Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 4. syyskuuta 2018

Profeetallinen myrsky kehittymässä, jonka keskiössä ovat Venäjä, Iran, Turkki, Syyria ja Israel

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta kolmen viikon tauon jälkeen, jossa kerrotaan täydellisen profeetallisen myrskyn kehittymisestä Lähi-idässä, joka liittyy merkittäviin Israelia koskeviin Raamatun lopunajan profetioihin. Toiseksi pastori Farag ottaa esille luonnollisen myrskyn Tyynellämerellä, vitosluokan hurrikaanin, joka uhkasi iskeä Havaijiin täydellä voimallaan elokuun lopussa. Yhteistä näille myrskyille on, että Jumalalla on viimeinen sana sen suhteen, millaisiksi myrskyt päätyvät.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update – September 2nd, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 2.9.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu täydellisestä profeetallisesta myrskystä, joka alkaa muodostua.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, minkä väitän olevan täydellinen profeetallinen myrsky, joka on syntymässä.
- Haluan myös puhua siitä, mikä päätyi trooppiseksi myrskyksi hurrikaanin sijasta, joka suuntasi suoraan meidän Oahun saarelle.
- Syynä on se, että molemmat myrskyt viittaavat siihen, millä on mielestäni suurta profeetallista merkitystä ajatellen Herran paluuta.
- Aloitan sillä, mitä jotkut kutsuvat yhdeksi merkittävimmistä profeetallisista viikoista, koska se liittyy Venäjään, Iraniin, Turkkiin ja Syyriaan.
- On käynnissä massiivinen joukkojen kasaaminen, ja sen kanssa, Venäjän suurimmat sotaharjoitukset sitten kylmän sodan, keskellä monia sodanuhkia.
- Tämä tulee sitä taustaa vasten, että Turkin presidentti Erdogan lupaa tuovansa ”rauhan ja turvallisuuden (peace and security)” Syyriaan ja Irakiin.
Perjantaina Al Arabiya ilmoitti, että Erdogan lupasi rauhan ja turvallisuuden tuomista Irakiin ja alueille Syyriassa, jotka eivät ole Turkin valvonnan alaisuudessa, ja hän sanoi, että terroristijärjestöt näillä alueilla eliminoitaisiin. Turkki, joka on tukenut kapinallisia ryhmiä Syyriassa, on työskennellyt Venäjän kanssa, joka tukee Syyrian presidentti Bashar al-Assadia ja Irania poliittisen kriisin ratkaisemiseksi.

Mitä tulee Iraniin, niin Jerusalem Postin mukaan – ”Muutama päivä sen jälkeen kun Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusneuvonantaja John Bolton oli uppoutuneena useiden päivien tapaamisiin Jerusalemissa, Iranin puolustusministeri Amir Hatami johti suurta valtuuskuntaa Damaskokseen. Vierailu on tarkoitettu osoittamaan, että Teheran on Damaskoksen tärkeä liittolainen, ja kaikki ajatukset siitä, että Iran voidaan poistaa Syyriasta ovat virheellisiä.”

Riittää kun sanon, että Venäjä, Iran, ja Turkki suhteessa Syyriaan ovat kaikki osa tätä täydellistä profeetallista myrskyä, joka johtaa suoraan Jerusalemiin ja siitä osoituksena kyltymätön tarve niin sanotulle rauhalle. Torstaina Arutz Sheva julkaisi raportin siitä, miten palestiinalaishallinnon (PA) puheenjohtaja Mahmoud Abbas yrittää elvyttää helmikuussa esittämäänsä diplomaattista suunnitelmaa YK:n turvallisuusneuvostolle, joka vaatii kansainvälistä rauhankonferenssia ja kansainvälisen mekanismin perustamista sponssaamaan rauhanprosessia Israelin kanssa. Abbas'in suunnitelman mukaan kansainvälisen konferenssin tulisi tuoda esiin kahden valtion ratkaisun toteutus ennen vuotta 1967 vallinneiden rajojen kanssa, sekä ymmärtää palestiinalaisten oikeus vapauteen ja itsenäisyyteen valtiossa, jonka pääkaupunkina on Itä-Jerusalem. ...PA:n puheenjohtaja esitteli suunnitelman vaihtoehdoksi Trump'in hallinnon edistämälle rauhansuunnitelmalle. Abbas on kieltäytynyt ottamasta Trump'in hallintoa rehelliseksi välittäjäksi neuvotteluja varten johtuen presidentti Donald Trump'in julistuksesta viime joulukuussa tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi. Viimeaikaiset raportit ovat sanoneet, että Trump julkistaa suunnitelmansa puheessaan YK:n yleiskokoukselle 25. syyskuuta, vaikka sitä ei ole vielä vahvistettu. Viime viikolla Abbas'in Fatah -liike teki selväksi, ettei konfliktiin tule mitään ratkaisua tai rauhaa, jos Jerusalemia ei tunnusteta ”Palestiinan” valtion pääkaupungiksi, vaikka se tarkoittaisi sitä, että konflikti jatkuu ikuisesti.

