Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 14. elokuuta 2020

Amerikka-keskeinen näkökulma tutkiessamme Raamatun profetiaa

Tässä Samuel Korhosen suomentamassa melko tuoreessa Rapture Ready -sivuston artikkelissa osoitetaan Amerikan keskeinen rooli Raamatun profetioiden toteutumisessa nyt viimeisinä päivinä ennen Herran Jeesuksen paluuta maan päälle. Kaikki nykyiset maailman omituisuudet nivoutuvat Amerikan ympärille, joten se, mitä tapahtuu Amerikassa, vaikuttaa kaikkialle maailmaan varsinkin lähitulevaisuutta ajatellen. Näin ollen on syytä omaksua Amerikka-keskeinen profeetallinen näkökulma asioihin; semminkin kun Yhdysvallat on Israelin, Jumalan profeetallisen kellon, tärkein maallinen liittolainen, tosiasiassa tuki ja turva.

------------------------

Amerikka-keskeinen näkökulmamme

June 21, 2020, by Terry James


Amerikka seisoo kaiken sen omituisuuden keskipisteessä, joka on sulkenut sisäänsä tämän hetken historiassa. Ei ole muuta tapaa sanoa sitä, joka sopisi olosuhteisiin, joissa huomaamme elävämme. Ainakaan minä en voi tarjota muuta tapaa sanoa se.

Tämä on se, mitä tarkoitin tämän kommentin otsikolla.

On totta, että COVID-19 -pandemia vaikuttaa koko maailmaan, eikä vain Yhdysvaltoihin. On totta, että taloudellinen myllerrys ei ole vain täällä, vaan jokaisessa maailman valtiossa. On totta, että rotuun liittyviin riitoihin perustuva väkivalta on puhkeamassa suurissa kaupungeissa ympäri maailman, ei vain Amerikassa. Kaikki nämä asiat näyttävät kuitenkin keskittyvän tähän kansakuntaan ja sen ympärille ja versovan siitä.

Ehkä se on vain näkökulmakysymys. Ehkä se on kansallismielistä likinäköisyyttä, josta kärsin ajatellessani kaikkea, mitä saamme kestää. En kuitenkaan usko niin.

Kuten olemme monesti todenneet, Amerikka on jarru globalistiselle agendalle, jota hallitukset ja vallat pahuuden korkeissa paikoissa, sekä inhimilliset että demoniset, ovat hautoneet. Ajatukseni ovat tässä suhteessa vahvempia kuin koskaan tarkastellessani asioita Amerikka-keskeisestä profeetallisesta näkökulmastamme.

Minun mielestäni tärkeimmät presidentinvaalit ovat aivan edessä. Ei voi vain aistia, vaan nähdä - raivostuneiden toimet minuutti minuutilta ja tunti tunnilta - hyökkäykset joka puolelta Amerikkaa vastaan, koska on perusteltua, että yllä oleva näkökulma on oikea johtopäätösten tekemiseen.

Se on oikea näkökulma, ei geopoliittisessa mielessä "oikea" vastaan "vasen", vaan oikea näkökulma sen suhteen, mitä Raamattu sanoo tulevasta.

Ja se, mikä on tulossa, on järjestelmä, joka on niin erilainen kuin se, minkä olemme tunteneet, että on mahdotonta edes kuvitella, että se voisi koskaan tapahtua keskiverto amerikkalaisten mielissä.

Se on järjestelmä, joka tuottaa, kuten Jeesus sanoi, ahdistuksen ajan, "jonka kaltaista ei ole koskaan ollut, eikä tule koskaan olemaan." Se tulee olemaan pedon hallinto - ihmisen, joka on Antikristus.

Kysymys, jonka me, jotka opetamme, saarnaamme ja kirjoitamme Raamatun profetiasta, saamme käytännössä aina, kun on kysymysten ja vastausten aika, on jotakin seuraavaa: "Entä Amerikka - onko se Raamatun profetiassa?"

