Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Jeesuksen tulemuksen merkkejä Daymond Duck'in profetiaraportissa, julkaistu 26.1.2020

Tässä tämän sunnuntaipäivän (26.1.2020) suhteen viikon vanha profetiaraportti Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Ajankohtaisten uutistapahtumien lisäksi, jotka osoittavat Kristuksen pikaiseen paluuseen uskovien ylöstempauksessa, Daymond käsittelee aluksi Googin sotaan (Hes. 38,39) ja Psalmin 83 sotaan liittyviä tulkintoja.

-----------------------------

Hänen tulemuksensa merkkejä (Signs of His Coming) :: By Daymond Duck

Published on: January 26, 2020 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/01/26/signs-coming-daymond-duck

Haluan käsitellä kolmea asiaa ennenkuin kommentoin viimeisimpiä tapahtumia uutisissa.

Ensinnäkin, mitä tulee Googin ja Maagogin taisteluun, profetian opettajat eroavat siinä, mitä ”asua turvallisina” tarkoittaa (Hes. 38:11).

Jotkut erinomaiset Raamatun profetian opettajat sanovat, että Googin ja Maagogin taistelu ei voi tapahtua nyt, koska Israel ei asu turvallisesti (heidän mukaansa Israel on jatkuvan hyökkäyksen alainen; asuminen turvallisesti tarkoittaa sitä, kun Antikristus vahvistaa liiton, jne.).

Toiset erinomaiset Raamatun profetian opettajat sanovat, että ”asua turvallisina” ei tarkoita sitä, ettei Israeliin tulla hyökkäämään, koska Israelia vastaan ​​hyökätään nyt.

He ovat eri mieltä niiden kanssa, jotka sanovat, että Israel tulee asumaan turvallisesti, kun Antikristus vahvistaa liiton, koska silloin kun Antikristus rikkoo liiton, juutalaisten Juudeassa on paettava erämaahan Ahdistuksen ajanjakson puolivälissä, jne.

He sanovat, että ”asua turvallisina” tarkoittaa sitä, että Jumala ei anna Israelin tuhoutua.

Jumalalla on suunnitelmia Israelia varten (Israelin on suostuttava rauhansopimukseen; käytävä läpi Ahdistuksen ajanjakso; rakennettava Temppeli uudelleen; jne.), joten Israelia ei tuhota, koska useiden profetioiden on täytyttävä.

Toiseksi, eräiden erinomaisten Raamatun profetian opettajien mukaan Yhdysvaltoja ei mainita Raamatun profetioissa (etenkään Googin ja Maagogin taistelun yhteydessä), mikä tarkoittaa sitä, että USA on tuhottava ennen Googin ja Maagogin taistelua, jne.

He voivat olla oikeassa, mutta kaikki eivät ole samaa mieltä siitä.

On mahdollista, että Jumala pitää USA:n poissa Googin ja Maagogin taistelusta, koska Hän aikoo tehdä tiettäväksi maailmalle, että Hän yksin auttoi Israelia.

On myös mahdollista, että Yhdysvallat tulee olemaan osa Pohjois-Amerikan unionia (yksi Danielin 7. luvun kymmenestä kuninkaasta sen sijaan, että olisi itsenäinen kansakunta).

Kolmanneksi, jotkut erinomaiset Raamatun profetian opettajat uskovat, että Psalmi 83 kuvaa mennyttä sotaa, joka toteutui, kun viisi maata (Egypti, Syyria, Jordania, Libanon ja Saudi-Arabia) hyökkäsivät Israeliin vuonna 1948.

Muiden erinomaisten Raamatun profetian opettajien mukaan Psalmi 83 kuvaa tulevaa sotaa, joka toteutuu, kun kymmenen kansanryhmää (ismaelilaiset, hagrilaiset, Filistea, Assur, jne.) hyökkäävät Israeliin.

Ainakin jotkut niistä, jotka uskovat Psalmin 83 kuvaavan tulevaa sotaa, ovat sitä mieltä, että yksi näistä kymmenestä kansanryhmästä, Assur (Ps. 83:8), oli Assyrian (Pohjois-Irak) kansa, mutta Pohjois-Irak ei ollut mukana hyökkäyksessä Israeliin vuonna 1948.

Koska jokainen hiven ja hitunen Raamatun profetiasta on täytettävä, jotkut Raamatun profetian opettajat uskovat Psalmin 83 viittaavan tulevaan sotaan, joka sisältää joukkoja Pohjois-Irakista.

