Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Profeetallisten synnytystuskien kiihtyminen viimeaikoina, kun ruttotauti-pandemia riehuu maailmalla maaliskuussa 2020

Tässä pastori Daymond Duck'ilta uusi profeetallinen koronavirus-päivitys Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Varsinkin se, mitä koronaviruksesta seuraa ihmiskunnalle lähitulevaisuudessa, on tärkeää ymmärtää. Tämä voi olla se game changer (pelinmuuttaja) ajatellen Antikristuksen nousua ja tulevaa saatanallista maailmanhallitusta, unohtamatta tietenkään Kristukselle uskollisen seurakunnan ylöstempausta, joka on pian käsillä.

----------------------------

Lisääntynyt vauhti (Speeded Up) :: By Daymond Duck

Published on: March 29, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/03/29/speeded-up-by-daymond-duck-2/

Ensinnäkin, johtuen koronaviruksesta kirkko, jossa käyn, peruutti säännölliset jumalanpalvelustilaisuutensa ja aloitti kokoustamiset kodeissa, joissa ei kokoonnu enempää kuin 10 ihmistä per koti.

Jotkut sanovat, että tätä ei ole koskaan tapahtunut aiemmin, mutta onko se totta (kenties kyllä, ehkä ei)?

Sen jälkeen kun Israel vietti yli 400 vuotta Egyptissä (monet orjina), Jumala nosti Mooseksen sanomaan Faraolle ”Päästä kansani menemään”, mutta Farao kieltäytyi.

Jumala lähetti 10 vitsausta, ja viimeistä vitsausta kutsutaan usein ”kuoleman enkeliksi”.

Jumala käski juutalaisia ripottelemaan virheettömän karitsan verta talojensa oven ylä- ja sivupieliin, menemään sisälle, pysymään siellä, kunnes kuoleman enkeli oli kulkenut ohitse, ja valmistautumaan lähtemään hetken varoitusajalla.

Jumala sanoi, että Jumalaa tottelevien vanhempien esikoislapset säästyisivät, mutta niiden esikoiset, jotka eivät totelleet Jumalaa, kuolisivat.

Monet juutalaiset viettivät ensimmäisen pääsiäisen kotonaan totellen Jumalaa, koska Hän sanoi, että kuoleman enkeli ohittaisi heidän talonsa, jos Hän näkee veren.

Tuon uskomattoman tapahtuman jälkeen juutalaiset jättivät talonsa ja aloittivat matkan Luvattuun maahan.

Suurin osa lankesi matkalla epäuskoon, ja vain kahden (Joosua ja Kaaleb) onnistui päästä perille.

Tänään kodeissa palvovien kristillisen kirkon jäsenten on oltava valmiita lähtemään Luvattuun maahan hetken varoitusajalla.

Rukoilen, että olen väärässä, mutta olen huolissani siitä, että jotkut palaavat kirkkoon yhdeksi tai kahdeksi sunnuntaiksi, kun koronavirusepidemia on ohi (niinkuin tapahtui syyskuun 11. päivän 2001 jälkeen), muuttuvat nopeasti haaleiksi eivätkä ole valmiita, kun pasuuna soi.

Toiseksi, eräs lukija Australiassa muistutti minua siitä, että maan pedot tulevat tappamaan suuria ihmismääriä Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:8).

Hän pohti, voisiko tämä viitata esimerkiksi kiinalaisiin, jotka syövät eläimiä (kissoja, koiria, lepakoita, jne.; koronaviruksen mahdollisia lähteitä), joita ostetaan ns. märiltä toreilta (Wet Markets).

Me vain tiedämme, että pedot aiheuttavat ihmisten kuolemia Ahdistuksen aikana.

Kolmanneksi, toinen australialainen lukija kirjoitti, että jotkut pysäköintimittarit Melbourne'ssa ja Sydney'ssä eivät enää hyväksy kolikoita, seteleitä tai luottokortteja.

Siellä pysäköiville ihmisille annetaan ohjeet ladata sovellus, siirtää varoja tilille ja maksaa matkapuhelimellaan (pysäköintimittarit ovat käteisvapaita).

