Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 18. maaliskuuta 2019

Israelia vastaan ollaan punomassa juonia ja varsinkin hyökkäystä Golanin kukkuloille ollaan valmistelemassa keväällä 2019 – hyvä syy edelleen valvoa hengellisesti ja rukoilla!

Tässä tuore suomentamani profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja paljastaa uutislähteittensä avulla kavalat suunnitelmat Israelia vastaan, jotka enteilevät ns. Googin sodan alkamista lähiaikoina. Näköjään kaikki keskittyy Golanin kukkuloihin, eli siihen, mikä Jooelin kirjan 2. luvun mukaan tulee ”pohjoisesta” uhkaamaan Israelia (Jooel 2:20). Yhteensä kirjoittaja käsittelee viittä eri asiakohtaa, jotka kaikki liittyvät Lähi-itään ja Israeliin.

-----------------------

Jatka valvomista ja rukoile (Keep Watching and Pray) :: By Daymond Duck

Published on: March 17, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/03/17/keep-watching-pray-daymond-duck/

Ensinnäkin, helmikuun puolivälissä 2019 ilmoitettiin, että Syyriaa ei todellisuudessa ole enää olemassa, koska Venäjä, Iran ja Turkki ovat jakamassa Syyriaa ja keskustelevat uudesta nimestä kansakunnalle.

Maaliskuun 7. päivänä 2019, Debka File raportoi, että Iranin vallankumouskaartin (IRGC) joukot sieppasivat Syyrian presidentti Assad'in helmikuun lopussa 2019.

IRGC'n sotilaat panivat Assad'in iranilaiseen lentokoneeseen ja lennättivät hänet yksin (ilman hänen henkilökuntaansa tai turvallisuusjoukkoja) sotilastukikohtaan Iranissa.

Hänellä oli lyhyt tapaaminen Iranin presidentti Rouhani'n kanssa, joka seurasi häntä tapaamiseen Ajatollah Khamenei'n kanssa, jossa hän joutui kumartumaan ja vannomaan uskollisuutta Iranille.

Raportin mukaan Vladimir Putin oli hyvin järkyttynyt siitä, mitä tapahtui.

Venäjän erimielisyys Iranin kanssa ei estä Venäjää ja sen liittolaisia hyökkäämästä Israeliin, mutta se toimii muistutuksena siitä, että Venäjä ja sen liittolaiset taistelevat toisiaan vastaan Googin ja Maagogin taistelussa (Hes. 38:21).

Toiseksi, helmikuun loppupuolella 2019, Yhdysvaltain edustajainhuoneessa ja senaatissa esiteltiin päätöslauselmia Israelin suvereniteetin tunnustamiseksi Golanin kukkuloiden suhteen.

Päätöslauselmat hyväksyttiin, ja raportoitiin, että presidentti Trump luultavasti tekee siitä virallisen.

Venäjä, Syyria, Iran ja muut esittivät nopeasti vastalauseensa, luultavasti ainakin kahdesta syystä: Yksi, he haluavat Golanin kukkulat hyökkäykseen Israelia vastaan, ja Kaksi, suuri öljyesiintymä on löydetty Golanin kukkuloilta, jonka he haluavat.

Maaliskuun 7. päivänä 2019 ilmoitettiin, että Syyrian varaulkoministeri oli kertonut YK:n virkamiehelle: ”Syyria hyökkää Israeliin, jos se ei jätä Golanin kukkuloita.”

Pääministeri Netanyahu on sanonut, ettei Israel anna koskaan takaisin Golanin kukkuloita.

On helppo nähdä, miten tämä voisi johtaa sotaan Israelin ja Syyrian välillä sekä myös Googin ja Maagogin taisteluun.

Monia askarruttava kysymys on tämä: Tuleeko Syyria ja jotkut sen liittolaisista yrittämään Golanin kukkuloiden takaisinvaltausta ennenkuin Yhdysvallat tunnustaa tuon alueen osaksi Israelia.

Kolmanneksi, jo jonkin aikaa on ollut raportteja siitä, että Iran ja sen liittolaiset ovat luomassa joukkoja, jotka kohtaavat Israelin Golanin kukkuloilla.

Jotkut uskovat, että Iran rakentaa sotilasvoimaansa Syyriassa osana pian tulossa olevaa yritystä saada haltuunsa Golanin kukkulat.

On jopa ehdotettu, että Iran sieppasi Assad'in varmistaakseen, että hän tekee yhteistyötä, ja jos hän olisi kieltäytynyt, hänen matkansa Iraniin olisi voinut olla yksisuuntainen matka.

Maaliskuun 4. päivänä 2019, Yhdysvallat ilmoitti meidän THAAD-ohjustorjuntajärjestelmän (yksi maailman kehittyneimmistä) ja 200 sotilaan sijoittamisesta Israeliin.

Tämä järjestelmä liitetään osaksi Israelin ohjuspuolustusjärjestelmää.

Yhdysvallat ja Israelin ilmavoimat järjestävät yhteisen kouluttautumisharjoituksen sen puolesta, miten tätä ohjusjärjestelmää käytetään Israelin puolustamiseen Iranin ohjuksia vastaan.

Presidentti Trump yrittää lisäksi kasata USA:n joukkoja Irakiin sen varalta, että siellä tulee ongelmia Iranin kanssa, mutta hän tarvitsee Irakin hallituksen luvan tehdä niin, ja tällä hetkellä lupaa ollaan epäämässä.

Neljänneksi, todennäköisesti Iranin kehotuksesta PA ja Hamas aiheuttavat ongelmia Israelille kaikkialla, missä vain kykenevät; rynnistämällä aitaa vasten Israelin ja Gazan välisellä rajalla, lennättämällä räjähteillä lastattuja ilmapalloja Israeliin, ampumalla raketteja Israeliin, aiheuttamalla ongelmia vankiloissa, osoittamalla mieltään Temppelivuorella, jne.

Jos he eivät lopeta sitä, pääministeri Netanyahu uhkaa käynnistää merkittävän sotilasoperaation.

Se on jotain, jota hän ei halua tehdä, koska se sitoisi joukot ja aseet, joita hän tarvitsee Golanin kukkuloilla.

Viidenneksi, 3. maaliskuuta 2019 ilmoitettiin, että juutalainen Sanhedrin on julkaissut avoimen kirjeen presidentti Trump'ille hänen rauhansuunnitelmastaan.

Muun muassa he kertoivat hänelle, että rauhansopimukset, jotka ovat vastoin Jumalan tahtoa, eivät tuo rauhaa, ja he kehottivat presidentti Trump'ia ja hänen hallintoaan olemaan esittelemättä rauhansuunnitelmaa, jossa ei oteta huomioon Israelin oikeuksia Luvattuun maahan.

He sanoivat, että jos presidentti Trump toimii Jumalan periaatteiden mukaisesti, hän ja Yhdysvallat tulevat siunatuiksi.

Presidentti Trump on saamassa sanatulvan uskonneuvojiltaan, juutalaiselta Sanhedrin'iltä, israelilaisilta virkamiehiltä ja muilta tahoilta koskien vaaraa, että Israelin maa jaetaan.

Juuri nyt näyttää siltä, että mitä tahansa voi tapahtua.

On mahdollista, että presidentti Trump'in rauhanehdotus kaatuu ja, kenties, on ohut mahdollisuus sille, että se hyväksytään.

Mitä tulee kaikkiin näihin asioihin, jatka valvomista ja rukoile.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com