Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 26. elokuuta 2019

Ajankohtaisia uutistapahtumia Raamatun valossa elokuulta 2019 ja Vanhan testamentin esikuvallisuus Jeesuksen ristinkuolemasta Punaisen Hiehon uhrauskäytäntöä tarkastellen muinaisessa Israelissa

Tässä uusin suomentamani Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jossa ensin muutama ajankohtainen uutisjuttu ja sitten vertailua Jeesuksen ristinkuoleman ja sille esikuvallisen VT:n punaisen hiehon uhrauskäytännön juutalaisten toimesta muinaisessa Israelissa välillä. Tämä on todistusta Messiaastamme syntien sovittajana, mutta myös tärkeää sen vuoksi, että Israeliin ja erityisesti Jerusalemiin aiotaan pian rakentaa juutalaisten 3. temppeli ja sitä varten tarvitaan virheetön Punainen Hieho uhrattavaksi. Lue edellisestä suomennetusta D. Duck'in artikkelista, miten Temppelin jälleenrakennusprojekti etenee nykyään Israelissa.

-------------------------

Uutisia ja Punainen Hieho (News and Red Heifer) :: By Daymond Duck

Published on: August 25, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/08/25/news-red-heifer-daymond-duck/  

Jostain syystä, vähemmän kuin normaali määrä ajankohtaisia uutistapahtumia kiinnitti huomioni tällä viikolla, joten mainitsen lyhyesti neljä ja esitän sitten joitain tietoja Punaisesta Hiehosta.

Ensinnäkin, viime viikonloppuna (10.-11. elokuuta Yhdysvalloissa) noin 150 000 ihmistä meni Israelin Itkumuurille rukoilemaan, suremaan ja katumaan syntejään.

150 000 ihmistä yhdeksän miljoonan hengen valtiossa on merkittävä määrä (vastaa noin viittä ja puolta miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa).

Tilanne Yhdysvalloissa paranisi luultavasti paljon, jos joku voisi saada viisi ja puoli miljoonaa kristittyä rukoilemaan, suremaan ja katumaan syntejään yhden viikonlopun ajaksi.

Toiseksi, Jerusalemin islamilainen suurmufti oli määrännyt kaikki Jerusalemin moskeijat suljettaviksi Av-kuun yhdeksäntenä Kalliomoskeijaa lukuunottamatta.

Hän teki tämän pakottaakseen Jerusalemin muslimipalvojat menemään moskeijaan Temppelivuorella.

Kun muslimit pääsivät sinne, radikaalit muslimit kehottivat heitä mellakoimaan.

Yli 1700 juutalaista saapui mennäkseen ylös Temppelivuorelle, mutta tilanne oli kireä, eikä Israelin poliisi antanut heidän mennä ylös.

Jotkut muslimit alkoivat heittää tuoleja ja kiviä Israelin poliisia kohti, ja monet poliisit loukkaantuivat.

He poistivat muslimit Temppelivuorelta ja avasivat portin juutalaisille, jotta he voisivat mennä ylös.

Juutalaisten oli laitonta tanssia, laulaa ja rukoilla Temppelivuorella, mutta tästä tuli heille tilaisuus laulaa psalmeja, rukoilla ja iloita läsnäolostaan Temppelivuorella.

Surun päivästä (Tisha B’Av) tuli juutalaisten ilon päivä Temppelivuorella.

Kolmanneksi, olen usein kirjoittanut Googin ja Maagogin taistelusta.

Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israeliin viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla.

Kun ne hyökkäävät, Jumala sanoi: ”Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku... Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan.” (Hes. 38:18-19)

Israelilaisen Raamatun mukaan, ”Israelin maata kohtaa suuri maanjäristys.”

Tällä viikolla Israel päätti järjestää viikon mittaisen monikansallisen harjoituksen testatakseen valmiuttaan suureen maanjäristykseen.

Neljänneksi, 12. elokuuta 2019 ilmoitettiin, että jumalaton, pakanallinen, YK:n haluama maailmanhallitus yrittää jo nyt ottaa hallinnan maailmasta kertomalla Yhdysvalloille, mitä se odottaa suhteessa maahanmuuttoon, aborttiin, ihmisoikeuksiin, jne.

Yhdysvaltain kansalaisten on oltava hyvin varovaisia ihmisten suhteen, joista he äänestävät.

