Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 13. lokakuuta 2018

Last Trumpet Newsletter -- Lokakuu 2018

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta lokakuun 2018 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVII    Issue X    October 2018

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Salaisuuksia ja pahoja tekoja jumalattomassa maailmassa
(Secrets And Evil Deeds In A Wicked World)

”Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa.”

1. Joh. 5:19

”Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi. Minkä minä sanon teille pimeässä, se puhukaa päivän valossa. Ja minkä kuulette kuiskattavan korvaanne, se julistakaa katoilta. Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.”

Matteus 10:26-28

”Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt.”

Johannes 3:19-21


Tässä LTN:n numerossa emme tarkastele ainoastaan ajankohtaisia tapahtumia, vaan myös salaisuuksia, joita ollaan nyt paljastamassa meidän nykyhetkessä. Ensimmäisen Johanneksen kirjeen luvussa 5:19 meitä varoitetaan, että ”... koko maailma on pahan vallassa.” Tämä totuus on ilmeinen, kun luemme tai katsomme uutisia, ja suurta osaa pahuudesta maailmassamme helpotetaan petoksella ja salailulla. Itseasiassa monta vuotta sitten, isäni, pastori David J. Meyer, kysyi kerran okkultismin harjoittajalta, ”Mikä on teidän voimanne lähde?” Noita vastasi nopeasti, ”Salailu!” Myöskin salaseurat ja salaiset organisaatiot ovat olleet pitkään työssään, kun pahat miehet ja naiset ovat pyrkineet piilottamaan tekonsa hengellisen pimeyden viittaan. Pyhät kirjoitukset varoittavat meitä siitä, että on olemassa ihmisiä, jotka eivät ainoastaan ​​suosi tätä hengellistä pimeyttä, vaan he rakastavat sitä. Johannes 3:19 varoittaa meitä: ”Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.”

Viime viikot ovat liioittelematta olleet mielenkiintoisia. Uusia paljastuksia on noussut pintaan koskien Katolista kirkkoa, jotka osoittavat, että katolisten pappien suorittama seksuaalinen hyväksikäyttö nuoria lapsia ja muita henkilöitä kohtaan on vieläkin yleisempää kuin aiemmin on luultu. Pommiraportti Pennsylvanian suurelta valamiehistöltä, joka paljasti, että 301 katolista pappia oli käyttänyt yli 1000 lasta väärin 1940-luvulta lähtien, oli vain pintaraapaisua. ”Useat säikeet ovat kuroutumassa yhteen. Näyttää siltä, ​​että pääsemme vedenjakajahetkeen”, sanoi Kathleen Sprows Cummings, joka on katolisuuden historioitsija Notre Dame'n yliopistossa. Hän jatkoi sanomalla, ”Uskon, että he ovat sekaisin. Uutisia tulee niin monelta rintamalta. Luulen, että he eivät aivan tiedä mitä tehdä.” (1)

Syyskuussa 2018 julkaistiin uusi raportti, joka kertoo, että Saksassa yli 3,000 lasta väärinkäytettiin seksuaalisella tavalla 1,670 katolisen papin toimesta vuosina 1946-2014. Tutkimuksen tekivät Saksassa tiedekunnan jäsenet Giessen'in, Heidelberg'in ja Mannheim'in yliopistoissa Saksan piispainkonferenssin pyynnöstä. (2) Puhuessaan raportista, piispa Stephan Ackermann oli sanonut, ”Tiedämme seksuaalisen hyväksikäytön laajuuden, jonka tutkimus on osoittanut. Olemme tyrmistyneitä ja häpeissämme siitä.” (3)

Seksuaalinen hyväksikäyttö eteläamerikkalaisessa Chilen kansakunnassa on myöskin ollut yleistä. Näin ollen paavi Francis ilmoitti virallisesti chileläisen papin Cristian Precht Banados'in erottamisesta papin virasta syyskuun puolivälissä 2018. Puhuessaan tutkimuksesta, joka johti tähän päätökseen, Santiagon arkkipiispa oli sanonut, ”prosessin aikana luotiin todennettavissa olevia raportteja väärinkäytöksistä aikuisten ja alaikäisten kanssa.” Kiinnostavaa kyllä, kaikki 34 piispaa Chilessä tarjoutuivat eroamaan viroistaan ​​viime toukokuussa sen jälkeen, kun Vatikaani oli kutsunut koolle hätäkokouksen. Chilen viranomaisten mukaan lukuisia pappeja ja piispoja tutkitaan parhaillaan väärinkäytösten vuoksi. (4)

