Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 27. tammikuuta 2020

Rauhansuunnitelman julkistus tällä viikolla Washingtonissa, kun Trump tapaa Netanyahun ja Gantzin

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys eilispäivältä, jossa kerrotaan profeetallisesti erittäin mielenkiintoisesta uutisesta, kun ”rauhaa ja turvallisuutta (peace and security)” (1. Tess. 5:3) ollaan tuomassa Lähi-itään Trumpin kauan-odotetun rauhansuunnitelman kautta. Tämän ”Vuosisadan sopimuksen (Deal of the Century)” julkistus on määrä tehdä aivan näillä hetkillä, kun Israelin kaksi johtavaa poliitikkoa ajatellen tulevia maaliskuun vaaleja Israelissa tapaavat presidentti Trumpin Valkoisessa talossa.

--------------------------

Bible Prophecy Update – January 26th, 2020


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 26.1.-20. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://cckministries.com/sermonlibrary?SERIES=00-PRU (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu ällistyttävistä uutisista, kun Trump tapaa Netanyahun ja Gantzin tällä viikolla ja odotuksissa on kauan-odotetun rauhansuunnitelman julkistus.


- Tämänkertaisen päivityksen osalta haluan puhua kanssanne jostakin, jonka Herra on pannut sydämeeni kaikesta siitä, mitä tänäpäivänä tapahtuu.
- Nimittäin, kaiken kattavasta selostuksesta koskien senaatin virkasyyteoikeudenkäyntiä, ja kehityksestä Israelissa maaliskuun 2. päivän vaalien suhteen.
- En tiedä, onko mahdollista yliarvioida sen merkitystä, mitä tapahtui menneellä viikolla liittyen presidentti Trump'in rauhansuunnitelmaan.
Haluan kiinnittää huomionne kahteen Jerusalem Post -raporttiin, aloittaen tästä perjantaisesta kun presidentti Trump sanoo, että kauan-odotetun rauhansuunnitelman julkistus hänen hallintonsa toimesta on välitön ja sen odotetaan tapahtuvan ennen pääministeri Benjamin Netanyahu'n ja Sinivalkoisten johtajan Benny Gantz'in vierailua Washingtoniin ensi tiistaina. ...Kun kysyttiin, oliko hän puhunut palestiinalaisten kanssa, presidentti vastasi: ”Olemme puhuneet heille lyhyesti. Mutta puhumme heille tietyn ajan kuluessa. Ja heillä on paljon kannustimia suostua siihen. Olen varma, että he ehkä aluksi reagoivat kielteisesti, mutta se on oikeastaan heille todella myönteistä.” Alustavat raportit torstaina kertoivat, että suunnitelma antaisi Israelille suvereniteetin Jordanin laakson ja kaikkien siirtokuntien suhteen, ja tekisi Jerusalemista Israelin pääkaupungin. ...Lisäksi Jerusalem olisi jakamaton Israelin valvonnassa. Lisäksi kaikki Israelin turvallisuusvaatimukset hyväksyttiin. Rauhansuunnitelmaan sisältyy vaatimus, että palestiinalaiset tunnustavat Israelin juutalaiseksi valtioksi, demilitarisoivat Gazan kaistaleen ja vievät Hamas'ilta aseet pois ja tunnustavat Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi, Channel 12 raportoi. Suunnitelman mukaan palestiinalaisilla ei kuulemma ole hallintaa mistään rajoista.

Ehkä tämä selittää tämän toisen raportin, joka liittyy Jared Kushner'in päätökseen peruuttaa rauhantiimin vierailu Israeliin, …Kushner'in viime hetken peruutus vierailulleen, [joka ymmärrettiin] suunnitelman julkaisun lopulliseksi koordinaatioksi, on aiheuttanut jonkin verran sekaannusta. Yhdysvaltain entinen Israelin suurlähettiläs Dan Shapiro kertoi The Jerusalem Post'ille, …”Ei ole mitään syytä julkistaa suunnitelmaa nyt, jos halutaan, että sitä pohdittaisiin vakavasti”, ...”Israelissa ei ole hallitusta, joka voisi toimia sen suhteen, ja kaiken tietämämme perusteella voi päätellä, että palestiinalaiset torjuvat sen välittömästi. Se tulee olemaan kuollut saapuessaan.” Ainoat syyt suunnitelman julkistamiseen nyt olisivat poliittisia: ”joko yrittää auttaa Netanyahu'a Israelin vaaleissa tai pönkittää Trump'in perusäänestäjiä ja lahjoittajia, jotka vastustavat kahta valtiota”, hän sanoi.

