Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. maaliskuuta 2020

Mietteitä koronaviruksesta by Daymond Duck

Seuraavassa profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta suomentamani tuore Daymond Duck'in profetiaraportti, joka käsittelee ajankohtaista koronavirusasiaa. Pidän vähän kummallisena sitä seikkaa, että Daymond ei tuo esille tässä kirjoituksessa mitään, mikä liittyy Jeesuksen paluuseen koronaviruksen myötä, joka on Jeesuksen ennustama ruttotauti-aikainmerkki Hänen lopunajallisessa Öljymäen puheessaan.

-------------------------

Koronavirus (The Coronavirus) :: By Daymond Duck

Published on: March 15, 2020 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/03/15/the-coronavirus-by-daymond-duck/  

Koronavirus hallitsee uutisia, mutta on vaikea tietää mitä uskoa.

Joidenkin mielestä vaaraa aliarvioidaan, ja toisten mielestä sitä yliarvioidaan.

Olen 80-vuotias ja elän hengitysongelmien kanssa ja haluaisin todella tietää totuuden.

Tri. Ben Carson, presidentti Trump'in koronavirus -työryhmän jäsen, sanoi, että sillä ”on potentiaalia olla vakava tauti”.

Avainsana on ”potentiaali”.

Käsitän sen tarkoittavan, että uhka ei ole suuri, mutta uhasta voisi tulla suuri.

Joten, on vaikeaa muodostaa arviota, Jumala on ohjaksissa, ja me olemme Hänen käsissään.

Koronaviruksen kehitys on kiistanalaista, mutta uskon tämän olevan totta: koronavirus on levinnyt Kiinasta 80:een tai useampaan maahan, raportoimattomista tapauksista yli 114 000 vahvistettuun tapaukseen, ja yhdestä kuolemasta yli 4000 vahvistettuun kuolemaan.

Petos on suurta, ja on hyvä syy kyseenalaistaa näiden tilastojen paikkansapitävyys.

Mutta kuka olisi voinut kuvitella joidenkin maailman suurimpien kaupunkien liikealueiden muuttuvan yhtäkkiä aavekaupungeiksi tyhjine katuineen ja ilman jalankulkuliikennettä; satoja lentokoneita, junia ja linja-autoja, joissa on hyvin vähän matkustajia, ja tapahtuen melkein kuin yhdessä yössä; tuhansia vankeja vapautetaan vankiloista heidän omaa suojausta varten; liiketoimintaa ”ei kasvomaskia, ei palvelua” -käytännön kanssa; kahden paketin rajoitus siinä, kuinka paljon wc-paperia asiakas voi ostaa; Israel kieltää matkaryhmät ja pyytää turisteja lähtemään maasta; ravintoloita ja hotelleja, jotka kohtaavat konkurssin vain muutamassa päivässä, jne.?

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, näitä asioita tapahtuu nykyään eri puolilla maailmaa.

Maailma on muuttunut paljon lähestulkoon yhdessä yössä.

Valkoinen talo julkaisi 2. maaliskuuta 2020 valokuvan, kun varapresidentti Mike Pence kallisti päätään rukoukseen koronavirus -työryhmän kokouksessa.

Pence'ä kritisoitiin voimakkaasti rukoilemisesta, ja jotkut sanoivat sen olevan tarpeetonta.

Kuka voi syyttää Jumalaa siitä, että Hän on antanut koronaviruksen levitä ihmisten keskuuteen, jotka kritisoivat rukousta ja pitävät sitä arvottomana?

Pastori Franklin Graham kiitti varapresidentti Pence'ä ja pyysi muita liittymään heihin rukouksessa.

Yhdysvallat tarvitsee rukousta; ja jos tarpeeksi Jumalan ihmisiä rukoilee, tähän kriisiin voidaan löytää ratkaisu.

Jumala voi tuoda hyvää kaikista asioista, ja tästä kriisistä voi tulla esiin hyvää (Room. 8:28).

