Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 9. maaliskuuta 2019

CRISPR-teknologiat (geenimuokkaus) ovat viemässä ihmiskuntaa takaisin Nooan päiviin

Tässä Rapture Ready -sivustolta aiheellinen aikainmerkki-artikkeli viime vuoden lopulta, jossa kirjoittaja paneutuu geneettisen tutkimuksen uusimpaan juttuun, joka voi toteuttaa Jeesuksen ennustusta ”niinkuin oli Nooan päivinä” liittyen Hänen paluuseensa maan päälle. Kyse on ihmisen DNA:n ja samalla perimän peukaloinnista, joka on selvästi kielletty Raamatussa. Varoittavan artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

CRISPR -teknologiat

By Matt Ward, December 9, 2018


Nykyään käytössä olevat CRISPR-teknologiat ovat viemässä meitä takaisin Nooan päiviin. Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeat (CRISPR)*, on RNA-ohjattu geenimuokkausohjelma, joka voi kirjaimellisesti perus DNA- ja perimätasolla muuttaa ihmisyyttä ja ”nopeuttaa evoluutioprosessia”.

Tutkijat ympäri maailman käyttävät jo CRISPR-teknologioita peukaloimaan ihmisten, eläinten, kasvien, basillien ja bakteerien perimää, mikä nimenomaan on implikatiivisesti kielletty Raamatussa:

Ja Jumala sanoi: ”Tuottakoon maa elävät olennot, kunkin lajinsa mukaan, karjaeläimet ja matelijat ja metsäeläimet, kunkin lajinsa mukaan. Ja tapahtui niin.” (1. Moos. 1:24)

Lajien rajat ylittävä peukalointi ja muuttaminen on jo vuosia ollut käynnissä laboratorioissa kaikkialla maailmassa. Se, mikä tekee CRISPR:in erilaiseksi, on, että se on nyt tulossa valtavirraksi. Elävien kohteiden geenimuokkauksen kautta CRISPR voi kohdentaa ja muokata DNA:ta ennennäkemättömällä tarkkuudella. Tämä tekee siitä geneettisen tutkimuksen uusimman lemmikin ja uusimman konnan. Se on suhteellisen uusi keksintö ja alunperin sen kehittivät vuonna 2012 Kalifornian yliopiston (Berkeley) tutkijat.

Sen tarkoitus on korjata tai poistaa sairautta aiheuttavia mutaatioita ja onkin olemassa merkittäviä ja laillisesti vahvistettuja arvokkaita mahdollisia tuloksia, jotka yhdistetään tähän uuteen geenimuokkaustekniikkaan. CRISPR:llä on mahdollisuus poistaa tiettyjä sairauksia, kuten HIV, Huntington’in tauti, Alzheimer’in tauti, hemofilia, sirppisoluanemia ja useita syövän muotoja. Sitä voitaisiin käyttää myös estämään lapsia syntymästä heikkomielisinä.

CRISPR:iä voitaisiin käyttää myös ilkeämmistä syistä: luomaan design-vauvoja, estämään ennenaikaista ikääntymistä, tai kiihdyttämään lihaskasvua ja siten luomaan superihmisiä. On olemassa todellinen kuukausi kuukaudelta kasvava vaara, että villit tutkijat, jotka työskentelevät monenlaisissa itsenäisissä valvonnan ulkopuolisissa laboratorioissa, joita nykyisin toimii ympäri maailman, hyödyntävät CRISPR:in kaltaisia teknologioita ei-terapeuttisiin muokkauksiin.

Yhdysvaltain armeija on erityisen kiinnostunut CRISPR:stä. He haluavat luoda ensimmäisen super-sotilaan. He haluavat junailla miehen, joka voi juosta pitemmälle ja nopeammin, kantaa painavampaa kuormaa, päättää paremmin paineen alaisena, pysyä hereillä kauemmin, kestää enemmän fyysistä kipua ja vaikeuksia ja toimia ilman syylisyyden tunnetta ja estäviä moraalisia näkökohtia. He haluavat sotilaan, johon ei vaikuta taistelun emotionaalinen matkatavara, sellaisen, joka tappaa käskettäessä ilman kyseenalaistamista tai tunnonvaivoja. He haluavat lähes täydellisen supersotilaan.