Yhdysvalloissa lainvalvontaviranomaiset Illinois'issa, Missouri'ssa, Floridassa, New Mexico'ssa, Nebraskassa, New Jersey'ssä ja New Yorkissa ovat ilmoittaneet aikomuksestaan tutkia Katolista kirkkoa katolisen papiston mahdollisten väärinkäytösten vuoksi. (5) Nähtäväksi jää, mitä nämä tutkimukset osoittavat, mutta on selvää, että seksuaalinen hyväksikäyttö on tapahtunut New Yorkin osavaltiossa. Itseasiassa Brooklyn'in hiippakunta, New Yorkissa, on sopinut maksavansa neljälle hyväksikäytön uhrille 27.5 miljoonaa dollaria. ”Tämä on suurin maksu koskaan, joka koskee yksittäisiä uhreja”, sanoi asianajaja Ben Rubinowitz. Hän jatkoi sanomalla, ”Olemme iloisia nähdessämme, että kirkko on vihdoin saatettu oikeuden eteen. Sitä jatkui kuukausia ja joissakin tapauksissa vuosien ajan.” (6)

Vastauksessaan ilmeisen loputtomaan skandaalitulvaan koskien Katolisen kirkon harjoittamaa seksuaalista hyväksikäyttöä, paavi Francis on vaatinut katolisten johtajien huippukokousta. Kokoukset, jotka pidetään 21.-24. helmikuuta 2019 välisenä aikana, koostuvat vähintään 100 piispainkonferenssin johtajista. (7) Koska niin monien katolisten pappien häpeällisiä toimia on saatettu päivänvaloon, paavi Francis on nyt pakotettu käsittelemään tätä valtavaa kriisiä. Paavin äskettäisessä saarnassaan antama lausunto kuitenkin viittaa siihen, että hän paljon mieluummin sivuuttaisi koko ongelman. ”Näinä aikoina tuntuu siltä, ​​että ”Suuri Syyttäjä” on päästetty kahleistaan ja hyökkää piispojen kimppuun. Totta, me olemme kaikki syntisiä, me piispatkin. Hän yrittää kaivaa esille syntejä, jotta ne olisivat näkyvillä ihmisten järkyttämiseksi”, hän valitti. (8) Miksi mies, joka kannattaa pyhänä olemista, valittaa siitä, että syntejä ollaan paljastamassa? Synnin paljastaminen on yksi Jumalan Hengen toiminnoista, ja Matteuksen luvusta 10:26-27 luemme, ”Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi. Minkä minä sanon teille pimeässä, se puhukaa päivän valossa. Ja minkä kuulette kuiskattavan korvaanne, se julistakaa katoilta.” Meitä edelleen ohjeistetaan apostoli Paavalin toimesta Efesolaiskirjeen luvussa 5:11, ”Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.”

Tähän asti suuri yleisö on ollut hyvin tietoinen siitä, että paavi Francis usein sanoo epätavallisia asioita. Hänen uusin outo lausuma tuli sen jälkeen, kun hän sai kirjan edesmenneestä paavi Johannes Paavali II:sta puolalaiselta valokuvaajalta. ”Paavi Johannes Paavali II oli pyhä, minä olen paholainen”, Francis sanoi. (9) Mediaraportit kuvailivat hänen huomautuksensa vitsinä, mutta kenties paavi paljasti piilotetun totuuden itsestään.