Neljänneksi, shiiamuslimit haluavat Ahdistuksen ajan toteutuvan, koska heidän mielestään se nopeuttaa Mahdi-muslimin ilmestymistä ja vauhdittaa yhden-maailman islamilaisen hallituksen ja islamilaisen uskonnon perustamista.

Maaliskuun 17. päivänä 2020 kerrottiin korkean iranilaisen virkamiehen sanoneen, että koronaviruskriisi on alkusoittoa Mahdin ilmestymiselle, ja hän kehotti Iranin kansaa levittämään aktiivisesti koronavirusta, koska se nopeuttaa Mahdin ilmaantumista (mitä tulee Jumalan näkemykseen tästä, lue Aamos 5:18-20).

Viidenneksi, useat ihmiset ovat kertoneet minulle olevansa huolissaan siitä, että koronavirukselle kehitetään rokotetta ja ihmisiä vaaditaan rokotettaviksi ennenkuin he voivat palata tavanomaiseen elämäntapaansa. (En neuvo ketään mitä tehdä, mutta jos kehitetään rokote, jossa on seurantalaite, en ole tällä hetkellä taipuvainen sallimaan kenenkään rokottaa minua.)

Maaliskuun 19. päivänä 2020 kerrottiin, että Big Pharma (iso lääketeollisuus) ja Microsoft työstävät yhdessä tapaa siirtää implantoitavia siruja rokotuksissa.

Video: ”Anybody Know Who This Man Is? (Tietääkö kukaan kuka tämä mies on?)”
https://www.youtube.com/watch?v=J0tSbtUg1e0&feature=youtube

Maaliskuun 16. päivänä 2020 ilmoitettiin, että Tanska on hyväksynyt lain, joka antaa hallitukselle valtuudet yhdeksi vuodeksi määrätä sakkoja ja/tai vangita kansalaisia ja estää heitä ”pääsemästä myymälöihin, ruokakauppoihin, julkisiin laitoksiin ja sairaaloihin samalla kun heitä rajoitetaan käyttämästä julkista liikennettä.”

Kuudenneksi, haluan jakaa jotain (en suositella) niille, jotka ehkä haluavat tietää.

Lukija lähetti minulle kaksi linkkiä, joiden sanomana on osoittaa tapa lääkitä koronavirustautia kuumuudella, mutta molemmat videot on poistettu Internetistä sen huolen vuoksi, että ihmiset vahingoittavat itseään.

Tiedä, että tohtori Fauci, presidentti Trump'in neuvonantaja, on esittänyt, että koronavirus voi paremmin kylmemmässä säässä kuin kuumassa, kosteassa säätilassa (ja presidentti Trump on myöskin sanonut sen).

Koronaviruksesta voi tulla kausiluonteinen: Yhdysvaltalainen huippututkija

https://news.yahoo.com/coronavirus-could-become-seasonal-top-us-scientist-001146451.html

Tiedä myös, että tohtori John Nicholls, yksi maailman johtavista virusasiantuntijoista, uskoo, että auringonvalo, lämpötila ja kosteus ovat avaintekijöitä viruksen häviämisessä.

Koronavirus-asiantuntija kertoo tietävänsä milloin virus ”polttaa itsensä loppuun” vuodetun analyysin mukaan

https://www.accuweather.com/en/health-wellness/coronavirus-expert-says-the-virus-will-burn-itself-out-in-about-6-months/679415?fbclid=IwAR10eVYHlvqj5KXA7U35IpLfIRhYIxKVdTcLvRYRPoFlJao1jYN37xgmU4o

Muistan, että yksi videoista ehdotti saunassa istumista noin tunnin ajan, odottaa sitten 3 tuntia ja toistaa se uudelleen.

Ne, joilla ei ole saunaa, voivat käyttää hiustenkuivaajaa (matala lämpö, vähintään 18 tuumaa kasvoista; 5 minuuttia kerrallaan) ja veden pirskottamista (käytä sumutinpulloa) kasvoille kosteuden vuoksi (tunnin ajan kerrallaan, jos mahdollista, ja toista se).