Vaikka tämän tyyppistä teknologiaa on käytetty laajasti laboratorioissa jo useiden vuosien ajan, niin CRISPR on nyt viemässä geenimuokkauksen suurelle yleisölle. Tämä on se, mikä tekee sen niin vaaralliseksi, vallankumoukselliseksi ja profetian kannalta yhä merkittävämmäksi. Yksityisenä kansalaisena ilman mitään tieteellistä tietämystä ja koulutusta sinä voit nyt ostaa oman CRISPR geenimuokkaussarjan noin 400 dollarilla.

Voit saada CRISPR:in Internetin kautta. Se tarkoittaa, että lähes ilman mitään koulutusta, tai asiantuntemusta, sinun on mahdollista muokata omaa DNA:tasi ja geenejäsi oman kotisi rauhassa seurauksista välittämättä.

Ja seurauksia on; siitä ei ole pientäkään epäilystä. Mikä tekee CRISPR-teknologian niin poikkeuksellisen vaaralliseksi on se, että sen myötä käy mahdolliseksi muuttaa DNA:ta perimätasolla (at a germline level), s.o. siemennesteen ja munasolun perustasolla.

Tämä on pelottavaa, koska DNA:n muuttaminen sukusolujen tasolla (siemenneste/munasolu) tarkoittaa, että jokainen geneettinen muutos tai mutaatio, joka tehdään isännän DNA:han hänen kotinsa rauhassa, siirtyisi siemennesteen/munasolun kautta kaikille tuleville jälkeläisille niin kauan kuin tuo yksilöllinen linja jatkuu tulevaisuuteen. Yksilölle olisi mahdollista muuttaa, jopa kotonaan sitä, mitä itseasiassa merkitsee olla ihminen, sekä itselleen että kaikille jälkeläisilleen.

Ihmisen sukusolujen muuttaminen aiheuttaa periytyviä ihmisen geneettisiä muutoksia ja se on valtava riski ihmiskunnan tulevaisuudelle. Nämä muutokset ovat peruuttamattomia. Vaikutukset kaikkiin tuleviin jälkeläisiin, kaikkina aikoina, olisivat pysyvät ja peruuttamattomat. Ikuisesti.

Tämä on niin merkittävä riski, että jopa kokeilevan tiedeyhteisön sisällä paheksutaan yrityksiä aina vain laajentaa hyväksyttävyyttä. Jopa eräässä sellaisessa yhteisössä, jonka tiedetään ”laajentavan hyväksyttävyyttä,” on laaja ja vakava huolestuminen CRISPR -teknologioihin liittyvistä eettisistä ja turvallisuusvaikutuksista.

CRISPR on nyt kuitenkin ”Out of the Box” (välittömästi jokamiehen käytettävissä), emmekä voi saada sitä takaisin, vaikka haluaisimme. Se tulee lisääntyvästi muuttamaan ihmisrotua, aluksi hienovaraisesti, mutta nyt olemme vasta tämän prosessin alussa. Monet alan asiantuntijat uskovat, että ennemmin tai myöhemmin käy välttämättömäksi määritellä rajat sille, mitä itseasiassa merkitsee olla ”inhimillinen olento”. Niin merkittävä on sen vaikutus oleva.

Vuonna 2018 et saa 400 dollarilla edes käytettyä lommoista autoa, mutta voit muuttaa oman ja kaikkien tulevien jälkeläistesi DNA:n ikuisesti.

Jeesus Kristus ilmoitti, että hänen paluunsa aika olisi kuin Nooan päivät:

”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva” (Matt. 24:37).