Käteisvapaa maailma on lähempänä kuin koskaan (A Cashless World Is Closer Than Ever)

Kun uutisia kantautui esiin kesällä 2017 siitä, että yritys Wisconsin'in River Falls'issa aloittaisi mikrosirujen implantoinnin työntekijöidensä käsiin, ihmiset pelästyivät ja järkkyivät. Oliko tämä uutinen merkki lopun ajoista? Tulisiko mikrosirusta pian pakollinen liiketoimien tekemiseksi? Ihmiset olivat huolestuneita. Kuitenkin uutiset lopulta kuihtuivat ja useimmat ihmiset ovat jopa unohtaneet tämän tapahtuneen. Näin ollen, olen pakotettu muistuttamaan kaikille, että, tosiaankin, yksityisiä Amerikan kansalaisia on mikrosirutettu, ja olemme lähempänä käteisvapaata yhteiskuntaa kuin koskaan ennen. Mitä on tapahtunut siitä lähtien, kun Three Square Market istutti mikrosiruja työntekijöihinsä viime vuonna? MIT Technology Review'in 17. elokuuta 2018 julkaiseman raportin mukaan yhä useammat työntekijät ovat vastaanottaneet sirun lähtien tuosta ajankohdasta, ja vastaanottajat ovat melkoisen ihastuneita siihen. ”Tämä yhtiö istuttaa mikrosiruja työntekijöihinsä, ja he rakastavat sitä”, uutisotsikko julistaa. (10) Viimeisen vuoden aikana kolmekymmentä uutta työntekijää on saanut sirun, joka on riisinjyvän kokoinen ja helpottaa käteisvapaita liiketoimia, sisäänkäyntiä toimistorakennukseen ja monia muita toimintoja. Näin ollen, noin kolmasosalla yrityksen 250 työntekijästä on nyt siru. ”Olet tottunut siihen, se on helppoa”, sanoi yhtiön toimitusjohtaja Patrick McMullan, joka kuulemma nauttii, kun käyttää siruaan soodatölkkien maksamiseen. Yhtiön toinen virkailija totesi: ”Siitä on vain tullut osa minun rutiinia.” (11)

Epäilenpä, että syy siihen, miksi joitakin ihmisiä vetää puoleensa implantoitavat mikrosirut, on se, että sellaisen omistaminen saa heidät tuntemaan kuin pieniltä jumalilta. He kävelevät rakennukseen ja ovi aukeaa. He menevät myyntiautomaatille, heilauttavat kättään, ja heidän haluttu tuotteensa toimitetaan. Kyvyn saada nopeasti haluamasi asiat vain käden heilautuksella täytyy tuntua hyvin voimakkaalta ja houkuttelevalta ihmisille. Samalla kun kristityt ovat miettineet vuosikymmeniä, yrittäisikö maailmanhallitus jonakin päivänä pakottaa jokaisen vastaanottamaan mikrosirun, tuhannet ihmiset ovat jo tehneet niin omasta vapaasta tahdostaan. Esimerkiksi, 3500 ihmisellä, jotka asuvat eurooppalaisessa Ruotsin valtiossa, on mikrosirut käsissään. (12) Miksi on olemassa tällainen halukkuus vastaanottaa mikrosiru ruotsalaisten keskuudessa? Ruotsi on maa, joka on sekä teknisesti kehittynyt että erittäin sekulaari. Vuonna 2015 julkaistussa raportissa todettiin, että Ruotsi on ”vähiten uskonnollinen kansakunta” Länsi-maailmassa, jossa kahdeksan kymmenestä on joko ”ei-uskonnollisia” tai ”vakaumuksellisia ateisteja”. (13) Näin ollen, Ruotsi on ihanteellinen koekenttä futuristiselle teknologialle ja käteisvapaalle yhteiskunnalle. Huomautettakoon tässä, että vain 18 prosenttia Ruotsin väestöstä käyttää edelleen käteisrahaa. Jonas Hedman, joka on Tanskassa sijaitsevan Kööpenhaminan kauppakorkeakoulun apulaisprofessori, totesi, että hän ja hänen kollegansa uskovat, että Ruotsista tulee ensimmäinen rahaton yhteiskunta vuonna 2023. ”Niklas Arvidsson, Bjorn Segendorf ja minä kollektiivisesti identifioidut 24. maaliskuuta 2023, kun Ruotsista tulee rahaton yhteiskunta. Kun sanomme 'rahaton yhteiskunta', tarkoitamme yhteiskuntaa, jossa käteisraha ei ole yleisesti hyväksytty maksutapa. Joitakin seteleitä ja kolikoita voi yhä olla jäljellä, mutta et voi käyttää niitä käytännön merkityksessä”, Hedman arveli. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Tutkimuksellisesta näkökulmasta minulla ei oikeasti ole mielipidettä sille, onko tämä hyvä vai huono asia. Tämä on tie, jonne Ruotsi ja muut maat ovat suuntautumassa, eikä ole mitään, mitä voimme tehdä kääntääksemme suunnan. Sillä on erilaisia ​​seurauksia; jotkut ovat myönteisiä, jotkut negatiivisia. Rahattoman yhteiskunnan etuna on se, että rikollisen toiminnan jäljittäminen on helpompaa ja voimme ehkä estää osan siitä. Haittapuolena on se, että jokaista voidaan seurata. Tulemme olemaan seuratumpia kuin olemme nykyään. Menetämme yksityisyytemme. Mutta tietysti Applen, Facebookin, Googlen ja muiden suhteen olemme jo menettäneet yksityisyytemme.” (14)