Vastaus on: "Ei, Amerikkaa ei mainita nimellä Raamatun profetiassa." On kuitenkin aina aiheellista lisätä siihen: "Amerikka on kuitenkin profetiassa siinä mielessä, että se kuuluu niiden kansakuntien joukkoon, joiden ennustettiin vaikuttavan ihmisen historiaan, kun aikakauden loppu lähestyy ja Ahdistus häämöttää." Voimme sanoa sen, koska olemme täällä juuri oikeassa sekoituksessa asioita, jotka siirtävät maailmaa kohti ihmisen historian kliimaksia. Ja liikkuvatko ne koskaan!

Tämän kansakunnan ollessa kaiken saatanallisen raivon, vihan ja päättäväisyyden mustassa sydämessä Amerikan kaatamiseksi, että globalistiset suunnitelmat voisivat jatkua, en voi hyväksyä sitä, että olen tarpeettomasti Amerikka-keskeinen. Tämä kansakunta on keskellä sotaa, lopunajan sotaa, johon uskon itse Herran puuttuneen ihmeellisesti vuoden 2016 presidentinvaaleissa. [Sokea kirjoittaja. AK:n eli laittomuuden ihmisen piti nousta nimenomaan Ilmestyskirjan suuresta Babylonista (Ilm. 18) eli New Yorkista tarkkaan ottaen. Jumala toteuttaa profetioitaan Raamatussa ja laittaa väkevän eksytyksen käyntiin. "Nokialainen" huom.] 

Lyhyellä aikavälillä minulla ei ole vastauksia sodan lopputulokseen. Tiedämme, että jossakin vaiheessa globalistit saavat "uuden maailmanjärjestyksensä." Mutta nyt taistelu riehuu ja juuri se, että se riehuu, on rohkaisevinta. Jumala on edelleen keskellä taistelua, eikä ole olemassa parempaa puolta, jolla olla, kuin kaikkivaltiaan kaiken Luojan puoli.

Amerikka, kultainen malja

Jälleen, onko nimi "Amerikka" mainittu missään kohtaa Raamatussa? Ei tietenkään. Mutta vaikutus, joka tällä kansakunnalla on ollut, kun siitä täydessä kukassaan tuli maailmanhistorian suurin supervalta, tekee siitä profeetallisen kansakunnan. Kaiken Luoja käyttää Amerikkaa edelleen mahtavassa kädessään kahden selvästi erottuvan, yliluonnollisen päämäärän toteuttamiseen. Itse asiassa Yhdysvalloilla on mielestäni valtava läsnäolo Raamatun profetiassa.

Sen paikka on lopunaikojen asioiden ytimessä, joiden näemme kehittyvän - asioiden, joiden näemme paljastuvan uutisraporteissa päivittäin, jopa tunneittain. Tässä mielessä uskon, että Jumala puhuu Amerikasta - jos ei nimeltä niin esikuvallisesti (in type), kun Hänen Sanansa kertoo meille seuraavaa:
"Baabel oli Herran kädessä kultainen malja, joka juovutti kaiken maan. Sen viinistä joivat kansat; sentähden kansat tulivat mielettömiksi." (Jer. 51:7).
Varmasti Yhdysvallat on ollut "kultainen malja" Herran kädessä. Mikään muu nykyajan kansakunta ei voi väittää pääsevänsä lähellekään tätä saavutusta.

Joillakin Euroopan kansakunnilla oli muovaava vaikutuksensa tuotaessa kristinuskoa maailmaan siten levittäen jonkinasteisen evankeliumin valon syntipimeyden maailmaan. Mutta juuri Amerikka on suurista puutteistaan ja viimeaikaisesta rappeutumisestaan huolimatta ollut loistava majakka, heijastuen tuosta kultaisesta maljasta Jumalan kädessä.

