Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 22. lokakuuta 2018

Kollektiivista pelinmuutosta ilmassa lokakuun jälkipuoliskolla 2018 liittyen maailmantilanteeseen

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa kerrotaan kollektiivisesta pelinmuutoksesta viime viikon uutistapahtumien perusteella maailmalla. Yksinkertaisesti sanoen, kyse on geopoliittisen tilanteen käänteestä, joka voi tuoda mukanaan merkittäviä järjestelyjä ja yhä kasvavaa levottomuutta, mikä voi eskaloitua jopa maailmansodaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että on aika katsoa ylös, kun asiat tässä maailmassa pahenevat. Jeesus tulee pian!

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – October 21st, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 21.10.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. kertoo viimeaikaisten pelinmuuttaja-tapahtumien merkittävyydestä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, minkä väittäisin olevan kollektiivinen geopoliittinen pelinmuutos (game-changer), kuluneella viikolla.
- Havainnollistaakseni tätä kollektiivista pelinmuutosta, lainaan urheilumetaforaa joukkueista, jotka sähläävät heidän oman yhden jaardin mahdollisuutensa (1-yardline = joukkue on yhden jaardin eli noin metrin päässä maalilinjasta).
- Tällä tavoin vastustajajoukkue ottaa pallon haltuunsa ja voi yhdessä pelissä tai pelisarjassa päästä maalialueelle.
- Ehdotan, että viimeaikaisia tapahtumia voitaisiin kollektiivisesti verrata edellämainittuun sähläykseen ja sen aiheuttamaan pelinmuutokseen.
- Kollektiivisella tarkoitan: joukko tapahtumia, jotka ovat kaikki tulossa yhteen ja liittyvät läheisesti toisiinsa, päivien sisällä.
- Seuraavaksi, vaikkei missään erityisessä järjestyksessä, ovat ne, mitkä näen kollektiivisina pelinmuuttaja-tapahtumina, joissa ehkä lepää yhden pelin tulos.
Aloitan tällä Jerusalem Post -raportilla koskien asuntoministeriä ja entistä IDF:n eteläistä komentajaa Yoav Gallant'ia, joka vihjasi siihen suuntaan, että Israel aikoo vastata voimakkaammin Hamasia vastaan Gazan kaistaleella. Gallant oli sanonut, ”...Voin sanoa yhden asian hyvin selvästi - Peli on muuttumassa. Emme enää hyväksy tulipalo-terroria...” ”Tulipalo-terrorilla” Gallant viittaa räjähdyslaitteiden, palavien leijojen ja ilmapallojen sekä rakettien laukaisuun, jotka ovat saattamassa Gazan tilanteen kiehumispisteeseen.

Kollektiivisen pelinmuutoksen toinen osa liittyy lähtevään Yhdysvaltain YK-suurlähettilääseen, Nikki Haley'iin, joka äskettäin ja yllättävästi ilmoitti eroamisestaan. Kuitenkin, hän pysyy virassaan vuoden loppuun asti, ja näyttää siltä, ettei hän peräänny, kuten todistavat hänen lausuntonsa sen jälkeen, kun Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokous (UNGA) asetti palestiinalaishallinnon sen ryhmän vetäjäksi, joka koostuu 134 valtiosta, ja tunnetaan nimellä G-77 (YK:n sisällä toimiva kehitysmaaryhmä). Jotta YK sai tehtyä tämän, heidän oli tilapäisesti annettava lisäoikeuksia palestiinalaisille, joilla on tarkkailijavaltion asema Yhdistyneissä Kansakunnissa. Tästä Haley oli sanonut, ”Palestiinalaiset eivät ole YK:n jäsenvaltio tai ylipäätään mikään valtio.” ...Hän jatkoi sanoen, ”Tämänpäiväinen virhe YK:lta heikentää rauhan tulevaisuudennäkymiä rohkaisemalla joidenkin palestiinalaisjohtajien tähän asti ylläpitämää harhaa, että he voivat edistää tavoitteitaan ilman suoria rauhanneuvotteluja.”

Tämä tuo meidät kolmanteen kollektiiviseen kehitykseen, joka on nopeasti muuttumassa tärkeäksi pelinmuuttajaksi, ja se on tuo maailmanlaajuinen tyrmistys sauditoimittaja Jamal Khashoggi'n kuoleman johdosta. Kuitenkaan useimmat eivät jaa edellämainittua tyrmistystä, mukaan lukien läsnäolevat kuulijat ja puhuja, ja ehkä tärkeämpää, Fox News'in uutisankkuri Tucker Carlson'in kaltaiset, josta minun on sanottava, että olen hänen suuri fani. Perjantaina, Tucker Carlson totesi, että väitetty tyrmistys sauditoimittajan kuoleman yllä oli yksinkertaisesti ”temppu”, antamalla näkemyksen, että ”näytteillä oleva tekoposeeramisen aalto meidän omalta järjettömältä yläluokalta” oli kääntänyt Khashoggi'n kuoleman ”maailman tärkeimmäksi uutisjutuksi”. Klassisessa Tucker-muodossa hän jatkoi sanoen: ”... säästäkää meidät teatterilta”, ...”Se on kansainvälinen tapaus, jota hypetetään ja sepitetään kotimaisia poliittisia tavoitteita silmälläpitäen.”