Olen ollut pitkään sitä mieltä, että tapa, jolla rahaton yhteiskunta esitellään maailmalle, on asteittaisen prosessin kautta. Ei ole tarpeen kieltää käteistä heti, vaan pikemmin käteisraha tehdään hankalammaksi käyttää, koska kauppiaat, liikeyritykset ja valtion virastot eivät hyväksy sitä. Tämä on jo alkanut tapahtua New Yorkissa. USA Today'n julkaiseman äskettäisen jutun mukaan, eräs newyorkilainen turhautui yhtenä kesäpäivänä, jolloin hän yritti löytää lounaspaikan. Ensimmäiset kolme ravintolaa, joita hän harkitsi, eivät hyväksyneet käteistä, ja se oli kaikki, mitä hänellä oli. ”En usko, että on hienoa, jos kävelet johonkin paikkaan ja et sitten voi ostaa mitään”, mies sanoi. (15)

Kumma kyllä, New Jersey'n osavaltion hallitus yritti hiljattain saada aikaan lakia, joka edellyttäisi, että kaikki osavaltion vähittäiskaupat hyväksyvät käteisrahan. Lakialoite, joka teki tämän ehdotuksen, hyväksyttiin musertavasti viime kesäkuussa äänin 71-4. Uusi laki on kuitenkin hyllytetty, kun Amazon.com ja Walmart painostivat New Jersey'n hallitusta. (16) On ilmeistä, että Amazonilla on huomattava määrä vaikutusvaltaa, koska heillä on nyt kyky keinuttaa hallintoelimiä ja manipuloida lakeja. Heidän perustajaansa, Jeff Bezos'ia, pidetään maailman rikkaimpana ihmisenä tällä hetkellä.

Amazonin vastalause New Jersey'n laille epäilemättä liittyy siihen, että tämä kaiken tieltään murskaava online-vähittäiskauppa aikoo avata käteisvapaita päivittäistavarakauppoja kaikkialla Yhdysvalloissa. Amazon Go -myymälät, jotka eivät vaadi asiakasta poistumaan kassan kautta, antavat ihmisille mahdollisuuden valita haluamansa ja kävellä ulos. Myymälät käyttävät Amazon-älypuhelinohjelmaa sekä edistyksellistä kameroiden ja antureiden systeemiä, jonka avulla seurataan, mitä kukin asiakas ostaa. Kolme näistä myymälöistä on jo olemassa Seattle'ssa, Washingtonin osavaltiossa, ja nyt uusi paikka on avattu Chicagossa, Illinois'in osavaltiossa. (17) Amazon Go -kauppa tulee pian julkistamattomaan paikkaan New Yorkissa, (18) ja Bloomberg News on ilmoittanut, että Amazon voisi avata jopa 3,000 näistä myymälöistä vuoteen 2021 mennessä. (19)

Juuri kun käteisvapaata maksamista normalisoidaan ympäri maailmaa, jotkut kriitikot ovat huolissaan siitä, että tämä suuntaus on vieraannuttamassa suuria väestönosia. Kiinassa siitä on tullut melko yleistä, että ihmiset maksavat tavaroista ja palveluista älypuhelimillaan. Tammikuussa 2017 ilmoitettiin, että 469 miljoonaa kiinalaista oli rekisteröitynyt mobiilimaksamiseen, ollen luku, joka on suurempi kuin koko Yhdysvaltojen väkiluku. Kuitenkin lähes 70 prosenttia Kiinan maaseutualueilla asuvista ihmisistä ei käytä Internetiä, ja monilla heistä ei ole älypuhelimia. (20) Nämä ihmiset saattavat pian havaita itsensä kykenemättömiksi maksamaan tavaroista ja palveluista, koska heillä ei yksinkertaisesti ole välineitä tehdä niin. Tällaisessa tilanteessa en olisi lainkaan yllättynyt, jos hallitus tarjoaisi ratkaisuksi ilmaisen mikrosiruimplantin.

