Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Kytkeytyykö koronavirus Raamatun profetiaan?

Tässä suomentamani profetia-artikkeli ajankohtaiselta ProphecyNewsWatch -sivustolta maaliskuun jälkipuoliskolla 2020, joka pureutuu koronaviruskriisin profeetallisuuteen ajassamme. Miten tähän ollaan tultu ja mitä seuraavaksi, ovat aiheellisia kysymyksiä. Myöskin se, että miten tämän pitäisi vaikuttaa meihin kristittyihin tällä hetkellä, kuuluu artikkelin tärkeään sanomaan.

-----------------------

Kytkeytyykö koronavirus Raamatun profetiaan? (Is Coronavirus Connected To Bible Prophecy?)



BY TODD HAMPSON MARCH 20, 2020

https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?popular_news_slot=1L

Olen elänyt läpi useita vaikuttavia – jopa pelinmuuttavia – historiallisia tapahtumia, jotka kaikki tapahtuivat yhden vuoden sisällä. Työskentelin DC:ssä 9/11-iskujen aikaan, DC:ssä tapahtuneiden sala-ampumismurhien aikana ja DC:n pernaruttokirjeiden lähettämisen aikana. Tuo tiivistetty ajanjakso oli käännekohta kansamme historiassa. Asiat eivät koskaan enää olleet samoja.

Meidän Z-sukupolvi -väestömme ei tiedä millaista oli ennen syyskuun 11. päivää 2001, aivan kuten X-sukupolvi ei tiedä millaista se oli ennen 1960-luvun kulttuurivallankumouksen tapahtumia.

9/11:n jälkeen ihmiset täyttivät kirkot uudelleen – mutta vain joksikin aikaa. Kun elämä palasi normaaliksi, niin teki myös kulttuurin oletusasema. Itseasiassa se on rapistunut. Lännessä – myös Amerikassa – on ollut tasaista laskua uskossa Raamattuun tai Raamatun Jumalaan.

Raamatussa ennustettu suuri luopumus jatkuu ja laajenee. Jos suuntaukset jatkuvat, seuraavan sukupolven johtajat ja päätöksentekijät tulevat olemaan "uskonnottomia (nones)". "Uskonnottomat" ovat niitä, jotka eivät identifioidu mihinkään uskonnolliseen sidosryhmään tai uskomusjärjestelmään. Kuten suurin osa Euroopasta, se sukupolvi tulee olemaan täysin maallinen – mikä ON itsessään uskomusjärjestelmä, mutta ei siitä enempää.

Kun yhä useammat ihmiset lankeavat pois totuudesta, raamatullisesta kristinuskosta – niin he myöskin luopuvat sen periaatteista, viisaudesta, loogisuudesta ja siunauksista. Ei ole epäilystäkään siitä, että maatamme on siunattu aivan suunnattomasti, koska se on perustunut Raamatun periaatteille (ja koska olemme siunanneet Israelin kansaa [1. Moos. 12:3]).

En sano, että maamme on täydellinen millään tavalla, mutta siinä määrin, että kun olemme noudattaneet Jumalan tapoja kulttuurissamme – olemme myös kokeneet Jumalan siunausta ja suojelua.

Pikakelaus vuoteen 2020. Maailma on sulkutilassa (lock-down). COVID-19:n uhkaava hyökyaalto ei ole vielä täysin iskenyt Yhdysvaltoihin, mutta päivittäiset tuoreet uutiset presidentiltämme (ja muilta johtajilta) sekä rauhoittavat ihmisiä hienoisen lisäselvyyden myötä – ja pelottavat ihmisiä kun todellisuus pandemiasta tulee ymmärretyksi.

Se ei ole kovin tappava – vaikkakin kaikki meistä tuntevat ihmisiä haavoittuvimmassa väestöryhmässä ja olemme näin huolissamme heidän hyvinvoinnistaan. COVID-19 ei edes ole kovin ankara tauti suurimmalle osalle ihmisistä, joihin se iskee (verrattuna pelottaviin tauteihin, kuten ebola).

Mutta virusta ympäröivä epävarmuus ja sen leviämisnopeus ovat saattaneet ihmisten mielialat, turvallisuuden tunteen, ja osakemarkkinat pyörryksiin.

MITEN TÄMÄ LIITTYY RAAMATUN PROFETIAAN?

Joten mitä tämä tarkoittaa meille? Liittyykö tämä lopunaikojen tapahtumiin? Meneekö se ohi? Pitäisikö meidän varastoida wc-paperia, siivoustarvikkeita, flunssalääkkeitä ja kyyristyä alas peloissamme? Mitä ääniä meidän pitäisi kuunnella? Kuinka vakavasti meidän pitäisi suhtautua kansallisten ja paikallisten johtajien neuvoihin? Kuinka kristillisen kirkon tulisi reagoida?

