Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 16. lokakuuta 2018

Tapahtumat Lähi-idässä ja muualla käymässä raamatullisiksi syksyllä 2018

Tässä tuore suomentamani ajankohtaisraportti Raamatun profetian valossa Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja luettelee 10 raamatullisesti huomioitavaa tapahtumaa viime päiviltä, jotka osoittavat merkittävää profeetallisen sanan toteutumista nykyaikana. Miinuksena mainitsen raportin kirjoittajan (Daymond Duck) aikalailla hyväuskoisen ja sinisilmäisen suhtautumisen presidentti Donald Trumpiin, joka toimillaan muka pelastaa Amerikkaa. Koko Rapture Ready -ministeriö on pahasti eksynyt trumpismiin, joka ei ole mitään muuta kuin natsipedon uudelleennousemista ”valkeuden enkelinä”.

------------------------

Käymässä raamatullisiksi (Turning Biblical) :: By Daymond Duck

Published on: October 13, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2018/10/13/turning-biblical-daymond-duck/

Useita viikkoja sitten luin juutalaisen rabbin artikkelin, joka sanoi, että Lähi-idän tapahtumat ovat käymässä raamatullisiksi.

Olen samaa mieltä hänen kanssaan, mutta sanoisin, että se on maailmanlaajuinen asia, ei vain Lähi-itää koskeva.

Ensinnäkin, Psalmin 83 ja Hesekielin luvun 38 perusteella, monet profetian opettajat uskovat, että Israel joutuu sotaan naapureidensa kanssa viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla.

Presidentti Trump on lakannut antamasta miljoonia dollareita PA:lle; heidän taloutensa on lähellä romahduspistettä ja mielenosoittajat ovat tulleet yhä aggressiivisemmiksi, väkivaltaisemmiksi ja vaarallisemmiksi.

Lokakuun 4. päivänä 2018, Israel siirsi lisää Iron Dome (rautakupoli) -järjestelmiä ja sotajoukkoja Gazan vastaiselle rajalle ja asetti nämä joukot maksimivalmiuteen kaiken tapahtuneen vuoksi.

Lokakuun 7. päivänä 2018, Israelin pääministeri Netanyahu lähetti varoituksen siitä, että Israel ei epäröi käynnistää täysimittaista hyökkäystä Gazaan, jos tilanne pahentuu edelleen.

Toiseksi, Jeesuksen lausuntojen perusteella monet profetian opettajat odottavat luonnonkatastrofien esiintymistiheyden ja voimakkuuden kasvamista aikakauden lopussa.

Syyskuun 28. päivänä 2018, 7.5 richterin maanjäristys ja tsunami, jossa oli 20 jalkaa (noin 6 metriä) korkeat aallot, iski Palu'n kaupunkiin, joka sijaitsee yhdellä Indonesian saarista; ja 3. lokakuuta 2018, tulivuori purkautui samalla saarella.

Joten yhdelle saarelle iski 7.5 richterin maanjäristys, tsunami, jossa oli 20 jalkaa korkeat aallot liikkuen 800 km/h, sekä tulivuorenpurkaus yhden viikon aikana.

Lokakuun 8. päivänä, kuolonuhrien lukumäärä lähestyi 2,000 ihmistä, ja noin 5,000 ihmistä oli vielä kadoksissa; talot, liiketilat, laivat ja veneet tuhoutuivat usean mailin mittaisella rantakaistaleella.

Kolmanneksi, perustuen Jeesuksen lausuntoihin ja Johanneksen ilmoituksiin Ilmestyskirjassa, monet profetian opettajat uskovat, että ruttotaudit on Ahdistuksen ajan merkki.

Syyskuun lopulla 2018, Yhdysvaltain itärannikolle iski hurrikaani Florence, joka tappoi useita ihmisiä, ja saattoi suuret osat Etelä- ja Pohjois-Carolinan osavaltioita tulvimaan ja vahingoitti monia koteja ja liiketiloja.

Lokakuun 3. päivänä 2018 ilmoitettiin, että ihmisiä vastaan, jotka ovat kärsineet kaikista näistä asioista, on nyt hyökkäämässä mega-hyttysiä, jotka ovat 20 kertaa normaalia suurempia.