Teknisesti kehittynyt Singaporen kansallisvaltio on siirtymässä myös rahattomaan yhteiskuntaan. Ongelmana on kuitenkin se, että siellä on jo monia erilaisia käteisvapaita maksujärjestelmiä asiakkaiden käytössä ja kilpailtavissa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi on otettu käyttöön QR (Quick Response) -koodijärjestelmä, joka yhdistää 27 erilaista maksujärjestelmää. (21) QR-koodit ovat kummallisen näköisiä viivakoodeja, jotka ovat neliössä, ja joissa on erikoisia koukeroita ja merkintöjä. Useat älypuhelimet voivat skannata tällaisia ​​koodeja ja siten helpottaa mobiilimaksamista.

https://en.wikipedia.org/wiki/QR_code (2D-viivakoodi tai matriisikoodi)

Singaporen väestön edelleen houkuttelemiseksi omaksumaan käteisvapaat maksutavat, elokuussa 2018 pidettiin erityinen tapahtuma, jossa opetettiin yhteisön vanhuksille, kuinka älypuhelimia ja mobiililaitteita käytetään käteisvapaisiin liiketoimiin. Lähes viisisataa ihmistä osallistui tapahtumaan. ”Olen oppinut käyttämään Facebookia, nyt minun täytyy oppia toimeentulemista rahattomana, muuten jään kehityksestä jälkeen”, yksi osallistuja sanoi. (22) Tri. Koh Poh Koon, joka on johtava Singaporen kauppa- ja teollisuusasioista vastaava ministeri, oli tyytyväinen osallistujamäärään. ”Tämä oli rohkaisevaa, koska se osoitti meille, että asukkaat, nuoret ja vanhat, ovat valmiita yrittämään ja astumaan ulos heidän mukavuusalueelta”, hän sanoi. (23) Epäilemättä ajat ovat muuttumassa ja maailma tulee yhä lähemmäksi globaalia rahatonta yhteiskuntaa.

Riitainen tila Yhdysvalloissa (An Acrimonious Condition In The United States)

Näinä myrskyisinä aikoina on ilmeistä, että Yhdysvallat kärsii suuresta epävakaudesta. Maa on jakautunut suuren puoluepoliittisen välirikon takia, ja hulluus on ottanut haltuunsa monien ihmisten sydämet ja mielet. Jäytävä viha on jatkuvasti ilmenevää, ja se on muuttumassa rumemmaksi päivä päivältä.

Syyskuun 9. päivänä 2018, 35-vuotias mies nimeltään Farzad Vincent Fazeli hyökkäsi republikaanien kongressiehdokkaan Rudy Peters'in kimppuun, kun hän esiintyi Castro Valley'ssa, Kaliforniassa. Hyökkääjä alkoi äkkiä huutaa rienauksia tuomiten presidentti Donald Trump'in ja sitten hän sanoi Peters'ille, että hän aikoo tappaa tämän. Hyökkääjä heilutteli veistään, mutta hänet vaimennettiin ennen kenenkään vahingoittamista. ”Se on häpeällistä. Ihmiset ovat vain niin polarisoituneita tällä hetkellä, ja tämä maa on jaettu ja se on aikamoinen sotku. Sen ei pitäisi olla niin”, Peters julisti. (24)

Newsweek -aikakauslehden 22. syyskuuta 2018 julkaiseman artikkelin mukaan Antifa -niminen anarkistiryhmä on vaatinut agenttien teurastamista, jotka kuuluvat liittovaltion virastoon nimeltä Immigration and Customs Enforcement tai ICE (Yhdysvaltojen maahanmuutto- ja tullilainvalvontavirasto). Antifan edustaja kirjoitti verkossa toivovansa, että tähän ”lukuun amerikkalaista historiaa kuuluu myös hetki, jolloin vallankumoukselliset nousivat massojen kanssa ja teurastivat fasistiset Border Patrol (rajavartio) -koirat ja heidän pomonsa, surmaten heidät vallankumouksellisella tulella ja oikeudenmukaisuudella.” (25)

