Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 18. elokuuta 2019

Temppelijuttuja, kun juutalaiset aikovat jälleenrakentaa Jerusalemin Temppelin

Tässä tuore suomentamani profetiaraportti Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, jossa käsitellään Israelin juutalaisrabbien eteenpäin menevää hanketta jälleenrakentaa Temppeli Jerusalemiin. Taas on uusia merkkejä ilmestynyt elokuussa 2019, jotka edesauttavat Jerusalemin 3. temppelin rakentamista. Näin Jumalan suunnitelma etenee Israelin ennallistamisen osalta, joka on profetoitu Raamatussa.

------------------------

Temppelijuttuja (Temple Stories) :: By Daymond Duck

Published on: August 18, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/08/18/temple-stories-daymond-duck/

Elokuun alkupuolella 2019 ilmestyi neljä uutisjuttua, jotka, jos pitävät paikkansa, osoittavat, että Israel siirtyy yhä lähemmäksi Temppelin jälleenrakentamista, jatkamaan eläinuhrauksia, jne.

Jos et tiedä Punaisen Hiehon (Red Heifer) tuhkasta, kirjoitin useita vuosia sitten artikkelin Rapture Ready -sivustolle, jonka haluat ehkä lukea (ks. https://www.raptureready.com/2012/09/28/red-heifer-by-daymond-duck/ ja https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1198/kokonaan_ruskeanpunainen_hieho_on_syntynyt_israelissa).

Ensinnäkin, juutalaiset eivät voi rakentaa Temppeliä uudelleen ja jatkaa eläinuhreja ilman uhratun, virheettömän punaisen hiehon tuhkaa (4. Moos. 19:1-22).

Juutalaiset ovat menneet varsin pitkälle kasvattaakseen virheettömän punaisen hiehon, ja on ollut raportteja siitä, että heillä on nyt sellainen ja ehkäpä useampikin.

Joka tapauksessa 7. elokuuta 2019 ilmoitettiin, että juutalaiset papit harjoittavat rituaaleja, jotka ovat tarpeellisia punaisen hiehon uhraamiseksi.

Nämä papit haluavat varmistaa, että he seuraavat jokaista hitusta ja hippusta Jumalan ohjeista, ja että heillä on tarpeeksi tuhkaa puhdistaakseen kaikki juutalaiset.

Heidän käytäntöönsä kuuluu todellisten lehmien uhraaminen, koska he uskovat nyt olevansa lähellä todellista mahdollisuutta jälleenrakentaa Temppeli.

Toiseksi, 5. elokuuta 2019 raportoitiin, että kaksi juutalaista vieraili hyvin tärkeän rabbin luona Israelissa (heinäkuun lopulla) kysymyksen kanssa presidentti Trump'ilta, ”Milloin Messias saapuu?”

Raportin mukaan skeptikkoja on paljon, mutta se lisäsi, että jotkut juutalaiset uskovat presidentti Trump'in näyttelevän tärkeää roolia Temppelin jälleenrakentamisessa.

He sanoivat, että pakanat (roomalaiset) tuhosivat Jerusalemin ja Temppelin vuonna 70 jKr., joten pakanoiden on osallistuttava Jerusalemin ja Temppelin jälleenrakentamiseen.

He lisäsivät, että pakanoiden on tehtävä korjauksia siihen, mitä he ovat tehneet.

Heidän mukaansa presidentti Trump teki osittaisia korjauksia siirtäessään Yhdysvaltain suurlähetystön Jerusalemiin, ja hän voi saada prosessin päätökseen avaamalla oven Israelille Temppelin jälleenrakentamiseksi.

Juutalaiset rakentavat Temppelin, mutta he tarvitsevat pakanoiden osallistumisen.

Rabbin luona vierailleen kahden juutalaisen ilmoitettu pyrkimys oli saada rabbin mielipide siitä, milloin Messias ilmestyy, jotta presidentti Trump tietäisi sen, kuinka paljon aikaa hänellä on toimia.

Rabbi ei antanut selvää vastausta kysymykseen (kukaan muu kuin Jumala ei tiedä).

En todellakaan tiedä mitä ajatella tästä artikkelista, mutta jos presidentti Trump aikoo osallistua Temppelin uudelleenrakentamiseen, epäilen, että sen täytyy olla ennenkuin hän poistuu virastaan.

Kolmanneksi, uskonnollisilla juutalaisilla on yleisesti tiedossa, että Israelille on tapahtunut useita katastrofeja Av-kuun yhdeksäntenä päivänä (juutalaisen uskonnollisen kalenterin viidennen kuukauden yhdeksäs päivä).

