Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 4. toukokuuta 2020

Merkittäviä tähän korona-aikaan liittyviä profeetallisia tapahtumia huhtikuussa 2020, jotka osoittavat seurakunnan pikaiseen ylösottoon ja sitä seuraavaan Ahdistuksen aikaan maapallolla

Tässä pastori Daymond Duck'ilta jälleen viikoittainen profetia- ja ajankohtaisraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa varsinkin koronaviruskriisiin liittyviä aikainmerkkejä, jotka ovat hälyttäviä, sillä ne osoittavat globalistien Uuden Maailmanjärjestyksen olevan aivan kynnyksellä. Samalla tietenkin Kristukselle uskollisen seurakunnan autuas toivo lähestyy, kun Ahdistuksen ajalle varattujen synnytystuskien alkua eletään (Luuk. 21:28). Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

Merkittävää (Remarkable) :: By Daymond Duck

Published on: May 3, 2020 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/05/03/remarkable-by-daymond-duck/

Tämä artikkeli alkaa luettelolla merkittävistä tosiasioista, joista jotkut lukijat jo tietävät.
  • Juutalainen Talmud, Barnabas (Paavalin seuralainen), Ireneus, Justinos Marttyyri ja muut opettivat, että maapallo käy läpi 7000 vuoden syklin (6000 vuotta ihmisen hallintaa ja 1000 vuotta Messiaan hallintaa) ja ihmisen 6000 vuoden viimeiset päivät ovat lopuillaan (1000 vuotta ajastamme on kuin yksi päivä Jumalalle; ihmisen viimeiset hallintopäivät alkoivat melkein 2000 vuotta sitten (1. Moos. 2:17, 5:5; 2. Piet. 3:8; Apostolien teot 2:17).
  • Psalmia 90 kutsutaan Mooseksen rukoukseksi, ja kaikki eivät ole sitä mieltä, mutta monet uskovat jakeen 10 opettavan, että sukupolvi on 70-80 vuotta. (Vain Jumala tietää, mutta voimme olla päätesukupolvi, josta Jeesus puhui Matteuksen luvussa 24:34.)
  • Sana ”Trump” esiintyy kahdesti Raamatussa, ja molemmat kohdat koskevat Tempausta (1. Kor. 15:52; 1. Tess. 4:16).
  • Trump syntyi 700 päivää ennenkuin Israelista tuli kansakunta vuonna 1948; hän voitti vaalit 77 äänen marginaalilla; ja hän oli 70 vuotta, 7 kuukautta ja 7 päivää vanha sinä ajankohtana, jolloin hänet vihittiin virkaan.
  • Pääministeri Netanyahu oli toiminut virassaan 7 vuotta, 7 kuukautta ja 7 päivää sinä ajankohtana, jolloin Donald Trump valittiin vaaleilla.
  • Trump tunnusti Israelin itsemääräämisoikeuden Golanin kukkuloihin Israelin olemassaolon 70. vuotena.
  • Trump siirsi Yhdysvaltain suurlähetystön Jerusalemiin Israelin 70. syntymäpäivänä.
  • Trump'in ulkoministeri Mike Pompeo on Yhdysvaltojen 70. ulkoministeri, ja hän otti viran vastaan Israelin olemassaolon 70. vuotena.
  • Maailman väestömittari (Worldometer) saavutti 14. huhtikuuta 2020 luvun 7,777,777,777 (10 seiskaa), ja profeetallisesti ottaen, kymppiä pidetään yleensä täydellisyyden lukuna.
  • Microsoft julkaisi 26. maaliskuuta 2020 patenttihakemuksensa (jätetty kansainvälisesti 20.6.2019 numerolla WO2020060606, mikä tarkoittaa World Order (Maailman Järjestys) 2020 666) kryptovaluuttajärjestelmälle, joka käyttää kehon toiminnan tietoja (teknologia, joka yhdistää henkilön tietokoneeseen matkapuhelimen tai muun vastaavan kautta, ja mahdollistaa kyseisen henkilön skannaamisen tatuoinnin tai Merkin avulla antaen näin pääsyn kryptovaluuttaan, jota voidaan seurata ja käyttää ostamiseen sekä myymiseen).

Microsoftin patentti, maailmanjärjestys 2020 060606, ei ole vielä Pedon merkki; se ei ole vielä pakollista; Väärä profeetta ei ole vielä mukana, mutta kansainvälinen patentti järjestelmälle jäljittämään ostamista ja myymistä, joka on numeroitu luvuksi 666 (Antikristuksen nimen luku; Ilm. 13:18) voisi olla merkki siitä, että petojärjestelmän Merkkiä ollaan kehittelemässä.

Muuten, sana ”Mark (Merkki)” tulee siitä, mistä saamme sanamme ”tattoo (tatuointi)”.

Pedon merkki on ihmisen oikeassa kädessä tai heidän otsassaan, ja Gates haluaa laittaa tatuoinnin henkilön ihon alle.

