ei ehkä ole ollut viimeisten 2000 vuoden aikana, koska Jumala ei ollut valmis Temppelin jälleenrakentamiseen; mutta nyt, kun Israelissa on syntynyt punainen hieho, meidän on kysyttävä, josko sukupolvemme on se, joka tarvitsee sellaisen.

Ystäväni ja minä tuumailimme, että tämä on mielenkiintoista ajoitusta, koska Israel on ollut olemassa 70 vuoden ajan, presidentti Trump esittelee pian rauhan ehdotuksensa, Googin ja Maagogin taistelu on näköpiirissä, ja muslimien tappio Googin sodassa voisi avata oven Temppelin jälleenrakentamiseksi, jne.

Jatkoin muistiinpanojeni tarkastelua: Jos Syyria käyttää kemiallisia aseita Idlib'issä, Damaskoksen tuho ja Googin sota voisivat olla lähellä; 6.7 richterin maanjäristys Japanissa; 9 tuumaa sadetta Kansasin Manhattan'issa yhdessä yössä; Jumala sanoi, että Israelin kaupungit rakennettaisiin uudestaan, ja siellä on nyt 1215 kaupunkia Israelissa, jne., jne.

Jumala on liikekannalla ja ihmisten on oltava valmiita.

Profetia Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com