Kymmenen vakoojaa palasi Luvatusta maasta epäuskon tilassa Av-kuun yhdeksäntenä päivänä, jolloin juutalaisten oli vaellettava erämaassa 40 vuoden ajan, molemmat Temppelit tuhottiin Av-kuun yhdeksäntenä, jne. (Halutessasi lisää esimerkkejä, googlaa Tisha B 'Av).

Tästä syystä Av-kuun yhdeksäs on surun päivä (katastrofin päivä) Israelissa.

Joka tapauksessa Temppeli-instituutti (ryhmä, joka valmistaa pappien vaatteita, Temppelin huonekaluja, jne.) julkaisi äskettäin videon, jossa kehotettiin juutalaisia ​​lopettamaan keskittyminen menneisiin katastrofeihin ja aloittamaan keskittyminen lupauksiin tulevaisuudesta (uudelleenrakennettu Temppeli, Messiaan tuleminen, lunastus Israelille, rauha maan päällä ja toivoa maailmalle, ym.).

Temppeli-instituutin mukaan Temppelivuori on ollut Israelin käsissä yli 50 vuotta, ja on aika muuttaa surun päivä aikaisempien tapahtumien vuoksi iloitsemisen päiväksi tulevaisuuden tapahtumille.

Neljänneksi, varhain aamulla kävijät Temppelivuorella ovat nähneet ryhmän, joka koostui noin kymmenestä villiketusta.

Tämä on hyvin epätavallista, koska ketut yleensä oleilevat autioilla alueilla, mutta Jerusalem ja Temppelivuori ovat kaikkea muuta kuin autioita alueita.

Se on myös hyvin epätavallista, koska tämä on Av-kuukausi, ja juutalaisilla on tapana lukea julkisesti profeetta Jeremian kirjoittamia Valitusvirsiä Av-kuun yhdeksäntenä päivänä.

Jeremian Valitusvirsissä on viisi lukua, ja luvussa 5 jakeessa 18 puhutaan ketuista, jotka kävelevät Temppelivuorella, koska Jerusalem ja Temppeli oli tuhottu eikä ollut mitään Temppeliä Temppelivuorella.

Juutalaisessa Talmudissa (kokoelma juutalaisia kirjoituksia; Makkot 24b) on myös tarina ketuista Temppelivuorella.

Talmudin tarinan mukaan neljä rabbia vieraili Temppelivuorella ja näki kettuja lähellä paikkaa, jossa Kaikkein Pyhin sijaitsi, kun siellä oli Temppeli.

Rabbeista kolme itki kettujen näkemisestä, mutta neljäs rabbi nauroi.

Hän sanoi, että profeetta Miika ennusti Jerusalemin tuhon (Miika 3:12) ja profeetta Sakarja ennusti Jerusalemin entisöinnin (Sak. 8:1-15).

Hän julisti, että Miikan ennustus oli osoittautunut todeksi, joten Sakarjan ennustus osoittautuisi myös todeksi.

Ketut Temppelivuorella Av-kuussa ja Valitusvirsien jae 5:18 ovat muistutus siitä, että juutalaisten synnit vihastuttivat Jumalan ja saivat aikaan Jerusalemin ja Temppelin tuhon.

Mutta Jumalan armo ja sääliväisyys lopulta voittavat Hänen vihansa, ja Jerusalem sekä Temppeli rakennetaan uudelleen.

Tämä on pointti: Onko sattumaa, että useita kettuja on ilmestynyt luonteensa vastaisesti hyvin liikennöidyssä paikassa Jerusalemissa aikana, jolloin juutalaiset lukevat Pyhiä kirjoituksia ketuista Temppelivuorella, ja juutalaisessa Talmudissa on tarina, joka sitoo sen Jerusalemin palauttamiseen?

Olen vain tarpeeksi naiivi uskoakseni, että Jumala on inspiroinut Pyhiä kirjoituksia, Hän tietää tulevaisuuden, ja ehkä hän käyttää kettuja kertoakseen meille jotain.

Liian paljon on tapahtumassa, että tämä kaikki olisi vain sattumaa.

Siksi jotkut rabbit uskovat kettujen olleen alunperin merkki Temppelin tuhoutumisesta ja tulevaisuudessa ne olisivat merkki Temppelin rakentamisesta.

TIEDOKSI: Tässä on linkki erittäin lyhyeen videoon, jonka haluat ehkä katsoa:

https://www.youtube.com/embed/6PzT8vEvYPg  

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com