Neljäs kehitys liittyy tuleviin välivaaleihin, jotka ovat nyt vain 16 päivän päässä. Syy, miksi tuon tämän osaksi yhtälöä, johtuu Yhdysvalloissa vallitsevasta tilanteesta. Vaikka tuomaristo on yhä poissa koskien sitä, miten se kaikki menee, olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että tuomio on jo annettu meidän rakkaalle Amerikan Yhdysvalloille. Please, älkää ymmärtäkö minua väärin, kun sanon tämän, mutta riippumatta siitä, mitä tapahtuu Amerikan vaaleissa, Jumala on yhä valtaistuimellaan, kun kyse on Amerikasta. Polarisaatioon liittyy varmasti paljon pelkoa ja pelottelua, ja vaikka sillä on taipumusta olla kaikkien pelinmuuttajien ykkönen, niin kuitenkin Jumala on yhä valtaistuimellaan.
Jesajan kirjan kohta 6:1 on todella vakauttava ja rauhoittava jae, kun Israelin kansakunta oli epävakaassa ja levottomassa tilassa vuotena, jolloin kuningas Ussia kuoli. Kuuntele mitä profeetta Jesaja teki ja sanoi rauhoittaakseen sydäntään keskellä epävarmuutta. ”Kuningas Ussian kuolinvuotena minä näin Herran istuvan korkealla ja ylhäisellä istuimella, ja hänen vaatteensa liepeet täyttivät temppelin.”
- Tässä tulee kysymys: Eikö olekin hyvä, jos levottomaksi tekevät pelinmuuttaja-tapahtumat saavat meidät katsomaan Herraan, joka istuu valtaistuimellaan?
- Toisin sanoen, kun asiat täällä alhaalla, tässä maailmassa, joka ei ole kotimme, eivät näytä hyviltä, niin eikö ole hyvä, jos se tarkoittaa sitä, että me alamme sen sijasta katsoa ylös?
- Sanoisin, että tämä on juuri sitä, mitä Jumala aikoo tehdä meille, minkä vuoksi Hän kertoo meille Sanassaan kuinka asiat tulevat kehittymään tässä maailmassa.
Luukas 21:28 (KR 33/38)”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
- Tästä syystä viitoitamme tietä Jeesuksen luokse näissä viikoittaisissa profetiapäivityksissä ja lopetamme Jeesuksen Kristuksen pelastavalla evankeliumilla.
- Tarkemmin sanottuna pelastuksen ABC, joka on lapsenomainen selitys siitä, mitä evankeliumi on, ja miten sinä ja minä voimme pelastua.
- Ennenkuin jaan evankeliumin ja pelastuksen ABC:n, haluan jakaa kanssasi sähköpostin, jonka sain eräältä pastorilta tällä menneellä viikolla.
Hänen nimensä on Chris Black ja tässä se, mitä hän postitti minulle: ”Hei pastori JD. Astuin juuri johtovirkaan pastorina hyvin pienessä seurakunnassa täällä Evansville'n kaupungissa Wisconsin'in osavaltiossa. Päätin herättää kaikki ylös ja ravistella asioita. Muutin seurakunnan nimeksi Oasis Bible Church, ja olen yrittänyt muuttaa kaikkien asenteita profetian ja todistamisen suhteen. Ja Pyhä Henki antoi minulle loistavan idean teidän ABC-pelastuksen suhteen. Satuin huomaamaan, että joka viikko jumalanpalveluksen jälkeen, suurin osa ihmisistä heitti tiedotteen roskakoriin. Mitä resurssien ja rahan tuhlausta. Joten suunnittelin kivalta näyttävän tiedotuslehtisen, jossa pelastuksen ABC käsitti koko takasivun. Sisäpuolelle takasivua laitoin olennaisen tärkeitä raamatunkohtia. Sitten ilmoitin jokaiselle, että seurakunnan tilaisuuden jälkeen, sen sijaan, että tiedote viskataan pois kuten ennen, takasivun voi repiä etuosasta irti. Siitä tulee nyt evankeliumi-traktaatti. Ja annoin jokaiselle tavoitteen luovuttaa se jollekulle viikon aikana. Yllätyksekseni sain VALTAVAT suosionosoitukset! Ihmiset kertoivat minulle, että se oli loistava idea!”
Pelastuksen ABC – A on sen tunnustamista, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com