Olla ainoa kansakunta levittämässä koko maailmalle evankeliumin sanomaa, että Jeesuksen uhri ristillä mahdollistaa kadotetulle ihmiskunnalle ainoan tien lunastukseen, on uroteko, jota mikään toinen maa ei voi sanoa tehneensä. Viime kädessä sitä ei tehty toimistojen kautta eikä amerikkalaisen kekseliäisyyden avulla, vaan sen Yhden kaikkitietävyydellä ja kaikkivoipaisuudella, joka pitää kädessään "kultaista maljaa".

Se on Jumalan armo ja rakkaus, joka on asettanut Amerikan Jumalan valon majakaksi tuolle evankeliumin levittämisen vuorelle. Jumalan kaitselmus antoi tälle kansakunnalle teollisen ja teknologisen nerouden - tosiasia, joka tänä päivänä kiistetään, tai pidetään itsestään selvänä. [Muistutan, että Amerikan perustivat saatanalliset vapaamuurarit juuri samana vuonna kun Illuminati -salaseura perustettiin v. 1776. "Nokialainen" huom.]

Israel, todellinen maali

Huolimatta muista ajan ahdingoista Israel on se, joka on Saatanan ja hänen kätyreidensä taivaan avaruuksissa, todellinen maali (Ef. 6:12), Väkivaltainen järjestö Black Lives Matter, huolimatta siitä, että tiedotusvälineet yrittävät saada sen näyttämään vanhurskauden voimalta korjaamassa menneitä vääryyksiä, on antisemitistinen paha, joka perustuu ns. vapautuksen teologiaan. Kuulimme tuon teologian sisällön, kun Jeremiah Wright, Barack Obaman pastori Chicagossa, käski Jumalaa kiroamaan Amerikan ennen vuoden 2008 presidentinvaaleja.

Se on Israel, johon saatana viime kädessä tähtää. Raamatun profetia kulminoituu ensin siihen, että Antikristus julistaa itsensä jumalaksi Jerusalemin temppelissä. Seuraavaksi hän johtaa hyökkäystä Jerusalemia vastaan, kun hänet päästetään syvyyden kuilusta Kristuksen tuhatvuotisen valtakauden lopussa.

Israel, Amerikan pelastava armo

Tämä vie meidät Amerikan toiseen olemassaolon syyhyn - kohti Jumalan suuren profeetallisen suunnitelman toteutumisen tarkoitusta. Mielestäni tämän ilmiömäisen voimakkaan amerikkalaisen kansakunnan käyttö on syvällisimpien indikaattorien joukossa, mitä voimme löytää, että Amerikka todellakin on profetiassa. Ja minä uskon, että kansakuntamme oleminen profetiassa sisältää sen, että Jumala käyttää sitä kätilönä Israelin nykyajan syntymässä Abrahamille, Iisakille ja Jaakobille vuosituhansia sitten luvattuun maahan.

Presidentti Donald J. Trump on ollut ystävä Israelille, kuin ei kukaan toinen presidentti Harry S. Truman'in jälkeen. Se oli jyrkkä muutos siitä vihasta ja halveksunnasta, jolla Obaman hallinto kohteli Jumalan valittua kansaa.

Jakeet 1. Moos. 12:1-3 ovat edelleen voimassa. Minun on uskottava, että tämä paljolti selittää Jumalan suuressa taloudessa, miksi sekä Trump että Amerikka jatkuvasti selviytyvät kauheimmasta hengellisestä / yliluonnollisesta hyökkäyksestä, mitä Yhdysvaltain presidentti ja tämä kansakunta koskaan on saanut kestää. [Kirjoittaja on sokea. Koronavirus, lopunajan ruttotauti, on iskenyt pahiten juuri Amerikkaan ennakoiden Jumalan tuomiota suurelle Babylonille (Ilm. 18). "Nokialainen" huom.]

Joten olen vakuuttunut, että kaikki asiat huomioon ottaen on sallittua olla Amerikka-keskeinen tutkiessaan Raamatun profetiaa lähihorisontissa. Rukoile edelleen rukousta 2. Aik. 7:14 ja pidä lujasti kiinni jakeista Tiitus 2:13 ja Luukas. 21:28. Lunastuksemme lähestyy.

-Terry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com