Jeesus painotti suoraa yhteyttä Nooan päivien ja maan päälle paluunsa ajan välillä. Nooan päivinä ihmiset söivät ja joivat, naivat ja naittivat aina siihen asti, kun vedenpaisumus tuli ja huuhtoi heidät pois. Nooan päivien ihmiset olivat täydellisesti tietämättömiä tuomiosta, joka riippui suoraan heidän päänsä päällä.

Paljolti kuin tämän päivän maailmamme, he olivat täysin tietämättömiä.

Noille päiville oli luonteenomaista kaksi asiaa: äärimmäinen väkivalta ja äärimmäinen kapina. Toinen oli oire toisesta. Kapinan äärimmäiset muodot edesauttoivat väkivallan nousua äärimmilleen maan päällä. Ihmisen ajatukset ja kuvittelut olivat tulleet jatkuvasti pahoiksi.

Tämä kapina, jota on kuvailtu luvussa Genesis 6 ja sen jälkeen, on yksi ratkaisevimmista tapahtumista koko ihmisen historiassa. Kapinan laajuus on järkyttävä seurauksissaan ja ilman sen hyvää ymmärtämistä yhdenkään kristityn on mahdotonta täysin ymmärtää myöhempiä tapahtumia Vanhassa Testamentissa. Niin tärkeä on tämä luku. Se on perustavanlaatuinen muulle VT:lle.

Genesis 6:ssa meille kerrotaan, kuinka ”...Jumalan pojat näkivät, että ihmisten tyttäret olivat kauniita ja he ottivat itselleen vaimoikseen kaikki, jotka parhaiksi katsoivat” (Genesis 6:2, Raamattu Kansalle).

Kaikissa Raamatun tulkinnoissa, jotka pysyvät uskollisina Genesis 6:ssa ja muualla olevalle Raamatun tekstille, tämä ilmaus ”jumalan pojat” on käännös heprean sanoista ”bənê ĕlōhîm”, joka tarkoittaa kirjaimellisesti ”Elohim'in pojat” eli ”Jumalan pojat”.

Tätä ilmausta on käytetty vain neljä kertaa koko Raamatussa: tässä jakeessa 1. Moos. 6:2, Job 1:6, Job 38:7 ja Ps. 29:1. Jokaisessa Raamatun esimerkissä tämä ilmaus viittaa selvästi taivaallisiin olentoihin eli enkeleihin. Tätä ilmausta käytetään jokaisessa tapauksessa esimerkkinä Jumalan suorasta luomuksesta, kirjaimellisesta ”Jumalan pojasta”.

Genesis 6 kuvailee aikaa, jolloin voimakkaimmat ”elohimin pojat” laskeutuivat taivaasta ja nähdessään ihmisnaisia myöhemmin himoitsivat heitä. Lopulta he alkoivat ottaa itselleen vaimoiksi ketkä vain halusivat, mikä oli selvä Jumalan luomakunnalleen määräämien rajojen loukkaus:

”Ja Jumala sanoi: ”Tuottakoon maa elävät olennot, kunkin lajinsa mukaan, karjaeläimet ja matelijat ja metsäeläimet, kunkin lajinsa mukaan”. Ja tapahtui niin” (1. Moos. 1:24).

Jumala määräsi kasvit, eläimet ja kaikki lisääntymään kunkin lajinsa mukaan ilman lajien välistä risteytystä.

UT:ssa Juuda kertoo tästä ajasta selittäessään:

”...ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon” (Juuda 1:6).

Kirjaimellinen Raamatun tulkinta vie vain siihen johtopäätökseen, että kaukaisessa menneisyydessä voimakkaita enkeleitä laskeutui taivaasta, hylkäsivät oikean asemansa ja tuottivat hybridijälkeläisiä ihmisten naisten kanssa.