Kansanedustaja Steve Scalise, joka on republikaani Louisianasta ja joka tunnetaan hyvin selviytymisestään salamurhayrityksestä heinäkuussa 2017, (26) tarjosi äskettäin ankaran arvion Yhdysvaltojen katkerasta tilasta. ”Hyökkäysten ja tappouhkausten lukumäärä hallinnon virkamiehiä vastaan on lisääntynyt hälyttävällä tahdilla”, Scalise kirjoitti. Hän jatkoi kirjoittamistaan, ”Tästä on monia esimerkkejä. Näihin kuuluvat: oma kokemukseni tulla ammutuksi ja olla vakavasti haavoittunut; liittovaltion viestintäkomission puheenjohtaja Ajit Pai, joka saa omaa ja perheensä henkeä koskevia uhkauksia; ja Kotimaan turvallisuusviraston (Department of Homeland Security) ministeri Kirstjen Nielsen ja Valkoisen talon lehdistösihteeri Sarah Sanders, joille huudettiin ja heidät pakotettiin lähtemään ravintoloista. Joitakin muita esimerkkejä: Floridan oikeusministeri Pam Bondi'n päälle sylkäistiin. Senaattori Susan Collins'in, republikaani Maine'n osavaltiosta, toimisto kärsii tällä hetkellä huudoista, jotka kehottavat seksuaaliseen väkivaltaan häntä kohtaan, mikä liittyy tulevaan äänestykseen Korkeimman oikeuden ehdokkaasta, tuomari Brett Kavanaugh'ista. Ja juuri tällä viikolla näimme republikaanisen kongressiehdokkaan torjumassa puukotusyritystä. (27) Tarpeetonta sanoakaan, että nyt on vaarallinen aika pohtia uraa politiikassa.

Tuleeko jättiläismäinen välirikko Yhdysvalloissa koskaan korjaantumaan? Sitä on vaikea kuvitella, ja riippuen Yhdysvaltain välivaalien tuloksista tänä tulevana marraskuuna, tilanne voisi heikentyä entisestään. Vaalit määräävät sen, tulevatko demokraatit hallitsemaan edustajainhuonetta ja senaattia. Jos he onnistuvat sen tekemisessä, republikaanien joukossa tulee todennäköisesti olemaan paljon turhautumista. Jos republikaanit säilyttävät hallinnan kongressin molemmissa huoneissa, me todennäköisesti näkisimme kiukunpuuskan liberaalien keskuudessa, joka epäilemättä muuttuisi hyvin nopeasti rumaksi. Lisäksi mielestäni on olemassa voimakkaita elitistejä, jotka haluavat lietsoa riitaa ja eivät pidä mistään muusta enemmän kuin Yhdysvaltojen repimisestä suikaleiksi. Tiedän kuitenkin, että lopulta Jumala on ohjaksissa. Hän on se, joka sallii maailman johtajien astua virkoihinsa, ja joskus hän asettaa johtajat paikoilleen siunaamaan ihmisiä tai tuomitsemaan ihmisiä. Daniel 2:20-22 kertoo meille: ”Daniel lausui ja sanoi: Olkoon Jumalan nimi kiitetty iankaikkisesta iankaikkiseen, sillä hänen on viisaus ja voima. Hän muuttaa ajat ja hetket, hän syöksee kuninkaat vallasta ja korottaa kuninkaat valtaan, hän antaa viisaille viisauden ja taidollisille ymmärryksen. Hän paljastaa syvät ja salatut asiat, hän tietää, mitä pimeydessä on, ja valkeus asuu hänen tykönänsä.”