Neljänneksi, Danielin kirjan ja Ilmestyskirjassa olevien profetioiden perusteella monet profetian opettajat uskovat, että Ahdistuksen aikana tulee olemaan maailmanhallitus.

Monien vuosien ajan profetian opettajat ovat varoittaneet, että globalistit haluavat luovuttaa Yhdysvaltojen itsemääräämisoikeuden maailmanhallitukselle, ja heitä on syytetty salaliittoteorioiden edistämisestä.

Syyskuun 24. päivänä 2018, presidentti Trump seisoi YK:n (maailmanhallitus-jäljittelijän paikka) edessä ja sanoi: ”Emme koskaan luovuta Yhdysvaltain itsemääräämisoikeutta vaaleilla valitsemattomalle, ei vastuuvelvolliselle globaalille byrokratialle. Amerikkaa hallitsevat amerikkalaiset.”

Hän sanoi: ”Me hylkäämme globalismin ideologian ja omaksumme isänmaallisuuden opin.”

Hän sanoi myös: ”Amerikka valitsee aina itsenäisyyden ja yhteistyön ylitse globaalin hallinnointitavan, valvonnan ja ylivallan.”

Tuleva maailmanhallitus on raamatullinen totuus, ei salaliittoteoria.

Viidenneksi, riippumatta siitä, mitä presidentti Trump totesi 30. syyskuuta 2018, hän sai aikaan sopimuksen NAFTAn korvaamisesta Yhdysvaltojen, Meksikon ja Kanadan välisellä sopimuksella (USMCA).

On ilmoitettu, että useimmat henkilöistä, jotka neuvottelivat USMCA'sta, ovat uradiplomaatteja ja tunnettuja globalisteja Obaman hallinnosta, ja suurin osa tekstikielestä USMCA-sopimuksessa kopioitiin TPP'stä, joka on globalistien kauppasopimus, ja on kirjoitettu, jotta kansakunnat luopuisivat itsemääräämisoikeudestaan.

Kehotan ihmisiä rukoilemaan, että Yhdysvaltain senaatti kieltäytyy hyväksymästä tätä sopimusta, jos se luovuttaa Yhdysvaltain suvereniteettia pois, ja että Jumala ohjaa presidentti Trump'ia tekemään Hänen tahtonsa. [Voi hyvä sylvi, mikä sokeus eräillä (dominionisteilla) tähän ”Koores-voideltuun”! Ei trumppi tule saamaan aikaan mitään aitoa ja kristillistä maan päällä, mutta toki hän Jumalan määräämän Antikristuksen viran toteuttaa, jonka myötä seulotaan jyvät (nisu) akanoista (luste). Suom. huom.]

Kehotan myös ihmisiä rukoilemaan tulevien välivaalien suhteen ja että Yhdysvallat hylkää kahden valtion ratkaisun Israelissa.

Meidän on myös kiitettävä Jumalaa siitä, että globalistisen George Soros'in yritys ostaa paikka Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen palkkaamalla mielenosoittajasakkia epäonnistui.

Kuudenneksi, Raamattu opettaa, että pakanat kaikista kansakunnista tulevat Jerusalemiin viettämään Lehtimajanjuhlaa tuhatvuotisen valtakunnan aikana.

Syyskuun 27. päivänä 2018, 7000 kristittyä Yhdysvalloista, Latinalaisesta Amerikasta, Afrikasta, Aasiasta ja muista paikoista marssivat Jerusalemin kaduilla viettääkseen Lehtimajanjuhlaa.

Seitsemänneksi, Raamatun mukaan alue, jossa Kuolleenmeren alue sijaitsee, oli hyvin vesirikas laakso, ennen kuin Jumala tuhosi Sodoman ja Gomorran Lootin päivinä, mutta kyseiselle alueelle satanut tuli ja tulikivi muutti sen joutomaaksi (1. Moos. 13:10; 19:24-28).

Raamattu kuitenkin opettaa, että kaloja tulee olemaan Kuolleessameressä aikakauden lopussa (Hes. 47:10).