Tämä luettelo on laadittu, koska 6000 vuotta kestänyt ihmishallinto, mahdollinen 70-80 vuoden päätesukupolvi, presidentti nimeltään Trump, numeron 7 epätavallinen esiintyminen, ja World Order 060606 patenttihakemuksessa ostamisen ja myymisen seuraamiseksi ovat tulleet yhteen tässä sukupolvessa.

Merkitys voi olla kyseenalainen, mutta tosiasiat ovat merkittäviä, ja on mahdollista, että Jumala voisi käyttää näitä tosiseikkoja hälyttääkseen niitä, jotka tarkkailevat.

Mietippä tätä:
  • Alle kolmessa kuukaudessa maailmantalous on melkein tuhoutunut;
  • useat öljy-yhtiöt ovat konkurssien edessä;
  • miljoonia työpaikkoja on menetetty;
  • Yhdysvaltojen perustuslakia on tallattu; useita instituutioita (kirkot, koulut, yliopistot, jne.) on pantu sekaisin;
  • kristittyjä on käsketty olla menemättä kirkkoon, ei saa kätellä, ei saa halailla;
  • yli 200 000 ihmistä on kuollut;
  • tuhannet perheet eivät saaneet sanoa hyvästejä ja monet eivät saaneet tarjota normaaleja hautajaisia;
  • toimitusketjuja on katkaistu;
  • on ollut joitain paniikkiostamisen tapauksia; joissakin kauppahyllyissä on tyhjiä tiloja;
  • joillakin armeijassa on virus;
  • jotkut sairaalat ovat täyteen ahdettuja;
  • monia yrityksiä on suljettu (jotkut pysyvästi);
  • Kiinasta peräisin olevat droonit tarkkailevat Connecticut'in osavaltion ihmisiä valvoakseen siellä sosiaalisia etäisyyksiä, yskimistä tai aivastamista;
  • paavi Franciscus ajaa maailmanhallitusta, maailmanuskontoa, varallisuuden uudelleenjakoa, jne.

Kyllä, on ihmisiä, jotka tekevät itsensä haluttomiksi tietää siitä, mitä tapahtuu, mutta on myös monia erinomaisia ​​profetian opettajia, jotka ymmärtävät, että Jeesus ilmoitti merkkien lähentymistä tapahtuvan aikakauden lopulla, ja he ymmärtävät, että ainakin osa tästä liittyy Raamatun profetiaan.

Monet uskovat Raamatun profetian toteutuvan kaikkialla ympärillämme ja saamme vain pienen välähdyksen siitä, millainen Ahdistuksen ajanjakso tulee olemaan.

Tässä on hiukan lisää merkittäviä tosiasioita.

Ensinnäkin, 20. huhtikuuta 2020, Benjamin Netanyahu ja Benny Gantz sopivat muodostavansa uuden kansallisen hätätila-yhtenäisyyshallituksen.

Heinäkuun 1. päivänä 2020, he panevat alulle lainsäädännön liittääkseen useita alueita Länsirannasta Israeliin (Juudea ja Samaria).

Israelin rajojen laajentaminen on hyvä asia, mutta siinä piilee iso ongelma.

Israel ja Yhdysvallat ehdottavat karttaa, joka jakaa Israelin ja varaa ehkä jopa 2/3 Juudeasta ja Samariasta Palestiinan valtiota varten.

Hyvä uutinen on, että palestiinalaiset eivät todennäköisesti hyväksy sitä; mutta mikä tärkeintä, Jumala ei myöskään hyväksy sitä, ja Hän voi vastata (ks. Joel 3:2).

Toiseksi, 21. huhtikuuta 2020, ilmoitettiin, että YouTuben toimitusjohtaja Susan Wojcicki myönsi sen, että YouTube on poistanut tuhansia videoita, koska ne ovat ristiriidassa Maailman terveysjärjestön (WHO) suositusten kanssa.

Joten WHO:n pääjohtaja on kommunisti Etiopiasta; hänen tärkein tuki tulee Kiinasta; presidentti Trump on keskeyttänyt Yhdysvaltojen avustukset WHO:lle Kiinan valheitten matkimisesta ja koronaviruskriisin huonosta hoidosta; Yhdysvaltojen Missouri'n ja Mississippi'n osavaltiot ovat haastamassa Kiinaa oikeuteen valehtelusta; ja YouTube sensuroi niitä, jotka väittelevät sitä vastaan, mitä WHO:n valehtelijat sanovat.

Totuutta ja vapautta ei suvaita tulevassa maailmanhallinnossa; ja jottemme unohtaisi, WHO tekee yhteistyötä Bill Gates'in, tohtori Fauci'n ja George Soros'in kanssa pakottaakseen kaikki maapallolla rokotettaviksi ja tatuoitaviksi (Merkityiksi), jos he haluavat tehdä töitä, ostaa ja myydä.

Kolmanneksi, 22. huhtikuuta 2020 ilmoitettiin, että 19 G-20 ryhmän jäsenmaata piti virtuaalikokouksen ja vaativat siinä allekirjoitettavaksi asiakirjaa, joka vahvistaa WHO:ta ja antaa sille vastuun koordinoidusta maailmanlaajuisesta vastauksesta koronaviruskriisiin.

