Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Voimme nähdä Raamatun profetian täyttyvän elinaikanamme, kun Israelin ihme on tapahtunut Luvatussa maassa

Tässä lähinnä Israelin ihmeeseen (vuoden 1948 jälkeen) perustuva tuore profeetallinen artikkeli Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja luettelee asioita, jotka ovat merkkinä sille, että Raamatun profetiaa ollaan täyttämässä nykyaikana. Pian saamme todistaa Jeesuksen paluuta. Suomentajana: Olli R.

--------------------------

Voimme nähdä sen (We Can See It) :: By Daymond Duck

Published on: September 23, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2018/09/23/can-see-daymond-duck/ 

Kaksi viikkoa sitten kirjoitin artikkelin nimeltä ”Jaakobin lampaat (Jacob's Sheep)”.

Ystävä kertoi minulle, että Day Discovery -ministeriö tuotti hienon videon muutama vuosi sitten nimeltään ”Betlehem: Beyond the Christmas Story (Beetlehem: Joulun tarinan lisäksi)”.

Se koskee Karjatornia (Tower of the Flock), ja sitä voi tarkastella ilmaiseksi lataamalla ilmaisen sovelluksen osoitteessa https://dod.org/programs/bethlehem-beyond-the-christmas-story/.

Se on 23 minuuttia pitkä ja selostajana toimii Jimmy DeYoung; se kertoo Jeesuksen syntymästä, ja se kuvaa kedolla olevia lammaspaimenia lampaidensa kanssa, jotka muistuttavat Jaakobin lampaita kuvissa, jotka ovat olleet uutisissa.

Opetuslapset kysyivät Jeesukselta: ”Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?” (Matt. 24:3)

Hän sanoi muun muassa: ”Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus (Israelin symboli; Hoos. 9:10; Jer. 24:1-10); Kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.” (Matt. 24:32-35)

Mielestäni kaikkien merkkien yhteentuleminen (convergence) on suurin merkki, ja aivan sen alapuolella on Israelin perustaminen ja juutalaisvaltion ihmeellinen kasvu.

Tällä viikolla luin Isi Leibler'in 9. syyskuuta 2018 kirjoittaman artikkelin nimeltä 5779: A New Year of Hope (5779: Uusi toivon vuosi)www.wordfromjerusalem.com

Seuraavassa muutamia mainitsemisen arvoisia tosiasioita:

Vuonna 1948 Israelista tuli jälleen kansakunta.

Vuonna 1967 Israel valtasi Itä-Jerusalemin ja Länsirannan, mukaan lukien Temppelivuoren. Israel liitti pian itseensä nämä alueet, Itä-Jerusalemin ja Länsirannan. Viikunapuu oli kasvussa.

Vuonna 2018 Yhdysvallat siirsi Israelin-suurlähetystönsä Jerusalemiin.

70 vuodessa, vuosina 1948-2018, Israelin väkiluku kasvoi noin 800 000 ihmisestä yli 8 miljoonaan ihmiseen.

Israel lähti pisteestä, jossa se oli joutomaata, kasvaen kansakunnaksi, jolla on 2-3 satoa vuodessa.

Israel lähti pisteestä, jossa se oli rutiköyhä kansakunta, olemaan yksi vauraimmista kansakunnista maan päällä.

Israel lähti pisteestä, jossa se oli vain vähäisen teknologian omaava kansakunta, olemaan yksi huipputeknisimmistä kansakunnista maan päällä.

Israel lähti pisteestä, jossa sillä ei ollut käytännössä lainkaan tuotantolaitoksia, omistamaan enemmän startup-yrityksiä asukasta kohden kuin on millään muulla maalla maan päällä.

Israel lähti pisteestä, jossa sillä ei ollut käytännöllisesti katsoen mitään työpaikkoja, olemaan kansakunta, jolla on yksi alhaisimmista työttömyysasteista maan päällä.