Haluan korostaa, etten suosittele tätä, kukin henkilö on vastuussa päätöksestään, sen pitäisi olla viimeinen keino, eikä minulla ole todisteita siitä, että tämä toimii.

Muuten uskon, että nopein ja varmin tapa päästä eroon koronaviruksesta Yhdysvalloissa olisi repiä presidentti Trump'in rauhanesitys Israelin jakamiseksi, ja nopein ja varmin tapa päästä eroon siitä maailmassa olisi YK:n turvallisuusneuvoston luopuminen kahden valtion ratkaisusta (2. Aikakirja 7:13-14 auttaisi myös).

Seitsemänneksi, muistakaa mitä Jaakob, Jeesuksen velipuoli, sanoi: ”Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset.” (Jaakobin kirje 4:8)

Ihmisiä ympäri maailmaa käsketään pestä kätensä, mutta ihmisten on myös puhdistettava sydämensä (tee parannus ja pelastu).

Kahdeksanneksi, muistakaa, että kansakuntien rajat ovat lähtöisin Jumalasta, ja Hän voi käyttää koronavirusta osoittaakseen maailman johtajille, että suljetut rajat voivat olla hyvä asia, ennenkuin maailman johtajat avaavat rajansa Antikristuksen saatanalliselle yhden-maailman hallitukselle.

Yhdeksänneksi, Ahdistuksen aikana tulee olemaan hyperinflaatio ja maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus (Ilm. 6:5-6).

Jos miljoonien kansalaisten on oleskeltava kodeissaan useita kuukausia, minun on vaikea ymmärtää, kuinka se ei aiheuttaisi hyperinflaatiota ja maailmanlaajuista talouden romahtamista.

Kymmenenneksi, alkaen suunnilleen Ahdistuksen ajanjakson puolivälistä, Väärä profeetta pakottaa ihmiset palvomaan Antikristuksen patsasta (pedonkuva) ja ottamaan Pedon merkin (Ilm. 13:12-18).

Jos miljoonat kansalaiset ovat ilman työpaikkaa useita kuukausia, monet tulevat mielellään palvomaan patsasta ja ottamaan Merkin oikeudekseen ostaa ja myydä.

Yhdenneksitoista, eräs lukija kysyi, voisiko Jumala sulkea kirkkoja, koska ne ovat saattaneet Pyhät kirjoitukset huonoon valoon (ok seksuaalivähemmistöjen (LGBTQ) kanssa; ok abortin kanssa; ok homopastorien kanssa; ovat Israelia vastaan; ovat Raamatun profetian saarnaamista vastaan; ovat Vanhan testamentin saarnaamista vastaan; ovat kirjaimellista Jeesuksen toista tulemista ja tuhatvuotiskautta vastaan; jne.).

Ihmettelen hämmästyttävää Jumalamme kärsivällisyyttä sen suhteen, mitä jotkut saarnaavat (terveen opin puute; poikkeaminen uskosta; mutta helvetin portit eivät voita Jumalan seurakuntaa).

Lopuksi, Ahdistuksen ajanjakso ei ole vielä alkanut, eikä se voi alkaa niin kauan kuin seurakunta on täällä maan päällä.

Myöskin kymmenen kuninkaan (kymmenen sarvea; kymmenen alueellista globalistista johtajaa) on tultava esiin ennenkuin Antikristus (yhdestoista sarvi; pieni sarvi) ilmestyy, ja tämä voisi alkaa pian muotoutumaan.

Vain Jumala tietää, mutta mielestäni olemme saamassa varoituksia tai ennakkotapauksia tulevista asioista ja synnytystuskia on kiihdytetty.

Pelastus armon kautta uskossa Jeesukseen pitäisi olla kiireellinen asia niille, jotka eivät ole hyväksyneet Jeesusta, ja katumuksen pitäisi olla kiireellinen asia niille, jotka ovat hyväksyneet Jeesuksen.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com