On raportoitu, että 80% lääkkeistä ja 97% (tai yli sen) antibiooteista, joita käytetään Yhdysvalloissa, on valmistettu Kiinassa.

On myös raportoitu Kiinan sanoneen, että jos Yhdysvallat boikotoi Kiinassa valmistettuja tuotteita, kiinalaiset lopettavat lääkkeiden, antibioottien, kasvomaskien, jne. myynnin Yhdysvalloille.

Se tosiasia, että suurin osa Amerikan antibiooteista valmistetaan Kiinassa ja että kansakunta on halukas lopettamaan näiden lääkkeiden lähettämisen Yhdysvaltoihin kriisin aikana, tarkoittaa sitä, että Yhdysvallat on vaikeuksissa.

Tämä on seurausta työpaikkojemme ulkoistamisesta ja globalismista.

Se on kiristystä, uhka elämäntavallemme, ja jotakin, jonka kansakuntamme tarvitsee kipeästi kumota.

Maaliskuun 2. päivänä 2020, presidentti Trump sanoi, että Yhdysvaltojen täytyy valmistaa itse lääkkeet ja tarvikkeet, joita käytetään Yhdysvalloissa, omassa maassamme.

Hänen mukaansa Yhdysvallat aloitti tämän työstämisen noin vuosi sitten ja joidenkin jo toteuttamiensa käytäntöjen takia, jotkut yritykset ovat jo aloittaneet lääkkeidemme valmistuksen kotimaassamme; mutta meidän on jatkettava tuolla polulla.

Ehkä Jumala siunaa Amerikkaa, emmekä tienneet siitä.

Viimeinkin, globalistit, Kiina, Yhdysvaltain keskuspankki ja muut ovat alkaneet käyttää hyväksi sitä tosiasiaa, että koronavirus voi elää useita päiviä paperirahan pinnalla edistääkseen käteisrahatonta yhteiskuntaa.

Jotkut pankit puhdistavat käteisrahaa ennen niiden jakeluun päästämistä viruksen leviämisen estämiseksi.

On jopa ollut raportteja siitä, että Kiina poltti paperirahaa viruksen tuhoamiseksi.

Jotkut kehottavat ihmisiä käyttämään digitaalista rahaa aina kun mahdollista.

Monet Raamatunprofetian opettajat uskovat, että Antikristus ja Väärä profeetta edistävät käteisrahatonta yhteiskuntaa jäljittääkseen kaikkea ostamista ja myymistä.

Jos koronavirus muuttuu vakavaksi, se on silti pieni kriisi verrattuna rahattoman yhteiskunnan vaaroihin.

Rahaton yhteiskunta päätyy tappamaan enemmän kuin koronavirus.

Ehkä Jumala käyttää tämänhetkistä kriisiä saadakseen maailman huomion.

Hän varmasti haluaa ihmisten todella hyväksyvän Jeesuksen ennenkuin he kuolevat.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com  

---

Jumalan armo toimii: Jotkut pelkäävät kuolevansa, ja muutamat ymmärtävät tarpeen olla varmoja pelastuksestaan.

4 kommenttia:

  1. Kiitos Olli. Kuulitko tästä? Covid = Kobe. Koripalloilija Kobe Bryant ja hänen tyttärensä kuolivat helikopterionnettomuudessa.

    https://www.jordanthrilla.com/post/coronavirus-covid-was-named-after-kobe-bryant-with-proof

    MK-ULTRA-PERHOSET? NUMEROMAGIAA PÄIVÄMÄÄRÄSSÄ?

    https://www.instagram.com/p/B8Rk8gHDUq7/

    - Päivämäärässä 24.2.2020 on symboliikkaa. 24 oli toinen Bryantin käyttämistä pelinumeroista. Gianna Bryant puolestaan pelasi numerolla kaksi. Kobe Bryant edusti Lakersia 20 vuoden ajan.

    https://www.is.fi/nba/art-2000006400448.html

    Koben ja tyttären hautojen osoite: "Pacific View Memorial Park in CORONA DEL MAR, Newport Beach, California"

    https://nypost.com/2020/02/14/final-resting-places-of-kobe-and-gianna-bryant-shown-in-photos/

