Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Kilvoitus kohti maailmanhallitusta on meneillään koronaviruskriisin myötä

Tässä ajankohtaisia profeetallisia asioita ruotiva tuore profetiaraportti Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Pääpaino on koronaviruskriisin kiihdyttämässä maailmanhallitus-agendassa globalistien taholta. He ovat todellakin saaneet nyt lisävauhtia tämän maailmanlaajuisen pandemian myötä. Raamatussa olevat monet aikakauden loppua käsittelevät profetiat ovat saamassa pian täyttymyksensä. Seurakunnan Tempaus tulee mukana (Ilm. 3:10)!

-------------------------

Kilvoitus (Racing) :: By Daymond Duck

Published on: May 16, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/05/16/racing-by-daymond-duck/  

Ensinnäkin, 1900-luvun lopulla, ei ollut epätavallista kuulla ihmisten puhuvan "varjohallituksesta".

Nämä ihmiset mainostivat ajatusta, että tuntemattomat ihmiset ja yhteisöt (entiset poliitikot, sotateollinen kompleksi, suuryritysten johtajat, valtion virastot, ulkoministeriön virkamiehet, oikeusministeriön (DOJ) virkamiehet, FBI:n virkamiehet, ym.) vaikuttivat Yhdysvaltain vaaleihin ja harjoittivat tietyn tasoista valvontaa Amerikan vaaleilla valittujen virkamiesten, tuomarinimitysten, jne. suhteen.

Nykyään jotkut kutsuvat näitä tuntemattomia ihmisiä ja yhteisöjä "syväksi valtioksi (deep state)".

Niitä, jotka puhuivat "varjohallituksesta", kutsuttiin salaliittoteoreetikoiksi.

Nyt on selvää, että jotkut DOJ:n ja FBI:n työntekijät ovat tehneet rikoksia, koska he halusivat kaataa tulevan presidentin ja pitää USA:n tiellä kohti maailmanhallitusta.

Tämä on todiste siitä, että "varjohallitus" on tosiasia, ei salaliittoteoria.

Mielipiteeni on, että tähän saakka tunnistetut "varjohallituksen" tyypit (Strzok, Page, Comey, jne.) ovat vain pieniä kaloja.

Paistamista varten on isompia kaloja, mikä tarkoittaa, että on lisää ihmisiä korkeammissa salaisissa varjoisissa paikoissa (Kissinger, Obama, Clinton, Brennan, Clapper, Soros, jne.), jotka on tuotava esiin varjoista (paljastettava) ja otettava heidät käsittelyyn.

Jotkut saattavat tarkoittaa hyvää, mutta he ovat Jumalan vihollisia, koska hallitus, johon he ovat hyvin sitoutuneita saadakseen tulosta aikaan, tulee osoittautumaan profetoiduksi maailmanhallitukseksi Saatanan, Antikristuksen ja hänen Väärän profeettansa alaisuudessa.

Toiseksi, olen taipuvainen uskomaan, että tämänhetkiset tapahtumat osoittavat globalistien olevan nyt kiitämässä kohti Uutta Maailmanjärjestystä (NWO).

NWO tarkoittaa:
  • Globaalia hallitusta (aluksi 10 aluetta tai kansakuntaryhmää, joissa jokaisella on oma johtaja; sitten Antikristus; Dan. 7:23-24; Ilm. 13:7, 17:12).
  • Globaalia etiikkaa (korvaa maailman eri uskonnot, mukaan lukien kristinuskon, sillä, mitä Raamattu kutsuu mysteeriksi, Suureksi Babyloniksi, maan porttojen ja kauhistuksien äidiksi; Ilm. 17:5).
  • Globaalia tunnusnumeroa (kaikkien maapallon ihmisten tunnistamiseen ja jäljittämiseen).
  • Globaalia talousjärjestelmää (kenties rahaton yhteiskunta; digitaalinen valuutta).
  • Globaalia valvontajärjestelmää (kaikkien ihmisten seuraamiseksi maapallolla).
  • Globaalia Merkkiä (erottaakseen NWO:ta tukevat niistä, jotka eivät tue NWO:ta; Ilm. 13:16-18).
Tempaus tapahtuu ennen näitä asioita, ja globalistit eivät odota sitä.

Mutta ennenkuin Tempaus tapahtuu, kristittyjen on ymmärrettävä, että yksi NWO:n päätavoitteista on korvata Raamatun opetukset globaalilla etiikalla ja tämä saa aikaan vainon (Matt. 24:9).

Kolmanneksi, jotkut profetian opettajat uskovat, että globalistit ovat nopeuttaneet tätä kilvoitustaan saadakseen aikaan NWO:n, koska paavi Francis on täysin sitoutunut NWO:hon. Hän voi vaikuttaa suurimpaan osaan 1.2 miljardista roomalaiskatolisesta tukeakseen sitä, ja hän on 83-vuotias (eli globalistien on toimittava ennenkuin paavi Franciscus kuolee tai hänet korvataan jollakin toisella).

Neljänneksi, kirjoitin äskettäin, että 19 G20-ryhmän jäsenmaata piti virtuaalikokouksen 22. huhtikuuta 2020 ja vaati asiakirjan allekirjoittamista WHO:n vahvistamiseksi ja antamaan sille vastuun koordinoidusta maailmanlaajuisesta vastauksesta koronaviruskriisiin.

Mainitsin myös, että Trump ei osallistunut kokoukseen, ja kirjoitin myöhemmin, että he aikatauluttivat uuden virtuaalikokouksen toukokuun 4. päiväksi 2020.

