Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Jeesus on tulossa pian; Useimmat eivät ole valmiita

Tässä tuore suomentamani Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa tavan mukaan aikainmerkkejä sille, että Jeesuksen tulemus omilleen on lähellä. Erikoista on se tosiasia, että Jeesuksen seurakuntaruumis ei ole tänäpäivänä valmis tähän ylösottoon, eikä puhu siitä. Vain murto-osa kristityistä odottaa tällä hetkellä seurakunnan Tempausta taivaallisiin, joka aloittaa maailmanlaajuisen Ahdistuksen ajan.

--------------------------

Jeesus on tulossa pian; Useimmat eivät ole valmiita (Jesus is Coming Soon; Most are Not Ready) :: By Daymond Duck

Published on: March 1, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/03/01/jesus-is-coming-soon-most-are-not-ready-by-daymond-duck/

Ensinnäkin, Jumala sanoi: ”Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.” (2. Aikakirja 7:13-14)

Huomaa sanat ”ei tule sadetta”, ”heinäsirkat” ja ”rutto (pestilence)”.

Kuivuus Australiassa on aiheuttanut kaikkien aikojen pienimmän sadon siellä; heinäsirkat leviävät Afrikasta Lähi-itään, Intiaan, Pakistaniin ja Kiinaan; ja koronavirus-ruttotauti leviää Kiinasta Etelä-Koreaan, Japaniin, Vietnamiin ja Italiaan (huomaa: ei saada sadetta, on heinäsirkkoja ja ruttoa).

Jumalan ratkaisu on nöyryys, rukous, Hänen etsimisensä ja katumus.

Mitä tulee koronavirukseen, sitä ei pidä ottaa kevyesti. Se on erittäin vaarallinen (ehkä vaarallisempi kuin tiedämme); kärsimys ja vaikeudet ovat suuria. Mutta tottele Jumalaa, katso ylös ja ole kiitollinen, koska Yhdysvalloissa ei ole ollut kuolemantapauksia tämän kirjoituksen tekohetkeen mennessä (ja noin 97 prosenttia kiinalaisista uhreista on selviytynyt).

Muista, että juutalaiset, jotka tottelivat Jumalaa panemalla karitsan verta talojensa etuoven sivu- ja yläpieliin, olivat suojassa kymmeneltä vitsaukselta, ja ne 144 000, jotka Jumala sinetöi Ahdistuksen aikana, tulevat olemaan suojattuja vitsauksilta (1. Moos. 12:7; Ilm. 7).

Helvetin portit eivät voita Jumalan seurakuntaa.

Toiseksi, tulee olemaan nälänhätää ja maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus Tempauksen jälkeen (Ilm. 6:5-6).

On raportoitu, että heinäsirkat Afrikassa ahmivat niin paljon viljelykasveja, että ne riittäisivät ruokkimaan 35 000 ihmistä päivässä, ja koronavirus on sulkenut miljoonia ihmisiä koteihinsa, jotka eivät käy töissä ja kykene maksamaan laskujaan; tehtaita, ostoskeskuksia, ravintoloita ja hotelleja on suljettu; pankkien sulkemisia tai niiden pelastamisia (bailouts) tapahtuu, jne.

Dow Jones'in osakemarkkinat menettivät 24. helmikuuta 2020 yli 1 000 pistettä.

Jumala saattaa näyttää meille, mitä vitsaukset voivat tehdä, että Hänen Sanansa on totta ja että tarve Jeesuksen vastaanottamiseen on suuri.

Kolmanneksi, vuonna 2001 Israel päätti rakentaa maanalaisen suurnopeusrautatien Ben-Gurion'in kansainväliseltä lentokentältä Jerusalemin keskustaan.

Vuonna 2016 rautatie oli melkein valmis, ja Israel päätti jatkaa sitä Temppelivuorelle ja rakentaa sinne rautatieaseman vieraiden majoittamiseksi.

Vuonna 2017 Israel päätti nimetä rautatien kuningas Daavidin rautatieksi, koska kuningas Daavid teki Jerusalemista Israelin pääkaupungin.

Israel päätti myös, että Temppelivuoren lähellä olevaa rautatieasemaa kutsutaan Donald J. Trump -asemaksi, koska presidentti Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi.

Suunnittelutyö on nyt valmis, ja Israel kaivaa 1.8 mailin pituista tunnelia Jerusalemin keskustan (ja Jerusalemin vanhankaupungin) alle, joka ulottuu Temppelivuorelle. (Ei ole tietoa siitä, kuinka kauan tämän odotetaan kestävän.)

Neljänneksi, Raamatun mukaan Israelilla on hopeaa ja kultaa, karjaa ja tavaroita vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä (Hes. 38:8, 12, 16).

Israelin maanviljelijät ja karjatilalliset ovat kasvattaneet ja myyneet karjaa palestiinalaisille. Syyskuussa 2019, PA (palestiinalaishallinto) käynnisti israelilaisen naudanlihan boikotin.

Boikotti on nyt ratkaistu, ja Israel myy PA:lle kuukausittain 120 000 karjaeläintä (yli 1.4 miljoonaa päätä vuodessa).

Viidenneksi, Raamatun mukaan Jerusalemia on laajennettava siten, että sinne mahtuu kaikki juutalaiset aikakauden lopulla (Sak. 2:1-13).

Pääministeri Netanyahu ilmoitti 19. helmikuuta 2020 hyväksyneensä luvat 6200 asunnon rakentamiseksi Jerusalemin kahteen esikaupunkialueeseen.

Kuudenneksi, jotkut opettavat, että olemme Ahdistuksen ajassa.

Jumala saattaa antaa meille vilkaisun Ahdistuksesta, mutta emme ole vielä tuossa ajanjaksossa.

Seurakunta on edelleen täällä, maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa ei ole vielä olemassa, monien kanssa vahvistettua liittoa ei ole, ihmisiä ei pakoteta ottamaan Merkkiä, jne.

Näemme merkkien yhteentulemista, ja ne ovat muistutus siitä, että olemme pääsemässä lähelle.

Seitsemänneksi, monet Rapture Ready -sivuston lukijat tietävät keitä Jan Markel, J.D. Farag ja Amir Tsarfati ovat.

Näitä tunnettuja ja arvostettuja profetianopettajia on haastateltu uudessa elokuvassa nimeltään ”Before the Wrath (Ennen vihaa)” (ennen Ahdistuksen aikaa).

Se on saatavana DVD:llä osoitteessa www.beforethewrath.com.

Jan kertoi saaneensa tietää elokuvan tuottajalta Brent Miller, Jr.:lta Lifeway Research -tutkimuksen havainnon, että ”98% Kristuksen seurakuntaruumiista ei puhu suurenmoisesta uutisesta, jonka mukaan Jeesus palaa millä hetkellä hyvänsä (tässä ajassa).”

Ajattele tätä: Raamatun mukaan Tempaus on autuas toivomme (Our Blessed Hope), ja 98% niistä, jotka kutsuvat itseään kristityiksi, eivät puhu siitä (Titus 2:13).

Ehkä tämä on syynä sille, että se yllättää maailman kuin paula, ja niinpä monet kristityt ajattelevat profetianopettajien olevan fanaatikkoja.

Jeesus tulee pian, ja useimmat eivät ole valmiita.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com