Israel lähti pisteestä, jossa se omisti hyvin vähän vettä, omaamaan suolanpoistolaitoksia, jotka kastelevat viljelyskasveja autiomaassa.

Israel lähti pisteestä, jossa se toi maakaasua ulkomailta, viemään itse maakaasua ulkomaihin.

Israel lähti pisteestä, jossa sillä oli kaksi sadonkorjuu-lentokonetta, omaamaan yhdet suurimmista ilmavoimista maan päällä.

Israel lähti pisteestä, jossa sillä ei ollut käytännössä lainkaan armeijaa, omaamaan yhden suurimmista armeijoista maan päällä.

Ihme on tapahtunut Luvatussa maassa elinaikanamme.

Roomalainen juutalaisen kansan hajotus (diaspora) on ohi.

Viikunapuu on nuori ja laittaa esille lehtiä.

Katso ylös! Nosta pääsi! Jeesuksen paluu on lähellä.

Syyskuun 13. päivänä 2018 ilmoitettiin, että Yhdysvallat vastustaa kaasuputkilinjan rakentamista Venäjältä Saksaan, joka toimittaisi maakaasua myös EU:hun.

Presidentti Trump haluaa EU:n alkavan ostaa maakaasua Israelista.

Tämän toteutumisella olisi kielteinen vaikutus Venäjän talouteen ja lisäisi Venäjän halukkuutta tarttua Israelin rikkauksiin.

Viime viikolla Turkin korkotaso nousi 24 prosenttiin, mikä auttaa lisäämään Turkin halukkuutta kaapata Israelin varallisuus.

Uskon, että Antikristus nousee valtaan EU:ssa ja lähtee ”valloittajana ja valloittamaan (conquering and to conquer)” (Dan. 9:26, Ilm. 6:1-2). [Tässä kohdin koko Rapture Ready -sivusto erehtyy, sillä juutalaiset pettävä Donald Trump on lopull. Antikristus. Suom. huom.]

Hän tarvitsee vahvan armeijan tekemään tätä.

Syyskuun 11. päivänä 2018 pitämässään puheessa EU:n pääjohtaja Jean-Claude Junker kritisoi presidentti Trump'ia irtautumisesta kansainvälisistä sopimuksista.

Hän sanoi: ”EU:n täytyy pullistella lihaksiaan maailmanvaltana”; ”On tullut aika EU:n suvereniteetille”; ”EU:n pitäisi liikkua eteenpäin armeijan luomiseksi, joka ei ole riippuvainen Yhdysvalloista”, jne.

Toinen artikkeli kertoi, että EU on päättänyt kasvattaa armeijansa kokoa nopeasti 700 prosentilla.

Raamatun profetiaa ollaan täyttämässä, ja voimme nähdä sen.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. Obama Messiah! Trumpin presidenttiys on puolessa välissä, hänen uransa kohta ohi. https://www.google.fi/search?q=obama+messiah&rlz=1C1DIEZ_enFI698FI700&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjOxomSsdvdAhVLiKYKHYVWArEQ_AUICigB&biw=1093&bih=501

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Obama ei sovi Raamatun profetian kuvaukseen Antikristuksesta (huom. AK:n luonne). Lue Danielin kirjaa. Sitäpaitsi juutalaiset eivät ikinä hyväksyisi Obamaa messiaakseen, vaan pikemmin Trumpin (Joh. 5:43). AK muuten hallitsee pelolla maailmaa Ahdistuksen ajassa; hänen ei tarvitse olla suosittu kaikkien silmissä. Kuuntele ja katso Brother James Key'n videoita ja lue suomennettuja blogiartikkeleita Trumpista. Don't be stupid!

      PS. Obama oli edelläkävijä ja katalysaattori, jotta todellinen Antikristus voisi nousta valtaan. Näinhän oli myös 1930-luvun Saksassa, kun populisti Hitler mollasi sosiaalidemokraatteja.

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com