Amerikan huumeongelma (America's Drug Crisis)

Yhdysvaltojen huumeongelma on saavuttanut järkyttävän tason. Elokuussa 2018 julkaistun raportin mukaan useampi ihminen kuoli vuonna 2017 opioidien yliannostukseen kuin oli niitä, jotka tapettiin aseilla, tai henkilöitä, jotka kuolivat auto-onnettomuuksissa. (28) Huumeiden väärinkäyttö on lisääntynyt niin paljon, että amerikkalaisen väestön elinajanodote on itseasiassa laskenut. Vuonna 2016 yli 63,000 amerikkalaista kuoli huumeiden yliannostukseen. (29) Vuonna 2017 yliannostukseen liittyvien kuolemien määrä kasvoi merkittävästi 72,000:een. Tämän ilmoitettiin olevan ”korkein huumeista johtuvien kuolonuhrien määrä” Amerikan historiassa. (30) ”Yleisesti arvioidaan, että eliniänodote on viime vuosina vähentynyt Yhdysvalloissa - lähinnä huumeiden väärinkäytön vuoksi”, totesi Yhdysvaltain oikeusministeri Jeff Sessions. (31)

Valitettavasti huumekauppiaat Yhdysvalloissa eivät aina ole jengien jäseniä, jotka työskentelevät kadunkulmissa suurissa amerikkalaisissa kaupungeissa. Monissa tapauksissa huumeriippuvuus on seurausta epäasianmukaisista kipulääkitysohjeista, joita lääkärit jakelevat potilailleen. ”Tammikuusta 2017 lähtien olemme asettaneet vastuullisiksi yli 200 lääkäriä ja 220 muuta lääkintähenkilökuntaan kuuluvaa yksilöä opioideihin liittyvistä rikoksista. Täsmälleen 16 näistä lääkäreistä määräsi enemmän kuin 20.3 miljoonaa pilleriä laittomasti. Viime kesänä teimme ennätyksen suurimmalle terveydenhuollon petostentorjunnalle Yhdysvaltain historiassa. Tänä kesänä rikoimme tuon ennätyksen”, Sessions sanoi. (32) Tutkijat ovat myös havainneet, että 28.5 prosenttia kaikista opioidiresepteistä vuosien 2006 ja 2016 välillä on kirjoitettu potilaille, joilla ei ole ollut rekisteröityä kipua. (33)

Opioidireseptien väärinkäyttö Yhdysvalloissa on jäljitetty lääkealan yrityksiin. Vuonna 2017 osavaltioiden virkamiehet Floridassa, Nevadassa, Pohjois-Carolinassa, Pohjois-Dakotassa, Teksasissa ja Tennessee'ssä nostivat oikeuskanteita lääkevalmistaja Purdue Pharmaa vastaan, joka vastaa OxyContin -nimisestä opioidista, jota myydään reseptillä. Oikeuskanteissa väitettiin, että Purdue Pharma vähätteli lääkkeensä käytön riskejä ja suuresti liioitteli sen hyötyjä. (34) Coloradon osavaltio käynnisti syyskuussa 2018 myöskin oikeudenkäynnin Purdue Pharmaa vastaan. ”Purdue'n riippuvuutta aiheuttavat lääkkeet yhdistettynä heidän vastuuttomaan markkinointiin on ryöstänyt lapsilta heidän vanhempansa, perheiltä heidän poikansa ja tyttärensä, sekä tuhonnut meidän ystäviemme, naapuriemme, ja työtovereittemme elämiä. Vaikka mikään määrä rahaa ei voi tuoda takaisin rakkaita ihmisiä, se voi korvata suunnattomia kustannuksia, joita on aiheutettu Purdue'n tahallisella rikkomuksella”, totesi Coloradon oikeusministeri Cynthia Coffman. (35)

