Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Profeetallisia aikainmerkkejä Jeesuksen pikaisesta tulosta ajankohtaisraportissa maaliskuun puolivälissä 2019

Tässä tuore suomentamani Rapture Ready -sivuston ajankohtaispäivitys viimeaikaisista profeetallisista aikainmerkeistä, jotka osoittavat Vapahtajamme pikaiseen paluuseen seurakuntaansa varten. Varsinkin presidentti Trumpin rauhansuunnitelman ympärillä pyöriviä asioita käsitellään.

------------------------

Valmiina tai ei (Ready or Not) :: By Daymond Duck

Published on: March 24, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/03/24/ready-not-daymond-duck

Ensin, se oli AOC (Alexandria Ocasio-Cortez). Sitten se oli Bernie Sanders. Nyt se on Beto O'Rourke.

Maaliskuun 13. päivänä 2019, entinen Teksasin osavaltion kansanedustaja ja ehdokas Yhdysvaltain senaattiin, Beto O'Rourke, käynnisti kampanjansa tullakseen Yhdysvaltain presidentiksi.

Hän käytti tapahtumaa hyväksi sanomalla: ”Meillä on 12 vuotta aikaa korjata planeetta tai koemme ihmiskunnan sukupuuttoon kuolemisen.”

On liian aikaista tietää, ketä globalistit tukevat, mutta voimme olla varmoja siitä, että he laittavat suurta rahaa ehdokkaansa taakse, saadakseen ehdokkaalleen suotuisan kattavuuden tiedotusvälineissä, ja saadakseen laittomat maahanmuuttajat äänestämään, missä vain voivat, jne.

Toisessa tapauksessa, äskettäin ilmoitettiin, että mormonikirkon presidentti, Russell M. Nelson, ja paavi Francis pitivät suhteita rakentavan kokouksen Rooman Vatikaanissa.

Raamattu ei paljasta väärän profeetan identiteettiä, mutta minun on myönnettävä, että paavi Francis'in teologia, sanat ja toimet asettavat hälytyskellot soimaan.

Kolmannessa tapauksessa, äskettäin ilmoitettiin, että kaikki kansainväliset matkustajat joutuvat käymään läpi kasvoskannauksen Yhdysvaltojen 20 suurimmalla lentoasemalla ensi vuoden loppuun mennessä.

Edellä mainitut kolme juttua vaikuttavat maailmanhallintoon, maailmanuskontoon ja kaikkien ihmisten seurantaan (asiat, jotka tapahtuvat seurakunnan ylöstempauksen jälkeen).

Neljännessä tapauksessa, Jason Greenblatt, presidentti Trump'in erityisavustaja, joka työskentelee Jared Kushner'in kanssa Hra Trump'in rauhansuunnitelmassa, järjesti Valkoisessa talossa neljän tunnin kokouksen 7. maaliskuuta 2019 ohjeistaakseen Trump'in uskonneuvonantajia ja muita hyvin-tunnettuja vieraita (John Hagee, Joel Rosenberg, jne.) asian tiimoilta.

Hra Rosenberg kirjoitti blogiinsa hiljattain, että sen jälkeen kun kokous keskeytyi, hän lounasti varapresidentti Mike Pence'n kanssa, ja sitten he tapasivat presidentti Trump'in, ulkoministeri Mike Pompeo'n, ja kansallisen turvallisuusneuvonantaja John Bolton'in, presidentin virkahuoneessa, jossa he keskustelivat Israelista, Jerusalemista, Iranista ja Pohjois-Koreasta.

En tiedä, tuleeko kokouksesta esiin mitään hyvää, mutta olen iloinen voidessani tietää, että näistä asioista keskusteltiin luotettavan Raamatun profetian asiantuntijan kanssa tällaisena aikana kuin nyt.

Meidän johtajiemme täytyy tietää, mitä Raamattu sanoo, ja meidän on rukoiltava, että Jumala ohjaa heitä ja käyttää heitä täyttämään Hänen tahtonsa.

Mitä tulee presidentti Trump'in rauhansuunnitelmaan, minusta tuntuu, että Joel Rosenberg uskoo, että suunnitelma julkaistaan; se on täynnä hyviä asioita PA:lle; PA luultavasti hylkää sen; ainakin muutamat arabimaat päättävät, että pattitilanne on kestänyt tarpeeksi kauan; jotkut luovat diplomaattisuhteet Israelin kanssa; ja lopulta tulee olemaan rauhansopimus.

Mitään ei valotettu siitä, mitä sanottiin Jerusalemista, Iranista, jne., muuta kuin se tosiasia, että Iranin uhka saa jotkin arabimaat ajattelemaan uudelleen heidän kantaansa Israeliin.

Arabien ja Israelin suhteiden osalta, 13. maaliskuuta 2019, pääministeri Netanyahu paljasti, että Israel pitää salaisia kokouksia noin puolen tusinan arabi- ja islamilaiskansakunnan kanssa nopeuttaakseen normalisointiprosessia.

Näiden tapaamisten taustalla on Iranin ydinuhka, ja yksi merkittävimmistä seikoista on tarve nopeuttaa Israelin tunnustamista.

Nämä kansat tietävät, että Iranin välitön tavoite on Israelin tuhoaminen, mutta Iranin lopullinen tavoite on shiialaisen maailmanuskonnon ja -hallituksen perustaminen.

Heidän jatkuva olemassaolonsa sunni-islamilaisina riippuu Iranin pysäyttämisestä, ja sen on tapahduttava pian.

Mitä tulee Raamatun profetiaan, monilla kristillisen kirkon jäsenillä on sormensa korvissaan ja päänsä hiekassa, mutta siitä ollaan keskusteltu Valkoisessa talossa; merkittäviä tapahtumia esiintyy päivittäin, ja Jeesus on tulossa pian – riippumatta siitä, oletko valmis vai et.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com