Emme voi estää saatanallista maailmanhallitusta ja -uskontoa nousemasta ylöstempauksen jälkeen, mutta vaaleilla valitut ihmiset voivat vaikuttaa siihen, kuinka pian se tapahtuu.

Viidenneksi, punaisen hiehon tuhka voisi olla viimeinen asia, jota juutalaiset tarvitsevat Temppelin jälleenrakentamiseksi.

Monien juutalaisten mielestä punaisen hiehon tuhka on merkki siitä, että Messias ilmestyy pian (Jotkut profetian opettajat uskovat sen olevan merkki Toisesta Tulemisesta).

Pyhät kirjoitukset löytyvät 4. Mooseksenkirjan luvusta 19:1-22, ja ne viittaavat lakiasetukseen, jonka Herra oli määrännyt (jae 2).

Niihin sisältyy saastuneiden ihmisten puhdistaminen, etenkin niiden, joilla oli jotain tekemistä tabernaakkelin (ilmestysmaja tai pyhäkköteltta) kanssa (sen pystyttäminen, ottaminen alas, sen kantaminen erämaassa, huonekalujen tai astioiden kantaminen, palveleminen siellä, jne.), sekä niiden ihmisten puhdistaminen, jotka olivat tekemisissä kuolleiden kanssa (heistä huolehtiminen, heidän kanssaan oleminen heidän kuolinhetkellään, heidän ruumiinsa valmistelu hautaamista varten, ruumiin hautaaminen, jne.). (4. Moos. 19:4, 11 ja 14).

Huomaa, että Jumala käski juutalaisia ​​uhraamaan hiehon – nuoren naaraslehmän.

Raamatussa ei sanota, miksi Jumala käski heitä käyttämään hiehoa, mutta joidenkin juutalaisten viisaiden mukaan hieho on muistutus siitä, että erämaan heprealaiset saastuttivat itsensä tekemällä kultaisen vasikan (2. Moos. 32:4, 7).

Huomaa, että Jumala käski heidät uhraamaan Punaisen hiehon.

Punainen on synnin väri: ”Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi.” (Jes. 1:18)

Jeesus tehtiin synniksi vuoksemme, ja meidän syntimme pantiin Jeesuksen päälle (2. Kor. 5:21a; Jes. 53:6).

Huomaa, että juutalaisten oli uhrattava hieho ilman vikoja ja laikkuja.

Jumala vaati heitä käyttämään täydellistä punaista hiehoa (4. Moos. 19:2).

Vain kaksi hiusta, jotka eivät olleet punaisia, tekivät sen kelpaamattomaksi.

Jeesus kelpasi syntiuhriksi, koska Hänessä ei ollut virheitä ja tahroja (1. Piet. 1:19).

Hän ei tiennyt synnistä, ei tehnyt syntiä, eikä Hänessä ollut syntiä (2. Kor. 5:21; 1. Piet. 2:22; 1. Joh. 3:5).

Huomaa, että heidän oli käytettävä punaista hiehoa, joka ei ollut koskaan käyttänyt iestä.

Vanhan testamentin aikoina työeläimille laitettiin ies, jolla vedetään auraa, rattaita, jne.

Punainen hieho, jota ei ole koskaan valjastettu ikeeseen, on eläin, joka ei ole koskaan työskennellyt (4. Moos. 19:2).

Teoilla ei ole mitään tekemistä puhdistumisen tai saasteen poistamisen kanssa.

Meidät pelastetaan armosta, ei tekojemme kautta (Ef. 2:8-9).

Huomaa, että Punainen Hieho tapettiin leirin ulkopuolella.

Jeesus kuoli portin ulkopuolella (Hepr. 13:12).

Huomaa, että verta vihmottiin seitsemän kertaa tabernaakkelin edessä (4. Moos. 19:4).

Seitsemän on täydellisyyden luku, joten veren pirskottaminen seitsemän kertaa tarkoittaa täydellistä puhdistamista.

Huomaa, että verta siroteltiin tabernaakkelin eteen sen puhdistamiseksi (4. Moos. 19:4).