Epäilen syyn sille, että monet ihmiset kääntyvät huumeisiin, olevan se, että he joko tuntevat tyhjyyttä elämissään tai heitä piinataan pahoilla hengillä. Kun otetaan huomioon tosiasia, että itsemurhien määrä on kasvanut myös Yhdysvalloissa, on ilmeistä, että nykyään monet ihmiset kärsivät siitä ajatuksesta, että elämä on liian tuskallista ja turhaa. Saarnaajan kirja käsittelee havaittua elämän turhuutta. Saarnaajan luvusta 2:11 luemme: ”Mutta kun minä käänsin huomioni kaikkiin töihin, joita minun käteni olivat tehneet, ja vaivannäköön, jolla olin vaivannut itseäni niitä tehdessäni, niin katso: se oli kaikki turhuutta ja tuulen tavoittelua; eikä ole hyötyä mistään auringon alla.” Kirjan viimeisessä luvussa kirjoittaja kuitenkin ymmärtää, mikä on todella tärkeää. Saarnaaja 12:13-14 kertoo meille: ”Loppusana kaikesta, mitä on kuultu, on tämä: Pelkää Jumalaa ja pidä hänen käskynsä, sillä niin tulee jokaisen ihmisen tehdä. Sillä Jumala tuo kaikki teot tuomiolle, joka kohtaa kaikkea salassa olevaa, olkoon se hyvää tai pahaa.” Uskon vakaasti, että vain Jumala voi täyttää tyhjyyden, jota ihmiskunta niin usein tuntee. Kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa kääntymään Jumalan puoleen, katumaan syntejäsi, jos et ole vielä tehnyt niin, ja panemaan luottamuksesi Häneen.

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Arvostamme suuresti jalomielisyyttänne. Toiveemme on, että työ, jota me teemme Last Trumpet -ministeriössä, on siunaus teille kaikille. Kuten tavallista, olet tervetullut ja kannustamme sinua lähettämään rukouspyyntösi. Meidän esirukoilijatiimimme suovat aina kullekin rukouspyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Atlantic, September 14, 2018, By Sigal Samuel, http://theatlantic.com.
02. DW News, September 12, 2018, By DW News, http://dw.com.
03. Ibid.
04. CNN, September 17, 2018, By Shelby Rose, Claudia Dominguez, and Susannnah Cullinane, http://cnn.com.
05. Christian Headlines, September 7, 2018, By Jack Jenkins, http://christianheadlines.com.
06. AFP, September 18, 2018, By AFP, http://news.yahoo.com.
07. Associated Press, September 12, 2018, By Associated Press, http://nbcnews.com.
08. LifeSite News, September 11, 2018, By Doug Mainwaring, http://lifesitenews.com.
09. Associated Press, September 23, 2018, By Associated Press, http://timesofisrael.com.
10. MIT Technology Review, August 17, 2018, By Rachel Metz, http://technologyreview.com.
11. Ibid.
12. The Conversation, June 20, 2018, By Moa Petersen, http://theconversation.com.
13. The Local, April 13, 2015, By The Local, http://thelocal.se.
14. Knowledge at Wharton, August 31, 2018, http://knowledge.wharton.upenn.edu.
15. USA Today, September 20, 2018, By Kimberly Palmer, http://usatoday.com.
16. Philly.com, Posted September 17, 2018, By Christian Hetrick, http://philly.com.
17. TechCrunch, September 17, 2018, By Brian Heater, http://techcrunch.com.
18. CNN, September 7, 2018, By Nathaniel Meyersohn, http://cnn.com.
19. Bloomberg News, September 19, 2018, By Spencer Soper, http://bloomberg.com.
20. Foreign Policy Magazine, September 11, 2018, By Rui Zhong, http://foreignpolicy.com.
21. Channel NewsAsia, September 17, 2018, By Tang See Kit, http://channelnewsasia.com.
22. The Straits Times, August 26, 2018, By Rachel Au-Yong, http://straitstimes.com.
23. Ibid.
24. San Francisco Chronicle, September 11, 2018, By Megan Cassidy, http://sfchronicle.com.
25. Newsweek, September 22, 2018, By Alexandra Hutzler, http://newsweek.com.
26. The Daily Caller, September 7, 2018, By Peter Hasson, http://dailycaller.com.
27. Fox News, September 13, 2018, By Steve Scalise, http://foxnews.com.
28. Salon, August 19, 2018, By Nicole Karlis, http://salon.com.
29. USA Today, September 24, 2018, By John Fritze and Deirdre Shesgreen, http://usatoday.com.
30. CNS News, September 13, 2018, By Melanie Arter, http://cnsnews.com.
31. Ibid.
32. Ibid.
33. PBS, September 10, 2018, By Laura Santhanam, http://pbs.org.
34. Vox, June 7, 2017, By German Lopez, http://vox.com.
35. The Washington Post, September 8, 2018, By Lindsey Bever, http://washingtonpost.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com