Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 13. tammikuuta 2020

Ilmestyskirjan poikalapsi syntyy pian, sillä profeetalliset synnytystuskat ovat lisääntyneet merkittävästi viime aikoina

Tässä tuore amerikkalaisen Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Kirjoittaja viittaa ”vauvan syntymiseen” pian, koska profeetalliset aikainmerkit antavat aihetta siihen. Varsinkin viimeaikainen kehitys Lähi-idässä, joka on ruutitynnyri, on huomionarvoista. Tilanne Irakin ja Iranin suunnalla on hyvin huolestuttava.

---------------------------

Vauvan täytyy syntyä (The Baby Must Be Born) :: By Daymond Duck

Published on: January 12, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/01/12/baby-must-born-daymond-duck/

Todd Hampson kirjoitti äskettäin: ”Useimmat profetian asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että synnytystuskat alkoivat Israelin jälleensyntymisellä ja ovat lisääntyneet tasaisesti tuosta elintärkeästä profeetallisesta tapahtumasta lähtien. Jossain vaiheessa vauvan täytyy syntyä.” [Voisiko vauva tarkoittaa symbolisesti niitä 144,000 israelilaista Ahdistuksen ajan todistajaa (Ilm. 7), jotka olisivat näin Ilmestyskirjan 12. luvun poikalapsi?!, Suom. huom.]

Alla on useita syitä uskoa siihen, että vauva voisi syntyä pian.

Ensinnäkin, vuosi 2020 on saapunut, ja se tarkoittaa sitä, että YK:n tavoite (ei välttämättä Jumalan tavoite) maailmanhallituksesta ja maailmanuskonnosta vuoteen 2030 mennessä on vain 10 vuoden päässä.

Toiseksi, viime viikkoina Yhdysvalloissa on tapahtunut useita antisemitistisiä hyökkäyksiä ja Teksasissa ampumistapaus Kristuksen kirkossa (Church of Christ), joka on yllyttänyt erästä profetianopettajaa julistamaan, ettei ”mikään palvontatalo Amerikassa ole enää turvallinen” (suuri jumalattomuus, verenvuodatus ja vaino lisääntyy).

Kolmanneksi, liberaalit haluavat riisua Amerikan aseista maailmanhallituksen saamiseksi, ja Virginian kuvernööri uhkasi äskettäin katkaista sähkön niistä kodeista, jotka kieltäytyvät luovuttamasta aseitaan.

Joidenkin alueiden virkamiehet iskevät takaisin julistamalla pikkukaupunkinsa, suurkaupunkinsa ja piirikuntansa ”Perustuslain toisen lisäyksen turvapaikoiksi”, ”Perustuslaillisiksi piirikunniksi”, jne.

Jotkut Virginian sheriffeistä ovat puhuneet kokonaisten yhteisöjen toimimisesta sijaisena puolustamaan kansalaistensa perustuslaillista oikeutta kantaa aseita.

Kiitos Jumalalle ihmishengistä, jotka aseistetut seurakunnan jäsenet pelastivat Teksasin Kristuksen kirkossa.

Neljänneksi, on vaikea uskoa, että kolmasosa puista palaa Ahdistuksen aikana (Ilm. 8:7), mutta elokuun 2019 jälkeen Australian maastopalot ovat polttaneet noin 15 miljoonaa eekkeriä (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) maata, tappaneet noin 500 miljoonaa eläintä, aiheuttaneet ihmisten kuolemia ja omaisuuden hävitystä, ja tulipalot raivoavat edelleen.

Viidenneksi, on vaikea uskoa, että Ahdistuksen aikana tulee olemaan maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus (Ilm. 6:5-6), mutta Yhdysvaltain valtion velka on nyt yli 22 biljoonaa dollaria; ja joulukuun 31. päivänä 2019, Yhdysvaltain valtiovarainministeriö ilmoitti, että Yhdysvalloissa on noin 128 579 000 kotitaloutta ja Amerikan kansallinen velka on 83 967 dollaria kotitaloutta kohti.

Kuudenneksi, on uskomatonta, että muinainen Babylon jälleenrakennetaan ja tuhotaan tulessa yhdessä hetkessä, kun Iran on lähestulkoon ottanut Irakin haltuunsa (Babylonin maa; Ilm. 18).

Tämän artikkelin loppuosa on omistettu ajatuksilleni jossain määrin siitä.