- Tämä viimeinen lausunto siitä, ettei Israelissa ole hallitusta toimimaan Trump'in rauhansuunnitelman nojalla, kiinnitti todella huomioni.
- Syynä on, että sekä Netanyahu että Trump ovat oikeudenkäynnissä, yksi korruption vuoksi ja toinen virkasyytteen takia samanaikaisesti.
- Ehdotan, että tämä ei ole sattumaa ja tuo edellämainittu rauhansuunnitelma on liikkeellepaneva voima globalisteille, jotka yrittävät tehdä tyhjäksi tämän.
Älä tee virhettä tässä, sillä sekä Trump että Netanyahu ovat erittäin älykkäitä ja tietävät tarkalleen, mikä tämän kaiken takana on, ollen yksi tärkeimmistä syistä siihen miksi Trump vahvisti, että pääministeri Netanyahu ja Sinivalkoisten johtaja Gantz vierailevat Valkoisessa talossa ensi viikolla keskustellakseen presidentin vielä julkistamattomasta Israelia ja Palestiinaa koskevasta rauhansuunnitelmasta. Twitterissä Trump sanoi, että hän ”odottaa kovasti toivottaakseen tervetulleiksi” Israelin poliittiset kilpailijat kun he saapuvat tiistaina Washingtoniin. ”Raportit yksityiskohdista ja ajoituksesta koskien meidän tarkkaan vaalittua rauhansuunnitelmaa ovat puhtaasti spekulatiivisia”, hän lisäsi. ...Netanyahu sanoi, että ”presidentti pyrkii antamaan Israelille rauhan ja turvallisuuden (peace and security), jonka se ansaitsee.” Hän lisäsi, ”ehdotin myös Benny Gantz'in kutsumista” Valkoiseen taloon. ...Vaikka se tarjoaa Gantz'ille tärkeän tilaisuuden esiintyä maailmannäyttämöllä, päivittäinen Haaretz-lehti siteerasi Sinivalkoisten lähdettä, joka kuvasi kutsua osana Valkoisen talon väitettyjä pyrkimyksiä auttaa Netanyahu'a lykkäämään Knesset'in keskustelua hänen pyytämälleen immuniteetille vasta 2. maaliskuuta pidettävien vaalien jälkeen.

- Kuten voitte kuvitella, ei ole puutetta spekuloinnista niiden osalta, jotka ovat seuranneet näitä tapahtumia.
- Vaikka tuomaristo vielä selvittää, kuinka tämä kaikki ratkaistaan, näyttää siltä, että meillä pitäisi olla tuomio annettavaksi seuraavina viikkoina ja kuukausina.
- Yksi asia on selvä: vahva Amerikka ja jakamaton Israel, nimittäin Jerusalem, ovat globalistien toimintaohjelman tiellä.
- Tämä vie minut siihen, mitä Herra oli puhunut minulle tällä kuluneella viikolla koskien kaikkea sitä, mitä nykyään tapahtuu maailmannäyttämöllä.
- Kun seurasin virkasyyteoikeudenkäyntiä, ja luin uutissyötteitäni, Herra rauhoitti sydäntäni totuudella Jumalan Sanasta.
- Se oli ikäänkuin sopivasti puhuttu sana, niin että lopulta jokainen polvi kumartuu ja jokainen kieli tunnustaa Jeesuksen Kristuksen olevan Herra.
Filippiläiskirje 2:9-11 (KR 33/38)”Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.”
- Kaiken ja kaikkien katseleminen tämän linssin läpi muuttaa tapaa, jolla reagoin siihen suuntaan, johon asiat tässä maailmassa ovat menossa.
- Tiedä, etten missään nimessä ehdota, että istuisimme toimettomina, niin kuin kristityt ottaisivat passiivisuuden asennon, eivätkä tekisi mitään asioiden suhteen.
- Pikemminkin olemme velvollisia antamaan vastauksen jokaiselle siitä toivosta, joka meillä ei ole tässä maailmassa, vaan tulevassa.
1. Pietarinkirje 3:15 (KR 33/38)”Vaan pyhittäkää Herra Kristus sydämissänne ja olkaa aina valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen toivon perustusta, joka teissä on, kuitenkin sävyisyydellä ja pelolla,”
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-20 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

2 kommenttia:

  1. Keskipäivällä New Yorkin aikaa..

    PEACE DEAL AT NOON! January 28, 2020

    https://www.youtube.com/watch?v=3u2KneBw-wc (27.1.2020)

    Minusta tämä Trumpin rauhansuunnitelma on sodanjulistus palestiinalaisia vastaan ja siellä on jo esitetty uhkauksia Israelille.

    Trumpin "rauhandiili" on sopimus hänen ja Netanyahun kanssa.

    VastaaPoista
  2. Näin se juuri menee, eli Trumpin "rauhandiili" on provokaatio kaikkia alueen muslimeja vastaan ja sota syttyy.

    Palestinians threaten to quit Oslo Accords over Trump peace plan

    https://www.aljazeera.com/news/2020/01/palestinians-threaten-quit-oslo-accords-trump-peace-plan-200126153012929.html (26.1.2020)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com