Lokakuun 4. päivänä 2018 ilmoitettiin, että Kuolleenmeren vedenpinta on epätavallisen alhaalla ja maaperä-vajoamia on paljastumassa, jotka täyttyvät maanalaisella makealla vedellä; ja tutkijat havaitsevat kaloja ja kasvillisuutta joissakin niistä.

Jotkut uskovat, että tulevaisuuden systeemi voitaisiin kehittää suolasta poistetun veden lähettämiseksi virtoihin, jotka voisivat päästä Kuolleeseenmereen ja saada kalat menestymään vieläkin paremmin.

Israel on jo varannut rahaa rakentaakseen vielä kaksi suolanpoistolaitosta.

Kahdeksanneksi, Raamattu opettaa, että Jumala siunaa niitä, jotka siunaavat Israelia, ja kiroaa ne, jotka kiroavat Israelin, ja se mitä ihmiset tekevät Israelille kun Ahdistuksen aika on lähellä, palaa takaisin heitä vastaan (1. Moos. 12:3; Obadja 1:15).

Obaman hallinnon aikana kaksi johtajaa demokraattipuolueessa, presidentti Obama ja rouva Clinton, käyttivät veronmaksajien rahaa yrityksessä estää Israelin pääministeri Netanyahu'n uudelleenvalinta.

Mutta Hra Netanyahu valittiin, ja demokraattipuolue on nyt menettänyt otteensa Valkoisesta talosta, senaatista, edustajainhuoneesta ja Korkeimmasta oikeudesta.

Toisaalta presidentti Trump on antanut Hra Netanyahu'lle ja Israelille uskomattoman vahvan tuen; ja ennennäkemättömästä vastustuksesta huolimatta, hän [Trump] jatkaa voittamista.

Mutta ihmisten täytyy rukoilla Amerikan puolesta, koska Demokraattien kansalliskomitean puheenjohtaja etsii kostoa ja kutsuu ihmisiä saadakseen republikaanit ”maksamaan hinnan” (talo, joka on riitautunut itsensä kanssa, ei voi pysyä pystyssä; Matt. 12:25).

Yhdeksänneksi, Raamattu sanoo, ettei mikään Israelia vastaan suunnattu ase menestyisi (Jes. 54:17).

Syyskuun 17. päivänä 2018, Syyria ampui erehdyksessä alas venäläisen sotilaskoneen ja tappoi samalla 15 venäläistä sotilasta.

Venäjä syytti Israelia ja käytti tapahtumaa tekosyynä ohjuspuolustus- ja satelliittiviestintäjärjestelmiensä rakentamiseksi Syyriaan.

Jotkut uskovat, että tämä Venäjän sotilaallinen päivitys uhkaa Israelin kykyä puolustaa itseään.

Lokakuun 5. päivänä 2018 raportoitiin, että presidentti Trump on määrännyt Yhdysvaltain armeijan siirtämään välittömästi joitakin Amerikan F-35 -häivehävittäjiä Israelin armeijalle.

Venäjän uusilla aseilla ei ehkä ole vaikutusta näihin lentokoneisiin.

Kymmenenneksi, jumalisuuden ulkokuori, joka kieltää sen voiman, on viimeisten päivien merkki (2. Tim. 3:1-5).

Joukko tekopyhiä Yhdysvaltain senaattoreita (ihmisiä, joiden pitäisi olla esimerkkejä rehellisyydestä ja moraalisesta eheydestä), valehtelee ja antaa sokaista itsensä tosiasioille, niin että nainen voi abortoida vauvansa (yhtä paha tai jopa pahempi synti kuin seksuaalinen hyväksikäyttö, alkoholin liikajuominen tai kokaiinin polttaminen) ja kieltävät sen, mitä Jumalan Sana opettaa – jos tämä ei ole jumalisuuden ulkokuori, niin en tiedä mikä se sitten on.

Nämä hurskastelevat tekopyhät osoittivat, että ihmiset voivat tehdä syntiä ilman syyllisyyttä ja häpeää.

On monia syitä uskoa, että nykyiset tapahtumat tässä maailmassa ja erityisesti Lähi-idässä ovat käymässä raamatullisiksi.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com