Kyseinen kokous on nyt historiaa, ja se keräsi välittömästi noin 8 miljardia dollaria (sponsorit odottavat lisääkin tulevan) lupauksilla maailman johtajilta, organisaatioilta, ja pankeilta rokotetutkimukseen koronaviruksen ehkäisemiseksi.

Trump ei edelleenkään osallistunut, mutta Ranskan presidentti Macron sanoi, että hän on keskustellut asiasta Trump'in kanssa, ja hän on luottavainen sen suhteen, että Yhdysvallat liittyy jossain vaiheessa aloitteeseen.

Euroopan johtajat julkaisivat yhdessä allekirjoitetun kirjeen, jossa sanottiin: ”Jos pystymme kehittämään rokotteen, maailman tuottaman, koko maailmalle, se tulee olemaan ainutlaatuinen, 21. vuosisadan maailmanlaajuinen yleinen hyöty.”

Huomaa sanat ”maailman tuottama, maailmalle”.

Kyllä, kysymättä maailman kansalaisilta, nämä globalistit pyytävät G20-ryhmää hyväksymään kansainvälisen sopimuksen, jonka avulla he voivat pakottaa kaikki maapallolla rokotettaviksi, omaamaan maailmanlaajuisen tunnusnumeron ja olemaan merkitty tai tatuoitu tavalla, joka antaa heille mahdollisuuden tunnistaa kaikki ja seurata ihmisten ostamista ja myymistä.

Tässä on linkki 30 minuutin videoon, joka vaikuttaa tärkeältä niitä varten, jotka ovat kiinnostuneita:

https://www.bitchute.com/video/xvD0eYUraZkq/  

Viidenneksi, Raamatun profetioiden tutkimus paljastaa, että jotkut profetiat, jotka on kirjoitettu kauan aikaa sitten, edellyttävät kehitysaskeleita teknologiassa.

Esimerkiksi matkustuksen lisääntyminen, kyky tuhota koko maailma, koko maailman kyky nähdä kahden säkkipukuisen todistajan ruumiit makaamassa Jerusalemin kadulla, ja kyky seurata kaikkea ostamista ja myymistä edellyttävät teknologian kehittymistä.

On mielenkiintoista huomata, että viimeinen Raamatun ennustus, joka vaatii teknologian kehitystä, on Pedon Merkki, ja aloitusvaiheet saattavat olla tulossa näyttämölle nyt.

Kuudenneksi, koskien talouden romahtamista, 6. toukokuuta 2020, Yhdysvaltain kansallinen velka oli 25 biljoonaa dollaria; se on kasvanut 5 biljoonalla dollarilla siitä lähtien kun presidentti Trump astui virkaansa, ja jotkut sanovat määrän olevan enemmän kuin 9 biljoonaa dollaria, kunnes tämä on ohi.

Tietojen mukaan, jotka julkistettiin 7. toukokuuta 2020, 33.5 miljoonaa Yhdysvaltain kansalaista on jättänyt työttömyyshakemuksen viimeisen 7 viikon aikana.

Seitsemänneksi, 5. toukokuuta 2020, Franklin Graham julkaisi Facebookissa seuraavaa:

”Ihmisille on käymässä yhä selvemmäksi, että joidenkin hallitusten vastaukset (koronaviruskriisiin) eivät ole pelkästään ihmishenkien suojelemista, vaan kyse on myös valvonnasta.”

Graham sanoi: ”Koskaan aiemmin historiassamme ei ole hyvinvoivia pantu mieluummin karanteeniin, kuin niitä, jotka ovat sairaita! Meidän on toteutettava varotoimenpiteitä, ja meillä on oltava henkilökohtainen vastuu. Mutta meidän on myös oltava varovaisia, ennen kuin sanomme kyllä jokaiselle ehdotetulle kiellolle ja hyväksymme kaiken, mikä meidän mielestämme voi auttaa suojelemaan meitä virukselta, varmistaaksemme, ettemme irtaudu joistakin perustuslaillisista oikeuksistamme.”

Kahdeksanneksi, 5. toukokuuta 2020, entinen varapresidentti Biden sanoi, että jos hänet valitaan, hän jatkaa taloudellista apua Palestiinan kansalle.

Presidentti Trump katkaisi taloudellisen avun palestiinalaisväestölle, koska he käyttivät osaa Yhdysvaltain rahoista maksaakseen terroristeille ja terroristien perheille, jotka ovat tappaneet ja haavoittaneet israelilaisia.

Yhdeksänneksi, sade palaa Israeliin aikakauden lopussa.

Israel on nyt käynyt läpi kaksi peräkkäistä vuotta, jolloin on ollut keskimääräistä suurempi sademäärä, ja tänä vuonna sademäärän ilmoitetaan olevan 24% yli keskiarvon.

Lopettaessani uskon, että kilpa kohti maailmanhallitusta on käynnissä.

Jos olen oikeassa, kilvoitus kohti maailmanhallitusta on meneillään.

Kaikkien elämä on Jumalan käsissä.

Ainoa asia, jonka Jumala hyväksyy päästäkseen ihmisen Taivaaseen, on uskoa vilpittömästi Raamatun sanoihin Jeesuksen syntymästä, kuolemasta, hautaamisesta ja ylösnousemuksesta (Apostolien teot 16:30-33), tunnustaa tämä usko, sekä pyytää Jeesukselta anteeksiantoa ja pelastusta.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com