Ehkä se on sanomattakin selvää, mutta on olemassa ongelmia tämän suhteen kaikilla tasoilla, ja mikä mielenkiintoista, niin huhutaan, että Abbas'in päivät ovat luetut, kun hänen terveytensä heikkenee edelleen. Niin suuresti, että Times of Israel'in mukaan PA kieltää raportin siitä, että Abbas kärsii muistin menetyksistä ja on rajoittanut työpäivänsä kahteen tuntiin. Times jatkoi kertoakseen, että Abbas, joka on ollut mukana jo vuosikymmeniä neuvotteluissa Israelin kanssa, otetaan israelilaisten taholta yhä surkeammin huomioon, ja että hän on myös palestiinalaisten keskuudessa epäsuosittu, ja enemmistö haluaisi hänen astuvan syrjään.

- Niiden hyväksi, joille Raamatun profetia on jonkin verran uutta, anna minun lyhyesti yhdistää geopoliittiset pisteet Pyhien kirjoitusten kanssa.
- Ensinnäkin Venäjän, Iranin ja Turkin liittoutumisesta muiden kansakuntien kanssa, Syyrian ohella, on olemassa profetioita Hesekielin ja Jesajan kirjoissa.
- Toiseksi, maailmaa päihdyttävästä pakkomielteestä jakaa Jerusalem rauhan varjolla, on olemassa profetia Sakarjan kirjassa.
Tämä vie minut toiseen myrskyyn, joka osoittautui Twitter-myrskyksi, aiheutuen twiiteistäni, että hurrikaani Lane muuttui trooppiseksi myrskyksi ja kääntyi pois iskemästä suoraan Oahuun. Tämä on se, mitä twiittasin viime tiistaina, elokuun 22. päivänä, ”Please pray that God, as only He can, redirects Hurricane Lane away from the Islands by His mighty and merciful hand. This is a very big storm, but God is infinitely BIGGER!!! #HurricaneLane (Rukoilkaa, että Jumala, kuten vain Hän voi, ohjaa hurrikaani Lane'n poispäin saarilta Hänen voimallisella ja armollisella kädellään. Tämä on erittäin suuri myrsky, mutta Jumala on äärettömän paljon SUUREMPI!!! #HurricaneLane)
Enpä arvannut lainkaan, että Twitter-tilastojen mukaan oli lähes 150,000 näyttökertaa ja yli 10,000 piikittelyä, joista monet olivat liian alhaisia ja pilkkaavia luettaviksi, puhumattakaan toistamisesta. Joten, twiittasin uudelleen seuraavana päivänä: ”Peruutimme tämäniltaisen keskellä viikkoa pidettävän Raamattutunnin ja Operaatio joulunlapsi -pakkausjuhlat (Operation Christmas Child packing parties) huomiselta ja lauantailta. Pidämme sinut ajan tasalla sunnuntaiaamun jumalanpalveluksista niin pian kuin mahdollista. Jatkakaa rukoilemista, että #HurricaneLane heikkenee ja menee länteen pois saarilta!!!” – Pilkkaajat jatkoivat pilkkaamista tullen jopa entistä herjaavammiksi.
Mutta Jumala, kuten vain Hän voi, alkoi paitsi ohjata myrskyä, myöskin heikensi myrskyn kategorian viisi hurrikaanista, pelkäksi trooppiseksi myrskyksi, joka toi ainoastaan sadetta Oahuun. Niinpä lauantaina twiittasin tämän: ”Niin kiitollisina kaikille, jotka rukoilivat Jumalaa, että Hän heikentäisi ja suuntaisi uudelleen #HurricaneLane'n, koska se on nyt vain trooppinen myrsky ja kääntyy länteen poispäin saarilta. Kirkkomme parkkipaikka on jo alkanut kuivua. Jatka rukoilemista Big Island'in ja Maui'n puolesta!” – Sitten oli silmiinpistävä hiljaisuus koskien osaa pilkkaajista, jotka tulivat niputetuiksi pyhällä tyydytyksellä twiittaajan osalta.
- Syy, miksi kerron tästä, on se, että Herra puhui minulle siitä, että tämä on täsmälleen sellaista, mitä tulee olemaan, kun Hänellä on viimeinen sana lopussa.
- Oli mielenkiintoista kuulla raportteja hurrikaani Lane'sta, joka kohtasi sen, mikä tunnetaan ”tuulensärkijänä (wind sheer)”, joka juuri mursi tuulen voiman.
- Niin myös tuleva profeetallinen myrsky kohtaa tuulensärkijän voiman Jumalan voimallisesta kädestä, joka tuhoaa sen.
Lauantai 25. elokuuta – Popular Science – ”Hurrikaani Lane romahti vaikuttavalla tavalla, kun se mutkitteli etelään Havaijin saarista perjantaina. Myrsky heikkeni nopeasti tuulen leikkaajan edessä tullakseen hajanaiseksi trooppiseksi myrskyksi tuottaen lähinnä sateita. ...Lane heikkenee nopeasti, kun se kohtaa epäsuotuisia ympäristöoloja aivan Havaijin eteläpuolella. Tuulensärkijä syövytti myrskyä perjantaina, irrottamalla ukkosmyrskyt kiertoliikkeen keskustasta. Tämä sai myrskyn romahtamaan nopeasti vain muutamassa tunnissa, jättäen sen repaleiseksi ja hajanaiseksi – kaukana luokan 5 hurrikaanista, joka se oli vain muutama päivä sitten... Hurrikaani Lane on harvinainen tapaus Havaijilla. Osavaltio kokee vähemmän hurrikaaneja kuin olettaisit sen sijainnista trooppisella Tyynellämerellä. Yleisin trooppinen uhka, jonka Havaiji kohtaa, on myrskyt, jotka ohittavat saariketjun pohjoisesta tai etelästä, tai heikot trooppiset aallot tuoden tulvasateita, kun ne kulkevat alueen läpi. Tilastoissa ei ole hurrikaaneja vuodesta 1950 lähtien, jotka ovat lähestyneet kaikkia seitsemää asuttua saarta Lane'n polkua pitkin – edelliset myrskyt iskivät vain yhteen tai kahteen saareen, kuten hurrikaani Iniki teki vuonna 1992, joka tuhosi Kauai'n jättäen muut saaret melko koskemattomiksi.”