    Muita hautuumaan kuuluisuuksia: John Wayne. FDR:n poika James. Paul ja Jan Crouch (TBN).

    https://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_View_Memorial_Park

    TBN:ään liittyvä video: "TBN EXPOSED BY WALTER MARTIN"

    https://www.youtube.com/watch?v=QhdbVFntvnI

    Lisäksi. Joidenkin mielestä kirjailija Dean Koontz ennusti Corona-viruksen 40 vuotta sitten. "Fans of author Dean Koontz are insisting that a novel he wrote in 1981 predicted the coronavirus outbreak. Koontz's thriller The Eyes Of Darkness describes a killer virus named 'Wuhan-400' after the Chinese city it originated in — the same city where coronavirus (COVID-19) was first reported."

    http://www.globalwatchweekly.com/coronaprophecy.htm

    Mielestäni näinä Trump-muurin aikoina on kiintoisaa havaita, että CORONA-olut valmistetaan Meksikossa.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Corona_(olut)

    PS. Tällä kertaa saamme kuulla suorat sanat nuoren jenkkinaisen suusta.

    – Tahdotte lähettää minut vankilaan. Minulla ei ole itselläni koronavirusta, en edes riskeerannut kenenkään terveyttä. En edes omaa terveyttäni, sillä puhdistin pöntön ennen videota, Ava Louise väittää Twitterissä.

    YouTubeen lataamassa videossaan Ava Louise toteaa, ettei kadu julkaisemaansa TikTok-videota. Videollaan hän kritisoi Yhdysvaltoja ja maan yli 50-vuotiaita päättäjiä.

    – Koronaviruksen uhreja ovat yli 50-vuotiaat, koska olette kaikki idiootteja, jotka pilasitte maamme ja kasvatitte kaltaisiani idiootteja, joita te kaikki vihaatte nyt niin kovin paljon, Ava Louise vaahtoaa julkaisemallaan YouTube-videolla.

    Sinua ja työtäsi siunaten
    Jyrki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset mielenkiintoisista linkeistä Jyrki. Olen toki ollut tietoinen tuosta Covid = Kobe yhteydestä ja vieraskirjassani olen paljastanut muutakin. Jätit pois yhden tärkeän tiedon ja se on I, Pet Goat 2 -filmin 'ennustus' koronaviruksesta. Lähtöpiste oli viime joulukuun 26. päivän rengasmainen (korona)auringonpimennys, joka kuvataan kyseisen elokuvan lopussa, kun näytetään tuotantoyhtiön nimi eli HELIOFANT, joka suomeksi tarkoittaa "auringon lapsi". Korostettu kirjain "O" on selvästi kuin rengasmainen auringonpimennys keltaisen koronan kanssa, ja i:n piste elokuvassa asettuu samaan kohtaan kuin Jupiter oli tähtitaivaalla tuona auringonpimennyksen hetkenä. Katso kuvat esim. seuraavasta Williamin artikkelista. (Kiinassa raportoitiin ensimmäisistä koronatartunnoista juuri vuodenvaihteessa 2019-20.)

      http://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/03/the-obvious-question-that-no-one-is.html (11.3.2020)

      Lisäksi Madonnan euroviisuesitys viime vuonna Tel Aviv'issa oli paljastava, kun Madonnalla oli kuin korona (=kruunu) päässään ja sivulla kaatuneita ihmisiä kasvomaskeissaan. Esitys näytti myös New Yorkin tuhon. Lopuksi kopioin tähän yhden aika tuoreen vieraskirjaviestini, jossa vastaansanomattomasti todistetta siitä, että koronavirus oli etukäteen suunniteltu Illuminatin toimesta NWO:ta varten.