Veri puhdistaa meidät (1. Joh. 1:7-9); meillä on veren kautta pääsy Jumalan tykö (Hepr. 10:19-20); voitamme saatanan veren avulla (Ilm. 12:11); meidän on ostettu Kristuksen verellä (Apt. 20:28); meidät vanhurskautetaan uskon kautta Hänen vereensä (Room. 3:25); lunastetaan veren kautta (Ef. 1:7), ym.

Koska Jumala on menneisyydessä vaatinut punaisen hiehon veren pirskottamista tabernaakkelin eteen, uskotaan, että Jumala vaatii punaisen hiehon veren vihmomista Temppelin edessä, joka rakennetaan tulevaisuudessa.

Huomaa, että juutalaiset keräsivät tuhkan.

Punaisen hiehon polttaminen kokonaan niin, ettei jäänyt muuta kuin tuhkakasa, merkitsee sitä, että uhraus oli saatu päätökseen.

”Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä.” (Joh. 19:30)

Huomaa, että kolme asiaa poltettiin Punaisen Hiehon kanssa (setripuuta, iisoppia ja helakanpunaista lankaa, 4. Moos. 19:6)

Setriä pidettiin turmeltumattomana puuna.

Kuninkaalliset käyttivät sitä palatseissaan (2. Sam. 5:11, 7:2) ja Temppelissä (1. Kun. 6:18; Esra 3:7).

Jeesus oli turmeltumaton kuninkaallinen (Ps. 16:10; Luuk. 1:31-33; Matt. 27:38; Ilm. 19:16), ja Hän on meidän Temppelimme Uudessa Jerusalemissa (Ilm. 21:22).

Iisoppia käytettiin veren pirskottamiseen Egyptin talojen ovikarmeihin ja sivupylväisiin ennenkuin kuoleman enkeli kulki ohitse (2. Moos. 12:22).

Sitä käytettiin etikalla täytetyn sienen nostamiseen Jeesuksen suuhun, kun Hän teki kuolemaa ristillä (Joh. 19:29).

Syntinsä jälkeen Daavid sanoi: ”Puhdista minut isopilla, että minä puhdistuisin, pese minut, että minä lunta valkeammaksi tulisin.” (Ps. 51:7)

Niille, jotka vetoavat vereen, Jeesus on meidän Pääsiäinen, ja Hänen kuolemansa ristillä tekee meidät puhtaiksi (1. Kor. 5:7).

Helakanpunainen lanka symboloi syntiä (Jes. 1:18).

”Niin tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi.” (Jes. 1:18)

Jeesus tehtiin synniksi meidän puolestamme (2. Kor. 5:21).

Huomaa, että tuhka oli sijoitettu puhtaaseen paikkaan leirin ulkopuolella (4. Moos. 19:9).

Jeesus haudattiin uuteen hautaan, jota ei koskaan ollut käytetty temppelialueen ulkopuolella (Luuk. 23:53).

Joidenkin juutalaisten (ei Raamatun) mukaan, tuhka murskattiin (kuten kultainen vasikka erämaassa), jauhettiin, sitä lyötiin sauvoilla ja se siivilöitiin.

Jeesusta lyötiin koruttomasti, ja Hänen kasvojaan runneltiin enemmän kuin minkään muun ihmisen kasvoja (Mark. 15:15; Jes. 52:14).

Punaisen hiehon perusteellinen polttaminen tuotti valkoista tuhkaa.

”Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi;” (Jes. 1:18a)

Jeesuksen kuolema on ainoa asia, joka poistaa pysyvästi synnin saastutuksen.

Huomaa, että osa tuhkasta sekoitettiin veteen (4. Moos. 19:9).

Jeesus kuoli voidakseen pyhittää ja puhdistaa kristillisen seurakunnan vedellä pesten, Sanan kautta (Ef. 5:25-26).

Huomaa, että veden oli oltava juoksevaa vettä, jota kutsutaan myös eläväksi vedeksi (4. Moos. 19:17).

Jeesus sanoi samarialaisnaiselle: jos olisit pyytänyt minulta, olisin antanut sinulle elävää vettä (Joh. 4:10).

Raamatussa ei sanota, mutta koko Israelin puhdistamiseen kului vain pieni ripaus tuhkaa, ja yksi tippa Jeesuksen verta voi puhdistaa koko maailman.

Kun ajattelet punaista hiehoa; saasteesta tai synnistä eroon pääsemistä, jne., ajattele Jeesusta.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Ankka
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com