Sen seuraus Jumalan puolelta oli äärimmäinen vihastuminen. Hän määräsi siihen sekaantuneet enkelit syvyyden kuiluun (1. Piet. 3:19-20; 2. Piet. 2:4-10; Juuda 1:5-7). Tuo kauhistuttava näköala näyttää rauhoittaneen kaikkea tämäntapaista käytöstä siitä lähtien (ainakin mitä tulee Raamatun antamiin tietoihin: Luuk. 8:31; vrt. Juuda 6; Ilm. 9:1-11, 9:13-16, 20:1-3, 20:7).

Nämä epäpyhät ja täysin luvattomat liitot tuottivat jättiläiset (nephilim), enkelin ja ihmisen sekasikiöt. Nämä lapset eivät olleet täysin ihmisiä ja kasvoivat valtavan kookkaiksi ja älykkäiksi ja olivat Jumalan kannalta äärimmäinen iljetys.

”Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita” (1. Moos. 6:4).

Tänä päivänä tiedemiehet voisivat tulkita tätä jumalan poikien maahanmuuttoa yrityksenä muuttaa ihmisen DNA:n geenivarastoa. He onnistuivat, koska nämä liitot muuttivat ihmisen DNA:n.

Kun tutkii perusteellisesti syitä, miksi Nooa säästyi, niin käy selväksi, että hänet valittiin ihmiskunnan säilyttämiseksi. Nooaa kuvaillaan, että hän oli ”täydellinen aikalaistensa joukossa”
(KJV: perfect in his generations).”

”Tämä on kertomus Nooan suvusta. Nooa oli aikalaistensa keskuudessa hurskas ja nuhteeton mies ja vaelsi Jumalan yhteydessä” (1. Moos. 6:9).

Nooaa ei säästetty vain, koska hän oli hyvä mies, ”vanhurskauden saarnaaja.” Jos sana aikalaistensa käännetään tarkemmin, niin se tarkoittaa ”jälkeläisiä.” Kontekstin kannalta tämä lause ”täydellinen aikalaistensa joukossa (perfect in his generations),” tarkoittaa kirjaimellisesti, että hän oli ”tahraton” sukupolvessaan ja ”tahraton” jälkeläistensä keskuudessa.

Todennäköisesti Nooa ja hänen perheensä edustivat ainoaa täysin turmeltumatonta ihmisen siementä, joka vielä oli jäljellä maan päällä tuohon aikaan ja Jumala käytti vedenpaisumusta pelastamaan ihmiskunnan. Enkelien maahanmuuton (incursion) seurauksena kasvit, eläimet ja ihmiset olivat tulleet sen pilaamiksi ja turmelemiksi.

Paitsi Nooa ja hänen perheensä.

Tänä päivänä ihmiskunta on lähtemässä samalle kapinan tielle, jota jumalan pojat (bənê ĕlōhîm) kulkivat muinoin. CRISPR on hyvin merkittävä teknologinen kehitys ja hyvin selvästi viitoittaa, missä me olemme Jumalan profeetallisessa kalenterissa.

Jumala tuomitsi ja tuhosi koko maailman tämäntyyppisen poikkeavan käytöksen vuoksi jo kerran ja on pahaenteistä, että Raamattu sanoo uudelleen ja uudelleen, että Jumala ei muutu.

Jumala on johdonmukainen ja uskollinen sanalleen, joten tuomio on tulossa. Hän on myös pitkämielinen ja kärsivällinen, mutta tuo kärsivällisyys loppuu eräänä päivänä. Kuten Nooa, joka pelastui arkissa, joka on selkeä profeetallinen kuva Jeesuksesta Kristuksesta, myös meidät, jotka riipumme kiinni Jeesus-nimessä, pelastetaan pian. Kun tuo päivä tulee, se on äkillinen, ihmeellinen ja se tapahtuu silmänräpäyksessä!

Lähde kansani ja tule kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt” (Isaiah 26:20, Pauli Rahkosen käännös).

wardmatt1977@gmail.com

*Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeat (CRISPR)
Klusteroitu säännöllisin välein tapahtuva lyhyt palindrominen toisto. Tämän ainakin varmasti ymmärtää jokainen suomenkielentaitoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com