- Viimeinen asia ja minä lopetan ennenkuin osallistumme yhteiseen Herran pöytään, ja se liittyy kaksiin hautajaisiin.
- Nimittäin, asia koskee kahta henkilöä, joita pidetään amerikkalaisina ikoneina, John McCain ja Aretha Franklin, joilla molemmilla oli yhteinen teema.
- Yhteisellä teemalla tarkoitan sitä, että me kaikki menemme ”parempaan paikkaan” lopussa, ja tulemme yhteen heidän kanssaan Taivaassa, mikä on väärä olettamus.
- Tässä on totuus: Johanneksen luvussa 3:3 Jeesus sanoi, että ainoastaan ne ihmiset, jotka ovat syntyneet uudelleen, ovat niitä, jotka menevät Taivaaseen.
- Siksi esittelemme pelastuksen evankeliumin Jeesuksen Kristuksen persoonassa meidän jokaviikkoisten profetiapäivitystemme lopussa.
- Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin ja nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä, ja tulee jälleen eräänä päivänä.
Pelastuksen ABC A on sen tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.
Luukas 22:14-20 (KR 33/38) ”Ja kun hetki tuli, asettui hän aterialle ja apostolit hänen kanssansa. Ja hän sanoi heille: "Minä olen halajamalla halannut syödä tämän pääsiäislampaan teidän kanssanne, ennenkuin minä kärsin; sillä minä sanon teille, etten minä sitä enää syö, ennenkuin sen täyttymys tapahtuu Jumalan valtakunnassa". Ja hän otti maljan, kiitti ja sanoi: "Ottakaa tämä ja jakakaa keskenänne. Sillä minä sanon teille: tästedes minä en juo viinipuun antia, ennenkuin Jumalan valtakunta tulee." Ja hän otti leivän, kiitti, mursi ja antoi heille ja sanoi: "Tämä on minun ruumiini, joka teidän edestänne annetaan. Tehkää se minun muistokseni." Samoin myös maljan, aterian jälkeen, ja sanoi: "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni, joka teidän edestänne vuodatetaan.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com