      Päivämäärä: 14/03/2020, 00:22:44
      Nimi: Olli
      Sijoitus: 4 646
      Parisen vuotta sitten Jason (jkbugout) julkaisi videon, jossa näytetään "langenneen enkelin" tekemää videota liittyen Pet Goat -filmiin ja morsetukseen. Tämä "langenneen enkelin" video vanheni nopeasti ja poistui YouTubesta. Jasonin videon Pet Goat ii Related Morse Code, https://youtu.be/mDZru3OCXYs (23.4.1918) kommenteissa yritettiin tulkita tässä salaperäisessä videossa esitettyä morsetusta ja eräs kommentti oli tällainen:

      Filip F., 1 vuosi sitten (muokattu)
      In the comments, nobody knew the telegraph well, although they were close:
      O / 20/2019 FALSE FLAG ... MARCH ... MARCH ... MARCH ... ON WITH THE CROWD. CLOUDS POURING ACID RAIN.
      Apparently he was wrong once, because the first sign is "o", which sometimes is suitable instead of zero (because it is similar, but it is shorter), but he did not add numbers, so we do not have the correct date, which probably was. Or "O" means October

      Kaikki tämä liittynee tähän Koronavirus (kirjain O) FalseFlagiin vuosina 2019-20 ja siitä Jason antaa kattavan selvityksen tuoreella videollaan.

      Urgent! Please watch to the end!

      https://www.youtube.com/watch?v=mmTf2jRqqT8 (13.3.2020)

      Edellä oleva siinä valossa, kun Trump julisti perjantaina, 13. päivänä, Amerikkaan poikkeustilan.

      Poista
  2. Kiitos Olli. Mukavaa kun ehdit vastata. Laittaisin pikkulisäykset aiheeseen.

    Coronavirus Caused By 5G? (Thomas Cowan panee miettimään kahdesti. En tiedä kehen luottaa. Olisiko hänkin illujen valitsema disinfon tuottaja?)

    https://www.youtube.com/watch?v=zFN5LUaqxOA

    Video täältä:

    https://vaccine-injury.info/the-5g-apocalypse--what-you-must-know?

    Tosiaan. En ole seurannut Pet Goatia. Aikani on mennyt aikalailla Trumpia, rappareita ja poliittisia zionisteja fanittavien jenkki-evankelikaalien parissa. Laitoin kannanottoni alkuun KISSINGERIN ja COUSTEAUN kuvat teksteineen. Postaukseni sisältää rokote-, pandemia- ja väestönvähennystietoa. Havaintoni: Moni Wordpressin blogeihin laittamani linkin osoite tai artikkeli on poistunut Internetistä. ISOVELI VALVOO!

    LINKIN PÄIVÄYS: yurki1000says: February 17, 2020 at 5:24 PM

    https://oneway2day.wordpress.com/2020/02/11/america-is-being-destroyed/#comment-30460

    Ps. Olen koettanut herätellä jenkkiystäviäni tuhansilla asiallisiksi kokemillani artikkeleilla ja linkeillä. Huumoriakin olen kylvänyt. Työ on kovaa. Ajoittain olen piristäytynyt omatykkäyksillä. Rukoilkaamme Amerikan siskojen ja veljien puolesta. Heillekin on toivo annettu. "HIS NAME IS JESUS"

    https://www.youtube.com/watch?v=OyP_vf6oHho

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UMJ on siionistirapparien suunnitelma, jossa otetaan käytäntöön Talmudin Nooan lait (vale-tuhatvuotinen valtakunta). Trump sopii hyvin juutalaisten “messiaaksi” (Joh. 5:43) ja he tekevät näin liiton kuoleman kanssa (Jes. 28:15-18). Lue enemmän näistä linkeistä:

      http://nokialainen.blogspot.com/2019/10/7-nooan-liiton-lakia-ja-nwo-unelma.html

      yhdessä jutun kommentissa:

      EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuuselan tuore kirjoitus Facebookissa)

      https://www.facebook.com/notes/btzelem-elohim/eksytt%C3%A4v%C3%A4-v%C3%A4%C3%A4r%C3%A4-israel-yst%C3%A4vyys-kansakuntien-liitt%C3%A4minen-jerusalemin-3-temppelin/2463396503739927/

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com