Ensinnäkin, puhutaan huoneessa olevasta elefantista, koska se liittyy lopunaikojen profetiaan. Emme ole Ahdistuksen ajassa. Raamattu on selkeä siinä, että Tempaus tapahtuu ensin. Se ei tarkoita sitä, että asiat eivät tule vaikeiksi ennen Tempausta. Itseasiassa Jeesus opetti Öljymäen puheessa (Matt. 24, Luuk. 21, Mark. 13), että olisi synnytystuskia johtaen Ahdistuksen ajanjaksoon (ja viime kädessä siihen).

Lisäksi Ahdistus (THE tribulation) eroaa ahdistuksesta yleensä. Jeesus kertoi meille selvästi, että meillä olisi ahdistus tässä maailmassa (Joh. 16:33). Mutta Ahdistuksen ajan tuomiot ovat kasvavassa määrin pahempia kuin mikään mitä maailma on koskaan kokenut.

Uskon, että se, mitä todistamme COVID-19:n myötä, on osa synnytystuskia, joista Jeesus puhui Öljymäen puheessaan (viitattu edellä). Itseasiassa, se on mielestäni suuri synnytyskipu; kuten on heinäsirkkavitsaus, joka raivoaa Afrikassa ja Lähi-idässä; kuten on suuri joukko sosiaalisia mellakoita ympäri maailmaa sijaitsevissa maissa; kuten on maanjäristysten lisääntyminen; kuten on ennätykselliset Australian maastopalot; kuten on ...saat kyllä kuvan. Synnytystuskat lisääntyvät esiintymistiheydeltään ja voimakkuudeltaan, ja ne lisääntyvät yhä vain kunnes koittaa synnytyksen hetki.

Tämä nimenomainen synnytyskipu sattuu olemaan sellainen, jonka koko maailma tuntee. Jälleen lisääntynyt intensiteetti. Se on myös synnytyskipu, joka on ravistanut kaikkia maallisia asioita. Urheilu, rahoitusmarkkinat, huvielämä, harrastukset, konsertit, mitä vain nimeätkin – kaikki on suljettu.

Nuo asiat eivät sinänsä ole pahoja, mutta on ikään kuin Jumala olisi poistamassa kaikki mahdolliset häiriötekijät hetkeksi historiasta vedotakseen maailmaan jälleen: ”Katso ylös! Katso minua! Tämä maailma on väliaikainen. Ajattele iankaikkisia asioita. Rakastan sinua. Kuolin puolestasi. Älä sivuuta minua. Käänny minun puoleeni nyt kun vielä on aikaa.”

Haluan myös lisätä, että tämä on kivi valtameressä verrattuna vielä tulevaisuudessa siintävään globaaliin tapahtumaan, joka ravistelee maailmaa ytimiään myöten. Jos yksi nopeasti leviävä virus voi aiheuttaa tämän tyyppisiä globaaleja häiriöitä, voitteko kuvitella, mitä Tempaus saa aikaan, kun kymmeniä miljoonia ihmisiä poistetaan maailmasta silmänräpäyksessä? Tuo yksittäinen tapahtuma laittaa kaikki Johanneksen Ilmestyskirjan lopunaikojen tapahtumat liikkeelle.

Menneisyydessä on ollut tiivistettyjä ajanjaksoja suurista yliluonnollisista tapahtumista – luomisesta, exoduksesta ja Jeesuksen ensimmäistä tulemista ympäröivistä tapahtumista, jotka huipentuivat ylösnousemukseen. Nyt noin 2000 vuoden jälkeen odotamme uutta valtavien yliluonnollisten tapahtumien ajanjaksoa, joka alkaa Tempauksella.

Ellei olisi satoja merkittäviä profetioita, jotka ovat jo toteutuneet – mukaan lukien Israelin jälleensyntyminen ja viimeaikainen kehitys Syyriassa – tämä ajatus olisi naurettava. Mutta uskon, että se tapahtuu kirjaimellisesti. Raamattu on selkeä.

MITÄ MEIDÄN PITÄISI TEHDÄ NYT?

Tässä muutama asia.

Ensinnäkin, meidän ei pitäisi elää pelossa. Jumala on edelleen ohjaksissa. Hän hallitsee maailmaa ja Hän hallitsee elämääsi. Hän ei aiheuttanut COVID-19 -tautia, mutta hän salli sen. Tähän keskusteluun liittyy paradoksi. Jumala on suvereeni, mutta ihmiskunnalla on silti vapaa tahto.

Jumala on kertonut historian etukäteen, eli mihin tämä kaikki suuntautuu, mutta kuitenkin vapaa tahtomme ja langenneen maailman luonto ilmenevät kronologisella tavalla. Usko vaaditaan. Jumalan lupaukset ovat totta, profetia on totta, maailmantapahtumat eivät ole sattumanvaraisia, tämä kaikki johtaa jonnekin. Älä pelkää. Katso ylös!

Toiseksi, meidän pitäisi etsiä uusia tapoja hyödyntää tätä hetkeä kääntääksemme ihmiset Kristuksen luokse. Se voi näyttää erilaiselta kuin 2 viikkoa sitten. Raamatun profetian totuuksilla on alkanut olla merkitystä laajemmalle yleisölle, kun koko maailma tuntee nämä synnytyskivut.