Seurauksena useista rakettihyökkäyksistä Yhdysvaltain tukikohtaan Hizbollah'iin liittyvien Kansan mobilisointiyksikköjen (Popular Mobilization Units (PMU); Iranin proksiterroristiryhmiä) toimesta, Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo varoitti Irania (13. joulukuuta 2019), että ”kaikkiin Iranin tai Iranin välikäsien hyökkäyksiin vastataan päättäväisellä Yhdysvaltain vastauksella.”

Hra. Pompeo'n varoitus sivuutettiin, ja PMU ampui 30 rakettia Yhdysvaltain tukikohtaan (27. joulukuuta 2019).

Yksi amerikkalainen siviilityöntekijä sai surmansa ja neljä Yhdysvaltain sotilasta loukkaantui.

Joulukuun 29. päivänä 2019, Yhdysvallat vastasi hyökkäyksellä viiteen PMU-tukikohtaan (3 Irakissa ja 2 Syyriassa), jotka tappoivat noin 25 ihmistä ja haavoittivat noin 55 ihmistä, mukaan lukien useita iranilaisia upseereita.

Iran lupasi kostaa, ja Yhdysvallat uhkasi iskeä takaisin, jos Iran tekisi niin.

Joulukuun 31. päivänä 2019, iranilaismielinen väkijoukko murtautui Yhdysvaltain suurlähetystöön Bagdadissa, sytytti tulipaloja vastaanottoalueella, ripusti suurlähetystön muurille kyltin, jossa luki ”Suleimani on johtajamme”, ja heilutti useita Hizbollah'in lippuja suurlähetystön muureilla.

Kansakunnan suurlähetystöä pidetään kyseisen maan alueena, ja hyökkäys Yhdysvaltain suurlähetystöön Irakissa ei eroa hyökkäyksestä Yhdysvaltoihin.

Hizbollah-lipun heiluttaminen Yhdysvaltain suurlähetystön muureilla ei ole merkityksetöntä.

Presidentti Trump sanoi, että Iran maksaa suuren hinnan hyökkäämisestä Yhdysvaltoja vastaan, ja kenraali Suleimani sanoi: ”Washington ei voi tehdä mitään.”

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo'n mukaan Yhdysvallat on sitoutunut siihen, että Irakista (Babylonin maa) tulee vapaa, itsenäinen ja suvereeni valtio.

Muistakaa, että Irakia kutsuttiin kerran Babylonin maaksi; ja Raamatun mukaan se lakkaa olemasta Antikristuksen käsissä, ei Iranin.

Ymmärrä, että Iran on hoideltava ennenkuin Babylonin kaupunkia voidaan kehittää toimiakseen vetäjänä yhden-maailman uskonnolle ja taloudelliselle järjestelmälle (Ilm. 17-18).

Tammikuun 2. päivänä 2020, Yhdysvallat hyökkäsi ryhmää iranilaisia ja PMU-terroristeja vastaan, jotka tapasivat Bagdadin lentokentällä Irakissa.

Kenraali Suleimani (Iranin ylin kenraali) ja Abu Mahdi al-Muhandis (PMU-ryhmien irakilainen komentaja, jotka ampuivat raketteja Yhdysvaltain tukikohtaan) kuolivat hyökkäyksessä.

Iran lupasi ankaran vastatoimen.

Yhdysvaltain puolustusministeri Mark Esper sanoi: ”Peli on muuttunut. Iranin tukemien šiialaisten miliisijoukkojen väkivaltaiset teot Irakissa kohtaavat nyt Yhdysvaltain sotilasvoiman.”

Tammikuun 3. päivänä 2020, Yhdysvallat hyökkäsi PMU:n terroristijohtajien saattueeseen Irakissa, tappaen näistä kuusi ja haavoittaen kriittisesti kolmea.

DebkaFile raportoi, että Yhdysvalloilla on nyt uusi joukko tavoitteita, jotka ovat pohjimmiltaan: 1) Iranin valvonnan lopetus koskien Irakin hallitusta, 2) laajapohjaisemman hallituksen luominen Irakissa, ja 3) lopun paneminen terroristien vaikutusvallalle, jotka yrittävät vallata Irakia.

Synnytystuskat kasvavat; ja jossain vaiheessa vauvan täytyy syntyä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com