Huolestuttavaa on myös se tosiasia, että vuoden 1948 hyökkääjät (Egypti, Syyria, Jordania, Libanon ja Saudi-Arabia) ovat edelleen Israelin Jumalan vihollisia (Ps. 83:2); he neuvottelevat edelleen Israelia vastaan ​​(Ps. 83:3); he haluavat edelleen Israelin tuhoutuvan (Ps. 83:4); he vaativat edelleen juutalaisten pyhiä paikkoja itselleen (Ps. 83:12), joten Aasafin rukouspyyntöihin (Ps. 83:14-18) ei ole vastattu.

Muotoillaan se toisella tavalla: Jos Psalmin 83 sota toteutui vuonna 1948, Aasafin rukous Israelin vihollisten tuhoamiseksi on jätetty huomiotta.

Tässä on viisi asiaa ajankohtaisista tapahtumista nopeasti.

Ensinnäkin, presidentti Trump aikoo allekirjoittaa pian Yhdysvaltoja, Meksikoa ja Kanadaa (USMCA) koskevan kauppasopimuksen, joka järjestää Pohjois-Amerikan mantereen kansakunnat yhdeksi suureksi alueelliseksi kaupankäyntiryhmäksi.

Tiedä, että globalisteilla on kolmivaiheinen suunnitelma:
  • Käyttää kauppasopimuksia maailman jakamiseksi kymmeneen alueelliseen kaupankäyntiryhmään (taloudellinen Uusi maailmanjärjestys, joka on mallinnettu EU:sta).
  • Muuttaa sääntöjä kymmenen alueellisen kaupankäyntiryhmän muuttamiseksi kymmeneksi alueelliseksi poliittiseksi ryhmäksi (poliittinen Uusi maailmanjärjestys, jonka mukaisesti jokaisessa kansakuntaryhmässä on oma johtajansa, jotka todennäköisesti tulevat olemaan kymmenen johtajaa, kuningasta tai sarvea);
  • Yhdistää kymmenen alueellista poliittista ryhmää yhdeksi maailmanhallitukseksi (Raamatun mukaan Antikristukselle annetaan valta siihen).
Joten se, että Yhdysvallat hyväksyy USMCA:n, on vain askel nro 1 prosessissa.

Toiseksi, Jumala saa sateen palaamaan Israeliin aikakauden lopussa.

Tammikuun alussa 2020 koko kansakunta koki rankkasateita, ja laaja alue Israelista sai 14–17 tuumaa (1 tuuma = 2.54 cm) vettä.

Seitsemän ihmistä kuoli, 200-300 ihmistä vietiin sairaalaan, ja aineelliset vahingot olivat suuria.

Kolmanneksi, Ahdistuksen aikana Antikristus ja Väärä profeetta yrittävät pakottaa kaikki maan päällä ottamaan Pedon merkin.

Ystäväni Terry James kertoi äskettäin, että miljardööri Bill Gates'ista on tullut perustajakumppani ID2020 Alliance -nimisessä yrityksessä.

Yrityksen tavoitteena on käyttää pakollisia rokotuksia ja implantoitavia mikrosiruja, jotta kaikilla ihmisillä maapallolla olisi digitaalinen henkilötunniste (ID).

Neljänneksi, Vladimir Putin ehdotti hänen tammikuun 2020 Kansakunnan tilaa käsittelevässä puheessaan (State of the Nation speech) Venäjän perustuslakiin muutoksia, jotka lisäävät hänen valtaansa ja antavat hänelle mahdollisuuden vaikuttaa Venäjän hallitukseen koko elämänsä ajan.

Tiedä vain, että Goog on Venäjän diktaattori Googin ja Maagogin taistelussa, ja Vladimir Putin suunnittelee olevansa pomo tulevina vuosina.

Viidenneksi, transsukupuoliparille on syntynyt vauva Chicagossa.

Vanhempi, joka siitti lapsen, tunnistaa olevansa nainen ja haluaa tulla kutsutuksi vauvan äitinä, ja vanhempi, joka synnytti lapsen, tunnustautuu mieheksi ja haluaa, että häntä kutsutaan vauvan isäksi.

Illinoisin osavaltio muuttaa tapaa, jolla vanhemmat identifioidaan syntymätodistuksissa, jotta vanhemmat voivat valita, kutsutaanko heitä isäksi vai äidiksi.

Rukoilkaa puolestani.

On vaikea kunnioittaa poliitikkoja, jotka tekevät tämänkaltaisia päätöksiä.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com