Jopa maalliset äänet ovat vähitellen tulleet apokalyptisiksi. Maailman tila on huoneessa oleva norsu. Meidän on oltava tarpeeksi rohkeita puhuaksemme siitä Raamatun (ts. oikeasta) näkökulmasta. Yhdessä sen kanssa, meidän pitäisi rakastaa muita ja vastata tarpeisiin ajankohtana, jolloin useimmat ovat pelokkaita ja tarvitsevat jonkinlaista rohkaisua.

Kolmanneksi, meidän pitäisi olla vastuullisia. Vaikka meidän ei pidä pelätä, meidän on otettava huomioon viisas neuvo ja otettava suositellut varotoimet vakavasti. Se on meille mahdollisuus rakastaa lähimmäistämme kuin itseämme. Tämä pandemia pakottaa meidät ottamaan silmämme pois omista tarpeistamme ja suuntaamaan ne muiden tarpeisiin.

Ensimmäisen taudin puhkeamisen pahimpina hetkinä, kiinalaiset kristityt maanalaisesta kirkosta palvelivat COVID-19:n uhreja armolla, ilolla ja rakkaudella. Tällaisten tekojen vuoksi Kiinan maanalainen kirkko jatkaa räjähdysmäistä kasvuaan. Sen minkä vihollinen tarkoitti pahaksi, osoittautui käytettäväksi hyvän puolesta. Oman maamme poliittinen jako on jopa (hetkellisesti) hiipunut hieman.

Aivan kuten 9/11-iskujen jälkeen, maamme on (ainakin jonkin verran) liittymässä yhteen yhtenäiseksi. Uskon, että tämä loppuu heti, kun suurin COVID-19 -uhka on ohitettu. Sen jälkeen (uskon), että se tulee olemaan globalistit vs. nationalistit jopa enenevässä määrin.

Neljänneksi, anna tämän epävarmuuden ajan viedä sinut lähemmäksi Jumalaa. Ollakseni täysin rehellinen kotvan verran, Herra on viimeisten viikkojen aikana osoittanut minulle useita asioita, joiden kanssa minun on työskenneltävä. Ei mitään maata järisyttävää, mutta alueita ajattelussani ja reaktioissani, jotka Jumala on tuonut pintaan, antaakseni ne Hänen haltuunsa. Mitä lähemmäksi pääsen Herraa, sitä enemmän tajuan kuinka paljon tarvitsen Häntä päivittäin.

Nämä ovat vakavia aikoja – ja meidän on oltava valmiita. Meidän on oltava valmiita kaikkeen, mikä vain edessä häämöttää – ja meidän on tehtävä niin rohkeasti, uskaliaalla mielellä, iloisesti ja toivossa eläen pian tulevasta Kuninkaasta. Kaikki muu häviää Hänen luvatun tulevan paluunsa kirkkaassa valossa.

Emme tiedä päivää tai hetkeä, mutta kaikki raamatulliset indikaattorit ovat sellaisia, että voisimme hyvinkin olla se sukupolvi, joka kokee Tempauksen. Mikä etuoikeus – ja taakka – olla elossa tällä historian hetkellä. Oletko valmis? Miksi et panisi luottamustasi ainoaan todella vakaaseen asiaan?

Todd Hampson is the author of The Non-Prophet's Guide to the Book of Revelation: Bible Prophecy for Everyone.

----------------------

LISÄYS 6.5.2020 klo 18:15

Suomalaiselta uskonsisarelta (käyttäjä Flowsadepisaroita) hyvä video. Koronavirus on herätyshuuto ihmiskunnalle.

Kirjoitus seinällä

https://www.youtube.com/watch?v=YMHy5bZ9ick (2.5.2020)

Videon esittely:

Onko Covid viesti ihmiskunnalle parannuksen teon tarpeesta? Onko covid aikamme kirjoitus seinällä, kuten aikoinaan Babylonian kuningas Belshazzarin seinälle ilmestynyt käsittämätön kirjoitus? Jumala on kärsivällinen mutta Nooan ajan synnit ovat niin ilmeisiä, että emme voi uskoa Hänen katsova tätä enää pitkään. On aika tehdä parannus synneistä.

-------------------

Ja sitten Williamin blogista merkittävä juttu liittyen koronavirukseen, joka voi olla eräänl. Ilmestyskirjan 1. sinetin täyttymys ajassamme.

The Coronavirus and the Crown

https://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/01/the-coronavirus-and-crown.html (30.1.2020)

Lainausta:

And what is the first place we see a crown in the description of the last 7 years, which begins in Revelation 6.

1 And I saw when the Lamb opened one of the seals, and I heard, as it were the noise of thunder, one of the four beasts saying, Come and see.

2 And I saw, and behold a white horse: and he that sat on him had a bow; and a crown was given unto him: and he went forth conquering, and to conquer.

I believe Seal 1 is about the New World Order taking over the world. But the Corona/crown virus may be symbolically related to and part of their takeover.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com