Trump ei osallistunut kokoukseen, mutta jos hän ei olisi estänyt sitä, WHO:lla olisi jo ollut valtuudet merkitä ja seurata kaikkia ihmisiä maapallolla (ks. Ilm. 13:15-17).

Kun otetaan huomioon se, mitä Yhdysvaltain perustuslaissa sanotaan, niin miksi Yhdysvaltain kansalaisia ​​pitäisi pakottaa tottelemaan vaaleilla valitsematonta organisaatiota (WHO), joka koostuu pääasiassa ulkomaalaisista valheellisen kommunistisen johtajan alaisuudessa, johon Gates, Soros ja Fauci vaikuttavat?

Neljänneksi, 21. huhtikuuta 2020, Maailman elintarvikeohjelman (WFP) pääjohtaja kertoi YK:n turvallisuusneuvostolle, että koronaviruskriisi voi aiheuttaa raamatulliset mittasuhteet omaavan laajan nälänhädän yli 30 Afrikan maassa (ks. Ilm. 6:5-8).

Meille kerrotaan nyt, että Yhdysvalloissa on mahdollisuus kärsiä jonkinlaisesta ruokapulasta.

Viidenneksi, 24. huhtikuuta 2020, YK:n pääsihteeri Guterres ilmoitti, että Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja Melinda Gates johtavat maailmanlaajuista rokotuksiin keskittyvää vastausryhmää (Global Vaccination Response Team).

Macron on innokas Uuden Maailmanjärjestyksen kannattaja, ja Melinda Gates on Bill Gates'in vaimo, joka kannattaa voimakkaasti väestökontrollia, pakollisia rokotuksia ja kaikkien maapallon ihmisten digitaalista seurantaa.

On mahdotonta korostaa liikaa sitä, kuinka merkittäviä ja vaarallisia nämä tapahtumat ovat.

Globalistit eivät aio odottaa 1. tammikuuta 2030 asti, vaan yrittävät saada maailmanhallituksen perustetuksi ja toimintakykyiseksi yhdessä päivässä.

Lait on kirjoitettava ja pantava täytäntöön; monia ryhmiä, mukaan lukien Danielin 10 kuningasta, on hyväksyttävä, hankittava niihin henkilökuntaa, ja rahoitettava; toimistoja ja välineistöä on hankittava; niitä vastustavat on saatettava valvontaan; globaali talousjärjestelmä on luotava; maailmanhallitusta on rahoitettava (Guterres pyysi äskettäin 10 prosentin globaalia veroa), jne.

Prosessi tämän toteuttamiseksi näyttää alkaneen, globalistit eivät aio perääntyä, he tulevat aggressiivisemmiksi, ja se mihin Raamattu sanoo tämän johtavan, on vaarallisempaa kuin koronavirus.

Tällä hetkellä he yrittävät laittaa Amerikan terveydenhuoltojärjestelmän WHO:n valvontaan, sulkevat Amerikan kirkkojen ovia saattaakseen kristinuskon valvonnan alle, pyrkivät korvaamaan Amerikan valuutan digitaalisella järjestelmällä, haluavat käynnistää globaaliin henkilötunnukseen (global ID) sidotun valvontajärjestelmän seuratakseen kaikkia maapallolla, ja tämä on vasta alkua.

Tempaus on todennäköisesti lähellä, mutta jos on vähän vielä aikaa, ei kerrota, mitä globalistit tulevat tekemään (tai mitä Jumala tekee), kun maailma siirtyy lähemmäksi vuotta 2030 ja globalistien himoitsemaa maailmanhallitusta sekä globaalia etiikkaa.

Pelastuksemme varmuus ja tarve saada evankeliumi ulos ovat kiireellisiä asioita.

Ahdistuksen aika tulee olemaan suurin katastrofi, joka koskaan on kohdannut maaplaneettaa (Matt. 24:21-22; Matt. 24:5-7).

Älä eksy: Jos Jumala on päättänyt, että on aika antaa globalisteille maailmanhallitus, se on tulossa, ja minkäänlainen suuri herätys ei hidasta sitä.

Jotkut ajattelevat, että suuri herätys on tulossa, mutta uskon, että kristillinen kirkko on penseä aikakauden lopulla, ja monet pelastumiset, joihin he viittaavat, tapahtuvat Ahdistuksen aikana (144 000 Israelin lasta, kaksi säkkipukuista todistajaa ja enkeli).

Kristityn autuas toivo on seurakunnan Tempaus (Tiitus 2:13), ei YK, kansalliset johtajat, rokotukset, seurantajärjestelmät, sosiaalinen etääntyminen, kasvosuojat tai muu vastaava.

Ainoa asia, jonka Jumala hyväksyy päästääkseen ihmisen Taivaaseen, on uskoa vilpittömästi Raamatun sanoihin Jeesuksen syntymästä, kuolemasta, hautaamisesta ja ylösnousemuksesta (Apostolien teot 16:30-33), tunnustaa tämä usko, ja pyytää Jeesukselta anteeksiantoa ja pelastusta.

Merkittävä asia on, että Hän myöntää sen, ja se on ilmaista niille, jotka vilpittömästi pyytävät.

Tee se nyt.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Ankka
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com